"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.961
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
cyclone kaže...

Ja sam narucio Tronsmart TS7 Glacier sa novim chipsetom i MTK6582 procesorom za 700tinjak kuna bez PDV-a. Dosadasnji TS7 sa MTK6589 procesorima se pokazao kao dobar i skoro identican Cubot One uredjaju, valjda nije tolika razlika u tim uredjajima, iako je MTK6582 nesto slabiji iliti low-end procesor u odnosu na MTK6589

klik

Nije velika razlika, s tim da je 6589T nabrijani 6589.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 14:40 (zoharbizo).
16 godina
neaktivan

Ekran na 6582 je isti po specifikacijama 1280x720, tako da ta usporedba nije bas jasna i o tome sam vec citao na netu. I grafika bi tebala biti Mali400 valjda. Mislim da se radi o Sony leći u tim mobitelima. Ako sam nešto krivo naveo neka me netko ispravi

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 21:25 (cyclone).
15 godina
zoharbizo kaže...
cyclone kaže...

Ja sam narucio Tronsmart TS7 Glacier sa novim chipsetom i MTK6582 procesorom za 700tinjak kuna bez PDV-a. Dosadasnji TS7 sa MTK6589 procesorima se pokazao kao dobar i skoro identican Cubot One uredjaju, valjda nije tolika razlika u tim uredjajima, iako je MTK6582 nesto slabiji iliti low-end procesor u odnosu na MTK6589

klik

Uopće nije točno to što si naveo klik za usporedbu. Samo da ti kažem novi tronsmart t7 ima 13mpx zadnju kameru i rezu od 1280x720 ,te mu srce kuca na 1.3GHz, a ne 1.2 kako piše. Znači ne stavljaj pogrešne informacije na forum... Link

16 godina
neaktivan
bodija kaže...
zoharbizo kaže...
cyclone kaže...

klik

Uopće nije točno to što si naveo klik za usporedbu. Samo da ti kažem novi tronsmart t7 ima 13mpx zadnju kameru i rezu od 1280x720 ,te mu srce kuca na 1.3GHz, a ne 1.2 kako piše. Znači ne stavljaj pogrešne informacije na forum... Link

Hvala na odgovoru, i ja sam zaboravio napomenuti da je po specifikacijama 13Mpix i na ovom linku stoji da nije Mali400 GPU nego PowerWR SGX544Mp

Znaci ovaj link sto je zoharbizo stavio treba zanemariti?

17 godina
Vecina "13mpx" kamera je zapravo 8mpx. Uz nove jeftinije mtk procesore bi trebao ici Mali400 koji je nesto jaci od Sgx544
Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
16 godina
neaktivan

Imas li izvor te informacije mozda? Prema tome ispada da ce ovaj novi Tronsmart ts7 biti mozda bolji mob od prve verzije?

13 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Za 700 kuna bez PDV-a odnosno do 120$ je malen izbor, nisu baš neki četverojezgreni mobiteli niti općenito neka kvaliteta.

Eventualno W450 no vidim crkavaju kao blesavi, s drugih foruma su crknuli ekrani ili touch te se rađe potrudi do malo većeg iznosa naručiti nego kupiti nešto jeftino što neće valjati...

Fero kaže...
N00bie kaže...
N00bie kaže...

Pozdrav!

Molim vas za pomoc pri odabiru mobitela. 3-4 kineska best buy do 700 kn bez pdv-a.

Prednost 4.5" ekran , 5 + megapixela kamera , GPS ,3g , 4.2 android.

Hvala unaprijed.

bump

Za 150 $ već možeš naći veći izbor, a ovo ispod tako, tako.

Evo pa si pogledaj : Lenovo A760 http://www.banggood.com/Lenovo-A760-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_1-MSM8225Q-Smart-Phone-Black-p-91014.html

ili ovaj A820 http://www.banggood.com/Lenovo-A820-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_1-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-76039.html ali JB 4.1.2

Cubot One 4.7 http://www.banggood.com/Cubot-One-4_7-Inch-8G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-78584.html

Dooge DG500 http://www.banggood.com/DOOGEE-Discovery-DG500-5-inch-MTK6589-1_2GHz-Quad-core-Smartphone-p-907562.html

Thl W100 http://www.banggood.com/THL-W100-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_2-Quad-Core-Smartphone-Black-p-75995.html

Lenovo A850 http://www.banggood.com/Lenovo-A850-5_5-Inch-4G-ROM-Android4_2-MTK6582m-Smart-Phone-White-p-89289.html

Sve su tu cijene oko 700 do 800 kn ali bez PDV-a.

cyclone kaže...

Hvala za preporuke. Vidimo sam Antonovu recenziju Cubota GT99 i odlucio se razvuc jos 100 kn . Slike su fantasticne...kamera je uber to me kupilo {#}

16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Volio bih da ti mogu napisati iz prve ruke, ali sto sam procitao po netu cini mi se ok pa sam ga odlucio probati. naravno, uvijek postoji mogucnost problema ali to je slucaj sa svim uredjajima. ipak je cijena takva da nemas nekakav quality certificate ili nesto slicno. iako,citao sam i o problemima koje su neki ljudi imali sa ts7, ali nista sto se ne dogadja i sa drugim modelima, uvijek je moguce kupiti nesto sto ce se pokvariti. malo prosurfaj pa odluci

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.12.2013 0:16 (cyclone).

0 0 hvala 0
16 godina

Koji su najavljeni novi kinezi, što možemo očekivati?

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zna li tko na ovome mobitelu napraviti factory reset? Mala nečakinja od cure je uspjela zaključati mobitel pa sada nikako da nađem kombinaciju pri paljenju mobitela da uđem u izbornik za factory reset...

Scorp21
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Na pay palu imam oko 20 dolara...kako da ih prebacim na svoj račun i mastericu...

0 2 hvala 0
14 godina
Scorp21 kaže...

Zna li tko na ovome mobitelu napraviti factory reset? Mala nečakinja od cure je uspjela zaključati mobitel pa sada nikako da nađem kombinaciju pri paljenju mobitela da uđem u izbornik za factory reset...

Pogledaj ovo:http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/12/03/how-to-erase-your-lock-screen-password-or-pattern-on-your-android-device/#.UqbQUuKXgtG

robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan

Netko mi je ponudio u zamjenu za moj Prestigio kinesku kopiju Samsunga (Galaxy S4),i meni stvarno nije jasno kako je moguce da ove kopije Samsunga imaju 4-jezgreni procesor i normalno vrte ove zahtjevne graficke igre?Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
trolljegeren kaže...

Netko mi je ponudio u zamjenu za moj Prestigio kinesku kopiju Samsunga (Galaxy S4),i meni stvarno nije jasno kako je moguce da ove kopije Samsunga imaju 4-jezgreni procesor i normalno vrte ove zahtjevne graficke igre?Hvala

O kojem se chipsetu radi?

Ako se radi o 720P ili nižoj rezi nije čudno, MTK 6589 sa ARM V7 1.2GHZ Quad Core procom i SGX 544MP(MP inače znači da se radi o single core GPU) gura na max sve igre bez problema radi reze i te kombinacije.

A to je sada chipset koji se uglavnom nalazi u kinezima i radi odlično.

S tim da SGX 544MP koji se nalazi recimo u 5044 DUO(1080P screen) gura 98% igara na max, sve ti je jasno.

Prodaj Prestigio i čekaj octo core proceve iz MediaTeka.

iclock2much
16 godina
robimarko kaže...
Scorp21 kaže...

Pogledaj ovo:http://blog.geekbuying.com/index.php/2013/12/03/how-to-erase-your-lock-screen-password-or-pattern-on-your-android-device/#.UqbQUuKXgtG

Hvala na pomoći ali ni to ne radi

Scorp21
13 godina
neaktivan

Ak narucim ovaj tjedan sa geekbuying ...sta mislite kad bu stiglo? Molim ljepo neka iskustva.

Hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Oko mjesec dana, sigurno ne prije Božića a vrlo malo vjerojatno da će biti ove godine

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
16 godina
Scorp21 kaže...

Imam isti problem s galaxy mini 2, zaključan ekran a ne prihvaća mi mail i šifru, ima li neki način za otključati osim hard restet, to mi je zadnja opcija jer na njemu imam dosta bitnih  podataka i slika?

Frka85
16 godina
moderator
stručnjak kaže...

Imam isti problem s galaxy mini 2, zaključan ekran a ne prihvaća mi mail i šifru, ima li neki način za otključati osim hard restet, to mi je zadnja opcija jer na njemu imam dosta bitnih  podataka i slika?

Nema.

{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan

THL W8S moze neka iskustva sa istim?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozzz, da vas pitam jel imao itko iskustva sa ova dva mobitela  http://www.pandawill.com/gtn9000-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-55-inch-wifi-fm-80mp-white-p81925.html

http://www.pandawill.com/cubot-p6-smartphone-mtk6572w-dual-core-android-42-3g-gps-50-inch-qhd-screen-80mp-camera-white-p84145.html

Uzeo bih jedan od ova dva pa ako ih je itko imao da kaze jel imao neki poblema s njima :) Unaprijed zahvaljujem! ;)

Stelena
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav, trebao bih prijedlog za mobitel do cca 1500-1600 kn sa PDV, dostavom itd.
Imao sam Gigabyte Mayu ali morao sam tražiti povrat novca jer se kvario. Tražim nešto sličnih specifikacija, znači quad core, 1-2 GB RAM, dual-sim, 4,5" do 5" display.

ZOPO C2: http://www.zopomobileshop.com/144-zopo-c2-2gb-ram-32gb-rom-mtk6589t-5-inch-fhd-screen-android-phone.html (možda ipak malo preskup sa dostavom)

NEO N003: http://www.yoymart.com/en/smart-phone-tablet-pc/smart-phone/neo/neo-android-n003.html

CUBOT ONE: http://www.banggood.com/Cubot-One-4_7-Inch-8G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-78584.html

Ima tu svega, dosta sam nov u tome tako da je svaki konstruktivni komentar i više nego dobrodošao {#}

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina

@stefan Cubot P6 od ta dva je bolji jer ima bolji ekran s obzirom na rezoluciju. Naime taj 9000 ima veći ekran uz istu (već malenu) rezolucij ui prikaz onda ne bi bio dobar te nema puno ifnromacija o njemu.

S time da postoji i Cubot P9 koji je čak nešto i jeftiniji a istih karakteristika jer uz 10$ kupon košta 96$.

@kiseliš Ako gledamo omjer uloženog/dobivenog svi su tu negdje i bili bi dobar izbor. Cubot One je možda najbolji jer je najjeftiniji (175$) ali isto jako puno nudi te je puno forumaša uzelo njega i bilo zadovoljno, nije bilo problema s njime.

16 godina
neaktivan

Gledam po netu i ima mali milion mobitela, pa me zanima koji je sa "dobrim" trajanjem baterije, dobrom kamerom i videom, i kučište da ne škripi kada se koristi, ekrane najbolje oko 4.7, GPS poželja ali ne da mora biti. I da ima 1GB RAM-a(mislim da če lakše disati sa više rama).

Za oko mi je pao Cubot GT99, negdje oko te cijene, Preporučite koji je bolji može i malo skuplje, i neki koji je provjeren.

Hvala na pomoči {#}

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

evo ovaj http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-12-6MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Black-317667.html

ima ga brat mjesec ipo dana, sve radi bez greske, baterija bez problema dan ipo ako ju se tlači, ako ne 2 dana računaj.

13 godina

I po čemu je sad recimo Cubot gt 99 bolji od Cubot one? Nisam gledao detaljne specifikacije, pa... Jel tko kupio ovaj One?

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav!

Zanima me dali je itko od vas kupovao sa focalprice-a, koliko dugo se čeka da stigne pošiljka?

Posao oslobađa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koja je razlika izmedu Cubot One i Tronsmart TS7

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozz..

evo kupujem mobitel oko 1500 kn..

i dvoumio se oko 

Gigabyte Gsmart Maya M1V2 Dual SIM   -  1.539,00

Prestigio MultiPhone 5044 Duo Dual SIM -  1.899,00

kod nas

ali sad sam naisao na ovaj 

Lenovo P780 

link

pa me zanima koliko je to isplativo posto je kupovina iz kine,

kako stoji garancija i dali ima mozda ko kakva

iskustva sa tim mobitelom ili sa navedenim online ducanom,

i dali podrzava nasu mrezu s tim da sam na bonbonu

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.12.2013 2:16 (Insanity&Genius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice