"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.515.801
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ljudi evo mene opet, spominjao sam prije dvojio između Meizu m2 i xiaomi redmi 2, meizu mi ipak ne pase, jer ne moze memorijsku, ako koristis dvije kartice(a koristim), dok mi redmi 2 ima 4.7 ekran, a 5.0 me bas privlaci..

Pa sam odlucio povecati si budzet do 2000 kuna, sto je najbolje 5.0 ekran za te novce..

mozda mi4i sa njuskala??

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 23:28 (Pezer).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Pa mi4i nema utor za memorijsku karticu.

@vedran
Procitakbsi recenziju na racunalo.com.ak ti ne smetaju kineske aplikacije uzmi letv
10 godina
neaktivan

Ako ne igra preveliku ulogu sto je 5,5 inci mozda je ovo zanimljiv telefon, cak mozda i nema toliko losu bateriju kao vecina kineza: 

http://www.coolicool.com/xiaomi-redmi-hongmi-note-2-mtk6795-20ghz-64bit-octa-core-55-inch-fhd-screen-android-50-4g-lte-sma-g-41122 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 23:40 (BalkanDroid).
10 godina
neaktivan
ZdravkoZ kaže...
Sto kazete na Mpie M8 ima 64 bitni cpu 8x2,7 ghz i 4.gb rama i vrlo je jeftin te postize gotovo 70 000. na antutu.Koliko sam skuzio nema Lte.

Prvo to sto postize 70.000 Antutu ti nista ne govori, 4GB RAM-a zvuci brutalno...a to kad napises 8x2.7GHz :) cudno da te nisu vec ismijali. Jel mislis da telefon sa takvom specifikacijom moze biti jeftin i da valja??? E pa ne moze! Bolje zaboravi taj Mpie ako imalo cjenis svoj novac!

Osnovno pravilo je - ako kupujes kineza, onda kupi kineza koga kupuju kinezi a ne kineza koji se pravi samo za budalaste evropljane i ostale. Da skratim, gledaj Xiaomi, Meizu, ZTE, Lenovo, Coolpad, Huawei, moze OPPO, Vivo...preskoci Cubot, Doogee, Mpie, Mlais, Inew, Jiake.

15 godina
M3d0 kaže...

@vedran
Procitakbsi recenziju na racunalo.com.ak ti ne smetaju kineske aplikacije uzmi letv

A da, evo tek kasnije skuzim -.-' a vjerojatno verzija od 32 gige je puno skuplja..

Ne znam, uvjeren sam da bi mi 5,5 bilo stvarno preveliko, a svaki mobitel koji mi se svidi konfiguracijom je sad 5,5 ...

10 godina
neaktivan

Onda ovaj 5 inci je, 2GB RAM + 16GB ROM, jedino baterija nije za pohvalu toliko ali navikli smo danas to.. http://www.coolicool.com/ulefone-paris-mtk6753-13ghz-octa-core-50-inch-ips-ogs-hd-screen-android-51-4g-lte-smartphone-g-41366

10 godina
neaktivan
Pezer kaže...
M3d0 kaže...

@vedran

A da, evo tek kasnije skuzim -.-' a vjerojatno verzija od 32 gige je puno skuplja..

Ne znam, uvjeren sam da bi mi 5,5 bilo stvarno preveliko, a svaki mobitel koji mi se svidi konfiguracijom je sad 5,5 ...

Čini se meni da ću ja LeTV one s honorbuy-a, budem ga počistio, a budem pogledao kakvih ima romova za njega.
Nisam čačkao po ROMovima još od Xperia X8 dana :D

13 godina
@Wolf 79 (ne znam kako citirati na mobilnoj verziji)
Nisam planirao kupiti taj telefon nego samo ukazati na tako nesto.I doista na netu navode te " brutalne" specifikacije.
Uvijek nase ljubavi netko drugi je.e
14 godina
neaktivan

@M3d0 Zašto ne Jiayu S3? Hardverski jedan od najbolje izbalansiranih uredjaja ove godine, kvalitetna izrada, jedina mana bi bila nešto lošija kvaliteta video snimanja, ovisno o OSu, ali i to će se riješiti vjerojatno u SW nadogradnjama (trenutačno na LP 5.1.1).

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 9:44 (frulex).
15 godina

Evo gledam nov Mi4i(32gb) 275$ na honorbuyu, razmisljam da onda idem po to, ipak je bolji od svih ovih drugih, a 32 gige su mi dovoljne da mi memorijska ne treba, 16 bi mi ipak s obzirom na glazbu koju volim imat na mobu, pa slike, videi s vremenom ipak nekako bilo na knap bez SD kartice...

