"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.493
|
čitano: 6.513.646
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
protjeran
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Kaj se onda placa ak se kupi preko ibuygou, normalno PDV za kupnju a kaj se placa zaslanje u Bugarsku zbog popravka? Kolko kosta postarina i to

http://www.bubblews.com/?referral=51fcf2f7ebd785.06019995

0 0 hvala 0
13 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Placa se samo PDV ako mob zavrsi na carini, a sto se tice servisa u Bugarskoj, tvoje je samo platiti poštarinu do tamo, oni snose trošak nazad nakon servisa, i to je to.. Detalje je ipak najbolje pogledati na njihovoj stranici što se tice servisa..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
protjeran

Vidim postarinu moramo sami platit ak kupijemo na njihovoj stranici..

http://www.bubblews.com/?referral=51fcf2f7ebd785.06019995

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Narucio sam mob sa to2c i nakon dugog cekanja vidim na ips web trackingu poruka

10805 Zagreb CUV - Record item customs information  
Retention reason : Invoice missing

Kuzim da nedostaje racun i zovem ali na centrali dobijem broj koji naravno nema veze s onim sto meni treba

i spomnju mi eori broj za koji mislim da je potreban samo nekom ko ima firmu

Zna li netko sto mi je ciniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Već je puno puta ponovljeno.

Narednih par dana, možda već sutra dobiti ćeš PCP broj pod kojim se vodi tvoja pošiljka.

U pismu će biti objašnjeno kako kontaktirati Poštu carinjenja, između ostalog i emailom.

TI šalješ mail Pošti carinjenja ovog sadržaja:

Poštovani u prilogu vam dostavljam izvještaj plaćanja za PCP 123/45 gdje se vidi da sam XX platio XX $.

U prilogu stavi izvještaj plaćanja s to2c u PDF obliku. (ispis kao pdf u chrome-u)

Znači ne zvati, ne kontaktirati nikoga dok ne dobiješ pismo jer nema ni potrebe.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina
neaktivan

Hvala na informaciji.

13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Da pitam samo, bas mi je sestri prestao raditi Mlais mx28 (elephone P7 mini) pa koliko citam napatiti i naplatiti cu da ga posaljem opet u Kinu.

Ima li kakvih savjeta za daljne rjesenje problema, bio bih jako zahvalan na savjetima...

0 0 hvala 0
17 godina

Taj MX28 neki su stavili kao best buy. Što se točno dogodilo tvojem?

javi se trgovcu, kada šalješ pazi da je ispod 250g kako bi platio oko 67kn slanje a ne 130kn.

16 godina

Sestra mi ima Zopo ZP998 i u prednji zvučnik joj je upala kap vode, i sada zvučnik više ne radi. Zanima me mogu li negdje kupiti djelove(na ebayu nisam našao, ali nisam baš detaljno tražio), pa ću sam zamjeniti, jer sumnjam da je to pokriveno garancijom, a i jednostavnije je prema iskustvima koja tu vidim

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mozda da ovdje probas kontaktirati: http://zopomobile.cn/zopo-phone-spare-parts/

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
13 godina

pitaj kod nas u servisima, vidi dal hoće popravljat kineza i koliko bi koštalo, zamjena zvučnika nebi trebalo biti skupo a vjerojatno ide i neki zvučnik kaj oni imaju

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 20:41 (batizg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

dobro jel ima neko ovdje a da mu se nije pokvario kineski mobitel , svaki 4-5 post krepalo mi ovo ono. što više čitam ovu temu sve više mi je žao novaca koje sam dao za elephone P8. vjerovatno će i on nakon tj-2-3 počet zajebavat :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam ZTE Geek (4 mjeseca), u obitelji su još UMI X1 Pro i Doogee DG2014 (po jedan mjesec). Kolega je uzeo Kingzone S1 (1mj), iNew v3 (3mj), Cubot P9 (1mj)... Za sad svi rade sasvim uredno...{#}

13 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Taj MX28 neki su stavili kao best buy. Što se točno dogodilo tvojem?

javi se trgovcu, kada šalješ pazi da je ispod 250g kako bi platio oko 67kn slanje a ne 130kn.

Ma sestri je nekoliko puta vec pao, makar ima zastitnu masku...

I od zadnji puta sada pred koji dan se vise nece upaliti i to je to, ja trenutno nemam vremena da ga otvorim i da pogledam da li je mozda neki kontakt prekinut, a i volje mi malo fali...

Vidjeti cu onda za slanje.

Sto se tice mobitela, super je i super radi, samo kada se maltretira onda je problem, generalno svaki danas nakon par dobrih padova ima probleme, pa nije bas za cuditi se...

Ekran nije puknuo i mobitel se odlicno drzi u zastitnoj maski ( nemam vidljivih ostecenja ) ocito ima jedno nevidljivo :D

17 godina

Može par informacija za to2c? Jel se varam ili su oni sada najpovoljnija stranica. Vidim imaju veoma zanimljive uređaje između 120 i 170 dolara.

magistar prava

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Dobio sam pismo od carine, i sad me zanima sto trebam...

vidim da im treba online ispis,bla-bla...

Mislio sam poslati paypal ispis,link od mobitela gdje je kupljen i to je to...Jel treba sto raditi sa ovim pismom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne treba ti pismo i ne šalji im linkove, ne otvaraju ih.

Prijavi se na stranicu gdje si kupio mobitel, odi na tu narudžbu u Chromeu odaberi Ispis i Spremi kao PDF.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 11:57 (Ag008).
11 godina
protjeran

nisam napravio racun koliko se sjecam na to2c.com,nego sam preko paypala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

nisam napravio racun koliko se sjecam na to2c.com,nego sam preko paypala

Nema veze kako si platio, checkout si svakako morao napravit i to ti je tvoj račun i nalazi se na stranici na kojoj si kupio uređaj.

12 godina
protjeran

kaj velite na ovaj mob? jel valja to kaj? kvaliteta? jel se kvari? kak baterija drži? jel zna neko bar nešta o tome?

Ulefone-U7

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.6.2014 22:41 (minarelli).

0 0 hvala 0
16 godina
Korny1603987 kaže...

Može par informacija za to2c? Jel se varam ili su oni sada najpovoljnija stranica. Vidim imaju veoma zanimljive uređaje između 120 i 170 dolara.

Moja preporuka. Kad sam naručivao, poslali u roku 1 dan sve ok. Telefon je stigao dobro zapakiran i sve uredno. Čak sam dobio neke sitnice koje se nigdje nisu navodile..

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina

Razmišljam da nešto skombiniram preko navedene stranice da i sam krenem koristiti smartphone (neki su već zamjenili 5 uređaja, a ja još na symbianu). Teško je baciti potpuno ispravan telefon koji unatoč 100 padova na asfalt radi savršeno.

Jel mi može netko "skautirati" Elephone P10c?

magistar prava
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.6.2014 11:19 (Korny1603987).
11 godina
neaktivan

I ja sam se napokon odlucio za xiaomishop.com zahvaljujuci vasim postovima, ok cijenama, posiljkama iz EU (bez poreza), itd. 
Original, sve u redu, Redmi 1s je stigao u 2 dana i pol  :D
Preporuceno!

13 godina
neaktivan

Ekipo imam jedno pitanje, ako narucujem iz xiaomishop.com onda ne placam postarinu ni pdv ? Inace imam Coolpad F1 sa CUSTOM ROM-om za prodati. Nevjerovatno odlican mob,imam i aluminijsko kuciste za njega.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
red_bull kaže...
Korny1603987 kaže...

Moja preporuka. Kad sam naručivao, poslali u roku 1 dan sve ok. Telefon je stigao dobro zapakiran i sve uredno. Čak sam dobio neke sitnice koje se nigdje nisu navodile..

moj naručen 8.6. sa to2c i još nije poslan.. ja izgelda nemam sreče sa tom internet kupovinom, banggood me zaebo za 1300kn, ovaj to2c još nije poslao mob a ti kažeš poslali u roku 1 dan :(

16 godina
neaktivan

Naručio bih za curu neo m1... Čini mi se kao dobar izbor. Šta vi mislite?

0 0 hvala 0
13 godina
razorinc kaže...

Naručio bih za curu neo m1... Čini mi se kao dobar izbor. Šta vi mislite?

Na papiru izgleda skroz oke, pitanje jedino eto trajanje baterije i ponasanje samog uređaja uzivo.. 

16 godina
neaktivan

Mob će uglavnom služit samo za poruke i pozive, uz malo korištenje, tako da baterija nebi smjela predstavljat tolki problem... A vidim da se neo pokazao dosta dobrim općenito kao proizvođač, čak je i kolega dakok rekao da vjeruje xiaomi i neo. Naručit ću pa ćemo vidjet dal smo pogriješili.

Dajte mi samo recite odkud da naručim to2c ili minideal? dosta ljudi hvalli to2c?

0 0 hvala 0
13 godina

Nebitno, i jedna i druga stranica su provjerene i dobit ces tocno ono st narucis, ne bi trebalo biti problema.. Gledaj samo tko ima bolju ponudu, u smislu, manja cijena, plus pokloni kao screen protector, maskica, itd.. 

16 godina
Bash kaže...

Ekipo imam jedno pitanje, ako narucujem iz xiaomishop.com onda ne placam postarinu ni pdv ? Inace imam Coolpad F1 sa CUSTOM ROM-om za prodati. Nevjerovatno odlican mob,imam i aluminijsko kuciste za njega.

Zasto ga prodajes?

[M|C] jokaCRO ingame
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice