"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.485
|
čitano: 6.508.708
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
13 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
bodija kaže...

Mislim da ću na kraju uizeti ovaj mob, čini mi se ljepšim i boljim od cuvota gt99. Samo da bude bez PDV-a!

To ti je na banggoodu ovaj http://www.banggood.com/Cubot-One-4_7-Inch-8G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-78584.html imaš i black model, pogledaj.

Poželjno je stisnuti HVALA
17 godina
4000mAh baterija na mobu? Neki ljudi ovdje fakat postali nerealni.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
bodija kaže...

Mislim da ću na kraju uizeti ovaj mob, čini mi se ljepšim i boljim od cuvota gt99. Samo da bude bez PDV-a!

Vjerojatno neće biti PDV-a, ali pogledaj video

Kako izgleda, crni model tog Tronsmarta ima jako ružnu glossy zadnju masku..

Bijeli je puno ljepši, vidio sam ga uživo, do prije par dana je bio na akciji i jeftiniji 10dolara..

Fero kaže...
bodija kaže...

To ti je na banggoodu ovaj http://www.banggood.com/Cubot-One-4_7-Inch-8G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-78584.html  imaš i black model, pogledaj.

Ne znam baš jesu li isti, ako jesu, onda se sigurno ne isplati davati 40 dolara više za ovoga.

Carine vjerojatno nema ni da se naruči s geekbuyinga, moja iskustva su 4/4 uređaja poslana s geeka prošla bez carine. Još mi stižu dva pa ću imati još veći statistički uzorak.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 17:57 (assassin.st).
13 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

assassin.st :

Razlika u cijeni je ali ovaj ima 8gb rom kojeg sam linkao, ako ti kažeš da nema pdv onda ti vjerujem i super. Meni je bijeli model isto lijepši.

Linkao sam iz tog razloga jer nisam bio siguran za pdv i carinu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 18:19 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako nije problem da mi odgovorite na jos par pitanja, ja sam iz BiH:

1. mislio sam sutra otici u raiffeisen banku i raspitati se i da nabavim tu karticu(Visa electron- debitna), ako je bolja neka druga banka predlozite

2. kako da napravim paypal account, sta trebam sa karticom raditi

3. da li cu i ja morati cekati poziv iz banke da bih mogao platiti telefon(jer neki su pisali da ih je banka zvala da potvrdi da oni placaju sa tom karticom)

4. da li ste i vi napisali da na paket stave manju vrijednost na paket i tako pokusali izbjeci carinu i pdv(mislim an ove koji su iz BiH kupovali, jer vi u RH ionako ne placate)

5. ako stave manju cijenu na paket i ovi sa carine otvore paket i vide da je vrijednost veca, da li cu imati nekih problema zbog toga

6. u kojoj je valuti najbolje uzeti na bangood-u

7. Uzimat cu sa bangood-a pa kad sve ovo obavim javit cu se za kupon
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovo ti je link za PayPal temu pa pogledaj http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/22500.aspx.

@eagle05 već ti je odgovoreno na tvoja pitanja par stranica unazad pa pogledaj što ti je sunarodnjak odgovorio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 19:25 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bodija kaže...

ja sam naručio taj, samo bijeli, a dal će bit pdv-a to ću vidjet!

Maurer
14 godina
neaktivan
eagle05 kaže...

Ako nije problem da mi odgovorite na jos par pitanja, ja sam iz BiH:

3. da li cu i ja morati cekati poziv iz banke da bih mogao platiti telefon(jer neki su pisali da ih je banka zvala da potvrdi da oni placaju sa tom karticom)

4. da li ste i vi napisali da na paket stave manju vrijednost na paket i tako pokusali izbjeci carinu i pdv(mislim an ove koji su iz BiH kupovali, jer vi u RH ionako ne placate)

5. ako stave manju cijenu na paket i ovi sa carine otvore paket i vide da je vrijednost veca, da li cu imati nekih problema zbog toga

Nisam prije postavljao ovakva pitanja pa mi na njih nije ni odgovoreno, pa ako nije probelm da mi sad odgovorite i jos ako mi mozete reci koliko minimalno novca moram staviti na karticu jer sam sad procitao da kod vas mora biti minimalno 100kn + iznos s kojim ce se platiti inace placanje moze biti odbijeno

i posto jedni kazu da ce biti update na jelly bean 4.3 a jedni kazu da nece biti mozete li postaviti link od starnice gdje ste procitali ove informacije

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:01 (eagle05).
13 godina
David87 kaže...
bodija kaže...

ja sam naručio taj, samo bijeli, a dal će bit pdv-a to ću vidjet!

Također, isto tako bijeli. Meni je prijatelju bez PDV-a stigao, valjda ćemo biti iste sreće  {#}

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina

Od kud je naručio, s kojeg webshop-a?

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nekako je taj Tronsmart sumnjivo jeftin. Košta kao GT99, kopija je Cubota One koji košta 180$. Na nakim najjeftinijim mobitelima često odlazi ekran no nadam se da je ovaj dobar no negdje mora biti caka zašto toliko košta.

Panda je na nakciju dala oko 100 komada nekog mobitela za jeftine pare, kopija kopije (na pc ekspertu čitao) i 70% mobitela došlo korisnicima DOA ili mrtav, ne može se ni upaliti, čak im nisu htjeli vratiti ni novce nego zavlače. No ovo je doista lijep mobitel, iako je ponekad bolje ne kupovati kopije poznatih mobitela jer su oni više usredotočeni na vanjski izgled nego ono što sadrže unutra.

Inače Tronsmart TS7 Glacier drži samo geek koji šalje direkt iz Singapura i velike su šanse za carinom tj. pdv-om od 25%. Na banggoodu imaju Cubot One koji je identičan ali košta više (makar ide preko ŠVedske).

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 20:53 (Ag008).
14 godina

pa gledal sam review na youtube-u i hvale ga, tak da mislim da nije loš, a kaj se tiče pdv-a to neznam kak bude! inače ja sam ga naručio sa mcbub.com

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kak stoje stvari s garancijom? imaju barem godinu, konkretno cubot gt99?

i kako bi isla raklamacija, kolko bi kostala postarina i slicno

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

mene samo zanima kinez koji ima ekran koji se ne grebe

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 21:55 (maherDP).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Remzi kaže...

Folija koju sam dobio sa thl w100 je više nego dobra, iako se razmišljam nać nešto sličnih dimenzija kvalitetnije. Da imam gorilla glass 3 i dalje bi stavio foliju jer želim mobitel bez fizičkih oštećenja.

Live and let live.
13 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 21:48 (Fero).
14 godina

i da je u rangu 1000-1200, a ne 370$

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
cecenac kaže...
Remzi kaže...

Folija koju sam dobio sa thl w100 je više nego dobra, iako se razmišljam nać nešto sličnih dimenzija kvalitetnije. Da imam gorilla glass 3 i dalje bi stavio foliju jer želim mobitel bez fizičkih oštećenja.

Meni nemoze ni gorilla glass pomoci... Ja cu uvijek razvalit mobitel, da mi das fucking Lumiu 920, i nju bi razvalio.. Tako da neznam kolko je meni uopće pametno imat smartphone... Meni mob traje pola godine i nakon tog moram novi uzimat.

Sry za OT, nisam se mogao suzdržat da ne napišem osobno iskustvo. 

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
14 godina
17 godina

Samo Haier W910 nema fizičke tipke već su one prikazane na ekranu, a kada igrate igrice koje su preko cijelog ekrana malo je teže pauzirati ih ako u samoj igri nije napravljena tipka za pauzu.

A netko je i na PC ekspertu se požalio da mu je Haier došao s pokvarenim ekranom ali to se događa...

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
12 godina
neaktivan

pozdrav, pogledo sam puno mobitela i nekako mi se svida jiayu g4 pa me zanima ima li neki bolji mobitel za te novce od ovoga i neko misljene o tom navedenom modelu 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Nekako je taj Tronsmart sumnjivo jeftin. Košta kao GT99, kopija je Cubota One koji košta 180$. Na nakim najjeftinijim mobitelima često odlazi ekran no nadam se da je ovaj dobar no negdje mora biti caka zašto toliko košta.

Panda je na nakciju dala oko 100 komada nekog mobitela za jeftine pare, kopija kopije (na pc ekspertu čitao) i 70% mobitela došlo korisnicima DOA ili mrtav, ne može se ni upaliti, čak im nisu htjeli vratiti ni novce nego zavlače. No ovo je doista lijep mobitel, iako je ponekad bolje ne kupovati kopije poznatih mobitela jer su oni više usredotočeni na vanjski izgled nego ono što sadrže unutra.

Inače Tronsmart TS7 Glacier drži samo geek koji šalje direkt iz Singapura i velike su šanse za carinom tj. pdv-om od 25%. Na banggoodu imaju Cubot One koji je identičan ali košta više (makar ide preko ŠVedske).

Caka je u tome da i na geekbuying-u imaju 2 verzije Tronsmart TS7 mobitela:

1. jedan koji kosta 154AUD i ima 4Gb ROM-a i na zadnjos strani pise Tronsmart http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-4G-12-6MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Black-317667.html

2. drugi koji kosta 188AUD i ima 8Gb ROM-a i na zadnjem poklopcu ne pise nista http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TS7-Glacier-4-7inch-HD-Screen-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-1G-RAM---8G-ROM-8-0MP-Camera-Android-4-2-OS-3G-GPS-Black-317183.html

i ja mislim da je jeftiniji upravo zbog ovog imena 

Ja bih ga takodjer uzeo da nisam procitao ono sto napisali da carina ako odluci mogu ga zaplijeniti i traziti od mene da im platim njegovo unistenje jer je to kopija HTC One-a

13 godina

Ag008 kaže...

Nekako je taj Tronsmart sumnjivo jeftin. Košta kao GT99, kopija je Cubota One koji košta 180$.

Svašta, dakle Tronsmart je kopija kopije HTC Onea? Zanimljivo gledište. Jesi možda razmišljao o tome da obje firme samo kupuju generičke OEM modele i lijepe svoje nazivlje na njega? Cubot se proslavio sa svojim GT99 pa si može dozvoliti malo veću cijenu. A ako usporedimo Tronsmart s 8GB roma, onda je jeftiniji niti 10$, a Cubot One s 4GB roma ne postoji.

Ag008 kaže...

Na nakim najjeftinijim mobitelima često odlazi ekran no nadam se da je ovaj dobar no negdje mora biti caka zašto toliko košta.

Inače, ovaj mobitel mi je prijatelj dobio prije par dana, ekran je kao kod Cubota, samo naravno 4,7". Nevjerojatno je kako neutemeljeno pričaš i blatiš druge mobitele, a Cubot GT99 je sve naj naj.

Ag008 kaže...

Panda je na nakciju dala oko 100 komada nekog mobitela za jeftine pare, kopija kopije (na pc ekspertu čitao) i 70% mobitela došlo korisnicima DOA ili mrtav, ne može se ni upaliti, čak im nisu htjeli vratiti ni novce nego zavlače.

Ako su prevareni, onda će to paypal rješiti, to sigurno ne znači da je neki drugi mobitel također prijevara. A koliko znam, Pandawill ne prodaje Tronsmart modele.

Ag008 kaže...

No ovo je doista lijep mobitel, iako je ponekad bolje ne kupovati kopije poznatih mobitela jer su oni više usredotočeni na vanjski izgled nego ono što sadrže unutra.

Inače  Tronsmart TS7 Glacier drži samo geek koji šalje direkt iz Singapura i velike su šanse za carinom tj. pdv-om od 25%. Na banggoodu imaju Cubot One koji je identičan ali košta više (makar ide preko ŠVedske).

Moram ti i na ovo odgovoriti. Dakle, TS7 podsjeća na HTC One, ali ne može ga se nikako okarakterizirati kao kopiju. Kao prvo, ima 3 softverske tipke, tipke za glasnoću su sa druge strane, prednja kamera na suprotnoj strani, bljeskalica ispod, a ne pokraj kamere, mobitel plastičan, okvir mobitela bijel itd..kada su prije par dana zaplijenili pošiljku starki bez loga, rečeno je da je potplat potpuno kopiran. U ovom slučaju ništa nije potpuno kopirano, samo podsjeća. Nemojte se toliko plašiti te carine, nema šanse da ovaj mobitel zapne.

I još jedna stvar, kažeš velike šanse za carinom preko Singposta, ma nemoj? Kod mene statistika 4/4 bez carine s geeka, vidjet ćemo kako će biti u budućnosti. A kad jednom skuže za ovu shemu preko Švedske, neće više biti pomoći.

Molio bih te, nemoj širiti dezinformacije i nametati svoje mišljenje, nije samo Cubot GT99 odlična kupovina, nema potebe da se blate drugi modeli, pogotovo bez ikakvih iskustava.

P.S. Ali pošto vjerojatno imaš nekakve koristi od Cubota koji se kupe preko linka na tvojoj recenziji, onda slobodno nastavi nametati svoje mišljenje svima i lijepiti na svakoj stranici linkove na svoju recenziju. Da se razumijemo, Cubot je odličan mobitel i ja ga također koristim, ali brate stvarno pretjeruješ.

Moj PC  
15 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

@assassin.st

Ja sam navodio da je taj Tronsmart izgledom Htc i zato sam navodio da ako carina otvori kutiju može posumnjati na kopiju, ali nije bilo zlonamjerno jer on stvarno kućištem podsjeća na Htc. Za tenisice koje su zapljenene nisam čuo da je potplat identićan, ali i sam izgled je isti. Malo sam gledao i carinske naputke pa tamo stoji da ako se koristi kalup je piratski predmet, a ovo za generičke OEM modele nisam znao da kupuju i lijepe svoje natpise.

Ako je to toćno što si napisao onda ok, a za ostalo se slažem u potpunosti jer taj Cubot GT99 ne zaslužuje toliku pažnju jer ima boljih modela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Fero kaže...

@assassin.st

Ja sam navodio da je taj Tronsmart izgledom Htc i zato sam navodio da ako carina otvori kutiju može posumnjati na kopiju, ali nije bilo zlonamjerno jer on stvarno kućištem podsjeća na Htc.

Pa koji mobitel današnjice (smartphone) nije sličan, svi su na ISTI KALUP.

13 godina
neaktivan
bodija kaže...
Fero kaže...

@assassin.st

Ja sam navodio da je taj Tronsmart izgledom Htc i zato sam navodio da ako carina otvori kutiju može posumnjati na kopiju, ali nije bilo zlonamjerno jer on stvarno kućištem podsjeća na Htc.

Pa koji mobitel današnjice (smartphone) nije sličan, svi su na ISTI KALUP.

Ma dobro, ali ovaj sam dosta i ja gledao da ga uzmem i nemoj mi reći da nije specifičan izgled baš. A ove toliko baš i nisam ali imaš ti pravo dr. srnje isto pakovanje.

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Kako se nebi spamalo po raznim temama otvaram ovu isključivo za "kineske" marke mobitela koji nisu dostupni kod nas u trgovinama.

Za mobitele dostupne kod nas koristite temu za pomoć pri odabiru mobitela.

Ako naručiš koji od modela budemo ti poslali kod. {#}

15 godina

Može mi ko poslat kod za banggood? thx

edit: dobio sam.. thx svima koji su ponudili

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 16:19 (nani_cropes).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Evo jedan mobitel koji će u budućem periodu biti best buy.

Sve je još u najavama, negdje ga prodaju po $200 no to je više preorder:

Xiaomi Red Rice http://www.gizchina.com/2013/08/22/white-version-xiaomi-hongmi-will-support-wcdma-networks/

U početku je trebao koštati $130 no $200 je realna cijena.

Nudi sve što i iOcean X7 Turbo koji košta 215$ no Xiaomi je u Kini popularniji i prodavaniji više od Appleovog Iphonea i ako ovo dođe po ovoj cijeni to je definitivno odličan mobitel. 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice