da ali to je ako ti ne pise cijena izvana pa otvaraju da vide i procjene sami tzv dar
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
- poruka: 25.479
- |
- čitano: 6.466.461
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi...nitko ne voli placati PDV ali tu je i sta da se radi. ne postoji nacin da ga mimoidjemo, zato kupujemo kineske mobitele jer su jeftini pa i tih 25% je gore manje. Osobno sam fan Xioami branda, imam i ga i sam. Mobitel je predobar, po meni je to BESTBUY kinez kojem tesko konkuriraju svi poznati brandovi, pa cak i kinezi ga ne mogu pratiti sa cijenom i kvalitetom. Inace volim MIUI OS i tako sam i dosao do ovog moba, ali ko ne voli sad imate gore i brdo drugih ROM-ova, medju ostalima i CM11 KitKat 4.4, tako da se nadje za svakog po njegovom ukusu. Mobiteli imaju odlicnu podrsku, odlican forume. Kvaliteta je jako dobra. Svima toplo preporucam da si nadju nesto iz ove serije i siguran sam da nece falit!
http://www.minideal.net/cell-phone/brand-cell-phone/xiaomi-smartphone.html
samo da javim, da, THL T6S ima ''multi-touch'' koji podrzava samo 2 prsta (i to ako su u istoj X ili Y osi prihvaca samo jedan) sto me itekako razocaralo, a i sami je touch po meni dosta losiji no sto je bio na Cubotu
Naručio curi Coolpad F1 sa To2c 15.9. i kad odem na Tracking stoji mi samo od 16.9. Insert item into bag. Evo prošlo je 10 dana i nema nikavog drugog update-a. Jel se trebam šta zabrinjavati?
ne moraš, oni to često rade, nemaju skladištu pa čekaju
Totalno si pobrkao, ovo je otišlo sa skladišta.
Odgovor kolegi @Switch:
Zar bi ti da ti se updatea kako mobitel putuje preko oceana? Nema ti se što više mijenjati, sljedeći update na trackingu će ti biti kada stigne u ZG.
Naručio curi Coolpad F1 sa To2c 15.9. i kad odem na Tracking stoji mi samo od 16.9. Insert item into bag. Evo prošlo je 10 dana i nema nikavog drugog update-a. Jel se trebam šta zabrinjavati?
ne moraš, oni to često rade, nemaju skladištu pa čekaju
Totalno si pobrkao, ovo je otišlo sa skladišta.
Odgovor kolegi @Switch:
Zar bi ti da ti se updatea kako mobitel putuje preko oceana? Nema ti se što više mijenjati, sljedeći update na trackingu će ti biti kada stigne u ZG.
Ma to sam i mislio. Zanimalo me jel to poslano uopće ili ne. Kad naručujem se ebaya uvijek mi piše i "item is shipped" (ili tako nešto). A ovdje mi se ovako čini kao da još uvijek stoji kod njih.
Uglavnom, hvala! ;)
U potrazi sam za novim mobitelom nakon što je moj Samsung Galaxy Ace krepao. To je bio moj prvi smartphone i nisam pojma imao o smartphonima opcenito dok ovaj nije krepao jer sam onda tek odlucio malo istraziti po netu.
Odlucio sam se na "kineza" jer ne zelim opet placati ime jer za novce koje mislim potrosit kinezi nude visestruko bolje performanse od tzv. "brandova"
Dakle, u potrazi sam za "best buy-om" do 1500 kuna maksimalno i prednost bi mi bila ako bi bio dostupan u Hrvatskoj,ali nije presudno...
Tražim da ima dobre performanse, ali i da mu cijena bude uredu, tako da ako mogu dobiti nesto prilicno dobro za 1000 kuna uzet cu radije to nego nesto malo bolje za 1300.
Zabiljezeni su mi modeli Xiaomi Redmi 1S,Motorola Moto G,iOcean x7HD,Zopo ZP1000S,H18 Noa H41 i Zopo ZP780 od ovih koji su mi dostupni u Hrvatskoj putem narudžbe
http://www.viewdocsonline.com/document/fqu62m - Specifikacije navedenih mobitela, mozda pomogne nekome pri preporuci mobitela
Od ovih koje bi morao naručivati iz kine/EU sam zabiljezio Coolpad F1 i iOcean x7s
Važno mi je da mobitel podržava 3g na 900Mhz
Koje je vaše mišljenje ? Koji je uređaj općenito best buy do 1500 kn ? Koji je od ovih mobitela najbolji, a koji ne vrijedi ni gledati ? Ima li netko iskustava s ovim mobitelima ?
Bitno mi je da mobitel ima četverojezgreni procesor, minimalno 1gb rama,volio bih da ima 5" zaslon, ali uredu je sve iznad 4,5".
ja bi uzeo coolpad f1
A od ovih koji su mi dostupni u Hrvatskoj ?
Moto G.
Moto G.
Moto g nije službeno dostupan u Hrvatskoj.
Moto G.
Moto g nije službeno dostupan u Hrvatskoj.
Znam, ali napisao je da mu je taj mob u užem izboru.
EDIT: Ipak je dostupan.
ljudi planiram naručiti xiaomi hongmi 1s preko mobicitya.....zanima me samo kakvi su mi kuponi dostupni trenutno...naravno želio bih proc sta jeftinije

poz svima, odlucio sam da kupim neki jeftini android (~60-70 eura) i izbor mi je pao na:
2. THL T6S
Po specifikacijama su podjednaki: 5', 1GB ram, 8GB rom, 1.3GHz Quad...
Jedina razlika je u tome sto T6S ima dva touch pointa a Doogee izgleda ima 5 (neki sajtovi prijavljuju 5, neki 2, ko ce ga znati), i doogee ima 100mAh jacu bateriju.
Sta mislite? Da li su ove prednosti dovoljne da se uzme Doogee iako je THL (mislim) jaci brend?
Zna li tko išta o mobitelu URIVER H900
Znaci mobitel ima:
-2G-3G mrezu
-4.4 android
-1.7Ghz osmojezgreni procesor
-GPU Mali-450MP
-16Gb ROM
-2GB RAM
-GPS
-WIFI
-5.0 inca 1920x1080 FullHD ekran
-prednja kamera 5mpx zadnja 13mpx-led bljeskalica
-utor za 64gb micro sd karticu
-baterija 2600mAh
itd...
CIJENA 192 dolara
Dali ima tko ovakav mobitel i kakve je kvalitete?
poz svima, odlucio sam da kupim neki jeftini android (~60-70 eura) i izbor mi je pao na:
2. THL T6S
Po specifikacijama su podjednaki: 5', 1GB ram, 8GB rom, 1.3GHz Quad...
Jedina razlika je u tome sto T6S ima dva touch pointa a Doogee izgleda ima 5 (neki sajtovi prijavljuju 5, neki 2, ko ce ga znati), i doogee ima 100mAh jacu bateriju.
Sta mislite? Da li su ove prednosti dovoljne da se uzme Doogee iako je THL (mislim) jaci brend?
po meni T6S ima jako los touch, ne znam je li problem u mom uredaju ili sto je, tesko je pisati brzo poruke jer prima samo jedan touch po osi, znaci ako zelis brzo napisati dva slova koja su na tipkovnici u istom redu lagat ce ti ili nece uopce prihvatit i jako jako je iritirajuce, ostlao je solidno, brz je i ima jako lijep ekran i prikaz i stvarno leti, ali ovaj touch je po meni mana tbog koje da sam znao bih ga preskocio...
nego, ima li kakvih custom romova za T6S, na needrom-u za njega konkretno nema, ali koji mu je imenjak tj. nesto kao Cubot GT99 i XYZ?
po meni T6S ima jako los touch, ne znam je li problem u mom uredaju ili sto je, tesko je pisati brzo poruke jer prima samo jedan touch po osi, znaci ako zelis brzo napisati dva slova koja su na tipkovnici u istom redu lagat ce ti ili nece uopce prihvatit i jako jako je iritirajuce, ostlao je solidno, brz je i ima jako lijep ekran i prikaz i stvarno leti, ali ovaj touch je po meni mana tbog koje da sam znao bih ga preskocio...
nego, ima li kakvih custom romova za T6S, na needrom-u za njega konkretno nema, ali koji mu je imenjak tj. nesto kao Cubot GT99 i XYZ?
Hvala na informacijama, pricekacu jos malo pogledati alternative, ako nista ne nadjem uzimam Doogee
Jeli tko naručivao od merimobiles europskog skladišta. http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/
Dali stvarno dolazi bez pdva ili dodatnih troškova, osim cijene mobitela?
Još sam uvijek u velikoj neudomici.
MI4 ili OnePlus One
Obadva su odličn mobitela, sličnih cijena.
A ja jednostavno neznam koji bi trebao biti bolji za te pare.
Ima li netko iskustva barem s jednim od njih.
I još nešto s kojeg bi shopa bilo dobro kupovati, ibuygo izgleda cist ok po komentarima na formima e sad što vi preporučate.
23 | Xiaomi MI4 |
---|---|
7 | OnePlus One |
1 | nešto treće |
Ima li iko Doogee Dg580 i kakvi su mu utisci?
Jeli tko naručivao od merimobiles europskog skladišta. http://www.merimobiles.com/europe-warehouse/
Dali stvarno dolazi bez pdva ili dodatnih troškova, osim cijene mobitela?
i mene zanima
Ja čitam u komentarima da tamo pišu da im je došao iz Kine, znači nije bez PDV-a, al treba provjeriti ako je netko naručivao možda postoji mogućnost da bude iz Eu koji što i piše
Rijetko kada trgovci ne dodaju +10$ shippinga i slično ako je riječ o UK skladištu. Dobro provjerite s trgovcom šalju li doista iz UK i kako da onda naručite.
Mater mi ima i koristi Doogee Voyager2 DG310 i prezadovoljna je s mobitelom. Za sad nikakvih problema, za korištenje viber, whatsapp, browser, pozivi idealan mobitel. Igrice nema instalirane niti ju zanimaju tako da ne mogu ništa reći o tome. Nijednom mi nije prijavila da se zablokirao ili neku grešku da je bacio. ugl, za mobitel koji dođe 700kn (maksimum) s PDV-om je fantastičan i mislim da bolji nema. Kod nas za te novce možeš kupiti MeanIT na kiosku Tiska i razbit ga za 2 dana zbog usporenosti.
Odakle je najbolje narucit mi4 (najpovoljniji i najbrzi dolazak)?
ajde molim vas, ako ima netko tko ima THL T6S neka mi se javi u inbox!?
Xiaomi Mi4 nema za sada u ponudi sa 4g za europsko tržište očekuje se kasnije, do kraja godine
za sada samo 3g
The first Mi4 released will be for WCDMA only, we are expecting other versions later this year which include LTE band support.
To be clear, TDD-LTE bands will NOT work outside of China mainland, if you require European LTE band support you will need to purchase the FDD-LTE version (date not yet announced).
Ako je netko zainteresiran za ZTE Geek, 1200kn, mobitel u super stanju, sve radi u najboljem redu
Hvala svima na savjetima, mislim da cu uzeti Doogee dg310 na kraju. Provjerio sam na fejsu, i ima dva touchpointa ali nadam se da mu touch nije los kao kod THL t6s-a kao sto kolega kaze.
Uzdravlje.
pozdrav, tražim dobrog kineza kojeg mogu kupit negdje u rh nije mi cijena presudna ali da sad nije 3700 neg ono što se isplati uzet, mislio sam ovo al mi je ružno do bola. http://www.chipoteka.hr/artikl/91466/smartphone-thl-5000-ultraphone-5-fhd-8-core-turbo
Prednost Metalna izrada da je od metala.