Ako ćemo baš cjepidlačiti, doći će bijela (prozirna) koverta s jedinstvenim PCP brojem pošiljke (PCP XXXX/YY) na koji se treba pozvati pri slanju im računa s PP.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
2014-04-11 10:48, CROATIA, 10805 Zagreb CUV, Record item customs information, Retention reason : Invoice missing
Dovoljno je poslati samo racun s paypala, doci ce ti kuci plava koverta i tamo ce ti biti svi podatci, na koji broj ces se pozvati, i faksiras im racun i kod tebe mob stize za koji dan i postaru placas PDV..
Da li bi primili račun ako bi im čerka koja živi u ZG odnijela direktno na poštu a ja njoj da pošaljem na mail , to bi bilo puno brže
Dovoljno je poslati samo racun s paypala, doci ce ti kuci plava koverta i tamo ce ti biti svi podatci, na koji broj ces se pozvati, i faksiras im racun i kod tebe mob stize za koji dan i postaru placas PDV..
Nije dovoljno poslati račun s PayPala. Trebaš poslati račun sa stranice sa koje si naručio i to isključivo u pdf-u. Bude li u wordu ili .jpg neće ti prihvatit. Najbolje ti je da ti oni pošalju račun u wordu, ti malo prepraviš, konvertiraš u pdf i pošalješ.
Ako imate Google Chrome; kada kliknete Ispis, u gornjem desnom kutu imate "Odredište" - odaberite "Spremi kao pdf" i navedena web str. će se spremiti kao pdf.
Nije dovoljno poslati račun s PayPala. Trebaš poslati račun sa stranice sa koje si naručio i to isključivo u pdf-u. Bude li u wordu ili .jpg neće ti prihvatit. Najbolje ti je da ti oni pošalju račun u wordu, ti malo prepraviš, konvertiraš u pdf i pošalješ.
Prihvaćaju i Word ja sam slao račune u Wordu dva puta i oba su prihvatili.
U principu će prihvatiti i samo ispis s PP ako tamo pišu svi podaci - model uređaja itd., no što nije slučaj kod svih trgovina - kod nekih je na PP ispisu vidljiv samo iznos transakcije i u tom slučaju treba priložiti i ispis narudzbe s trgovine...
I ja sam slao samo Paypal i nisu nikad komplicirali. Inače su sasvim u redu i izašli budu ti u susret samo treba pitati.
Inaće naručio sam THL T11 sa PRC froga za 209 dollara. Baš me zanima živo kad budu poslali..
Za sve koji se dvoumite odakle naruciti neki od Xiaomi proizvoda (mobitela), stranica Xiaomishop.it je legit, dostavu vrše putem DHL-a, mobitel je kod vas unutar tri dana, sve uredno i po ps-u sto bi se reklo, nema nikakvih dodatnih troskova nasoj drzavi, i sto je najbitnije EU garancija od 24 mjeseca.. Provjereno orginal sve, meni je stigao MI3 od njih..
Imaju povoljne cijene koje vam se prikažu nakon sto se registrirate na stranicu,
MI3 - 16GB,sivi - 291,80€
MI2S - 16GB - 195,90€
Hongmi - 160,08€
Na sve cijene si dodaje 15€ poštarine, i kod naručivanja možete dodatno iskoristiti trenutno aktivan kod GIZXIAOMI, koji vam daje dodatni popust u rasponu od 10-15€ ovisno sto ste narucili sve..
Za sve ostale vrste kineza, mozete naruciti s topresellerstore.it, to je jedan te isti vlasnik obje stranice, samo na ovoj ih morate dodatno prvo kontaktirati za slanje u HRV, situacija je ista, salje se DHL-om, EU garancija od 24 mjeseca, i za popust mozete iskoristiti dodatno kod GIZTOP..
Ja sam se registrirao na xiaomishop.it ali su mi cijene ostale iste mi3 16g 356E
Možda su nešto mjenjali od trenutka kad si se ti registrirao jer meni nakon log in-a i dalje stoji 356 eura
Možda su nešto mjenjali od trenutka kad si se ti registrirao jer meni nakon log in-a i dalje stoji 356 eura
Tek kad dođeš do zadnjeg koraka prije plaćanja narudžbe će ti obračunati manju cijenu, tako je meni maloprije bilo pa probaj.
Nije to nikakvo lopovsko razmišljanje. Ne mislim naravno da mobitel ne treba platiti ako ipak stigne, a dobio si povrat. Ali ove fore, koje se zadnje vrijeme sa nekih trgovina provode za slanje kineskih mobitela preko najjeftinijih ( najsporijih) pošta nije problem nas kao kupaca. Mogu oni trubiti koliko hoće da su Hrvati ili neki drugi nepošteni, ali nije u redu da čekaš po 50-60 dana da ti uređaj stigne.
Iako je ovakva rasprava offtopic, ali unatrag mjesec dana sam stvarno ugodno iznenađen sa brzinom dolaska nekih paketa sa ebay-a i aliexpresa. Nekih 5, 6 stvari koje sam kupio ( nisu mobiteli), su stiglne unutar 10-12 dana, od toga ih je par bilo i na carini.
Potpis! To što kinezi šalju najsporijom poštom što za posljedicu ima masovno otvaranje dispute-ova na PP-u nije problem "loposkih" Hrvata.
Ovakav način lopovskog razmišljanja dovodi hrvate na crnu listu. Većina EU shopova upravo radi ovoga ne trguje s hrvatskom. Logitech više ne pruža podršku za Hr radi sličnog muljanja itd.
Kinez koji radi za 500Yuana mjesečno (100$) će dobiti manju plaću, svi prigovori hrvata se tri puta revidiraju i ignoriraju upravo radi muljanja.
Budi pošten i plati.
Šta nitko nema iskustva sa ovom stranicom O.o
http://www.mcbub.com/Search?keyword=quad+core+phone&c=&page=4&sort=3&display=grid
Šta nitko nema iskustva sa ovom stranicom O.o
http://www.mcbub.com/Search?keyword=quad+core+phone&c=&page=4&sort=3&display=grid
Koliko sam ja upućen mcbub.com je u vlasništu geekbuying-a (ili tako nekako) i nisam čuo baš previše pozitivnih komentara za njih (ali nisam ništa kod njih kupovao tako da nemam osobnih iskustava).
Gdje mogu pogledati koji je tracking code za mobitel naručen sa coolicool-a?
Mislim da hoćeš malezijska pošta je najsporija pošta
2 mjeseca ces cekat
Kakva je singapurska pošta?
Napokon je stigao, čekao ga 46 dana i čekao bi ga još desetak dana da se nisam snašao, Dobio sam u petak na trackingu obavijest da nedostaje račun, da ne čekam službenu obavijest ja skenirao račun i punomoć čerki koja živi u ZG ( ja sam u Rijeci ) i poslao ma mail , mislio sam da nema teorije da joj daju telefon,za divno čudo prvo su joj tražoli neki broj , na njeno objašnjenje da ima samo račun i moju punomć izračunali joj da mora platiti 240 kn na iznos od 156$ i kada je to platila dali joj mobitel uz opasku da to nije baš po propisu , kada me čerka nazvala i poslala sliku moba i rekla da ga je uspjela podići nisam mogao vjerovati , e sada još sačekati čerku da dođe iz ZG ( u srijedu ) i onda idemo čačkati po novom mobu , čerka je malo proučavala i rekla je da je strava, a bila je skeptična prema Kinezu inače ima iphone 3gs ( za one koji ne prepoznaju mobitel iOcean X7 HD )
Dobro je to, kreće se. U mog jarana još stoji
a moguce da ce samo izbacit "Stiglo u zemlju".
Poštovanje stručnom osoblju foruma! 2 tjedna sam sretni vlasnik Zopo ZP980+ kupljenog ovdje za 257 $ + 57 $ poštarina = paypal 1.820 kn. Sve je super, osim što su baš tjedan dana poslije za 20$ više dali model s 2gb, ali ne vjerujem da se to osjeti u ionako fenomenalnim performansama. Dobio sam model sa 32 gb storage. Sad, da li je to slučajno, ili im je to marketinški trik da ostave kupcu dojam da je dobio kao nešto gratis, nema veze, lijepo od njih.
Baterija drži 5 sati sa displayem na 100% (kvalitetno provedeno nedjeljno poslijepodne :) Uz "normalnu" upotrebu, drži 2 dana! Pošto dolazim sa Galaxy Nexusa koji drži 3:15h, ovo mi je kvantni skok.
Na "kineski" android nemam nikakvih pritužbi, a furao sam Paranoid kojeg sam picajzlao na sve mile načine. Jedini, ali stvarno jedini bug koji sam zamjetio je ponekad nestajuća tipkovnica kad taknem spacebar. Problem se nije riješio promjenom na Smart Keyboard Pro. Malo strpljenja pa valjda bude update... I da, tvornički je rootan - opet lijepa gesta. IPS display je ohoho čišći, oštriji, svjetliji i oku ugodniji od toliko hvaljenog amoleda. Nema ghostinga, kutevi su široki, hvata 5 prsti. Zvučnik je vrlo glasan, malo "limenkasti", ali čist. U paketu dolazi sve što treba. Najbolja fora je pink metak stylus :-D
Ajd, još samo jedna zamjerka na vanjski dizajn: kapacitivne tipke su premale i previše razmaknute - nemogu palcem dosegnuti preko. No to sam riješio sa Pie Pro, kojeg vrijedi imati na bilo kojem mobu >4.5".
Ukratko - preporučam! Performanse jednog Galaxy S4 u točno pola cijene!
Dobar dan, zanima me samo vase misljenje u vezi ova dva modela (znam da su klonovi iphonea ali trazim bas takav) i oba su relativno slicna. Mobitel trebam za viber,whatsapp, facebook, surfanje internetom i tu i tamo igranje igrica, te opcenito za sms poruke i zvanje pa me zanima da li s tim mobitelom to sve moze raditi normalno bez zastekavanja i sl? Hvala
http://www.focalprice.com/MH0832G/Z5C_4.0_Capacitive_IPS_Touch_854x480_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572_1.2GHz.html
http://www.focalprice.com/MK0153S/4.0_Capacitive_TFT_Touch_Screen_854x480_Android_4.2_Dual_Core_MTK6572W.html
0 | prvi - 5C |
---|---|
4 | drugi - 5S |
Stigao je i meni napokon Inew V3 i nisam platio pdv
iako sam jos narucio uz mobitel i bateriju koju su mi zasebno poslali jos prije, ali baterija nije dosla, al ko ju hebe
Mobitel je super, ali cekao sam ga ravnih 2mjeseca, sto je ipak malo predugo...
Stigao je i meni napokon Inew V3 i nisam platio pdv
iako sam jos narucio uz mobitel i bateriju koju su mi zasebno poslali jos prije, ali baterija nije dosla, al ko ju hebe
Mobitel je super, ali cekao sam ga ravnih 2mjeseca, sto je ipak malo predugo...
majko mila....
meni se pari da ću i ja čekat 2 mj...jel to malaysia post šalje devama i konjima pakete???
koje stranice od ovih poznatih koriste brže pošte? ne govorimo o dhl dostavi...lopovi prevarantski...
Kod mene je bio problem sto su mi mobitel poslali ovi s banggooda tek nakon 25dana od uplate jer nije bio in stock...a onda je za samu malezijsku postu trebalo znaci nekih 35dana