EDIT: Evo nabasao sam sad na ZTE Nubia z9 mini, znam da se spominje da je i to dobar brand, on mi se na prvu čini upravo kao i vecina ostalih dual sim, 2gb RAM, 16gb ROM, ali ima slot za memorijsku, 5.0'' ekran, jel ga ima netko, sto mislite o ovom mobitelu, razmisljam, mozda ga polovnog uzeti, jer nov ipak dosta prelazi budzet od 2 tisuce kuna, bar mi se cini, jer ne znam tocno kako funkcioniraju strane trgovine, znam da je pisano ovdje, ali ja sam uvijek uzimao kod nas mobitele

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2015 10:41 (Pezer).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
press kaže...

Bog ekipa , nekidan sam postavio upit u svezi mobitela sa NFC opcijom ,a malo sam i ja švrljao po netu i izgleda sam našao odgovor, a on glasi Lenovo Vibe P1. E sada me zanima da li je pušten u prodaju , ako je da li ga ima da se kupi iz EU . A volio bi i da čujem vaša mišljenja o tom mobu pošto ovdje na ovom forumu ima zaista pravih experata i znalaca. Samo da kažem da trenuto koristim LENOVO A 806 kupljen prije jedno 7 mj i zaista sam super zadovoljn pa bih iz tog razloga i dalje ostao na LENOVO

Nitko me ne doživljava 

14 godina

Da i tu malo udavim

Da li mislite da je Xiaomi Mi 4c best buy od kineskih mobitela u tom cjenovnom rangu (do 300 dolara)?

0 0 hvala 0
12 godina
marijanooo kaže...

Da i tu malo udavim

Da li mislite da je Xiaomi Mi 4c best buy od kineskih mobitela u tom cjenovnom rangu (do 300 dolara)?

Da!

www.phonespal.com/xiaomi-mi-4c-to-feature-infrared-port/ http://www.phonespal.com/xiaomi-redmi-note-4g-review/ http://www.phonespal.com/cubot-x9-review/ http://www.phonespal.com/doogee-dg580-review/
12 godina

Oce neko zaradit 200 kuna i narucit mobitel umisto mene ? haha neman karticu i neznam postupak

0 0 hvala 0
12 godina
Skansi kaže...

Oce neko zaradit 200 kuna i narucit mobitel umisto mene ? haha neman karticu i neznam postupak

Ne mozes na forumu davati nekome toliko para, za cas trena mozes biti prevaren. Nadji nekog dobrog prijatelja ili umjesto toga otvori sebi besplatno racun pa se javi ovdje, hiljadu puta je napisano kako i sta, ali ce se opet neko javiti da pomogne.

www.phonespal.com/xiaomi-mi-4c-to-feature-infrared-port/ http://www.phonespal.com/xiaomi-redmi-note-4g-review/ http://www.phonespal.com/cubot-x9-review/ http://www.phonespal.com/doogee-dg580-review/
13 godina
neaktivan

Info: Xiaomi Redmi Note 4G LTE trenutno je na akciji nekih 5 dana u Wowshopu, cijena je 1.199,00 kn, otprilike toliko bi vas izašao i vani, pa ako netko ne želi naručivati iz kine, ima priliku relativno povoljno kupiti kod nas.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

ZTE nubia z9 mini ima li netko iskustva s njim, ima li bolje za te novce?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Evo danas mi pise da je napuustilo ured, jel znate koja je sljedeca destinacija? Zagreb ili se jos po VB paket mota....

Ponedjeljak, Listopad 12, 2015 U 10:04

Servisno polazište:HONG KONG - HKG - HONG KONG

Servisna destinacija:GATWICK - BISHOP'S STORTFORD - UK

-Napustilo ured u <Service Area> LONDON-HEATHROW - UK

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

pozz ljudi....

jel mi mozete reći savjet to je bolje uzet izmedju meizu m2(mini 5.0") i meizu mx3?

prek njuškala su cijene tu negdje pa me zanima sta je pametnija i bolja odluka?

4 meizu m2 mini
4 meizu mx3
priroda i društvo

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bok, zanima me s koje stranice mogu najprije dobiti Xiaomi Mi4c (3 GB RAM) iz EU-a, po mogućnosti crni.

Na Honorbuyu ima samo bijeli za 299$, poštarina 39$ i slanje oko 13.10. Ja sam htio crni, ali uzeo bih i bijeli da je poštarina besplatna, ovako mi je puno.

Na GearBestu prednarudžba crni 275$ s besplatnom poštarinom i slanje iza 30.10.

Ima li na još kojoj provjerenoj stranici da ga mogu dobiti prije 30.10. iz EU-a tako da se ne moram zezat s carinom i time, a da je crni i 3 GB RAM-a. 

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
marlowe kaže...

Bok, zanima me s koje stranice mogu najprije dobiti Xiaomi Mi4c (3 GB RAM) iz EU-a, po mogućnosti crni.

Na Honorbuyu ima samo bijeli za 299$, poštarina 39$ i slanje oko 13.10. Ja sam htio crni, ali uzeo bih i bijeli da je poštarina besplatna, ovako mi je puno.

Ima li na još kojoj provjerenoj stranici da ga mogu dobiti prije 30.10. iz EU-a tako da se ne moram zezat s carinom i time, a da je crni i 3 GB RAM-a. 

Hvala unaprijed

možeš ga dobit prije 30.10 ako naručiš sa ove stranice http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi4c-Mi-4c-4G-FDD-LTE-Mobile-Phone-Snapdragon808-Hexa-Core-5-0-inch/342812_32477766040.html

- crni ti dođe 324.99$ plus 21$ DHL dostava, sve zajedno te ispadne 346$, nemoraš plačat carinu i pdv, mobitel ti dolazi za 4-8 dana, večina ekipe na forumu ti naručuje sa aliexsprress-a baš zbog toga jer se nemora plačat carina, nego samo DHL dostava

16 godina
Pinhead kaže...
marlowe kaže...

Hvala unaprijed

možeš ga dobit prije 30.10 ako naručiš sa ove stranice http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Mi4c-Mi-4c-4G-FDD-LTE-Mobile-Phone-Snapdragon808-Hexa-Core-5-0-inch/342812_32477766040.html

- crni ti dođe 324.99$ plus 21$ DHL dostava, sve zajedno te ispadne 346$, nemoraš plačat carinu i pdv, mobitel ti dolazi za 4-8 dana, večina ekipe na forumu ti naručuje sa aliexsprress-a baš zbog toga jer se nemora plačat carina, nego samo DHL dostava

Pa onda mu je isplativije i jeftinije sa honorbuy-a uzet neg sa alija

10 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

Pa onda mu je isplativije i jeftinije sa honorbuy-a uzet neg sa alija

znam, al tražio je crnog sa 3gb ram-a i da ga može dobit prije 30.10, ja sam mu dao još jednu opciju na razmatranje, sad nek naručuje od kud on želi 

12 godina
marlowe kaže...

Hvala unaprijed

Ako ne nadjes nista, imas na pandawil crni i platis 10% na telefon i oni ti vrate troskove carine i pdv-a + imas popust od 20$. Trebalo bi ti stici do 30.10 dvije sedmice taman.

14 godina
neaktivan

Ako uzme s Pande, mora uzeti obavezno još za nekih 22$ i DPD dostavu što osim što poskupljuje cijelu stvar, DPD je tako spor da nema šanse da mu ispod 3 tjedna stigne... Ako želi do kraja mjeseca, neka uzme s Aliexpressa...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 19:32 (frulex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Zašto se spominje 30.10.? Ja isto planiram ovih dana naručit Xiaomi Mi 4c, da li se zbog nečeg trebam požurit?

0 0 hvala 0
16 godina

Danas mi stigao letv x600,mobitel je jako dobar.

Stavio sam mu custom rom,da se rješim onih kineskih gluposti.

Za 1800 kuna sa poštarinom .

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 14:31 (zzz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marijanooo kaže...

Zašto se spominje 30.10.? Ja isto planiram ovih dana naručit Xiaomi Mi 4c, da li se zbog nečeg trebam požurit?

Na Gearbestu ima crni model od 3 GB RAM-a sa slanjem iz EU skladišta koji sam htio uzeti - 275$, besplatna poštarina. Primaju prednarudžbe do 22.10., a šalju tek iza 30.10. Upravo suprotno, ne treba se žuriti :)

A kao što vidiš gore, možeš uzeti i s drugih stranica ako ti je bitno da ti dođe prije. Hvala svima, malo ću proanalizirati pa se odlučiti.

14 godina

Ma ne treba mi prije, nego sam zbog vaše rasprave pomislio da dolaze neka nova carinska pravila 1.11.

Nego, kad naručujem Mi 4c, da li mogu firmi od koje naručujem napomenut da makne sav taj bloatware (za kojeg čitam da ga ima na mobu)?

Koja je najbolja zaštita za ekran?

Da li da uz mob naručim Root Firmware installation ($4.99)?

Vidim da Merimobiles nudi dodatnu godinu garancije za 10 dolara, to mi se čini dosta isplativo..

0 0 hvala 0
12 godina
mrsmith kaže...

Topla preporuka za Meizu M2 (standardni, ne Note)! Nakon što sam razbio iPhone 5 pred par dana, uzeo sam Meizu M2 (sivi) s Honorbuy-a (EU Warehouse) za 149$ i stvarno je mob zakon - taman ću se družiti s njime 2-3 mjeseca dok mi ne stigne iPhone6S

Kak dugo si cekao taj telefon?

moze preporuka za 1000kn ni kune vise sa pdvom. Nemam nikakve posebne zahtjeve tj ne ja nego osoba za koju pitam. Bilo bi dobro da cim prije dode jer je osoba srsila mobitel i trenutno ga nema. Narucio bi ga vec danas

edit na honorbuy mogu kupovat istom karticom kao na ebayu?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2015 9:51 (omomomomoomm).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice