pa cak i ako ste se predbiljezili, tesko da ce svi dobit. tako je i prije bilo, predbiljezis se a onda opet cekas da dode nova posiljka
Ne treba predbilježba, odem na ponocnu i riješeno
pa cak i ako ste se predbiljezili, tesko da ce svi dobit. tako je i prije bilo, predbiljezis se a onda opet cekas da dode nova posiljka
Ne treba predbilježba, odem na ponocnu i riješeno
!!
Ovo da je odgođeno zanemarite, IDE od 2.1. što će vam i potvrditi ako nazovete SZK!
2013. ili 2014.?
Zna li netko hoće li nagraditi prve kupce ili će ih oplest po džepu?
oplest po džepu
jeftiniji od s3?
Ovo da je odgođeno zanemarite, IDE od 2.1. što će vam i potvrditi ako nazovete SZK!
2013. ili 2014.?
Lapsus, trebao je pisati datum 2.11.
jeftiniji od s3?
Ne, nekih 500kn skuplji, ovisno o tarifi.
Strasne cijene kad je prije iP4 i 4S isao u tarifi Sve za Mene 250, sto je ekvivalent Bez limita 222, za izmedu 1300 za 4S i 1500kn za 4ku.
Pre pre skupo, grozno.
Ne zalim sta sam prodao 4s i uzeo galaxy s3 . Ova 5 je Da kazem skovaca
Evo cijena u Vipu, od 2.11.
Jel piše negdje koliko se treba mjesečno plaćati? Jeli ovo početni iznos novaca koji se treba dati?
Baš me zanima, hoće li imati nekakav event ili će samo baciti onako oholo pred narod suhoparne brojčice koliko bi nas mogao koštati novi ljubimac ?!
jel cijene budu u ponoć ili tokom dana?
A baš kad sam mislio da je u Vipu skup.. Mamicu im ***** svima lopovsku.
Imam pitanje.
Isplati li se kupiti iPhone 5 na pretplatu - dakle potrošiti recimo 3000 kn i oko 200 mjesečno 2 godine, ili od frenda za 1700 kn kupiti iPhone 4S sa svom opremom i garancijom?
Imam pitanje.
Isplati li se kupiti iPhone 5 na pretplatu - dakle potrošiti recimo 3000 kn i oko 200 mjesečno 2 godine, ili od frenda za 1700 kn kupiti iPhone 4S sa svom opremom i garancijom?
1700 4S. I onda ga prodati. I onda kupiti iPhone 5 na pretplatu. Još ako će biti akcija - pola pretplate za prijenos broja uz ugovor na 2god..
Imam pitanje.
U toj pretplati ce ti bit 2400 kn, svake godine je tako ja mislim.
Isplati se ako ces stvarno iskoristit tu pretplatu, ako ti je dovoljna tarifa 50, onda se ne isplati.
Ovo samo uređaj(u pre-paidu) to im je kao Simpa paket za korisnike bonova? Ili šta?
Isprobao sam mobitel u njemackoj razocarenje tesko uzas od mobitela toliko ga hvale i najvljivaju za nista nema do galaxy s3 . Preporuka svima koji hoce da uzmu 5 neka ga prije isprobaju negdje jer ne vidim neku veliku razliku od 4s
Ovo samo uređaj(u pre-paidu) to im je kao Simpa paket za korisnike bonova? Ili šta?
ma to je neka njihova glupa fora, neznam sto im uopce znace one cijene od 7000 kao za otkljucani telefon a onda od 4700 za simpa paket, a u istyle ga uzmes za 4700 otkljucanog na sve mreze(uzme se racun iz istyle i ode u t-mobile pa ga otkljucaju). onda se ljudi hvale kako imaju mob za 1000 eura, a zapravo kosta ko svaki drugi high end mobitel. i da ove cijene u t-mobilu su smjesne, tarife su vece od vipa a iphone skuplji, u s tarifi u t-mobilu je ip5 4100 kn a tarifa se placa 120 kn(nema 50% jer to vrijedi teko od L tarife, opet su na shebali) a u vipu je na tarifi za 50 kn mjesecno 3900 kn. tamo cu ga ja i uzet, samo se nadam da ce bit kad dodem.
Jeftiniji od S3? Nemoguće
Kako god okreneš izađe te na isto maltene.. s*ebali su sve totalno(zašto ovaj prijenos broja u Vip-u ne traje do 3.11.2012 - ha ha ha logično). Al nema veze njihova stvar, mene ionako neće nikada vidjeti u ni jednoj pretplati.
nije lose, 500 kn nije malo, dobro se obuc i ajde.
Ste zauzeti iPhoneom pa ne pišete više ili? Bio sam na ponoćnoj prodaji u Osijeku, bilo je oko 50ak ljudi, svi su ga dobili barem dok sam ja bio, uzeo sam bijeli, moje misljene, da ljudi koji imaju 4s nemaju razloga prelaziti ako baš nisu u prilici produžiti ugovor. i dobiti ga za manje od 2000 kn, Brz je jako lijepo izgleda, mozda najljepsi uređaj. jako tanak i jako lagan. e sada tko ne treba veci ekran neka ne prelazi, ja nisam imao neki wow efekt. koristim jos i dalje S3, pa cemo vidjeti kak dalje nastaviti :)
Ste zauzeti iPhoneom pa ne pišete više ili?
Ocito...
Ja svoj nisam dobio pa eto mogu pisat gluposti po forumu. Gledali smo se on i ja, na jedno pola metra, ali onda smo se morali rastati...