"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.957
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Oppo R5s ..jos jedan solidan fon za ok cijenu. Bitno je napomenuti kako Oppo ima EU shop i dostava je besplatna. Narucena roba je za 3 dana isporucena u sto sam se osobno uvjerio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 19:51 (robee1).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
robee1 kaže...

Oppo R5s ..jos jedan solidan fon za ok cijenu. Bitno je napomenuti kako Oppo ima EU shop i dostava je besplatna. Narucena roba je za 3 dana isporucena u sto sam se osobno uvjerio.

Ako je nekom debljina prioritet ovo je uredaj za njega, definitivno dobre specifikacije za cijenu i debljinu al ovu bateriju mos odma otpisat, s tim neces dobit ni pol dana koristenja..

11 godina
neaktivan

Stvarno steta za bateriju...svaki android nebi trebao imati bat slabiju od 3000mAh.

0 1 hvala 0
17 godina
moderator

DragonSnap je već napisao, kupio sam i opisao Mi Note.

BTW preporodio sam se s tim uređajem otkako sam se maknuo od MIUI-ja i prešao na čisti AOSP 5.1.1 ROM, potpuno lišen ikakvih modifikacija i bloatwarea. Radi 17 puta bolje i finije od stock MIUI-ja, omogućava čak i odličnu kvalitetu zvuka kod streamanja putem Bluetootha (na MIUI je zvuk teško sranje), a kombinacijom Xposed Frameworka i GravityBoxa dobije se set tweakova i opcija kakve će MIUI imati za 7000 godina.

MIUI 7 je za Mi Note i dalje 4.4.4 based, usput. Za poluditi. Instalirat ću ga nikad.

Uglavnom, ako netko koristi Mi Note i želi ga preporoditi, evo ROM-a:

http://en.miui.com/thread-127185-1-1.html

Taj lik (Ivan) izdao je isti ROM za mnoge druge Xiaomijeve mobove pa se i drugi modeli mogu dovesti u red :)

Selling doors, door to door.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.8.2015 20:08 (Davor).
11 godina
neaktivan

Jel imas YouTube Full HD opciju na 5.1.1?

jer meni nema ni 1080p ni 480 a po netu pise da je to zbog 4.4.4

Dvije su tajne uspjeha:1.Nikad ne otkrij sve što znaš
17 godina
moderator

Naravno. Evo dolje screenshot.

Selling doors, door to door.
14 godina

Uvijek je dobro imati alternativu :)

Ja sam isprobao danas CM 12.1 (5.1.1) na svom Redmi 1S, a planiram ga zadržati do 24.8 dok ne dođe MIUI 7 ;)

Nisam baš neki ljubitelj AOSP-a, ali volim isprobati različite operativne sustave.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kupila sam Meizu M2 Note preko Merimobiles-a, da bi danas dobila tracking nummer i da ga mogu pratiti preko linka 17track, međutim meni nije jasno kako tamo mogu pogledati kada nudi 1000000 pošti ili što je to več -.-   help

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Osla Alpha, sad bi ja kineza do neki 2000 kn plus dhl, sta se preporuca?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina
moderator
Miki_16 kaže...

Kupila sam Meizu M2 Note preko Merimobiles-a, da bi danas dobila tracking nummer i da ga mogu pratiti preko linka 17track, međutim meni nije jasno kako tamo mogu pogledati kada nudi 1000000 pošti ili što je to več -.-   help

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina
Miki_16 kaže...

takoder kad tracking number proradi mozes pratit na : http://ips.posta.hr/

13 godina
XXX-Man kaže...
Miki_16 kaže...

ej :) tu sam ga bar 5 puta ukucala i ništa.. izgleda da nešto neštima ili što kaže ovaj kolega gori možda proradia nije mada čudno... i hvala :)

16 godina
moderator

Malo strpljenja, ne radi uvijek odmah.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
15 godina

Ovu masku uparit sa High Life temom. Vrh kombinacija.

12$ je previše, nabili su cijene sad kad je mobitel izaša tek.

Pingu ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo da javim da je odluka pala da ću si uzeti Zopo ZP330 (crni) iz Hangar18 shopa, te da ću si maskicu te nekakav screen protector uzeti preko e-baya (osim ako ne nađem nešto u HR). Jednostavno, cijena popravka LG Spirita kojeg sam imao je malo preskupa (600kn) pa sam se još dvoumio između Acer Liquid Jade Plus ili ovaj Zopo ZP330. Zopo je pobjednik zbog najnovije verzije Androida 5.1 i manje veličine uređaja (4.5" vs 5"). Kad ga kupim idući tjedan napišem recenziju u posebnoj temi.

My website/blog: http://markoidzan.from.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ajde sto ima za 2000 kn plus dostava, do sad sam imo galaxy alpha, jucer prodo, sad trebam nesto novo.
Mi4i je jeftiniji, cini se super, ima li sto jos?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, htjela bi vas pitat za ovaj lenovo k3 note koji mi se kceri svidija i tila bi ga kupit. Ima li netko iskustva s njim,i odakle ga je najbolje narucit,da se ne zezam s carinom ,znaci eu shop, a mislim da ga nema kod nas osim na njuskalu,a to mi je malo rizicno kupovat buduci da su svi u Zagrebu ,a ja u Splitu.

Inace ekran 5,5, bar 2 gb rama, kamera 13 i vise, dobar zvučnik.

Puno hvala na odgovorima!!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2015 15:32 (mungo).

0 0 hvala 0
16 godina

gdje u splitu kupiti miezu m2 note?

Adresa?

thx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...
Ajde sto ima za 2000 kn plus dostava, do sad sam imo galaxy alpha, jucer prodo, sad trebam nesto novo.
Mi4i je jeftiniji, cini se super, ima li sto jos?

aktualni Meizu M2 Note i Xiaomi Redmi Note 2

15 godina
mungo kaže...

Pozdrav ljudi, htjela bi vas pitat za ovaj lenovo k3 note koji mi se kceri svidija i tila bi ga kupit. Ima li netko iskustva s njim,i odakle ga je najbolje narucit,da se ne zezam s carinom ,znaci eu shop, a mislim da ga nema kod nas osim na njuskalu,a to mi je malo rizicno kupovat buduci da su svi u Zagrebu ,a ja u Splitu.

Inace ekran 5,5, bar 2 gb rama, kamera 13 i vise, dobar zvučnik.

Puno hvala na odgovorima!!!!

Na ovome storeu imaš K3 Note i izabereš DHL dostavu i nemaš nikakvog PDVa ni carine.

Također su tu Meizu M2 note i Xiaomi Redmi Note 2.

http://www.aliexpress.com/store/1153179 - u tražilicu upisuješ mobitele

Pingu ;)
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2015 16:17 (Vapor).
14 godina
neaktivan

Mislim da K3 Note nemaju ni na Aliju ni nigdje drugdje u EU shopovima na lageru...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Kaj ima najbolje za uzet do 2000kn? Ekran do 5.5'' max. Naravno sa dobrom baterijom, ekranom, kvalitetom izrade itd.  

hvala

StariGad_HR @battlefield StariGAD#2592 @ Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Butcher kaže...

Kaj ima najbolje za uzet do 2000kn? Ekran do 5.5'' max. Naravno sa dobrom baterijom, ekranom, kvalitetom izrade itd.  

hvala

Ovisi - Jiayu S3 ako hoćeš 3GB RAM-a, Meizu M2 Note ili Xiaomi Note s 2GB RAMa, svi su u rangu 1300-1600 kn.

10 godina
neaktivan

nakon razgledavanja raznih mobitela i razmišljanja odlučio sam da ću najvjerovatnije kupiti xiaomi redmi note 2 pa me interesira da li je uopće izašao ili je za sad dostupna samo kineska verzija,je li ga moguće (pred)naručiti ili što već? gdje ga je najbolje naručiti i kako je najbolje - može li se možda izbjeći plačanje poreza ili je bolje preko eu skladišta naručiti pa odmah sve platiti? može li se dogoditi da moram platiti  i carinu? vidio sam da se spominje mogućnost slanja iz kine u eu i onda prosljeđivanje u hr da ispadne da je porez plaćen a zapravo nije..  raspalite čim više savjeta jer se ne razumijem u te stvari, a nemam vremena za pregledavanje ovog foruma i googlanja jer prosječno tjedno radim oko 75 sati.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ali s ovog shopa opet ide iz singapura??!! i ide carina!! 

14 godina

Ako bi uzimao Redmi Note 2, onda uzmeš iz EU Warehousa i ne plačaš PDV/carinu nego samo DHL dostavu od 16$ i kod tebe je u roku tjedan dana.

Prolistaj par stranica iza, kolega je uzeo s Aliexpressa:

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-XIAOMI-REDMI-NOTE-2-FDD-4G-LTE-Mobile-phone-MTK-X10-2-0Ghz-Octa-Core/1153179_32419958823.html

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znaci spremam se naruciti Meizu M2 sa alija preko DHL-a. Posto radim ujutro, a velika je mogucnost da bi mi u jutarnjim satima mogo doci paket, zna li netko sto se dogada sa DHL paketima kada nikoga nema doma? Ostave se na lokalnoj posti ili negdje u sjedistu DHL-a il sta ja znam di vec? Ako netko zna stvarno mi je bitno to pa evo zahvalan sam vam puno. Fala unaprijed :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mungo kaže...

Ali s ovog shopa opet ide iz singapura??!! i ide carina!! 

Pod shipping treba odabrati DHL

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice