Isplati li se Tomato

poruka: 4
|
čitano: 3.012
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Isplati li se Tomato

Dobar dan ljudi.Vidio sam kako ljudi malo-malo pa prelaze na Tomato,ja sam već dvije godine na Vip-u,a prije toga sam jedno par mjeseci bio na T-mobileu.Znam da sigurno ovdje ima netko tko je na mreži Tomato,nemam nikakvog pojma o toj mreži,jeli se isplati,može li se broj prenjeti na Tomato i te stvari?

Dino

0 0 hvala 0
17 godina
Isplati li se Tomato

neko ce ti reci isplati se, neko kaze neisplati se - neces znati dok sam neprobas

http://zippo-friends-croatia.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Isplati li se Tomato
Dinče kaže...

Znam da sigurno ovdje ima netko tko je na mreži Tomato,nemam nikakvog pojma o toj mreži,jeli se isplati, može li se broj prenjeti na Tomato i te stvari?

Broj se moze prenjeti,

frend mi je prije par dana presao na tomato sa tele 2 prijenos broja ga kostao 1kn.

16 godina
neaktivan
Isplati li se Tomato

Da i moj buraz je prešao prije jedno 2-3 tjedna nakon vječnosti na Vip u i T mobile ( dual sim telefon) , ja isto imam dual sim i koristim Vip a Simpu imam samo da je ljudima koji imaju 098 me jeftinije zovu i sa njim samo plačam parking da potrošim.

On veli da mu je osjetna razlika u cijeni, ali ja sam ili a) lijen da provjerim kaj oni nude ili b)glup kaj to nenapravim, ali mislim da je i a+b dobitna kombinacija kod mene :).

Baš bum malo pratio ovaj topic i pital buraza kakvo iskustvo ima. Sry za off topic ako sam malo pobjegao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice