"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.005
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
17 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Kada već ljudi traže kupone evo jednih od najpopularnijih;

Banggood ima i promociju na Cubot x6 za prvih 10 kupaca, s kuponom koji umanjuje cijenu za 66.70 HRK (12$) (košta 989.35 HRK (989.35 HRK (177.99$))).

Osmojezgreni Cubot X6 je došao "in stock" upravo danas.

Također, kako je bilo problema sa slanjem inew-a v3 koji nije bio in stock a sada je, s kuponom koji umanjuje cijenu za 100.05 HRK (100.05 HRK (18$)). inew v3 tako košta 956.06 HRK (956.06 HRK (172$)) na Bengu.

A Geekbuying ima akciju od -27.79 HRK (27.79 HRK (5$)) na neke Zopo mobitele (skuplje) s kuponom FPINCTXJ. 

Kuponi za Beng su limitiranog broja pa ih šaljem preko pm-a kako ih ne bi ukinuli.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 21:51 (Ag008).
15 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Frend mi je narucio mobitel Star HD 5000 sta vi kazete na to jel valjda to sta? :)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Prije par dana mi je stigao IOcean X7 HD. Ne znam što bih rekao. Mobitel je strava. Ovo mi je prvi mobitel iz Kine a na prvu bih rekao definitvno ne i zadnji. Ekran super, osvjetljenje izvrsno, Touch preosjetljiv {#}, wi-fi lovi stvarno svugdje, baterija mi je sada na 21% a skinuo sam ga sa punjača prekojučer u 07:00h. Internet je stalno upaljen osim po noći, surfanje povremeno,viber,pozivi,poruke. Fotke meni super. Frendovi vlasnici S4, S4 mini, IPhone 5, HTC, XPeria Z su u laganoj nevjerici {#}. Svakodnevna su pitanja poput "Jel ti još radi kinez", "Jesi naučio kineski", "Vidjet češ kad ti krepa" isl. Ali vidim da mi stalni virkaju iza leđa u mobitel i češkaju se. Još kad sam rekao cijenu pao im je mrak na oči. Neka on mene samo služi, lako za ostalo.

Moj PC  
15 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
kekec01 kaže...

Prije par dana mi je stigao IOcean X7 HD. Ne znam što bih rekao. Mobitel je strava. Ovo mi je prvi mobitel iz Kine a na prvu bih rekao definitvno ne i zadnji. Ekran super, osvjetljenje izvrsno, Touch preosjetljiv {#}, wi-fi lovi stvarno svugdje, baterija mi je sada na 21% a skinuo sam ga sa punjača prekojučer u 07:00h. Internet je stalno upaljen osim po noći, surfanje povremeno,viber,pozivi,poruke. Fotke meni super. Frendovi vlasnici S4, S4 mini, IPhone 5, HTC, XPeria Z su u laganoj nevjerici {#}. Svakodnevna su pitanja poput "Jel ti još radi kinez", "Jesi naučio kineski", "Vidjet češ kad ti krepa" isl. Ali vidim da mi stalni virkaju iza leđa u mobitel i češkaju se. Još kad sam rekao cijenu pao im je mrak na oči. Neka on mene samo služi, lako za ostalo.

Yeahhh ! Ok bro !

"Just A Dream ".
11 godina
neaktivan
kekec01 kaže...

Ajde baš mi drago ovo čuti jel sam ja isto uzeo  taj mob , daj reci koliko si ga dugo čekao, ja sam svog uze preko banga poslali su ga 03.03 ali za sada još nije stigao pa sam već malo nervozan

13 godina
neaktivan

Naručen danas elephone p7 mini sa banggooda....hvala kolege na kuponima... koštao sa kuponom 99$

http://www.banggood.com/Elephone-P7-Mini-5-Inch-MTK6582-1_3GHz-Quad-core-Smartphone-p-915362.html?currency=USD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Poštovanje!

Evo, ima nekih 15-tak dana i naručih mobitelčiće {#}.

Sada, zanima me, ako pogledate priloženu sliku, a imali ste slična iskustva, što mogu očekivati, vezano uz brzinu dolaska, jel'?

Hvala svima unaprijed na odgovoru!

0 0 hvala 0
14 godina
Jehonan kaže...

Poštovanje!

Evo, ima nekih 15-tak dana i naručih mobitelčiće {#}.

Sada, zanima me, ako pogledate priloženu sliku, a imali ste slična iskustva, što mogu očekivati, vezano uz brzinu dolaska, jel'?

Hvala svima unaprijed na odgovoru!

Kako je tvoj odmah dobio status Despatched, a moj 8 dana duže stoji "Insert item into bag"?

I još uvijek nikakvih novosti? 

P.s. koliko je dugo tamo bio?
Jer je moj eto, od 12.... 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 20:27 (sudy_freak).
15 godina

A iskreno, pojma nemam!

Možda je u pitanju to što je suma bila malo veća nego uobičajeno te sam još platio 5$ "osiguranja" po mobitelu, dakle 10$ ukupno?

Možda je to u pitanju?

Osim toga, ja nisam niti imao poruku "Insert item into bag", uopće!

I, što reći na sve to?!

Zaboravih reći, vrijeme od "trgovine-uplate" do isporuke na "poštu" je bilo mislim 2 dana, što i nije tako loše.

Jedino, začudio sam se, kada sam vidjeo da je isporuka iz Singapura.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 20:47 (Jehonan).
14 godina
Jehonan kaže...

A iskreno, pojma nemam!

Možda je u pitanju to što je suma bila malo veća nego uobičajeno te sam još platio 5$ "osiguranja" po mobitelu, dakle 10$ ukupno?

Možda je to u pitanju?

Osim toga, ja nisam niti imao poruku "Insert item into bag", uopće!

I, što reći na sve to?!

Ja sam naručio MI3, znači ne neki od 100$, ako to ima ikakve veze.
I odabrao sam "No packing box", ali to ne bi trebalo imati veze.

Možeš li reći molim te kad si naručio i kad si dobio tracking broj?
Znači, kad je trgovina isporučila pošti?

Ne znam trebam li se zabrinjavati ili je to sve normalno.

Koliko inače treba avionom od Singapura do Europe?
1-2 dana? 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina

Uh!

Pogledaj post gore, radio sam uređivanje, a ti bio brži {#}.

14 godina
Jehonan kaže...

Uh!

Pogledaj post gore, radio sam uređivanje, a ti bio brži {#}.

Znači 13. negdje si uzeo?
Nevjerojatno. 

15 godina

Koliko treba od Singapura do EU tj. nas?

Opet, upitno je kojeg prijevoznika koriste i ostale "sitnice".

Vjerujem da gledaju na svaki cent, tako da sumnjam da uzimaju nešto što je extra brzo i expeditivno, jer to se plaća!

0 0 hvala 0
15 godina

U kom smislu nevjerojatno?

Mislim jel' to po tebi dobro ili loše?

14 godina
Jehonan kaže...

U kom smislu nevjerojatno?

Mislim jel' to po tebi dobro ili loše?

Odgovori na pp da ne spamamo.
Pa uzeo sam ranije, logično, ako si ti uzeo 13. i moj im valjda još stoji na lageru ili šta.
Nemam pojma. 

12 godina
neaktivan
kekec01 kaže...

Bi bio dobro da ne informiras na koju stranicu si kupio i koliko koshtao?

Hvala unaprijed :)

11 godina
neaktivan

Ja sam narucio preko sing posta isto, 17.3. narucen. 
Ugl  preko ovog ips.posta.hr je Insert item into bag

A preko http://www.singpost.com/ despatched to overseas i tako vec oko tj i pol...

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

posto koristim kineski mobitel cubot gt99 zanima me koja bi mreza najbolje odogovarala moom uredaju?
to jest koja mreza ima najbolji signal?
Tele2,Bonbon,VIP? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jeli ko ima novoga cubota zanima me kakav je .

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znači poslali su mi jučer (u biti 29og)  mob   (barem tako piše, shipped)...ima onaj RC0003itd broj i A0009itd broj

jel to u redu? nisam nikad s ove stranice naručiva prije..kad bi moga otprilike očekivat mob ode kod nas? kad bi se moga paket pojavit na trackingu od ips.posta.hr ?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uredu je, a mozes očekivat NIKAD

0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
desarun kaže...

uredu je, a mozes očekivat NIKAD

Šta bi to tribalo značit? osim ip.posta ima još jedna stranica za pratit pošiljku

17 godina

Od dana slanja treba proći minimalno tjedan dana da kod za praćenje paketa proradi.

RE i DE paketi (ako završava tim slovima) prorade tek kada paket iz Kine dođe u Njemačku/Švedsku i od tad do Hrvatske ih je moguće pratiti.

Slično vrijedi i za najsporiju poštu, Malezijsku (MY). Ako vam je paket poslan preko Malezijske, ta pošta je najsporija od svih i paketu će vam trebati min mjesec dana do Hr.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com ,Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
neaktivan
Arena kaže...

Sad i ja gledam " This phone will only work with 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz"

Sta znaci na GSM ( NASOJ ) nece 3g radit nego samo 2g ? 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav ekipo :)

Vlasnika sam ZOPO ZP980 2GB RAMA, 32GB ROM i mogu reci da sam prezadovoljan sa telefonom nema sta. Ali dobio sam mogucost da ga prodam.  I jedino sto sam primjetio a da valja jeste THL T11. Pa me interesuje da li znate dal ima negde kompletan test ovog telefona? Kakva mu je kamera? itd... Jednostavno dal se isplati menjati ZOPO ZP980 za THL T11? Ili mozda neki drugi telefon? :)

Unapred zahvalan :)

kiki
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
wave90 kaže...

Pozdrav ekipo :)

meni je isto upao u oko :D

16 godina
Damir1908 kaže...
Arena kaže...

Sad i ja gledam " This phone will only work with 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz"

Sta znaci na GSM ( NASOJ ) nece 3g radit nego samo 2g ? 

Radit ce ti i 3g ako imas vip ili tcom al ak si na tele2 mogo bi u nekim mjestima imat problema sa signalom..

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
13 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

Radit ce ti i 3g ako imas vip ili tcom al ak si na tele2 mogo bi u nekim mjestima imat problema sa signalom..

Kako ce radit 3G ako mob radi samo na CDMA mrezi ? Ili sam ja krivo to sve razumio ? 

Inace sta kazete za ovaj mob meni se svida zbog antutua, gorilla glasa, rama i rezolucije 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
13 godina
neaktivan

Sta mislite dali je 1 gb rama premalo ( uz koristenje task killera ) ?

Kolko bi dugo mogao telefon sa 1 gb rama da mi bude u stanju pripravnosti za novije apps i igrice ( 1,2 god. ) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice