T-mobile se već prije mjesec dana hvalio kako će dovesti LG Optimus 7 u trgovine - i još uvijek ništa. Zna li tko kada će više doći?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
T-mobile se već prije mjesec dana hvalio kako će dovesti LG Optimus 7 u trgovine - i još uvijek ništa. Zna li tko kada će više doći?
Totalno bezzveze, ponuda je koncentrirana na iPhone, i nije ih bas briga za nas ostale koji zelimo nesto drugo.
Eno sad je Desire u ponudi, i to po super cijeni - toliko super da za gotovo iste novce dobijes Desire HD u VIPu.
iPhone iPhone iPhone.
Hocemo WP7
Puno toga je trebalo, pa nije ;)
Puno toga je trebalo, pa nije ;)
Mislis, trebali su i drugi uredaju, ali nisu i nece? Ili nisu i hoce?
Ma ne, samo konstatiram da gotovo svi "probijaju" rokove. Svaku najavu treba uzeti s određenom dozom rezerve.
Prvi LG koji je pristojan. I daleko više od toga.
Ili su im mobiteli koma ili razvaljuju...
Eno ga u ponudi.
Cijena prilicno porazavajuca jer je to zapravo najlosiji WP7 uredaj.
Nigdje ne piše cijena bez pretplate, pa pretpostavljam da je niti nema. Šteta, radije ću kupit iPhone
Vjerojatno se može kupiti ali t-mobile iz nekog razloga ne napiše cijenu samog uređaja, treba otići do trgovine i provjeriti.
Pa koliko vidim pise 3498kn. Izaberes "tarifa za sve", i "bez obveze trajanja pretplatnickog odnosa", to je valjda onda bez ugovora...
Nigdje ne piše cijena bez pretplate, pa pretpostavljam da je niti nema. Šteta, radije ću kupit iPhone
Ima ga samo na pretplatu. Evo taman sam vidio njegove specifikacije na T-mobile stranicama
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-15.asp?sifra=LGE900OPTIMUS7
Bojim se koja ce biti cijena boljih modela
Kojih boljih modela? Koliko vidim na webu, trenutno je kod nas osim LG-a, dobavljiv samo HTC Trophy:
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3513
Cijena je 4499kn, ali ga zapravo mozes dobiti osjetno jeftinije ako uzmes neku kretensku tarifu kao "Sve za mene 30". Onda je cijena 3399kn + 360kn = 3759kn 3399kn + 180kn = 3579kn (imaju neku akciju 50% nize pretplate) za pretplatu na 12 mjeseci...
Iako VIPnet kaze sljedece:
"Vipnet će uskoro svoju ponudu WP7 telefona proširiti i sa Samsung i8700 Omnia 7 te Dell Venue Pro mobilnim telefonima po istoj cijeni kao i HTC 7 Trophy"
4 ipo soma je previše, recimo Desire novi je u Tele2 4 soma, a iPhone 4 je već 3 soma u oglasniku (sa T-mobile garancijom). Visual Studio i Emulator, nema druge
Kojih boljih modela? Koliko vidim na webu, trenutno je kod nas osim LG-a, dobavljiv samo HTC Trophy:
http://www.vipnet.hr/privatni-pretplatnici/mobilni-telefoni/-/phone/3513
Cijena je 4499kn, ali ga zapravo mozes dobiti osjetno jeftinije ako uzmes neku kretensku tarifu kao "Sve za mene 30". Onda je cijena 3399kn + 360kn = 3759kn 3399kn + 180kn = 3579kn (imaju neku akciju 50% nize pretplate) za pretplatu na 12 mjeseci...
Iako VIPnet kaze sljedece:
"Vipnet će uskoro svoju ponudu WP7 telefona proširiti i sa Samsung i8700 Omnia 7 te Dell Venue Pro mobilnim telefonima po istoj cijeni kao i HTC 7 Trophy"
Pa onda kako to mislis kojih, kad postavis pitanje i das odgovor odma'
Eto, Optimus se može kupiti a 3.600 bez pretplate, i godinama je bolji mobitel od Trophy-ja. Jedini bolji je vjerojatno Omnia (ekran, kamera) dok Venue, koliko god sexy bio, ima problema sa kamerom, ekranom, tipkovnicom..
Eto, Optimus se može kupiti a 3.600 bez pretplate, i godinama je bolji mobitel od Trophy-ja. Jedini bolji je vjerojatno Omnia (ekran, kamera) dok Venue, koliko god sexy bio, ima problema sa kamerom, ekranom, tipkovnicom..
Ajd molim te, odakle izvlacis izjavu da je bolji od Trophyja? U najboljem slucaju (za LG) su isti.
A tu su i HTC Mozart, eventualno i HTC HD7.
Ajd molim te, odakle izvlacis izjavu da je bolji od Trophyja? U najboljem slucaju (za LG) su isti.
Aj prvo pročitaj svaki review na netu + osobno ih probaj pa se javi.
Aj prvo pročitaj svaki review na netu + osobno ih probaj pa se javi.
Imam pametnijeg posla od citanja svakog reviewa. Ukoliko si ih ti sve procitao i sve navedene uredaje probao, daj nama koji nemamo vremena (za citanje) i novaca (za isprobavanje) onda ukratko reci.
LMAO, Trophy slabo (ali ono, jako slabo) reagira na dodir, kamera mu je shrot (LG nije dalje, ali je i dalje bolja) i uz sve te razvikane probleme sa ekranom niti ne želim riskirati sa kupnjom. Plus LG je SOMA kuna jeftiniji i dobiješ10 najboljih PLAĆENIH aplikacija BESPLATNO svaka dva mjeseca (to rade da dignu prodaju uređaja).
Znaci, svi WP7 fanatici, pravac T-mobile i uzet LG za 3.598,00 kn.
LMAO, Trophy slabo (ali ono, jako slabo) reagira na dodir, kamera mu je shrot (LG nije dalje, ali je i dalje bolja) i uz sve te razvikane probleme sa ekranom niti ne želim riskirati sa kupnjom. Plus LG je SOMA kuna jeftiniji i dobiješ10 najboljih PLAĆENIH aplikacija BESPLATNO svaka dva mjeseca (to rade da dignu prodaju uređaja).
Iako mi se ne svida nacin na koji razgovaras, jer mislim da postoji bolji nacin da prezentiras kolicinu znanja koju posjedujes o tim mobitelima :) svejedno me zanima sto mislis o Samsungu Omniji 7?
Omnia ima apsolutno prekrasan ekran (LG ima LCD vs Super AMOLED kod Omnie) i malo kvalitetniju kameru. Pa ako imaš soma kuna viška, uzmi Omniu. Ja doduše ne volim Samsung jer od 2 modela (Corby, Galaxy) koja sam imao niti jedan nije valjao, pa ne želim riskirati.