- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

To znaci da se mob nalazi u nekoj od clanica EU te se salje direktno iz te zemlje u Hrv.
Prilikom ulaska moba u zemlju EU clanice(iz npr Kine) placen je PDV te zemlje.Tada mob postaje "Roba Zajednice".
Hrvatska je u EU te je clanica Carinske unije te se zbog toga ne placa PDV na Robu Zajednice.
Pošaljem jučer poruku selleru:
Hello!
Will you ship my phone?
Dear XXXX
Good day!
We will send your phone soon.
(19:41:05)
Hello dear frined
we are sorry to inform you that this item is out of stock. The company stop produce this phone.
i give you some opinion ,as flowing :
solution 1): change at White color because there are only 2pcs White color in stock now .
2): Change at other band items .like xiaomi, meizu so on .
3):if you can not accept that . would you please cancel the order ,when you cancel it, could you please change the reason into "buyer don't want it"?
it is very important for us, after you change the reason, we will accept your cancelation immediately
please let me know for any further questions .thanks!
Best Regards
(20:11:49)
I šta da sad radim a da ne izgubim novce?
pa izaberi bijeli logicno.
Pozz ekipa.
Jedan satriji gospodin me zamolio da mu pronadem neki mob do 100€. Prosvrljao sam po temi i vecinom se spominju mobiteli od 150€ pa navise. Moze li se za te novce dobiti nesto da valja(1gb ram, solidan proc, graf i disp).
Nasao sam
THL T6S (750 kn),
DOOGEE LEO DG280 (700 kn),
ELEPHONE G2 WHITE 4G (700 kn)
sve sa wowshop.hr. Sto se tice njihove kvalitete i podrske stvarno nista ne znam.
Hvala na pomoci.
Evo za Cubotare, Dođeve i razne verzije inih mobitela jedna preporuka... Lenovo A8 A806. Raketa za ove nabrojene....
i gdje sada kupiti Meizu M2 note da izbjegnem PDV jer na stranici http://www.aliexpress.com/ nema paypal a preko tekučeg sigurno ne uplacivala, jer može pricat tko sto hoce ali to i nije sigurno 100% a na tekucem uvijek se novac ima pa... help -.-
Preko xiaomi for sale mozes uzeti preko pay pala, imaju izbor meizu uredjaja, ali vjerovatno nisu najeftiniji i placas sama postarinu cca 9e.
Spemaš dvije teme.
Ljudi već godinama kupuju preko Aliexpressa, pa nitko nije imao problema s plaćanjem.
Ti i tvoj brat također, kupujte preko DX-a i mirna Bosna.
Ništa dečki hvala vam puno :D
pa izaberi bijeli logicno.
Da sam htio bijeli, kupio bi bijeli, a ne crni.
I ne vjerujem da ga imaju. Ako su ga imali, već su ga prodali.
Kad sam kupio svoj crni, pisalo je da još imaju 763 in stock. Znači da nešto muljaju.
Hello dear frined
we are sorry to inform you that this item is out of stock. The company stop produce this phone.
solution 1): change at White color because there are only 2pcs White color in stock now .
3):if you can not accept that . would you please cancel the order ,when you cancel it, could you please change the reason into "buyer don't want it"?
it is very important for us, after you change the reason, we will accept your cancelation immediately
Best Regards
Zašto bi izgubio novce, pa ako ne želiš bijeli ni ništa od zamjene, napravit će ti refund, ne vidim razloga zašto ne bi...
Hello dear frined
Best Regards
Zašto bi izgubio novce, pa ako ne želiš bijeli ni ništa od zamjene, napravit će ti refund, ne vidim razloga zašto ne bi...
Zato jer je to alie, a ne ebay.
Da odaberem ovu opciju "ne želim proizvod" ili "item not in stock". Ako kliknem da ne želim prizvod, možda ima neka caka da mi odere restocking fee i on ne dobije kaznu, ali kao ide meni na ruku pa odmah prihvati zahtjev za povratom novca a ako kliknem "not in stock", on dobije kaznu. Ne znam da li bi dobio novce u tom slućaju jer bi možda došlo do disputea a tu nemam šanse.
Zašto na dispute nemaš šanse, ne razumijem?
Pozdrav ljudi.
Da li se isplati uzeti THL T6S ili pak THL T6 Pro ? Ovo pitam zato jer islim da za mobitel kojeg sam hard brickao (LG Spirit) možda nema spasa na servisu, pa si gledam malo ove kineze do cca 900kn +-100kn (budzet mi je takav) i kupovao bih ga u nekom HR storeu (Se-Mark, Chipoteka)
P.S: Ako ima nesto bolje u tom rangu ali da ima barem 1GB RAM i OK kameru sa flashom (OK kamera imslim barem 5Mpx i srednje jak flash, front facing kamera nije toliko bitna, ne naslikavam bas selfije)... Nisam gamer, ali bi bilo lijepo da ima barem KitKat i nekakav custom ROM sa Lollipopom te da normalno moze vrtiti FB, WhatsApp, Messenger i jos par appsa koje uvijek instaliravam (NovaEva, Vessel, YT, Snapchat, Instagram)
Pogledaj Xiaomi Redmi 1S ako ti se sviđa, ja sam uzeo neki dan za ~700 kn i zasada sve super. Dostupni Kitkat i Lollipop romovi..
Zato što se radi o kinezima koji te ne razumiju ili se prave da te ne razumiju. Nemaš paypal kao dodatno osiguranje i nemaš iste šanse dobit povrat novaca ko na ebayu. Da ne duljim, ima dosta negativnih iskustava na netu.
Seller je pokrenuo refund.
Tražim novog sellera/shop. Gledao sam cijene na kimovil. Navedene cijene na kimovilu i na shopovima nisu iste, lol.
Tražim S3 iz europe ili iz kine sa brzom dostavom i bez carine.
Znam da sam dosadan, ali treba mi mobitel što prije. Molim vas, pomognite.
BTW; naravno, niti bijelog nije bilo.
Really sorry for this bad situation. Thanks for your understanding.
1--We are responsible for this bad situation. But we honest and responsiblity. As the feedback shows you.I will explain to you.
2--Almost all seller get order first and then get phones in the market. Our supplier promise to give us phone. but they break their promise. we are victim,too.
3--We try to get phones from other supplier but fail. we have tried our best to solve this situation.
4--What do you think about M2 note International version. it is quite suitable for you. we do get in stock and could ship in 1-2 workdays.
Link : http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Meizu-M2-Note-International-version-4G-FDD-LTE-Dual-SIM-Mobile-Phone-5-5-1920X1080P/342812_32413170987.html
At last, thanks sincerely.
Hope to do business with you next time.
Best regards.
Pogledaj Xiaomi Redmi 1S ako ti se sviđa, ja sam uzeo neki dan za ~700 kn i zasada sve super. Dostupni Kitkat i Lollipop romovi..
Može pitanje gdje s ga nabavio? Mislim dizajn uređaja mi nije toliko presudan, tako da ono.
Našao sam na njuškalu, još s garancijom.
Zato što se radi o kinezima koji te ne razumiju ili se prave da te ne razumiju. Nemaš paypal kao dodatno osiguranje i nemaš iste šanse dobit povrat novaca ko na ebayu. Da ne duljim, ima dosta negativnih iskustava na netu.
Ne znam, ja sam na Aliexpressu u zadnjih nekoliko godina samo jednom tražio refund (djelomični) i to je sve prošlo glatko i dobio za par dana, ali zato uvijek kupujem iz dućana s visokim ratingom da se izbjegnu potencijalni problemi. A što se tiče ovog Jiayua, hebiga, upao si taman na zadnjih par primjeraka koji su se u međuvremenu rasprodali - i u ovom dućanu su skroz ga maknuli iz ponude, koliko vidim...
A crni teško da ćeš naći više igdje u EU, možda na službenom www.ejiayu.it, izgleda da su drugdje svi rasprodani, ima samo bijeli u Efox/Coolicool. I izgleda da je istina da se više neće proizvoditi, jer osim što se Jiayu trenutno seli u New Jiayu prostore, priprema se valjda izlazak S4...
Ne znam, ja sam na Aliexpressu u zadnjih nekoliko godina samo jednom tražio refund (djelomični) i to je sve prošlo glatko i dobio za par dana, ali zato uvijek kupujem iz dućana s visokim ratingom da se izbjegnu potencijalni problemi. A što se tiče ovog Jiayua, hebiga, upao si taman na zadnjih par primjeraka koji su se u međuvremenu rasprodali - i u ovom dućanu su skroz ga maknuli iz ponude, koliko vidim...
A crni teško da ćeš naći više igdje u EU, možda na službenom www.ejiayu.it, izgleda da su drugdje svi rasprodani, ima samo bijeli u Efox/Coolicool. I izgleda da je istina da se više neće proizvoditi, jer osim što se Jiayu trenutno seli u New Jiayu prostore, priprema se valjda izlazak S4...
I ja gledam feedback ali imam lošu sreću. Kad naručiš nešto za par $ nije problem, ali kod ovakvih skupljih stvari mi to predstavlja problem.
Primjetio sam na nekim shopovima da cijena u dolarima i eurima nije ista, tj. kunska protuvrijednost nije ista. Na nekima u dolarima ispadne jeftinije, a kod nekih u eurima.
Uglavnom, hvala na pomoći!
Edit: A iz Kine DHL-om? Kakve su šanse da to nađem?
Ekipa a kakva su vam iskustva sa Zopo uređajima? Da li su uređaji dobri za svoju cijenu (cca 100€)? Pitam jer sam vidio Zopo ZP330 i ZP350 za manje od 1k kn (ZP330 dođe točno koliki mi je budžet, ovaj ZP350 je nešto malo skuplji). Oba uređaja dolaze sa 5.1 Lollipopom na sebi, kamere izgledaju OK (720p video snimanje na ZP330, za ZP350 nisam našao taj detalj), screen size je taman (do 5", max 5.2" ekran), RAM je 1GB (meni dosta), CPU im je Mediatek 64-bitni quad-core itd... Isplati li se to ipak naspram THL T6S/T6 Pro?
Molim da u anketi iznesete svoje mišljenje o mobovima koji su mi na piku za male pare (900kn+-100kn)
P.S: Nema više Redmi 1s na njuški povoljno i da je iz ZG-a, našao sam jedan oglas ali je mob prodan :/
0 | Zopo ZP330 |
---|---|
0 | Zopo ZP350 |
0 | THL T6S |
3 | THL T6 Pro |
Pogledaj i Xperia E4g/LG Spirit.
mstar Molio bi poznavatelje kinza pitati isplati li se ovo cudo :) hvala unaprijed na odg :D
Pitanje je samo zašto uz toliko drugih provjerenih uređaja u rangu 180$
Bezze upitao me lega valja li to sta onako svidio mu se izgledom pa reko cek da vidim sta ekipa ovamo kaze :D
http://www.coolicool.com/meizu-m2-note-mtk6753-13ghz-octa-core-55-inch-fhd-screen-android-50-4g-lte-smartphone-g-40774 Zanima me jel sa ove stranice isto PDV moram platiti od 25% ??
http://www.coolicool.com/local-sale-c674.html
Tu imas sta imaju na EU skaldistima.

Da li se plaća poštarina na efox? (Španjolski lager)
Na stranici piše 0€ ali ne želim iznenađenja.
Da li je netko naručivao sa te stranice?
Da li se plaća poštarina na efox? (Španjolski lager)
Na stranici piše 0€ ali ne želim iznenađenja.
Da li je netko naručivao sa te stranice?
piše da 25eura za hrv...
Pogledaj i Xperia E4g/LG Spirit.
Xperia E4g bez nekih caka da se uzima u Simpa paketu me dođe skuplje od budzeta, dok LG Spirit vise ne bih imao (mane: manjak supporta od LG-a, barem za nas, ostale varijante ovog moba za US market imaju već 5.1.1, dok H440/H420 serija nema :/ )... Izgleda da se dvoumim između THL T6S i T6 Pro (Lollipp custom ROM je odlučujući, kao i još neke sitnice, čitam si recenzije malo)