"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.117
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Gam3r kaže...

1)sry ali svi su ti rekli da je zoppo sranje i da ides na meizu, xiaomi ili lenovo.2) Sam si se odlucio za zoppoa i prije nego si pitao ovdje ocito te si si sam kriv samim time. Mozes ti do sutra govoriti da nemas srece s tim pixelima 3)ali to nece pomoc da si kupio los uredaj. Sretno sa popravkom/vracanjem...

1) daj mi pronađi barem jedan post za ovu tvoju tvrdnju u kojem su mu govorili da je zopo sranje i da ga ne kupuje.

2) čovjek je pital i bili su mu u igri i ostali mobiteli, ali ih nije bilo za kupiti u hrv.dućanu

3) pojasni malo zbog čega je loš pa da drugi ljudi znaju i da ga ne kupuju

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 19:16 (jura).
17 godina
neaktivan
jura kaže...
Gam3r kaže...

1)sry ali svi su ti rekli da je zoppo sranje i da ides na meizu, xiaomi ili lenovo.2) Sam si se odlucio za zoppoa i prije nego si pitao ovdje ocito te si si sam kriv samim time. Mozes ti do sutra govoriti da nemas srece s tim pixelima 3)ali to nece pomoc da si kupio los uredaj. Sretno sa popravkom/vracanjem...

1) daj mi pronađi barem jedan post za ovu tvoju tvrdnju u kojem su mu govorili da je zopo sranje i da ga ne kupuje.

2) čovjek je pital i bili su mu u igri i ostali mobiteli, ali ih nije bilo za kupiti u hrv.dućanu

3) pojasni malo zbog čega je loš pa da drugi ljudi znaju i da ga ne kupuju

1) Da se nadovezem, ZOPOiz mog iskustva ima malo problema s micro usb portom nakon nekog vremena, jednostavno olabavi i zna gubit kontakt, dva Zopa kojeg sam imao isto sranje s portom (C3 i ZP980+)... mobiteli su inace sasvim oke, a iskustvo s zopomobileshop (eu warehouse) je isto sasvim dobro, prvi Zopo ZP980+ mi je dosao s tvornickom greskom "Ghost Touch" koju sam reklamirao te su trazili da posaljem mobitel nazad, nakon sto su zaprimili mob odmah su poslali novi te mi refundirali oko 25$ za slanje prvog moba do njih.

Inace nedavno sam gledao njiohov sajt i pisalo je da nema vise shippinga iz EU skladista /koje je inace bilo oko 50$ ) pa ako nekoga zopo zanima rađe nek pogleda taj site :)

LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
15 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

kao sto je receno, zoppovi uredaju imaju vise gresaka na sebi nego izbjeglica u hrvatskoj tako da je jasno zasto se izbjegava i zoppo i dodge i h18...

Moj PC  
0 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nije istina par puta sam napisao post za zopo-a i pitao tko ima iskustva i nitko nije tako ni slično odgovorio kako si ti napisao...ja za sada ne primjećujem nikakve greške niti bugove osim ta da hebena pixela koji se vide samo na crnome... budem ga išao sutra vratiti i probati zamjeniti za drugi uređaj, ne vjerujem sa će mi htjeti vratiti novce pogotovo jer dam ga uzeo na rate...uglavnom ako ću moći birati drugi uređaj šta da uzmem? Imaju samo meizu m2 note, ali ti mi je preveliko i neda mi se zajeb sa custom romovima...neznam zasto tak mislite da je zopo los, osim ta dva pixela ful sam zadovoljan s mobom...
Origin ID za FIFU 15: strbi_zg ; Steam: inspektor_lucic
10 godina
neaktivan

Zanima me kupovina Redmi Note 2, gledao sam po ali expressu, slanje DHL-om, samo me muči što ne nude PayPal, ima koja jednako sigurna opcija koja nudi plaćanje paypalom, bez da se plaća carina(koliko sam skontao, kad se DHLom šalje ili iz EU skladišta)?
Još se tu spominju stvari kao Ulefone Be Touch 2 i Meizu M2 note, koji je po vama najkvalitetniji i ima najmanje nekih mana? Svi su ovi meni mobiteli i više nego dobri na papiru po specifikacijama, al' ne znam pojedinačno modele koji kakve probleme ima.

Jedno pitanje usput, zašto Geekbuying ne šalje u HR iz svojeg Španjolskog skladišta?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 14:16 (VedranMik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav ljudi,

treba mi za curu mobitel, max 1200 kn (s uključenim pdv-om i poštarinom), bitno joj je samo da je kamera što bolja i po mogućnosti da je full HD rez i min 5 inca.

Ako može koja preporuka bilo bi super

0 0 hvala 0
16 godina
VedranMik kaže...

Zanima me kupovina Redmi Note 2, gledao sam po ali expressu, slanje DHL-om, samo me muči što ne nude PayPal, ima koja jednako sigurna opcija koja nudi plaćanje paypalom, bez da se plaća carina(koliko sam skontao, kad se DHLom šalje ili iz EU skladišta)?
Još se tu spominju stvari kao Ulefone Be Touch 2 i Meizu M2 note, koji je po vama najkvalitetniji i ima najmanje nekih mana? Svi su ovi meni mobiteli i više nego dobri na papiru po specifikacijama, al' ne znam pojedinačno modele koji kakve probleme ima.

Jedno pitanje usput, zašto Geekbuying ne šalje u HR iz svojeg Španjolskog skladišta?

Sigurno je placanje karticom na aliu tak da se ne moras bojat tako platit..

marin_bar kaže...

Pozdrav ljudi,

treba mi za curu mobitel, max 1200 kn (s uključenim pdv-om i poštarinom), bitno joj je samo da je kamera što bolja i po mogućnosti da je full HD rez i min 5 inca.

Procitaj zadnjih par strana, redmi note 2 , meizu note 2 ili meizu 2 mini (5" je al nije fhd)

10 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
VedranMik kaže...

Sigurno je placanje karticom na aliu tak da se ne moras bojat tako platit..

marin_bar kaže...

Pozdrav ljudi,

Procitaj zadnjih par strana, redmi note 2 , meizu note 2 ili meizu 2 mini (5" je al nije fhd)

Koliko sam shvatio, Chigon nema više taj mob, ovaj Top-One Trading, oni valjaju? vidim da isto rade to preko DHL-a.
Navikao sam preko paypala pa pitam, al' budem onda direktno ili možda čak alipay isprobati.

14 godina
neaktivan
Najbolje od ta 2 nešto, Redmi Note ili Meizu Note, Chigon i Top-One su ti jedan te isti dućan pa prije provjeri na chatu dostupnost. Imaš i opciju uzeti na Merimobiles putem Euroline bez PDVa, ali očekuj oko 3 tjedna dostave...
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Zamijenili su mi u hangaru mobitel bez problema..hvala bogu za sada je sve super, zopo je odličan, stvarno je mobitel brz, ima dobru kameru,5" fhd,3gb RAM-a za 1900kn zbilja se isplati...samo da je baterija mozda mrvicu bolja :) vidjet cemo s vremenom kakvim ce se pokazati
10 godina
neaktivan
frulex kaže...
Najbolje od ta 2 nešto, Redmi Note ili Meizu Note, Chigon i Top-One su ti jedan te isti dućan pa prije provjeri na chatu dostupnost. Imaš i opciju uzeti na Merimobiles putem Euroline bez PDVa, ali očekuj oko 3 tjedna dostave...

Hm, da, 200kn mi skuplje ispadne na eurolineu al bar imam opciju Paypal, no mislim da ću ipak aliexpress.

17 godina
neaktivan
strbi kaže...
Zamijenili su mi u hangaru mobitel bez problema..hvala bogu za sada je sve super, zopo je odličan, stvarno je mobitel brz, ima dobru kameru,5" fhd,3gb RAM-a za 1900kn zbilja se isplati...samo da je baterija mozda mrvicu bolja :) vidjet cemo s vremenom kakvim ce se pokazati

Zivcira me sto ne mogu naci koji senzor kamera koristi :D

jedino sam iskopao da 3x i ZP920 imaju IMX214 senzor, a za sve ostale nis ne pise i ide mi na zivce :/

EDIT: i pisem ovo i sjetim se tako jednog sajta i nađem :D ffs retardiran sam

LoL :KeiichiAssassin, ExpNinja PlanetS2: AnalniKolutic
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 20:19 (Keiichi).
15 godina
neaktivan
strbi kaže...
Nije istina par puta sam napisao post za zopo-a i pitao tko ima iskustva i nitko nije tako ni slično odgovorio kako si ti napisao...ja za sada ne primjećujem nikakve greške niti bugove osim ta da hebena pixela koji se vide samo na crnome... budem ga išao sutra vratiti i probati zamjeniti za drugi uređaj, ne vjerujem sa će mi htjeti vratiti novce pogotovo jer dam ga uzeo na rate...uglavnom ako ću moći birati drugi uređaj šta da uzmem? Imaju samo meizu m2 note, ali ti mi je preveliko i neda mi se zajeb sa custom romovima...neznam zasto tak mislite da je zopo los, osim ta dva pixela ful sam zadovoljan s mobom...

ma da 2 mrtva pixela sim, ghosting tam, ne radi touch vamo... Svima se to dogada samo jel odredenim markama malo cesce... Necu dalje raspravljati, ocito ima ljudi koji ne vole drugacija misljenja..

14 godina
neaktivan

gospodo,oprostite na uletu ali me zanima gdje je sjedište Lightinthebox.com? Mislim da li plaćam davanja ako naručim mobitel od njih?

hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Malo sam se upustio u veći cijenovni rang (MX4), gdje ga mogu najpovoljnije nabaviti? 

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 0:15 (VedranMik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
slevin kaže...

gospodo,oprostite na uletu ali me zanima gdje je sjedište Lightinthebox.com? Mislim da li plaćam davanja ako naručim mobitel od njih?

hvala

Kina i da , plus placas i postarinu u njih , provjeri i to jer koliko znam u njih je rijetko free shiping

14 godina
neaktivan

piše; 

• Local warehouse in Europe & USA, pa sam mislio da može i bez davanja ako se šalje iz skladišta u EU.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 22:58 (slevin).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gam3r kaže...
strbi kaže...

ma da 2 mrtva pixela sim, ghosting tam, ne radi touch vamo... Svima se to dogada samo jel odredenim markama malo cesce... Necu dalje raspravljati, ocito ima ljudi koji ne vole drugacija misljenja..

Šta im ja mogu,ali mobitel su mi zamjenili bez problema i imam garanciju 2 godine, sam uređaj je vrh za sada, tako da nemožeš mi napisati da sam kupio loš uređaj!

15 godina
neaktivan

ne mogu, ali kad ati nakon mjesec-dva opet izbiju problemi zar ces zbilja opet ici mjenjat mobitel? I kaj tako u nedogled dok ne ode garancija?! Mislim tvoja stvar, ali kada skontas da si uzeo ne bas najbolju marku biti ce prekasno. uzivaj u mobu, dok ti jos radi kolko tolko...

Moj PC  
1 14 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trebam malu pomoc..kupio sam prijenosi punjac od xiaomia 10000mah i od jucer se punjac nezeli nikako napunit..samo jedna led lampa svijetli.. :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 2:45 (Zec_94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav,

Htio bih uzeti novi mob ali ne bih htio android nego windows phone pa me zanima jer ima kakav kineski model ili neki koji je u pripremi s windows phone 10-om?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 7:28 (njofra13).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strbi kaže...
Gam3r kaže...
strbi kaže...

Šta im ja mogu,ali mobitel su mi zamjenili bez problema i imam garanciju 2 godine, sam uređaj je vrh za sada, tako da nemožeš mi napisati da sam kupio loš uređaj!

Pusti ga lupa gluposti nije nikad imo zopo u rukama  i nema pojma kupio si dobar mobitel kod mene je mjesec dana i super je  a imam i zopo 810 koji je napunio dvije i pol godine i još uvijek radi bez problema

13 godina

Ja imam breg iskustva sa Zopom i mogu ti reći - bjež od toga.

Je, ima on super cpu i odličan ekran i sve je to super, ali kad dođu prvi problemi, to se samo koti. Srećom, kupio si uređaj kod nas pa si miran godinu dana. 

Ja sam svoje kupovao vani (izuzev jednog službenog koji je kupljen u plejkomu), bože kakve su to drljotine i katastrofalan aftersale.

C2 mi nisu htjeli zamijeniti jer sam imao ghost touching, dvaput sam ga slao u Kinu, nisu ga nijednom popravili i još mi bacili uvjet da ga moram popraviti sam. 

980+ se ekran raspao sam od sebe doslovce + ghost touch. Ovi iz plejkoma su mi odmah rekli bježi od toga, nemoj to kupovati, rađe uzmi nekaj drugo, nisam slušao i eto...

Dok je bila garancija krpali smo ga, kad je garancija prošla samo sam čekao da prdne i baš je prdnuo prije mj dana, samo se ugasio i ni mu ni bu. 

Fuck me I am famous.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 8:17 (guls).
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Sto kazete na Mpie M8 ima 64 bitni cpu 8x2,7 ghz i 4.gb rama i vrlo je jeftin te postize gotovo 70 000. na antutu.Koliko sam skuzio nema Lte.
Uvijek nase ljubavi netko drugi je.e
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Planiram kupiti Meizu M2 (mini) s EU skladišta.

Može li mi netko postaviti poveznicu gdje je najsigurnije i najpovoljnije kupiti navedeni uređaj s DHL dostavom.

Zahvaljujem :)

0 0 hvala 0
16 godina
knez_b kaže...

Planiram kupiti Meizu M2 (mini) s EU skladišta.

Može li mi netko postaviti poveznicu gdje je najsigurnije i najpovoljnije kupiti navedeni uređaj s DHL dostavom.

Zahvaljujem :)

Uzeo sam ga ja na Honorbuy-u sa EU skladišta. DHL je skup (čak 39 dolara!!) ali dođe za 2 dana doma. Ukupno me izašlo čini mi se 169$.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
15 godina
neaktivan

jeftinije je ti je onda sa Ali-a uzet, tamo te ispadne 156 dolara cca a isto ti dode za par dana bez ikakvih drugih davanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gam3r kaže...

jeftinije je ti je onda sa Ali-a uzet, tamo te ispadne 156 dolara cca a isto ti dode za par dana bez ikakvih drugih davanja

Na 156$ ide još i davanje ako nije poslano iz EU? Ili je to AE cijena s DHL-om?

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
17 godina

I provjeravajte od kojeg trgovca kupujete na Aliju, to je poput ebaya, neki prodavači imaju loše ocjene ili su lažni a plaćanje nije paypalom

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
neaktivan

156dolara je konačna cifra i ne plaćaš više ništa.

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice