Koliko obično treba da mob dođe sa to2c-a ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sa to2c.com i nepokazuje nista
jedna osoba na drugom forumu je isto imala sličan problem, no njemu je jedno vrijeme tj par dana radio mob i nakon toga je počeo problem poput tvojeg. No on je imao Lenovo. no srečom on je imao znanca sa istim mobom pa je isprobao njegovu bateriju i mob je proradio.
Postoji mogučnost da je riknula baterija, ali bilo bi dobro da to nekako provjeris sa drugom baterijom prije nego sto ga budes slao na popravak. Ti javiš ekipi to2c da je baterija neispravna pa ti oni pošalju drugu.
HAAHHA je to je bio problem....Ja sam vec msilio vratit ga....Hvala
nisam novije poruke nego starije citrirao, e sad :D kako ti je mogao taj sitan detalj promaknuti :D :D
naručen 6.6,poslan 10.6,stigao u zagreb 20.6,danas mi poslali pismo sa carine odmah mailom vratio račun...računam da će biti kod emne u ponedjeljak...
naručen 6.6,poslan 10.6,stigao u zagreb 20.6,danas mi poslali pismo sa carine odmah mailom vratio račun...računam da će biti kod emne u ponedjeljak...
Nešto slično i kod mene, naručen 09.06 poslan 10.06. u zagrebu 20. i danas stigao pcp.
tocn0 mjesec dana je meni trebalo sa to2c.com
Meni nekih 15tak, ali je vise od tjedan dana na carini stajalo -.-
Meni stoji od 11.06. na carini. Poslan račun isti dan, ali još uvijek ga nisam dobio. Iako sam ih već dva puta zvao i požurivao.
Meni stoji od 11.06. na carini. Poslan račun isti dan, ali još uvijek ga nisam dobio. Iako sam ih već dva puta zvao i požurivao.
Ja sam slal za neki drugi predmet isto tak i doslo je tek za 2 tjedna (predmet)...
ima netko da je u zadnje vrijeme prošao bez carine i sa koje stranice je naručil?
ja sam naručival sa banggood i minideal i svaki put carina
da li varijanta bez boxa sa to2c prolazi bez carine?
NIsta ti to ne znaci, sve je stvar srece..
Trebam ozbiljnu pomoć, ima li nekog?
Trebam pomoć sa Coolpad F1.
Prije mjesec dana bio sam sebi naručio taj mob i došao je s CoolLIfe UI 5.5 i uspio sam ga rootati i instalirati drugi rom, te isprobati još dva druga. Čak mi se nepažnjom originalna verzija roma ažurirala sa 020 na 021 i uspio sam ga rotati sa vroot app za mobitel, s aplikacijom za PC nije išlo. Odlučio sam se za rom CoolPad-F1w-Note3-V1.2-By-jonzalvo i taj sam ostavio i radi odlično. S tim mobitelom nemam problema.
Prijatelj je htio kupiti isti taj mob i ja sam pristao da ga rootam i zamijenim rom kao i na svojem. Tog sam rootao sa vroot 1.7.7 za PC, jer je na njemu bila verzija 020. Krenuo sam u instalaciju istog roma, CoolPad-F1w-Note3-V1.2-By-jonzalvo, ali je nešto otišlo krivo, ne znam što. Zapeo je u bootloop. Uspio sam ga dobiti natrag u CWM i vratiti originalni rom iz backupa. Zatim sam ponovno išao instalirati drugi rom i dogodilo se isto da je zapeo u bootloop. Tada sam odlučio preko CWM instalirati backupirani jonzalvo rom s mojeg mobitela. Uspjelo je i mobitel se bootao. Testirao sam ga i dobro je radio. S obzirom da prijatelj nije kupio SD karticu ovu sam odlučio maknuti. Ali nakon toga je mob javio da nema Phone Storage. Vratio sam karticu natrag ali sam već izbrisao sadržaj (mape koje android kreira) ali backup koji sam napravio sa CWM sam nakopirao na računalo.
Nakon slijedećeg paljenja je zapeo u boot loop i više ga ne mogu dobiti ni u CWM (recovery mod). Pokušao sam i sa Coolpad Asistant aplikacijom vratiti tvornički rom 4.2.020.P0.140409.8297W.CPB ali nije pomoglo i dalje je u bootloop i ne može se u recovery mod. Bootloop je takav da se pojavi logo mobitela i nakon dvije tri sekunde se ugasi, ponovno pojavi ...
ima netko da je u zadnje vrijeme prošao bez carine i sa koje stranice je naručil?
ja sam naručival sa banggood i minideal i svaki put carina
da li varijanta bez boxa sa to2c prolazi bez carine?
meni je Umi X1 pro stigao sa to2c bez PDV-a u originalnom boxu
Pozdrav ekipa, jel ima koga da je iskoristia ovu priliku na to2c koju je netko prije naveo? Naime vidim da u njih možeš uplatit "Customs Tax Insurance $6.00". Objašnjenje na očajnom engleskom glasi:
"In Case that you can not afford high local Customs Tax , you can buy the Insurance . $6 Per Parcel
If you bought this insurance and If you have been chargered customs tax , you can scan the tax paper and send it to us , we will afford it for you. We can afford $70 at most for your Customs tax .
If you not bought this insurance , we will not responsible for any customs tax , you have to pay for it . thanks.
Note: we not accept Customs Tax Insurance for such countries below:
Israel .
if you pay for Customs Tax insurance from these countries , we will refund you the insurance fee , hope you can consider it ,thanks. "
Ako je ovo istina onda je uzimam isti sekund :)
Ovo bi se trebalo odnosti na carinu, a carine na mobitele nema, plaća se PDV, iako sam na jednom domaćem forumu pročito da su vratili naplaćeni iznos PDV-a.
može netko preporučit dobar i ne skup servis u zagrebu za cubot?
pukao mi je ekran, naručila sam novi pa mi treba to zamijenit.
u bedekovčini ja sam prosle godine nesto mjenjao na svojem LG, i naplatili su mi 50kuna :D ako bude u ZG preskupo onda dodji u Bedekovčinu :D
------------------------------------------
Pojavio se neki Bizarni propust u MTK procesorima
http://www.bug.hr/vijesti/bizarni-propust-smartphoneima-mediatekovim-ci/133758.aspx
Ova dva Coolpad F1 koja pominjem u prethodnom postu sam naručio u razmaku od mjesec dana sa stranice dealsprime.com. Za prvi je naplaćen pdv, za drugi nije.
trebat će ti i touch screen osim displaya, zaljepljeni su ti jedan za drugi i jako je teško odlijepiti a da touch screen ne pukne
treba pitati u servisu da li rade kineze i kažeš da imaš dijelove, max nekih 100 kn da ti to zamijeni
www.ebay.com/itm/Amti-Scratch-Touch-Screen-Touch-Panel-for-Cubot-GT99-Smartphone-/321400800209?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item4ad4fb03d1
dakle samo ovaj dio mi nije dovoljan ili je to to?
ako ti je puknul LCD onda trebaš oba dva dijela, display screen i touch screen
pogledaj na banggood.com
MIUI je jedan od najboljih custom romova koje sam imao za isprobati na svom mobitelu, normalno se koristi play store...
Na xiaomiu uopće nije CUSTOM rom nego STOCK rom...
Krivo si me razumio, znam ja da je MIUI Xioamiev stock rom :) ali moj stock rom je bio Android 4.1.2, no kada sam rootao mob, na 4pda sam naišao na LeWa OS i MIUI. LeWa mi je bila super ali je isto na 4.1.2 pa mi je to malo smetalo, dao sam šansu MIUI v5 3.6.x (jako stara verzija) i svidjelo mi se no rusi više nisu dalje portali MIUI jel se on updata svaki petak pa sam sam uzeo stvar u ruke i sam si portam MIUI i radim OTA update-ove...
Pozdrav ekipa, jel ima koga da je iskoristia ovu priliku na to2c koju je netko prije naveo? Naime vidim da u njih možeš uplatit "Customs Tax Insurance $6.00". Objašnjenje na očajnom engleskom glasi:
"In Case that you can not afford high local Customs Tax , you can buy the Insurance . $6 Per Parcel
If you bought this insurance and If you have been chargered customs tax , you can scan the tax paper and send it to us , we will afford it for you. We can afford $70 at most for your Customs tax .
If you not bought this insurance , we will not responsible for any customs tax , you have to pay for it . thanks.
Israel .
if you pay for Customs Tax insurance from these countries , we will refund you the insurance fee , hope you can consider it ,thanks. "
Gdje si našao to?
Imam par pitanja.
Kad mobitel dolazi iz zemlje koja je u EU neplača se ni PDV ni CARINA?
Kad mobitel dolazi iz zemlje koja nije u EU plača se samo PDV?
Imam par pitanja.
Kad mobitel dolazi iz zemlje koja je u EU neplača se ni PDV ni CARINA?
Kad mobitel dolazi iz zemlje koja nije u EU plača se samo PDV?
ako dolazi iz zemlje koja je u EU pdv si uglavnom platio onoj zemlji u kojoj si kupio, inače postoji trgovina mobicity (iz UK) koja svojom greskom skida pdv misleći da je Hrvatska izvan EU
ako dolazi izvan EU onda se plača samo pdv, ali samo ako oniotvore paket, jer na carine ne stignu otvoriti sve pakete, otvaraju pakete uglavnom one za koje pretpostave da ima neku veliku vrijednost. Znao sam ja naručiti 5-6 komada led žarulji, paket je veličine paketa za mobitele ali mi naravno nisu naplatili pdv jer žarulje ne koštaju puno tj svaka dodje po 25 kuna :D ukratko ako naručujes mobitel to ti je lutrija :D ili budes platio ili nebudes :D
Prije 4-5 godina su se mobiteli carinili, bila je potrebna HAKOM dozvola, ako je mobitel na popisu onda smijes kupiti i oni ti naplate carinu i pdv, ako nije na popisu onda treba ići na neko testiranje i treba platiti ogromne novce da bi se pojavio na tom popisu a to se običnim korisnciima ne isplati, uglavnom velikim trgovinama da ali ljudima ne. S vremenom se promjenio zakon po kojem se više ne carine, mobiteli, fotoaparati, i računalni dijelovi ali se pdv naplačuje ako vrijednost ide, nsiam siguran kokliku cijenu mora prelaztii da bi se naplatio pdv, valjda preko 150kuna.
Israel .
Gdje si našao to?
Pa Addaš to Cart i ideš na checkout...
Već su ljudi pitali, to na To2C ne važi jer oni plaćaju carinu, a ne PDV.
Pitali su ljudi na chatu i rekli su da ne plaćaju VAT odnosno PDV po našemu.
Kako je u HR carinska stopa 0% za mobitele, tj. plaća se samo PDV ovo nema smisla.
Oprostite ako je bilo, upravo sam dobio newspaper na mail od to2c pa da stavim ovdje.
OnePlus One 16 GB - 376$
Oprostite ako je bilo, upravo sam dobio newspaper na mail od to2c pa da stavim ovdje.
OnePlus One 16 GB - 376$
Za to dat 2700 kn?? To bi bila loša kupnja definitivno, mob nije loš, al ak ti se nešt syebe platio bi za popravak trećinu mobitela dok bi ga slao nazad...
OnePlus One 16 GB - 376$
Za to dat 2700 kn?? To bi bila loša kupnja definitivno, mob nije loš, al ak ti se nešt syebe platio bi za popravak trećinu mobitela dok bi ga slao nazad...
Kako si sračuna 2700? :D nije 476$ nego 376$... za tu cjenu je vrhunski