"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.495
|
čitano: 6.514.655
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Aha okej, nije loše. Iako ja radije biram EU warehouse i dostavu "za prekosutra" uz 10$ više :)

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
knez_b kaže...

Planiram kupiti Meizu M2 (mini) s EU skladišta.

Može li mi netko postaviti poveznicu gdje je najsigurnije i najpovoljnije kupiti navedeni uređaj s DHL dostavom.

Zahvaljujem :)

Evo jeftiniji,uzmes internacionalnu verziju.mob 130+ dhl 21dolar.

m.aliexpress.com/item/32409844768.html

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Aha okej, nije loše. Iako ja radije biram EU warehouse i dostavu "za prekosutra" uz 10$ više :)

Meni je mob dosel za točno sedam dana od naručivanja,znači 5 radnih dana, a meni ne igra uloga za tih par dana, ali mi igra ušteda od 10$.

Edit: za 10$ si narucis nekakav hard case i kaljeno staklo

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 14:25 (jura).
14 godina
neaktivan

naručen doogee x5,pa da vidim jesu ti Kinezi čemu ili ne.

0 0 hvala 0
16 godina
slevin kaže...

naručen doogee x5,pa da vidim jesu ti Kinezi čemu ili ne.

ako doogee ne bude zadovoljio tvoje standarde nemoj se cudit i nemoj govorit da su kinezi losi..

10 godina
neaktivan

Ima koga da je  naručivao na aliexpressu preku trgovine UpbeaTop?

Naime, ja sam naručio kog njih meizu m2 (mini) pred mjesec dana i još piše oricessing order. kontaktirao sam ih i kažu da je bilo neki tajfun kod njih(bio je) i sad mi kažu će tek dobiti mobitel 15-20.11. 

Inače, trgovna ima jako dobre ocjene. Naručio sam DHL-om i stajalo me sve zajedno 145$. Ima tko kakve savjete što da radim?

0 0 hvala 0
13 godina

Evo kolega uzima telefon sto sam ranije spomenuo, " Elephone p7000 " pa me zanima ovo za mrezu , dali ce ici na nasu jer pise da je otkljucano..

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
njofra13 kaže...

Pozdrav,

Htio bih uzeti novi mob ali ne bih htio android nego windows phone pa me zanima jer ima kakav kineski model ili neki koji je u pripremi s windows phone 10-om?

Ovako windows 10 na mobu jos nije izaso imam lumiu znm..Uzmes i lumiu 625 i ima aplikacija na store od microsofta preko koje mozes uzet nesto ko prewiew ali ne preporucujem koristio sam nekih mjesec ipo taj prewview win 10 na mobu i jednostavno  stekalo je, kamera je nakon nekog vremena samo zeleno prikazivala itd.. ukratko nije izaso win 10 za mob..Jeftinu lumiu nadjes imas u simpi microsoftovu 635... ja imam lumiu 625 koja je iako izasla prije 2 god i dalje ocuvala cjenu od 600-900kn :) imam ju i ja i odlicna je 

10 godina
neaktivan

Vezano za Meizu m2. Ako si uzeo internacionalnu verziju ona je bila u preorder opciji 30dana i još uvijek nije dostupna na tržištu. Ja sam isto to odabrala prije nekoliko dana i poslali su mi poruku da će ga dobiti oko 10.-12. listopada i onda kreće isporuka. Zato ti u detaljima narudžbe još uvijek piše processing order. Možda će to potrajati još neko vrijeme jer mi Meizu na službenom facebook profilu nije htio precizirati kada će mob biti pušten u prodaju. Što se tiče savjeta, ako ti se ne da toliko čekati pogledaj da li ti je u detaljima narudžbe ponuđena opcija da odustaneš od kupnje. Meni se par puta dogodilo da sam otkazala narudžbu i sve je prošlo ok- naplata nije niti bila provedena.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 19:32 (hakuna matata).
10 godina
neaktivan
Pozz. Posto sam prodao svoj redmi note 2 nakon tjedan dana koristenja jer nisam bio zadovoljan s njim. Razmisljam o kupovini meizu m2 note. E sad ako kupim kinesku verziju jel je mogu notmalno koristit i jel ima hr. jezik??. Procito sam negdje da zadnji rom verzija A nema hr jezik.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
Pozz. Posto sam prodao svoj redmi note 2 nakon tjedan dana koristenja jer nisam bio zadovoljan s njim. Razmisljam o kupovini meizu m2 note. E sad ako kupim kinesku verziju jel je mogu notmalno koristit i jel ima hr. jezik??. Procito sam negdje da zadnji rom verzija A nema hr jezik.

Zašto si nezadovoljan s njime?

10 godina
neaktivan

Da, uzeo sam internaconalnu verziju. Hvala na informaciji. Ne žuri mi se toliko, ali koliko vidim svi dobe za max tjedan dana pa da budem siguran.

11 godina
neaktivan

Bog ekipa , nekidan sam postavio upit u svezi mobitela sa NFC opcijom ,a malo sam i ja švrljao po netu i izgleda sam našao odgovor, a on glasi Lenovo Vibe P1. E sada me zanima da li je pušten u prodaju , ako je da li ga ima da se kupi iz EU . A volio bi i da čujem vaša mišljenja o tom mobu pošto ovdje na ovom forumu ima zaista pravih experata i znalaca. Samo da kažem da trenuto koristim LENOVO A 806 kupljen prije jedno 7 mj i zaista sam super zadovoljn pa bih iz tog razloga i dalje ostao na LENOVO

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@vedranmik a dosao mi je s greskom na ekranu tj. sa plavom mrljom,losa kamera,skripanje zadnjeg poklopca,los zvucnik. Ali nije sve ni lose. Dobar procesor,dobra baterija,dobar ekran(ak ne racunam mrlju)...
10 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
@vedranmik a dosao mi je s greskom na ekranu tj. sa plavom mrljom,losa kamera,skripanje zadnjeg poklopca,los zvucnik. Ali nije sve ni lose. Dobar procesor,dobra baterija,dobar ekran(ak ne racunam mrlju)...

E da, mene odbija dosta loša kamera, njega mislim prekrižit s liste. Našao sam se negdje u rangu do 200-220 dolara, Jiayu S3 Advanced upravo istražujem. 
Pitam opet, ako može tko pokazati di ima Meizu MX4, najpovoljnije i najsigurnije.

10 godina
neaktivan
Taj jiayu s3 ja ne bi uzeo. Od kineza bi jedino uzeo xiaomi,meizu,oneplus,oppo,huawei,zte.
10 godina
neaktivan

A šta onda do 220$ da uzmem onda? Fokus mi je na kameri, 5.5 FHD i dobar community support.
Pandaville mi se čini privlačnim, nude Jiayu S3 advanced dosta povoljno, s onim osiguranjem ispadne 200 dolara ravno, kud još ima PayPal opciju...

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 22:06 (VedranMik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iskreno ne znam sto da ti kazem.i ja imam slican problem. Trazim mob do 250 $ po mogucnosti do 5inca i metalno kuciste
10 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
Iskreno ne znam sto da ti kazem.i ja imam slican problem. Trazim mob do 250 $ po mogucnosti do 5inca i metalno kuciste

http://www.pandawill.com/asus-zenfone-2-smartphone-4gb-32gb-android-50-intel-z3560-64bit-55-inch-fhd-p100959.html
Slično i ja, 5.5, al' solidan build quality i dobra kamera, manje više svi oni imaju već dobar ekran, procesor itd.
nisam jos ovako povoljnog Asusa vidio, nekako imam osjećaj da su oni najpouzdaniji od svih kineskih, možda zato što ih dug niz godina koristim, matične, hm

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 22:28 (VedranMik).
10 godina
neaktivan
Imas recenziju tog mob. na racunalo.com. Mislim da je asus na akciji sada pa je zato ta cijena... Ja inace kupujem preko aliexpressa. Da izbjegnem pdv. Placas karticom i sigurno je
10 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
Imas recenziju tog mob. na racunalo.com. Mislim da je asus na akciji sada pa je zato ta cijena... Ja inace kupujem preko aliexpressa. Da izbjegnem pdv. Placas karticom i sigurno je

ovdje se placa to osiguranje, znaci 10% za hrv, ako ti uvale carinu(pdv) onda ti njima slikas i oni ti refund naprave, bar je prijatelj tako moj, bez ikakvih problema.
Tako sam i ja htio Redmi Note 2 kod Chigona ili Top-One tradinga, al' nemaju Asus trenutno pa sam našao ovoga na pandaville.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 22:48 (VedranMik).
10 godina
neaktivan
A sto kazes na xiaomi mi4c.??? Jeftinija verzija je 246$+21$ dhl. Bez pdv-a.
10 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
A sto kazes na xiaomi mi4c.??? Jeftinija verzija je 246$+21$ dhl. Bez pdv-a.

A nešto sam se napalio na 5.5 uređaje, s obizrom da mi je mobitel dosta vazan zbog serija, filmova i youtube-a, trenutno sam na 4.5, 5.0 mi se ne cini kao neki velik upgrade.

10 godina
neaktivan
A onda po meni najbolje uzeti meizu m2 note.kako mi se cini da cu ga i ja kupiti
10 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
A onda po meni najbolje uzeti meizu m2 note.kako mi se cini da cu ga i ja kupiti

ma ne znam ni ja više, ovih kineskih telefona više nego prokletih kineza.
Koliko je siguran pandaville, ima tko iskustava?
Vidim da ovo s aliexpresom je često preporučano, najbolje tu i gotovo, bit siguran.

17 godina

Samo po nekim komentarima bolje je ne kupovati previše skupe kineske mobitele.

Jer se ne dobije toliko bolji/kvalitetniji mob od recimo 180$ a eventualni problem može biti jamstvo. 99% se neće pokvariti no nekako mi je previše dati 250$ iz kine....

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
neaktivan
Pogledaj na aliexpressu zte v5 pro. 200$+17$ postarina . Bez pdv-a
10 godina
neaktivan

A i pokušavam se držati ispod 250 dolara. 
M2 note nema kapacitivne tipke?

moze link za taj ZTE?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 23:09 (VedranMik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Original ZTE V5 Pro N939St 4G LTE Mobile Cell Phone 5.5" 1920x1080 Snapdragon 615 Octa Core Android 5.1 2GB RAM 16GB ROM 13MP
http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-N939St-4G-LTE-Mobile-Cell-Phone-5-5-1920x1080-Snapdragon-615-Octa-Core-1/32427388496.html
(from AliExpress Android)
10 godina
neaktivan

Ovaj LeTV S1/x600 ima jako dobre reviewe, meni se jako svida, ima ga na honorbuyu za 238 dolara (199+39 shipping iz EU skladista), kakva su iskustva s honorbuy?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 23:28 (VedranMik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice