Ajd ne pričaj gluposti nego se malo potrudi pa provjeri na googleu jel netko od tamo naručivao. Nije bug-ov forum jedini na netu-u
Možda si ti zalutao na ovaj forum jer šta se javljaš na ovu temu ako si drugdje vidio nije ovo tema nekih drugih foruma nego Bug-a i ne pravi se pametan. Ja sam govorio da svi koji su na ovoj temi nisu narućili sa navedenih stranica tako da .
Forumaši sa par dana na forumu puno trollate, spamate i bumpate forum sa nepotrebnim komentarima i na drugim temama da ti dođe na povraćanje od glupost.
Gle, kao prvo prema stažu na forumu ne znam tko je od nas dvojice "zalutao" na BUG forum (koji pratim i puno duže samo mi se nije dalo regati).
Kao drugo, ne pravim se pametan nego mi nije teško ukucati u Google navedeni pojam i provjeriti druge činjenice na drugim forumima što je za tebe očigledno SF, pa radije čekaš da ovdje netko odgovori nego da se sam potrudiš. Ali evo samo za tebe ću staviti hr link jer sumnjam da češ se "snaći" na stranom forumu. http://www.forum.hr/showpost.php?p=46873141&postcount=6080 .
Spamanje i trolanje ostavi za XXX-Man jer je očigledno da se trpaš tamo gdje ti nije mjesto.