Dobar dan ljudi.Vidio sam kako ljudi malo-malo pa prelaze na Tomato,ja sam već dvije godine na Vip-u,a prije toga sam jedno par mjeseci bio na T-mobileu.Znam da sigurno ovdje ima netko tko je na mreži Tomato,nemam nikakvog pojma o toj mreži,jeli se isplati,može li se broj prenjeti na Tomato i te stvari?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
neko ce ti reci isplati se, neko kaze neisplati se - neces znati dok sam neprobas
Znam da sigurno ovdje ima netko tko je na mreži Tomato,nemam nikakvog pojma o toj mreži,jeli se isplati, može li se broj prenjeti na Tomato i te stvari?
Broj se moze prenjeti,
frend mi je prije par dana presao na tomato sa tele 2 prijenos broja ga kostao 1kn.
Da i moj buraz je prešao prije jedno 2-3 tjedna nakon vječnosti na Vip u i T mobile ( dual sim telefon) , ja isto imam dual sim i koristim Vip a Simpu imam samo da je ljudima koji imaju 098 me jeftinije zovu i sa njim samo plačam parking da potrošim.
On veli da mu je osjetna razlika u cijeni, ali ja sam ili a) lijen da provjerim kaj oni nude ili b)glup kaj to nenapravim, ali mislim da je i a+b dobitna kombinacija kod mene :).
Baš bum malo pratio ovaj topic i pital buraza kakvo iskustvo ima. Sry za off topic ako sam malo pobjegao.