"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.516.673
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
15 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
Fero kaže...
ChillyBoy kaže...

Ajd ne pričaj gluposti nego se malo potrudi pa provjeri na googleu jel netko od tamo naručivao. Nije bug-ov forum jedini na netu-u

Možda si ti zalutao na ovaj forum jer šta se javljaš na ovu temu ako si drugdje vidio nije ovo tema nekih drugih foruma nego Bug-a i ne pravi se pametan. Ja sam govorio da svi koji su na ovoj temi  nisu narućili sa navedenih stranica tako da {#}.

Forumaši sa par dana na forumu puno trollate, spamate i bumpate forum sa nepotrebnim komentarima i na drugim temama da ti dođe na povraćanje od glupost.

Gle, kao prvo prema stažu na forumu ne znam tko je od nas dvojice "zalutao" na BUG forum (koji pratim i puno duže samo mi se nije dalo regati).

Kao drugo, ne pravim se pametan nego mi nije teško ukucati u Google navedeni pojam i provjeriti druge činjenice na drugim forumima što je za tebe očigledno SF, pa radije čekaš da ovdje netko odgovori nego da se sam potrudiš. Ali evo samo za tebe ću staviti hr link jer sumnjam da češ se "snaći" na stranom forumu. http://www.forum.hr/showpost.php?p=46873141&postcount=6080 . 

Spamanje i trolanje ostavi za XXX-Man jer je očigledno da se trpaš tamo gdje ti nije mjesto.

16 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozdrav ekipa, molio bih vas mišeljenje o ovom mobitelu ili preporuku za neki drugi do 100$ +/-10

dx.com/p/d2-mtk6572-dual-core-android-4-2-2-wcdma-bar-phone-w-5-0-wi-fi-fm-and-gps-white-235626

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ChillyBoy kaže...
Fero kaže...
ChillyBoy kaže...

Ajd ne pričaj gluposti nego se malo potrudi pa provjeri na googleu jel netko od tamo naručivao. Nije bug-ov forum jedini na netu-u

Možda si ti zalutao na ovaj forum jer šta se javljaš na ovu temu ako si drugdje vidio nije ovo tema nekih drugih foruma nego Bug-a i ne pravi se pametan. Ja sam govorio da svi koji su na ovoj temi  nisu narućili sa navedenih stranica tako da {#}.

Forumaši sa par dana na forumu puno trollate, spamate i bumpate forum sa nepotrebnim komentarima i na drugim temama da ti dođe na povraćanje od glupost.

Gle, kao prvo prema stažu na forumu ne znam tko je od nas dvojice "zalutao" na BUG forum (koji pratim i puno duže samo mi se nije dalo regati).

Kao drugo, ne pravim se pametan nego mi nije teško ukucati u Google navedeni pojam i provjeriti druge činjenice na drugim forumima što je za tebe očigledno SF, pa radije čekaš da ovdje netko odgovori nego da se sam potrudiš. Ali evo samo za tebe ću staviti hr link jer sumnjam da češ se "snaći" na stranom forumu. http://www.forum.hr/showpost.php?p=46873141&postcount=6080 . 

Spamanje i trolanje ostavi za XXX-Man jer je očigledno da se trpaš tamo gdje ti nije mjesto.

Pametuješ previše. A tvoj navod da ne gledan druge forume nije točan, ali ne želim stavljati linkove sa drugih foruma jer me ne interesira što ti napišeš na forum.hr. O stažu kada sam pisao nigdje nisam tebe spomenuo, ali imam pravo navesti o spamu, trollanju i bumpanju teme bez veze sa nebitnim stvarima.

Da si pogledao malo bolje vidio bih da nekolicina nije čekala druge kao i ja od prve stranice. Mi smo ti koji su pisali i stavljali linkove, a ti si se pojavio nakon x stranica kada se više manje sve napisalo, ali nema veze to je tvoje pravo. Isto tako mogu ti ja preporučiti stranicu jer sam vidio na gizchina.com komentare forumaša i kažu da rade, možeš misliti, a nakon određenog vremena problemi sa scum stranicom.

Ova tema je napravljena da pomogne onima koji su novi i ne znaju gdje naručiti mobilne uređaje, a mi smo ih naručili i dobili te možemo potvrditi koje su donekle sigurne i da nema nekih problema. Dok ti stavljaš iskustva sa drugih foruma i niti jednom riječju nisi dokazao da si i ti dobio mobitel sa te stranice koju linkaš i preporučuješ.

Opet ponavljam ako treba tražiti na drugim forumima i stranicama preko googla onda ova tema nije potrebna jer zašto si ti došao na ovu temu nego da vidiš iskustva drugih.

Ovo je offtopic i više se neću obazirati na tvoje citiranje jer nema potrebe. Td i Tu će reći svoje.

"Just A Dream ".
14 godina

Evo konačno i moje recenzije iOceana X7 Plus

LINK

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 18:45 (robimarko).
16 godina
neaktivan

Nečuveno!!!!

Nakon mjesec dana od dana uplate,moj paket još stoji u hong kongu!

Nakon nekoliko desetaka izmjenjenih mailova sa faea-om,prigovaranja zbog pogrešnih specifikacija koje su naveli i sporosti hong kong pošte rezultiralo je povratkom paketa pošiljatelju!

Sad čekam da se jave i vrate novac.

Savjet svima-ZAOBIĆI FAEA U ŠIROKOM LUKU-barem njihovu službenu stranicu.

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ajmo ljudi hitno mi je, je li itko od vas uzimao ista preko vopmarta? kakvi su?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 0:02 (prefontaine).

0 0 hvala 0
17 godina

Zašto baš ta stranica? Reci što bi kupio pa ti možemo odgovoriti ima li gdje bolje i jeftinije

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
12 godina
neaktivan

jer tamo ima neo n003 advanced

14 godina
neaktivan

A i to ti je isto upitno jel imaju makar piše. Ja sam ga naručio početkom tjedna s Chinapadmall-a, na mail su mi odgovorili da će ga poslati do kraja tjedna, ali još nije poslan.

16 godina
neaktivan
prefontaine kaže...

Ja san ga naručio sa ibuygou, poslali ga u četvrtak.

Kada san ga ja platio košta je 286, sad su digli cijenu na 309$.

piše da ga mogu poslat unutar 24 sata, ali to baš i nije bila istina u mom slučaju...

12 godina
neaktivan

ma provjerio sam s  njima, imaju ga 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

a kako vam se čini ovaj neo n003? :) jel ZOPO zp990 bolji od njega?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa nije li taj Zopo 6"? To mi nije neka kategorija za usporedbu

12 godina
neaktivan

:) a vidi, ako taj neo ima bolje specifikacije, a zopo samo veći displej..onda ispadne prvi dobar..a ako su slicni ili isti onda je zopo

14 godina
neaktivan

Mislim da Neo ima malo bolje specifikacije, 3000 mah baterija, MHL i sl.

12 godina
neaktivan
mariik kaže...
prefontaine kaže...

Ja san ga naručio sa ibuygou, poslali ga u četvrtak.

Kada san ga ja platio košta je 286, sad su digli cijenu na 309$.

piše da ga mogu poslat unutar 24 sata, ali to baš i nije bila istina u mom slučaju...

u vopmartu je 1330kn 

17 godina

Evo mob naručen 03.08 sa Pandawilla, poslan 10.08 i konačno stigao u hrvatsku. Izgleda da ga je netko pješke nosio iz Kine {#}

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
prefontaine kaže...
u vopmartu je 1330kn 

U Vopmartu je 1.460 kn ($260), kak si to izračunal? Mislim, svejedno, ako ga mogu poslati odmah, dobro je. Koliko Vidim po 4-5 ostalih shopova, na većini je Sold-out... Znači, Vopmart ti je baš rekao da ga imaju na stocku?

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 18:30 (frulex).
12 godina
neaktivan

australski dolar cijena ;)

edit: di ti je tecaj 5,6o pa racunas po njemu? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 18:40 (prefontaine).
14 godina
neaktivan

To s australskima ti pali smo na Geekbuyingu, ostali ti svi naprave konverziju na USD pri plaćanju Paypalom tako da ti je svejedno, možeš odmah staviti cijenu u USD i na nju računati - a USD je 5,64 srednji tako da je i još par kuna više...

14 godina
neaktivan

I savjet svima za Paypal - promijenite u postavkama PP da vam vaša kartična banka radi konverziju valuta, a ne Paypal, tu se da uštedjeti 30-50 kn ovisno o iznosu kupnje te sam primijetio da mi moja banka radi konverziju s Mastera iz USD u EUR, tako da bi u nekim opcijama i kupnja u EUR bila najisplativija, ovisno o cijeni i stranici...

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 18:50 (frulex).
12 godina
neaktivan

a to nisam znao, jer bas sam jucer s geeka narucivao, pa mi je bilo ok i mislio sam da je svagdje tako. steta

edit: evo sad sam napravio narudžbu i sve mi je isto kao i na geekbuyingu bilo, pise $250.82 AUD 

zar sad moja banka ne skida protuvrijednost u kunama po tečaju današnjeg dana (1,348,64 HRK)

edit 2: pokusao sam i drugu opciju, da mi paypal radi konverziju, ipet me ispane dosta povoljnije, 1,377,98 HRK

kada stavim na USD izađe me 1,531.40 HRK

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.9.2013 19:07 (prefontaine).
14 godina
neaktivan

Da, na orderu piše u AUD, ako hoćeš probaj provesti checkout skroz do kraja tako da ti se otvori PP prozor i s lijeve strane da ti piše točno iznos i valuta koja će se skinuti. Ako ti piše u AUD, onda super, isto je kao ina Geeku. Kod većine drugih shopova, a probao sam na 3-4, inače iti piše u AUD sve do Paypala i onda ti se ispiše cijena u USD. Ako si već u Paypalu i piše u AUD, onda sve OK - našao si stranicu koja isto funkcionira {#}

12 godina
neaktivan

pa da, to ti i govorim, isto je kao na geeku, proveo sam narudžbu do samog kraja, i piše cijena u aud. čekam ih odgovor za neki popust pa cu naruciti, nadam se da ce me ujutro cekat neki kuponcic

14 godina
neaktivan

Ja sam probao na banggood, Pandawillu i još nekima i nije funkcioniralo, zato sam pretpostavio da neće, ovako super

14 godina
neaktivan

Zapravo vidim da imaju opciju DHLa 2-5 dana za samo 180 kn više. To uopće nije loša opcija ako računaš da ćeš ionako platiti PDV a ne da ti se čekati mjesec dana na mob.

12 godina
neaktivan

a uvik se nadas da ce te zaobic...majku mu. hotinbuy nudi besplatan dhl.

12 godina
neaktivan

opet ja..

nađoh ZOPO na ebay-u...jel bolje od tamo naručiti? {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
prefontaine kaže...

a uvik se nadas da ce te zaobic...majku mu. hotinbuy nudi besplatan dhl.

Koliko sam vidio i pitao za tjedan dana ide Dhl free shipping.

"Just A Dream ".
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice