IPhone kako staviti aplikaciju preko itunes-a

poruka: 69
|
čitano: 24.220
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ja sam mislio da kod Apple-a stvar jednostavno radi, a ono covjek za osnovnu stvar trazi pomoc preko foruma... Uh uh.

I'm going woo woo

2 0 hvala 0
16 godina
RE: IPhone kako staviti aplikaciju preko itunes-a
tnakir kaže...

Ja sam mislio da kod Apple-a stvar jednostavno radi, a ono covjek za osnovnu stvar trazi pomoc preko foruma... Uh uh.

tako sam i ja mislio dok nisam probao, pa eto sad vidis kako je

iso frendu stavljat igre jer nema pojma..i ja sam imo problem:D

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
16 godina
neaktivan

Pokreni iTunes i dodaj sve što bi želio na iPhoneu (muziku, aplikacije, knjige, fotke, itd.) tj. sredi si library

Kad se iPhone spoji s računalom, treba ispustiti zvuk (ako nije na vibraciji) i odmah se početi puniti.

Nakon par trenutaka bi se trebao prikazati u iTunesima pa ga odabereš. Na vrhu iTunesa budeš dobio "tabove" Summary, Info, Apps, Ringtones, Movies, ...

Odaberi koju kategoriju želiš podesiti i ispod tih tabova budeš dobio checkbox da li želiš sinkronizirati tu kategoriju. Uključiš tu opciju i eventualno još odrediš dodatne parametre (da li da se cijela kategorija sinkronizira ili samo neki dio poput playliste, foldera, ili checkboxovima ručno odrediš i sl.). Na kraju klikneš na gumb Sync ili Apply u donjem desnom kutu iTunesa.

Ukoliko ti je automatska sinkronizacija gnjavaža (ima svojih prednosti i mana), na Summary tabu pri kraju imaš opciju "Manually manage music and video". Ako je uključiš, onda se ne moraš zezati sa sinkronizacijom. Onda samo odabereš željene pjesme ili aplikacije i drag-and-dropom ih iz iTunes libraryja povučeš na iPhone koji ti je pod Devices sa lijeve strane.

goc

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Goc27 kaže...

Pokreni iTunes i dodaj sve što bi želio na iPhoneu (muziku, aplikacije, knjige, fotke, itd.) tj. sredi si library

Kad se iPhone spoji s računalom, treba ispustiti zvuk (ako nije na vibraciji) i odmah se početi puniti.

Nakon par trenutaka bi se trebao prikazati u iTunesima pa ga odabereš. Na vrhu iTunesa budeš dobio "tabove" Summary, Info, Apps, Ringtones, Movies, ...

Odaberi koju kategoriju želiš podesiti i ispod tih tabova budeš dobio checkbox da li želiš sinkronizirati tu kategoriju. Uključiš tu opciju i eventualno još odrediš dodatne parametre (da li da se cijela kategorija sinkronizira ili samo neki dio poput playliste, foldera, ili checkboxovima ručno odrediš i sl.). Na kraju klikneš na gumb Sync ili Apply u donjem desnom kutu iTunesa.

Ukoliko ti je automatska sinkronizacija gnjavaža (ima svojih prednosti i mana), na Summary tabu pri kraju imaš opciju "Manually manage music and video". Ako je uključiš, onda se ne moraš zezati sa sinkronizacijom. Onda samo odabereš željene pjesme ili aplikacije i drag-and-dropom ih iz iTunes libraryja povučeš na iPhone koji ti je pod Devices sa lijeve strane.

"Nakon par trenutaka bi se trebao prikazati u iTunesima pa ga odabereš"

nema toga, uopće.....

Ja Ustao - Svi Ustaše !!
15 godina
neaktivan
darmar099 kaže...
"Nakon par trenutaka bi se trebao prikazati u iTunesima pa ga odabereš"

nema toga, uopće.....

Ako ti se puni preko USB-a i prikazuje photo album onda problem još jedino može biti u iTunesu... jesi li pogledao malo po Googleu o ovome. Jesi li reinstalirao iTunes?

17 godina
DommY kaže...
tnakir kaže...

Ma da je kupio neki normalan mobitel, samo bi trebao spojit mobitel na USB i copy/paste-ati sadrzaj koji hoce na karticu... Ali to nije revolucionarno pa nevalja. Belji se

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
DommY kaže...
tnakir kaže...

Ma da je kupio neki normalan mobitel, samo bi trebao spojit mobitel na USB i copy/paste-ati sadrzaj koji hoce na karticu... Ali to nije revolucionarno pa nevalja. Belji se

da to je jako inteligentan način ... trpaj uvjek iz foldera u folder, bez ikakvog znanja što stavljaš, što si već imao i što ne bi dodavao opet, i tako sa 30ak Gb fajlića  ... ili ipak to moraš već negdje razvrstavati pa kad ti je već razvrstano i sređeno nije inteligentno staviti kvačice na sređene foldere koje želiš da ti se kopiraju/syncaju??

A.
17 godina
artfull kaže...
tnakir kaže...
DommY kaže...
tnakir kaže...

da to je jako inteligentan način ... trpaj uvjek iz foldera u folder, bez ikakvog znanja što stavljaš, što si već imao i što ne bi dodavao opet, i tako sa 30ak Gb fajlića  ... ili ipak to moraš već negdje razvrstavati pa kad ti je već razvrstano i sređeno nije inteligentno staviti kvačice na sređene foldere koje želiš da ti se kopiraju/syncaju??

A cuj, mozda je ovo syncanje preko ajtunsa bolje... al covjek se ne snalazi u tome :)

Btw moja fonoteka je uredno razvrsatana :)

I bez ajtunsa...

Oko... tisucu i nesto albuma...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.9.2010 0:11 (tnakir).
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...
artfull kaže...
tnakir kaže...
DommY kaže...
tnakir kaže...

A cuj, mozda je ovo syncanje preko ajtunsa bolje... al covjek se ne snalazi u tome :)

Btw moja fonoteka je uredno razvrsatana :)

I bez ajtunsa...

Oko... tisucu i nesto albuma...

pa to i kažem, ako je već razvrstaš u tjunsima ili gdje već onda je ovakav način syncanja jedini logičan. Iako se slažem da bi bilo dobro da se negdje može omogućiti i drag and drop bez da moram instalirati aplikaciju za to, kao što je bilo na iPodu ( odabereš koliko oćeš memorije da ti glumi disk i unutra trpaš ako ti zatreba tako )

A.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice