"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.893
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Šta uzeti do nekih 200$ trenutno? 5 inča je jedini kriterij kojeg sam si postavio...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
ursusc355 kaže...

{#} ima li išta "bolje" odnosno da je pametnija kupnja od ovoga : http://www.minideal.net/dual-core-zte-v889m-mtk6577-android-4-0-3g-gps-4-0-inch-5-0mp-camera-smart-phone.html

a da je cijenom sličan ovome... netreba mi ništa skupo i nabrijano...HVALA {#}

Ja sam majci naručio Doogee Collo DG100, čini mi se bolji od toga ZTE-a. A ja imam ZTE Blade 3, koji je identičan v889, a koji je tek sa custom rom-om proradio savršeno, tako da ga nisam htio uzeti. Problem sa DG100 je kamera, koja je koliko vidim po forumima grozna, jer je to 2mp kamera softverski poboljšana na 5mp.Prednja je također interpolirana sa 0.3mp na 1.3. Još jedna mana je naime gps, ali to ću testirati kada ga dobijem. Cijena je 82USD.

Naručen je 23.1., a poslan 24.1, a kada stigne napravit ću mali review

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
12 godina

Ima ko kakva iskustva s kupnjom, odnosno koristenjem mobitela CUBOT ONE? Bilo je spomenuto da je to klon HTC One, mada prema antutu benchmarku vidim da nije ni blizu jer ima oko 15000, a HTC One 25000... Prema Focalprice specifikacijama i cijeni... Nadam se da mi netko moze malo poblize objasniti :) HVALA!

http://www.focalprice.com/MH0665B/Cubot_ONE_4.7_Capacitive_HD_LTPS_1280x720_Android_4.2_Quad_Core_MTK6589T.html

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji mobitel je po vama bolji:

8 Inew v3
27 Xiaomi Hongmi

0 0 hvala 0
17 godina

Relativno su bili zadovoljni s Cubotom One iako mu navodno GPS nije radio kako treba. Pogledaj i iNew v3 koji je čak nešto i jači od One-a a za istu je cijenu.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
13 godina
neaktivan

mene zanima garancija kod tih mobitela...ako se nešto dogodi u garantnom roku, ima li neki servis u RH koji bi priznao garanciju i to popravio ili se mora vraćati u Kinu? koliko je isplativo vraćati u Kinu s obziorm na cijenu poštarine?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav! Možete li mi reći kolika je poštarina za slanje mob pandawillu na popravak ako je netko već slao koja je procedura i sl.? Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zanima me garancija i servis Huawei i Lenovo smartphona kupljenih u Kini da li se mogu servisirat u europi pošto su ti brendovi dostupni kod nas?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

0 0 hvala 0
16 godina
acmilan2 kaže...

Ima ko kakva iskustva s kupnjom, odnosno koristenjem mobitela CUBOT ONE? Bilo je spomenuto da je to klon HTC One, mada prema antutu benchmarku vidim da nije ni blizu jer ima oko 15000, a HTC One 25000... Prema Focalprice specifikacijama i cijeni... Nadam se da mi netko moze malo poblize objasniti :) HVALA!

http://www.focalprice.com/MH0665B/Cubot_ONE_4.7_Capacitive_HD_LTPS_1280x720_Android_4.2_Quad_Core_MTK6589T.html

Da je identičan po svemu, onda bi toliko i koštao Frendu sam naručio dotičnog i to ti je odličan mob za te novce. GPS radi savršeno i bez mobilne veze, kamera je i vise nego dobra, brz ,dobar ekran itd. Pogledaj i Tronsmart ts7 to ti je identičan mobitel kao i cubot one i nešto je jeftiniji.
[M|C] jokaCRO ingame
14 godina
odjavljen

Gdje se može naručiti Xiaomi Mi3? I koja je cijena? 

0 0 hvala 0
13 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 22:13 (Chriss).
15 godina

http://www.xiaomishop.com/14-xiaomi-3-mi-3-23ghz-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-5-inch-ips-13mp-camera-.html

Eto gdje se moze kupiti,cijena je  419.99$ ali je "out of stock" trenutno.

16 godina

Evo prodajem i ja svog umija x2 pa prelazim na octa core. Moze li mi netko preporucit sto bi bilo najbolje uzeti? Hvala u naprijed.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Razmisljam o prodaji ZTE V987 zbog kupovine boljeg mobitela. Ima li tko savjet dal se isplati prodavati taj mobitel zbog kupovine nekog drugog i koliko se može dobiti za njeg. Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
rocko9 kaže...

http://www.xiaomishop.com/14-xiaomi-3-mi-3-23ghz-quad-core-2gb-ram-16gb-rom-5-inch-ips-13mp-camera-.html

Kad bih naručio, ide li još pdv na tu cijenu?

14 godina
MARKOZD15 kaže...
rocko9 kaže...

Kad bih naručio, ide li još pdv na tu cijenu?

Ovisi kakve si sreće....ali najbolje ti je računati tako da priljepiš PDV na tu cijenu....pa ako ispadne bez PDV-a, još bolje.... {#}

My BF Battlelog: MasterChurner, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
13 godina
neaktivan

I ja si planiram uzet Huawei Honor 3c i zanima me da li se moze u slucaju kvara slati na popravak u Hr pošto je taj brand dostupan kod nas?

14 godina
Dundalo kaže...

Kako da promijnim valutu u australske dolare na geekbuying? Svaki put nakon što odaberem mobitel i odem u shopping cart,stranica mi sama vrati valutu u američke dolare.

Kupuj preko mcbub.com, mislim da su oni čak ista trgovina, samo što ovdje možeš u AUD kupovat...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 17:04 (David87).
12 godina
neaktivan
Shockwave kaže...

Zanima me garancija i servis Huawei i Lenovo smartphona kupljenih u Kini da li se mogu servisirat u europi pošto su ti brendovi dostupni kod nas?

hrc987 kaže...

mene zanima garancija kod tih mobitela...ako se nešto dogodi u garantnom roku, ima li neki servis u RH koji bi priznao garanciju i to popravio ili se mora vraćati u Kinu? koliko je isplativo vraćati u Kinu s obziorm na cijenu poštarine?

Provjereno ne priznaju garanciju u HR za mobitele kupljene vani bez obzira postoji li tu uvoznik ili ne, što je i normalno za očekivati. Međutim ja bi radije platio popravak tu nego slao natrag u Kinu u slučaju kvara. Jedva sam dobio novo-kupljeni mobitel (danas stigao) nakon više od 3 mjeseca čekanja s time da sam prvo naručio isti taj a da ga nisam nikad dobio (tracking broj kaže da nikad nije niti napustio Kinu) i isto tako jedva dobio novce natrag i izgubio na dvostrukoj konverziji tečaja kad sam kupio drugi. Sad zamisli da se pokvari i da im ga pošaljem tamo, komodno bi se mogao pozdravit i s mobitelom i s novcima. Garancija traje 45 dana koliko te paypal štiti (i to je uvjetno rečeno), a sve ostalo može pisat i 20 godina garancije, ja računam kao da je nema

13 godina
neaktivan

sa koje je stranice najsigurnije naruciti kineski mobitel?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skrewdriver kaže...
Shockwave kaže...

hrc987 kaže...

Provjereno ne priznaju garanciju u HR za mobitele kupljene vani bez obzira postoji li tu uvoznik ili ne, što je i normalno za očekivati. Međutim ja bi radije platio popravak tu nego slao natrag u Kinu u slučaju kvara. Jedva sam dobio novo-kupljeni mobitel (danas stigao) nakon više od 3 mjeseca čekanja s time da sam prvo naručio isti taj a da ga nisam nikad dobio (tracking broj kaže da nikad nije niti napustio Kinu) i isto tako jedva dobio novce natrag i izgubio na dvostrukoj konverziji tečaja kad sam kupio drugi. Sad zamisli da se pokvari i da im ga pošaljem tamo, komodno bi se mogao pozdravit i s mobitelom i s novcima. Garancija traje 45 dana koliko te paypal štiti (i to je uvjetno rečeno), a sve ostalo može pisat i 20 godina garancije, ja računam kao da je nema

Koliko se onda isplati kupovati u Kini i di se nalaze službeni servisi za Huawei i Lenovo smartphone?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2014 22:01 (Shockwave).
12 godina
neaktivan
Shockwave kaže...

Koliko se onda isplati kupovati u Kini i di se nalaze službeni servisi za Huawei i Lenovo smartphone?

Lenovo:

http://shop.lenovo.com/hr/hr/services-warranty/

Lenovo još nije počeo prodavati svoje mobilne telefone u Republici Hrvatskoj. Vjerojatno ste svoj uređaj nabavili u paralelnom, neslužbenom prodajnom kanalu. Proizvod na koji se referirate je možda i krivotvoren. Također vam moramo skrenuti pozornost na činjenicu da nijedan mobilni telefoni Lenovo još nije atestiran za korištenje u Europskoj uniji, odnosno Republici Hrvatskoj. Lenovo ne snosi nikakvu odgovornost, niti preuzima obaveze prema korisnicima takvih telefona . Koristite ga na vlastitu odgovornost. Lenovo ne pruža nikakvu tehničku pomoć u slučaju problema, stoga nismo u mogućnosti pružiti podršku ni za vaš proizvod. Molimo da se za daljnju pomoć obratite prodajnom mjestu na kojem ste kupili svoj uređaj.

Za Huawei:

http://www.agramservis.hr/servis

12 godina

Pozdrav,

Uzeo bih Amoi A862w pa me zanima ako netko ima taj mobitel kako mu se ponaša GPS jer mi treba dosta za posao. Ako mi netko može dati par linkova gdje bi se taj mobitel mogao kupiti i da je kupnja sigurana i na kojoj stranici bi bila najpovoljnija kupnja?

Thnx.

0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam ga kupio ovdje (crni je $7 skuplji) - drugi dan dobio TN, a dva dana nakon toga mob je krenuo prema HR, koliko mi je poznato i dosta drugih forumaša (ne samo sa BUG foruma) ga je naručilo s iste stranice.

Nije mi još stigao pa ne znam kako mu radi GPS, ali koliko sam čitao po raznim forumima ne bi trebalo biti problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jeli moze ko preporucit mobitel do 1200kn,mislin uzest cubot gt99

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Moze preporuka nekog tog kineskog mobitela do 700kn novog ili polovnog bitno samo da ima ekran 4.5 incha

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pratim već neko vrijeme ovu temu i stalno se mislim bili ili nebi kupio neki Kineski mobitel.

Pa sam sad našao neki mobitel koji mi se svidio, a to je http://www.pandawill.com/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-22ghz-55-inch-fhd-screen-2gb-16gb-android-42-p84300.html i on košta 440 $ i sad ima još popust od 20$ za njihovu novu godinu.

Mobitel je relativno nov pa nema nešto previše recenzija o njemu pa se ne mogu 100% odlučiti na kupovinu. I zanima me ima li možda netko kakvu informaciju o njemu ili nešto slično.

I zna li netko možda neki sličan mobitel sa takvim karakteristikama za takvu cijenu ili jeftiniji?

0 0 hvala 0
12 godina
dark_malo kaže...

Pratim već neko vrijeme ovu temu i stalno se mislim bili ili nebi kupio neki Kineski mobitel.

Pa sam sad našao neki mobitel koji mi se svidio, a to je http://www.pandawill.com/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-22ghz-55-inch-fhd-screen-2gb-16gb-android-42-p84300.html i on košta 440 $ i sad ima još popust od 20$ za njihovu novu godinu.

Mobitel je relativno nov pa nema nešto previše recenzija o njemu pa se ne mogu 100% odlučiti na kupovinu. I zanima me ima li možda netko kakvu informaciju o njemu ili nešto slično.

I zna li netko možda neki sličan mobitel sa takvim karakteristikama za takvu cijenu ili jeftiniji?

Ovaj Lenovo ti je odličan, ali je i skup. Za sličnu lovu možeš kupiti i LG G2 na Amazonu. Mislim da nema smisla uzimati skupe kineske mobitele, jer osim težeg ostvarivanja garancije, pitanje kakva je službena i neslužbena software-ska podrška.

Ako već inzistiraš, pogledaj si novi Zopo 998 za 320$. Ima ti 5.5 FHD ekran, gorilla glass i octa core koji je snagom između Snapdragona 600 i 800.

12 godina
neaktivan

Da li itko iz BIH može napisati kako ide rješavanje carine kod kupovine kineskih mobitela iz BIH ?

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Frenkyca kaže...

Moze preporuka nekog tog kineskog mobitela do 700kn novog ili polovnog bitno samo da ima ekran 4.5 incha

http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/star-w450-mtk6582-quad-core-pink-oglas-10455757

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice