"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.892
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
16 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Već sam pisao kako sam naručio Neo n003 sa www.yoymart.com i da nije se pomaknuo danas 40 dana. Dva puta sam ih kontaktirao i rekli su se javiti...dali su mi lažni track no...danas čitam mail i vidim mail od paypala da sam dobio uplatu od yoymarta. Znači dobio sam povrat bez da sam otvorio despute. Vidim da je još netko imao problema s lešinarima, uzmu pare, rade sa njima max koliko mogu i onda ti ih vrate. Izbjegavajte ih maksimalno... ima li koja stranica da ponovo naručim neoo ali da je kupovao sa nje i da je pouzdana?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Ja sam svog uzeo sa Chinapadmalla, sjećam se da je netko još naručio svoga s TTmallsa. Ili provjeri kod ovih već klasičnih dućana jel ga imaju na lageru, mislim da sam vidio da Merimobiles ima samo kompletno bijeloga, na Minidealu je "Out of stock"...

13 godina
neaktivan

Ima ovdje Neo n003 http://www.alibaba.com/product-gs/1327289233/In_Stock_NEO_N003_MTK6589T_1.html, ali nije free shipping i minimalno 2 kom moraš narućiti.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 17:11 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
frulex kaže...

Ja sam svog uzeo sa Chinapadmalla, sjećam se da je netko još naručio svoga s TTmallsa. Ili provjeri kod ovih već klasičnih dućana jel ga imaju na lageru, mislim da sam vidio da Merimobiles ima samo kompletno bijeloga, na Minidealu je "Out of stock"...

Za koliko ti je došao mobitel, jesi zadovoljan i jesi imao problema sa slanjem i dostavom?

Frka85
16 godina
neaktivan

Ima li tko kupon za geekbuying? Hvala!

I je li otamo besplatna dostava?

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 18:31 (cyclone).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stručnjak kaže...
Za koliko ti je došao mobitel, jesi zadovoljan i jesi imao problema sa slanjem i dostavom?

Poslan je 11.10., meni isporučen 31.10., dakle, vrlo brzo - s putovanjem i HR carinom cca 20 dana. Jedino što sam ga zapravo platio negdje oko 25.9., ali nisu ga imali na lageru pa sam čekao cca 2 tjedna da dobiju novu pošiljku no onda su ga odmah poslali, pakiranje i sve ostalo odlično...

16 godina
frulex kaže...
stručnjak kaže...

Poslan je 11.10., meni isporučen 31.10., dakle, vrlo brzo - s putovanjem i HR carinom cca 20 dana. Jedino što sam ga zapravo platio negdje oko 25.9., ali nisu ga imali na lageru pa sam čekao cca 2 tjedna da dobiju novu pošiljku no onda su ga odmah poslali, pakiranje i sve ostalo odlično...

Vidim da ga sada imaju, mogao bih ga odmah naručiti. Je li ima Hrvatski jezik i je li odmah instaliran Google store? Jesi platio američkim ili australskim dolarima, čini mi se da je australskim ušteda 50-ak kuna{#}.

Frka85
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.12.2013 19:17 (stručnjak).
17 godina

Ne znam da li je itko primjetio ali ima u city centru west u zg (neki narančasti štand) za kupiti par modela zopo i g-smart. Ako se nekome ne da zezat sa dugim čekanjem dolaska mobitela iz kine i nije mu problem izdvojiti nešto više para nek ode vidit tamo.

Bit će!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ima li netko kupon za popust na chinapadmall?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

iOcean X7 Plus

THL W200

JIAKE P6

Što preporučate i zašto?

Jiake P6, o njemu se baš nisam puno čitala po forumu, pa neznam koje je kvalitete, a cijena je ok.

0 0 hvala 0
17 godina
visoka-ri kaže...

iOcean X7 Plus

THL W200

JIAKE P6

Što preporučate i zašto?

Jiake P6, o njemu se baš nisam puno čitala po forumu, pa neznam koje je kvalitete, a cijena je ok.

Ja sam se predomišljao na istim telefonima i odabrao THL W200. IOcena sam odbacio zbog malih problema sa GPS-om i cijene, JIAKE nema puno podataka na netu. THL je sada na geek-u malo pojeftinio. Telefon mi dolazi za 15-ak dana ako sve bude ok.

13 godina
neaktivan

Pozdrav!

Molim vas za pomoc pri odabiru mobitela. 3-4 kineska best buy do 700 kn bez pdv-a.

Prednost 4.5" ekran , 5 + megapixela kamera , GPS ,3g , 4.2 android.

Hvala unaprijed.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 12:51 (N00bie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
14 godina
Cojonero kaže...

GPS ti radi kad si spojen na podatkovnu mrežu savršeno ili bez nje?

iclock2much
14 godina

nisam spojen na ništa ...inače GPS ja ni ne koristim nego me tražio jedan lik da mu provjerim

Prodajem poptuno novu zapakiranu bateriju za iOcean X7. Cijena 50kn + 10kn poštarina.
14 godina
Cojonero kaže...

nisam spojen na ništa ...inače GPS ja ni ne koristim nego me tražio jedan lik da mu provjerim

Čudi mi da tebi GPS radi uredno a ostalima sa Mediatek uređajima ne, bez WLAN ili 3G/HSPA mreže.

iclock2much
11 godina
neaktivan

Naručio sam Neken N6 sa Pandawill-a i već nakon 2 dana sam dobio tracking number za deutschepost. Poslan je 03.12. i po tracking numberu je već došao u Njemačku. "the item arrived at the International Logistics Center Frankfurt, Germany on Dec 5, 2013."

Jel to moguće? :D 

1 0 hvala 0
17 godina

Nije, svaki sljedeći dan ovog tjedna će ti pisati da je baš taj dan došao u Frankfurt. Sve dok se ne pojavi na ips posta hr nije u NJemačkoj. Nakon toga par dana i u HR je.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Nije, svaki sljedeći dan ovog tjedna će ti pisati da je baš taj dan došao u Frankfurt. Sve dok se ne pojavi na ips posta hr nije u NJemačkoj. Nakon toga par dana i u HR je.

Nemam EA broj, nego samo RX pa hrpa brojeva... jel taj EA broj dobijem kada dođe baš u Njemačku ili sam ga trebao dobiti od pandawilla?

11 godina
neaktivan
BoTiA kaže...

moze kratki review za ovaj w450 ako nije problem?

A gle mobitel je ovako dobar za tu cijenu, android 4.2 dosta brz i efikasan, kamera po danu je dobra.Jedini problem su slike po noci jer je blic totalno los za slikanje, blic je dobar ako treba sta osvijetliti a ovako za slikanje nije dobar.Ponekad se zna al rijetko nakon poziva sam od sebe iskljuciti.Igrice se igraju normalno, jedino je za sada problem minion rush, tu udje i izadje odmah iz igrice, ne znam zasto.RAM-a ima sasvim dovoljno i interne memorije i plus kad se nadoda memorijska kartica onda se da jako dobro iskoristiti prostor za aplikacije :) i posto je mreza Tele2, onda signal jako cesto nestane ako niste blizu grada.Dok ste u gradu signal je pun,ali ako ste dalje di mozete jako malo signala uhvatiti, na ovom mobitelu s mrezom Tele2 necete uhvatiti.Mislim da su Vip i T-com dostupni sa signalima na toj razini,pa s njima nema problema oko toga.I to je to za kratki osvrt :)

16 godina

Yoymart mi je vratio samo novac od cijene mobitela ali ne i od osiguranja pošiljke, pošaljem im mail a oni meni da to ne vraćaju jer se pošiljka smatra izgubljenom i da neće vratiti 7.8$. Nije mi do tih 50-ak kuna ali svejedno sam otvorio dispute na paypal. Koja pljačka, kaže da nisam imao osiguranje da bi mi vratili samo 70% cijene mobitela. Niti sam mogao pratiti pošiljku niti imaju dokaza da je poslana. Znači čekaju 40 dana pa uzmu novacod 7.8$ ili 30%, svejedno u plusu. Zna li netko koja je službena web stranica tvrtke koja proizvodi ove mobitele, ne mogu je naći?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

bas steta. ja sam inace dosta vijecao izmedju njih i ttmallsa, na kraju sam u ttmallsa uzeo i mob mi je stigao nakon 33 dana. a evo ti link od neo-a iako ne vjerujem da ćeš išta postić

http://www.neomobile.com.cn/mobile.php

12 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Čudi mi da tebi GPS radi uredno a ostalima sa Mediatek uređajima ne, bez WLAN ili 3G/HSPA mreže.

dobro hoćete shvatiti da nije stvar u mtk-u vec u dobroj ili losoj anteni i samoj izradi. u mene je isto mtk a radi gps bolje nego u xperie u. kako objasnjavas to?

17 godina

To je samo na nekim mobitelima koji imaju izrazito odbro ugrađen MTK i većinom je stvar do same implementacije GPS fixa u sam ROM iako možeš i ručno u MTK toolsu proći i samostalno.

Na mom ZTE-u V967s GPS doista bolje radi no danas mi nije htio naći ni jednog satelita dok nisam u MTK-u opet prošao kroz već poznati vodič. 

Btw dolaze novi osmerojezgreni MTK mobiteli s 2Gb rama, četverojezgrenim grafičkim čipom i Gorillom 2 koji će koštati od 200-400$.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.12.2013 20:50 (Ag008).
16 godina
Ag008 kaže...

To je samo na nekim mobitelima koji imaju izrazito odbro ugrađen MTK i većinom je stvar do same implementacije GPS fixa u sam ROM iako možeš i ručno u MTK toolsu proći i samostalno.

Na mom ZTE-u V967s GPS doista bolje radi no danas mi nije htio naći ni jednog satelita dok nisam u MTK-u opet prošao kroz već poznati vodič. 

Btw dolaze novi osmerojezgreni MTK mobiteli s 2Gb rama, četverojezgrenim grafičkim čipom i Gorillom 2 koji će koštati od 200-400$.

Linkovlje?

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
stručnjak kaže...

Već sam pisao kako sam naručio Neo n003 sa www.yoymart.com i da nije se pomaknuo danas 40 dana. Dva puta sam ih kontaktirao i rekli su se javiti...dali su mi lažni track no...danas čitam mail i vidim mail od paypala da sam dobio uplatu od yoymarta. Znači dobio sam povrat bez da sam otvorio despute. Vidim da je još netko imao problema s lešinarima, uzmu pare, rade sa njima max koliko mogu i onda ti ih vrate. Izbjegavajte ih maksimalno... ima li koja stranica da ponovo naručim neoo ali da je kupovao sa nje i da je pouzdana?

Ja sam narucio svoj NEO N003 White 2/32GB sa Yoymart.com i uredno su mi ga poslali... Trenutno je na carini RH :)

13 godina
neaktivan
N00bie kaže...

Pozdrav!

Molim vas za pomoc pri odabiru mobitela. 3-4 kineska best buy do 700 kn bez pdv-a.

Hvala unaprijed.

bump

17 godina

Za 700 kuna bez PDV-a odnosno do 120$ je malen izbor, nisu baš neki četverojezgreni mobiteli niti općenito neka kvaliteta.

Eventualno W450 no vidim crkavaju kao blesavi, s drugih foruma su crknuli ekrani ili touch te se rađe potrudi do malo većeg iznosa naručiti nego kupiti nešto jeftino što neće valjati...

13 godina
neaktivan
N00bie kaže...
N00bie kaže...

Pozdrav!

Hvala unaprijed.

bump

Za 150 $ već možeš naći veći izbor, a ovo ispod tako, tako.

Evo pa si pogledaj : Lenovo A760 http://www.banggood.com/Lenovo-A760-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_1-MSM8225Q-Smart-Phone-Black-p-91014.html

ili ovaj A820 http://www.banggood.com/Lenovo-A820-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_1-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-76039.html ali JB 4.1.2

Cubot One 4.7 http://www.banggood.com/Cubot-One-4_7-Inch-8G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-78584.html

Dooge DG500 http://www.banggood.com/DOOGEE-Discovery-DG500-5-inch-MTK6589-1_2GHz-Quad-core-Smartphone-p-907562.html

Thl W100 http://www.banggood.com/THL-W100-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_2-Quad-Core-Smartphone-Black-p-75995.html

Lenovo A850 http://www.banggood.com/Lenovo-A850-5_5-Inch-4G-ROM-Android4_2-MTK6582m-Smart-Phone-White-p-89289.html

Sve su tu cijene oko 700 do 800 kn ali bez PDV-a.

"Just A Dream ".
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.12.2013 15:36 (Fero).
16 godina
neaktivan

Ja sam narucio Tronsmart TS7 Glacier sa novim chipsetom i MTK6582 procesorom za 700tinjak kuna bez PDV-a. Dosadasnji TS7 sa MTK6589 procesorima se pokazao kao dobar i skoro identican Cubot One uredjaju, valjda nije tolika razlika u tim uredjajima, iako je MTK6582 nesto slabiji iliti low-end procesor u odnosu na MTK6589

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice