Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 257.389
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Iphone 5

Makar je posredno OT, primarno je pitanje vezano za IPhone, konkretno jedan 4/4S gdje mi poznanik ima jedan problem, ne radi mu senzor koji gasi display prilikom razgovora!

Obzirom na mobu ima predinstaliran KOD 6.1.1 ja pretpostavljam da je u pitanju neki SW problem zbog kojeg je i izdan update na 6.1.2 ili vam se čini da postoji neki drugi razlog?! Na mob je stavljena zaštitna folija, ma mi se ipak čini da to ne može biti stvarno razlog ovom problemu!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Iphone 5
ATJLučko kaže...

Makar je posredno OT, primarno je pitanje vezano za IPhone, konkretno jedan 4/4S gdje mi poznanik ima jedan problem, ne radi mu senzor koji gasi display prilikom razgovora!

Obzirom na mobu ima predinstaliran KOD 6.1.1 ja pretpostavljam da je u pitanju neki SW problem zbog kojeg je i izdan update na 6.1.2 ili vam se čini da postoji neki drugi razlog?! Na mob je stavljena zaštitna folija, ma mi se ipak čini da to ne može biti stvarno razlog ovom problemu!

Zove se proximity sensor i rodica mi je imala problem na iphone-u 4, njoj smo ga rješili rebootanjem moba, provaj svasta sjecam se da je bilo po internetu ideja i uspjesnih rjesenja.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
Iphone 5

Meni se je jednom ušlagirao net, i to je tako stajalo nekoliko dana, dok nisam prisilno ga ugasio, sada to je bio 3GS model, gdje sam stisnuo volume down plus gornji gumb za uključivanje, ako sam dobro upamtio, je li isti postupak i na četvrtici?!?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drži home + power sve dok ti se ne ugasi mob i pusti tek kada se pojavi jabuka i pričekaj da se mob upali
Scorp21
14 godina
neaktivan
Iphone 5

Od kada sam stavio ios 6.1.2 više mi se u notificatons ne pokazuju propušteni pozivi.

Zna li itko zašto je tako.

postavke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Iphone 5

zašto ne mogu skinut google maps sa itunesa?

kaze da je nedostupno. Ima ko kakvo rješenje?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 5

na kojem si itunes store?

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 5

Jel ima tko 2-3 folije za iPhone za prodat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
na hr
16 godina
jaajaa kaže...
na hr

Napravi si AppleID za američki appstore preko  iTunes-a i logiraj se s njim za aplikacije kojih nema na našem

15 godina
neaktivan
stealth kaže...
jaajaa kaže...
na hr

Napravi si AppleID za američki appstore preko  iTunes-a i logiraj se s njim za aplikacije kojih nema na našem

Ne mora raditi novi AppleID, dovoljno da na postojećem pod Country/region izabere US (ili nesto drugo) i pod payment info odabere "none". Kasnije se na isti nacin vrati na Hr store.. 

Edit: Evo sad pokusavam na ovaj nacin i izgleda da to vise ne radi? 

 -- || http://youtu.be/7W8QERGvax0 \o/
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.3.2013 18:44 (Agent Rico).
14 godina
Dali je moguce da se na ekranu iphona 5 dogodi burn in? To me zanima jer sam pauzirao igru i nisam zakljucao mob misleci da ce se sam pa sam malo otisao na komp ali to malo se pretvorilo u 2 sata i na iPhonu je cijelo vrijeme bila ista slika. Ja ne primejcujem da se ista dogodilo ali me svejedno strah za ubuduce.
15 godina
neaktivan
Iphone 5

Jeli još netko trenutačno ima problema s pristupanjem iCloud mailu? 

 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Baterija mi odlazi jako brzo. U jedno 4, 5 sati normalnog koristenja (face, internet) mi je otislo 60% baterije.
Imam iOS 6.1.2.
14 godina
Iphone 5

I meni je otprilike isto tako.

Why so serious?
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
odjavljen
Nadam se da ce to rijesit novom nadogradnjom.
12 godina
odjavljen
Dal neko zna da u hrvatskoj ima za kupit transmiter za iphone 5?
12 godina
neaktivan
Iphone 5

dakle,zanima me koliko dođe iphone 5 16 gb na bonove u vipnetu

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
iphone 5 kaže...

dakle,zanima me koliko dođe iphone 5 16 gb na bonove u vipnetu

U bonbonu je 5000kn...

http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/iphone-5

U Vip-u bi trebala biti slična cijena...

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 9:42 (gin.tonic).
13 godina
neaktivan
Iphone 5

zna netko kako ubacit film i titlove . mogu ubacit film i gledat al kako da mi i titlove prikazuje

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 5

Jel ima tko problem sa netom? Naime problem je ovakav, kada mi je mobitel na wirelesu i odem npr u grad automatski me prebaci na 3g, ali mob postane neupotrbljiv. Pise sve fino T-Mobile 3G i sve crtice pune, ali ja nikog ne mogu zvat niti mene itko može dobiti, tek kad odem na airplane mode pa ga upalim/ugasim vrati se sve u normalu. Eo sada mi se dogodilo da mi je mobitel  3 sata bio u standbyu non stop na 3g nisam ni palio wifi, ali opet ista stvar kao da nema mreže, ali i dalje piše T-mobile 3g, znači nema no service, ali ne mogu slati poruke nit primati. Da napomenem mobitel je na novom 6.1.4 softweru, koji nije bio OTA već čista instalacija, nisam radio backup baš zbog toga problema. resetirane postavke neta, pa ponovno obrisan cijeli sadzaj sa mobitela, ali opet ista stvar.  Jel ima nekakava pomoć ili pravac servis?

We have different opinions and mine is the one that counts because you work for AS and I am the coach of Madrid.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koliko ja znam update na 6.1.4 se moze napraviti samo OTA jer je to update samo za iPhone 5.
13 godina
protjeran
Iphone 5
kruno: jesi mozda probao na apple forumima? edit: slika:)
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 23:05 (difre).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tCloud kaže...
Koliko ja znam update na 6.1.4 se moze napraviti samo OTA jer je to update samo za iPhone 5.

? ne razumijem. ovo i je tema o iPhoneu 5. Kad sam spojio ga sa itunesom dosla mi obavijest da preuzmem 6.1.4 sto sam i napravio kao i restore.

We have different opinions and mine is the one that counts because you work for AS and I am the coach of Madrid.
12 godina
neaktivan
Gdje god sam cita vidia san da je update na 6.1.4 mogce napraviti OTA, a ne preko iTunesa
17 godina
neaktivan
tCloud kaže...
Gdje god sam cita vidia san da je update na 6.1.4 mogce napraviti OTA, a ne preko iTunesa

http://www.redmondpie.com/download-ios-6.1.4-for-iphone-5-direct-links/ imas vamo linkove ak ti trebaju. 

Sto se tice problema danas sam ga odnjeo u tmob pa budemo vidjeli za 5-10 dana sto bude.

16 godina
Narucio sam iPhone 5 (transfer iz Android tabora :D), samo me zanima da li ste odma JB-ali ili uopce niste?

Gara mi je u USA, a tamo idem svaki kvartal tako da nije neki problem, a i ne moram bas racunat na garanciju pa ga mogu JB-at
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
neaktivan
Na kojem ti je iOS jer iOS 6.1.3-6.1.4 nemozes JB. Ja ga ne JB odma, prvo testiram kako radi na tom iOS (koliko traje baterija i slicno...) pa ga tek onda JB ako je moguce.
16 godina
tCloud kaže...
Na kojem ti je iOS jer iOS 6.1.3-6.1.4 nemozes JB. Ja ga ne JB odma, prvo testiram kako radi na tom iOS (koliko traje baterija i slicno...) pa ga tek onda JB ako je moguce.

Znam, mislim da ce doci sa 6.1, ali JB me jedino privlaci zbog mijenjanja UI-a, vidjet cu kad dode iOS7 za mj. dana

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
neaktivan
Kad ti dode mobitel onda vidi koji je iOS pa odluci hoces li ga JB ili ne. Sve je na tebi.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice