"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.762
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
11 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
press kaže...

Poštovanje ekipo evo da kažem da sam vlasnik već četiri dana iOceana X7 HD i mogu reči da sam super zadovoljan sa mobitelom jedino falinku koju sam mu našao je fotokanje , slike slikane pod blicom su zaista loše kvalitete pa me zanima da li se može sa nećim to srediti ili je  jednostavno to tako , ako se moram pomiriti da mu je fotkanje jedina loša strana  opet dobro bitno mi je da je mob na netu  turbo brz, navigacija radi super, aplikacije otvara brzo, u ruci lijepo leži sve skupa za novce koje sam dao odlično,još ako se fotkanje može sredit super ako ne opet dobro.

Ljudi moji koji sam ja PANJJJJ , nisam skinuo zaštitu sa leće, slike ne da su dobre nego su fantastične

17 godina
reufjaha kaže...

Pozdrav svima 

Ja sam dosad uzimao najmanje 5 kineza najzadovoljniji sam bio sa THL W100 kojeg sam vec koristio 8 mjeseci bez ikakve mane. Osim sto ne mogu ubacit Kitkat al nebitno.  Od ostalih sam probao haipai a9500, haipai p6s, jiake 12 il tako nesto te lenovo a780 mislim tako se zvao. 

Sad kontam da uzmem telefon koji ima 5 incha ekran, 2gb ram memorije, octa core procesor i gorilla glass. Pikirao sam thl t11 , sad ne znam jel ko uzimao njeg i sta mislite o njemu, ima li kakva recenzija o njemu ? 

Osim toga gledo sam neke druge modele isto sa 5 inch 2gb ram, octa core al nijedan nema gorilla glass, da li uopce trebamo gorilla, i sta je sa kamerom jel kod svakog kineza ista po dani extra slika po noci 0 .

Za kraj moram dodat da sam primijetio da jeftinije moze se proc ako uzmamo u AUD nego USD, nekad i do 20€ , sa koje stranice se moze narucivat u AUD, geekbuying ima AUD i opcijama al kad idem checkout USD prebaci automatski.

Geekbuying je ukinuo Aud ima več dosta dugo, a šta se tiče gorilla glassa po meni je to definitivno must have jer kad tada če ti ispast mob ili češ ga negdje staviti sa ključevima pa če ekran biti sav izgreban, evo zadnji mi pao sa nekih 30cm ravno na ekran i puknuo a da je imao gorilla glass nebi cijeli lcd puknuo, možda neka ogrebotina.  Sve ovisi do koliko novaca ideš za novi mob, uglavnom imaju jako slabu ledicu pa slike po noći su dobre samo izbliza. Pogledaj neki mob koji ima dual led. Ako več ideš na kineze sa mtk odi na 6582 ili 6592 čipove jer su mnogo bolji i efikasniji a cijena im je ista kao i kod starih modela.

Imaš ovdje jedan review thl t11 ali nažalost nema slika po noći Link

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 21:49 (Patrick_cro).
13 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru, kako stvari stoje najjeftiniji je minideal sto se tice thl t11 kod njih je cijena nekih 219 $ , a naso sam i jedan site gdje ga nude za 213 $. Ako ko hoce mogu postavit , ne znam jel to ok ? 

Ja sam dosad narucio sa geekbuying 3 mob i dolazili su u roku od 10-15 dana prebrzo. Ovaj sa minideal sam cekao gotov 30 dana :) isto thl w100 kad sam narucio za prijatelja.

R.J
14 godina
reufjaha kaže...

Hvala na brzom odgovoru, kako stvari stoje najjeftiniji je minideal sto se tice thl t11 kod njih je cijena nekih 219 $ , a naso sam i jedan site gdje ga nude za 213 $. Ako ko hoce mogu postavit , ne znam jel to ok ? 

Ja sam dosad narucio sa geekbuying 3 mob i dolazili su u roku od 10-15 dana prebrzo. Ovaj sa minideal sam cekao gotov 30 dana :) isto thl w100 kad sam narucio za prijatelja.

Imaš PM za THL T11

15 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

ima li itko iskustva s fastcardtech?

Izradujem web stranice i web shopove, privatna poruka za detalje
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ima li neko vise iskustva sa THL modele!?

Kako su oni za razliku od drugih? Kao iNew, iOcean itd.

Osobeno me interesuje za trenutna rasprava o THL T11

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam narucio THL T11 i ocekujem ga uskoro ( nadam se {#} ) 

Preko prcfrog ga mozete dobiti za 208 $

P.S. juce je izasla bjela verzija .

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 2:12 (Arena).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
press kaže...

Poštovanje ekipo evo da kažem da sam vlasnik već četiri dana iOceana X7 HD i mogu reči da sam super zadovoljan sa mobitelom jedino falinku koju sam mu našao je fotokanje , slike slikane pod blicom su zaista loše kvalitete pa me zanima da li se može sa nećim to srediti ili je  jednostavno to tako , ako se moram pomiriti da mu je fotkanje jedina loša strana  opet dobro bitno mi je da je mob na netu  turbo brz, navigacija radi super, aplikacije otvara brzo, u ruci lijepo leži sve skupa za novce koje sam dao odlično,još ako se fotkanje može sredit super ako ne opet dobro.

Imao sam ja Cubota i istotakav problem sam imao,bljeskalica full losa,ali slike bez nje je radio odlicno :) 

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
12 godina
odjavljen

Čitam po temi nekakve prepirke oko kineza, brendova, kvalitete etc... Samo ću reć što je već jedan kolega rekao - za mene su samsunzi, applovi, eldžiji prekriženi do daljnjeg. Kinezi su postali ozbiljni u ovoj branši i jednostavno ne vidim smisla uzimat note-ove ili s-ice za duplo veću cijenu od jednog renomiranijeg kineza poput xiaomia čiji sam mob nedavno uzeo i ne da ne žalim već sam oduševljen. Bio sam skeptičan, al reko ekipa ga hvali pa ajd da probam. Zaljubio sam se u MIUI i xiaomi tako da će mi sljedeći mob vjerojatno isto bit tog kineza, mi3 mi je mrak, al saćekat ću da izađe mi3s ili šta već pa ovaj ide ženi :)

Uglavnom, razumijem vječitu raspravu "brand vs kinez/nonbrand", no u ovom slučaju jednostavno ta priča nema više smisla. Danas, kad imaš pri ruci recenzije, forume i feedback od usera na gotovo sve proizvode, ići na neki proizvod samo zato što je brand - jednostavno je debilno. Kinezi su me oduševili cijenama i kvalitetom. Ovaj hongmi je što se tiče izrade - super, čvrst i ne doima se kao neki low budget ni trenutka. Nedavno u parkiću pijuckamo i surfamo, ja reko kako sam se spojio na wlan od susjednog kafića, dok ekipa sa galaxy s4 iphone 5 nemaju nikakav signal tog AP-a...i u čudu me pitaju kako si se spojio na to s tim kinezom?! I evo, trenutno baterija drži 2 proć dana sa prosječnim korištenjem. Sufranje, smsovi, viber... Kao što rekoh, zapadnjački brendovi su mi, barem što se mobitela tiče - završena priča. Kinezi se probijaju na tržište i bit će zanimljivo narednih par godina gledat nered po već ustajalom zapadnom tržištu di glavnu priču vode apple, samsung, lg i sony...

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
Moj PC  
11 0 hvala 1
17 godina

JIAYU G4S, MTK6592 octa core, 2 GB RAM, 16 GB ROM za $200, čini mi se kao neloša kupovina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja sam narucio ovaj thl w11 pa cemo vidjet kakav je , cim dodje pisem svoj dojam. Nego zna li itko kad ce bit dostupan Kitkat 4.4 za ove nase kineze ? 

R.J

0 0 hvala 0
14 godina
Eyekool kaže...

JIAYU G4S, MTK6592 octa core, 2 GB RAM, 16 GB ROM za $200, čini mi se kao neloša kupovina.

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=JIAYU+G4S+Smart+Phone+MTK6592&catId=0&initiative_id=SB_20140421050131

ispod 200$

17 godina

Ispod $200 dolara ti je G4C, ja tu nisam našao G4S ispod $200.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eyekool kaže...

Ispod $200 dolara ti je G4C, ja tu nisam našao G4S ispod $200.

sorry,previdio sam ono 2gb i 1gb

17 godina

Nije samo RAM manji/veći, i ROM je (16 GB vs 4 GB).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Eyekool kaže...

Nije samo RAM manji/veći, i ROM je (16 GB vs 4 GB).

ja sam tražio ovo,isti naziv samo razlika u cpu,ali dosta velika razlika u cijeni

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/cubot-x6-octa-core/204858.aspx?page=0&jumpto=4179741&sort=asc&view=flat

,pa sam usput pogledao i taj

15 godina
neaktivan
eywa33 kaže...

Čitam po temi nekakve prepirke oko kineza, brendova, kvalitete etc... Samo ću reć što je već jedan kolega rekao - za mene su samsunzi, applovi, eldžiji prekriženi do daljnjeg. Kinezi su postali ozbiljni u ovoj branši i jednostavno ne vidim smisla uzimat note-ove ili s-ice za duplo veću cijenu od jednog renomiranijeg kineza poput xiaomia čiji sam mob nedavno uzeo i ne da ne žalim već sam oduševljen. Bio sam skeptičan, al reko ekipa ga hvali pa ajd da probam. Zaljubio sam se u MIUI i xiaomi tako da će mi sljedeći mob vjerojatno isto bit tog kineza, mi3 mi je mrak, al saćekat ću da izađe mi3s ili šta već pa ovaj ide ženi :)

Uglavnom, razumijem vječitu raspravu "brand vs kinez/nonbrand", no u ovom slučaju jednostavno ta priča nema više smisla. Danas, kad imaš pri ruci recenzije, forume i feedback od usera na gotovo sve proizvode, ići na neki proizvod samo zato što je brand - jednostavno je debilno. Kinezi su me oduševili cijenama i kvalitetom. Ovaj hongmi je što se tiče izrade - super, čvrst i ne doima se kao neki low budget ni trenutka. Nedavno u parkiću pijuckamo i surfamo, ja reko kako sam se spojio na wlan od susjednog kafića, dok ekipa sa galaxy s4 iphone 5 nemaju nikakav signal tog AP-a...i u čudu me pitaju kako si se spojio na to s tim kinezom?! I evo, trenutno baterija drži 2 proć dana sa prosječnim korištenjem. Sufranje, smsovi, viber... Kao što rekoh, zapadnjački brendovi su mi, barem što se mobitela tiče - završena priča. Kinezi se probijaju na tržište i bit će zanimljivo narednih par godina gledat nered po već ustajalom zapadnom tržištu di glavnu priču vode apple, samsung, lg i sony...

Ovo što si naveo kao primjer nije "brand vs kinez" nego kada je xiaomi u pitanju onda je to usporedba "brand vs brand",xiaomi je neslužbeno več dugo izvan Kine i slovi kao brand koji je uz bok svim velikim igračima,ne probija se nego im je izravni konkurent.

12 godina
odjavljen
honda_zg kaže..

Ovo što si naveo kao primjer nije "brand vs kinez" nego kada je xiaomi u pitanju onda je to usporedba "brand vs brand",xiaomi je neslužbeno več dugo izvan Kine i slovi kao brand koji je uz bok svim velikim igračima,ne probija se nego im je izravni konkurent.

To mi i jest na umu, nego ajd reko neću tako da ispadne kako hvalim svoga konja. Al to što kažeš doista masu ljudi tvrdi: xiaomi "nije" kinez

Don't these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there's one you're bound to divide it .....Right in two!
11 godina
neaktivan

predobar je taj xiaomi mob,ali trenutno nismo u mogućnosti davat 1500 kn,

maksimalno do 1000 kn sa pdv-om!!

ma mislim da baba niti sama nezna kaj hoče,a treba mob.

Između svih tih mobova se dvoji između Umi x1 pro i Newman N2,ali 

gospođi su PREVELIKI.Ona bi ipak nekaj 4,3".Poludet ću!!!

Dajte je vi uvjerite u sve prednosti ovih mobova i da nema potrebe kupovat 

manji jer ga ionak nosi u torbici ili dajte neki kvalitetan kinez sa 4,3"

znam da vas gnjavim,al ak nebum ja,ona bu vas,a onda se naj..!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 18:04 (damirica_00).
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

imam namjeru naručiti si kineski mobitel i zapeo mi za oko ZOPO ZP1000 

http://www.pandawill.com/zopo-zp1000-ultrathin-smartphone-mtk6592-50-inch-1gb-16gb-android-42-otg-golden-p87049.html

sada me zanima vaše mišljenje,jer mi muž ima THL T11 i nagovara me da ga uzmem

http://www.pandawill.com/thl-t11-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-50-inch-gorilla-glass-nfc-otg-android-42-black-p87192.html

pa vas molim za vaša ISKRENA mišljenje.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Kika 13 kaže...

Pozdrav svima,

http://www.pandawill.com/zopo-zp1000-ultrathin-smartphone-mtk6592-50-inch-1gb-16gb-android-42-otg-golden-p87049.html

http://www.pandawill.com/thl-t11-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-50-inch-gorilla-glass-nfc-otg-android-42-black-p87192.html

Hvala

Ja bi prije uzeo THL t11. Ima 2 gb rama, gorila glass3, veću bateriju 2750mAH, jedino gdje izgleda zopo bolje je kamera 14mpx vs 8mpx-a. Ako misliš uzeti zopa imaša ga na geekbuyingu oko 200$.

15 godina
damirica_00 kaže...

predobar je taj xiaomi mob,ali trenutno nismo u mogućnosti davat 1500 kn,

maksimalno do 1000 kn sa pdv-om!!

ma mislim da baba niti sama nezna kaj hoče,a treba mob.

Između svih tih mobova se dvoji između Umi x1 pro i Newman N2,ali

gospođi su PREVELIKI.Ona bi ipak nekaj 4,3".Poludet ću!!!

Dajte je vi uvjerite u sve prednosti ovih mobova i da nema potrebe kupovat

manji jer ga ionak nosi u torbici ili dajte neki kvalitetan kinez sa 4,3"

znam da vas gnjavim,al ak nebum ja,ona bu vas,a onda se naj..!!

Uzmi ,ako možeš Newman N2 ,nećeš faliti.

Imam ZTE V967s koji ima 5". Prije njega imao sam mob od 3,5" i mislio sam da će mi ovaj biti preveliki . Ali danas nebi išao ispod 5" jer sam najviše na netu ,poruke i pozivi..

Na bolje se brzo naučiš!

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 18:28 (bodija).
16 godina
Kika 13 kaže...

Pozdrav svima,

Hvala

Ja sam si naručio thl t11. A ni zopo nije loš.. Odluči koji ti je ljepši. a ako ti muž ima takav , postoji mogućnost zabune tvoj za njegov{#}

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina

naletio na ovo: http://www.aliexpress.com/item/4-7-IPS-1280-720-jiayu-G4-G4C-mtk6582-quad-core-1GB-4GB-3000MAH-13-0MP/1781696496.html , pa mi sumnjivo zbog niske cijene! ima li neka caka?

na Jiayu store je 169,90 USD.

inače tražim neki dual-sim, Gorilla glass, 1GB ram minimum, 4,3-5 inča (4,7 bi mi bilo optimalno)...

ah, cijena za 6 komada ili više! :-( 

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 19:11 (dado314).

0 0 hvala 0
13 godina
eywa33 kaže...
honda_zg kaže..

To mi i jest na umu, nego ajd reko neću tako da ispadne kako hvalim svoga konja. Al to što kažeš doista masu ljudi tvrdi: xiaomi "nije" kinez

Pa sama činjenica da firma Foxconn koja proizvodi sve proizvode za Apple, Xbox 360, Wii, Play Station 3 i 4 i izmedju ostaloga i Xiaomi uređaje govori i vise nego dosta da je Xiaomi ozbiljan igrac sa niskom cijenom na ovome trzistu di ljudi slijepo slijede brandirana ime.. Problem s visokom cijenom je s preprodavacima, jer dokle god Xiaomi ne razvije svoju mrezu trgovina izvan Kine, preprodavaci mogu manipulirati s cijenama kako god njima odgovara.. 

Znanstvenici kazu: ''Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi..'' E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina

Naručio oko 10 x Newman N2 s pandawilla za cijelu ekipu koju poznajem, cijena bila bagatela, stiglo singapurskom dostavnom sluzbom iz kine u ZG u 7 dana, i za sada 2 od 10 ocarinjeno, napisem dojmove telefona kada ih danas/sutra dignem na carini.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

zato su valjda sad svi SOLD OUT!!!!

pa ja ću poludit,konačno se odluči i onda je sold out,a nedam 100 dolara više

na nekom drugom situ!

a kaže žena na chatu da ne budu opet dostupni!!!!u pm

Doogee mobiteli??jesu kvalitetni??Doogee pixels dg350 je alternativa 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 10:25 (damirica_00).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
majdo kaže...
eywa33 kaže...
honda_zg kaže..

Pa sama činjenica da firma Foxconn koja proizvodi sve proizvode za Apple, Xbox 360, Wii, Play Station 3 i 4 i izmedju ostaloga i Xiaomi uređaje govori i vise nego dosta da je Xiaomi ozbiljan igrac sa niskom cijenom na ovome trzistu di ljudi slijepo slijede brandirana ime.. Problem s visokom cijenom je s preprodavacima, jer dokle god Xiaomi ne razvije svoju mrezu trgovina izvan Kine, preprodavaci mogu manipulirati s cijenama kako god njima odgovara.. 

Bilo je nekih najava da idu izvan granica Kine ove godine ali ostalo je samo na najavama.Šteta da ne otvore neki prodajni kanal za kupce izvan Kine,naravno po onim cijenama koje navode na svojim službenim stranicama.

16 godina

Stigao iNew.. Za sad preezadovoljan {#}

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Odlična prilika na to2c.com za one koji su mislili uzeti iNew V3...

http://www.to2c.com/inew-v3-tf-card-solution.html

1 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice