Pozdrav, imam iPhone 4s koji je kupljen u australskoj Telstri, prije godinu dana sam ga preko prijatelja iz Australije otključao i normalno koristim ga na T-mobileu.
Na njemu je iOS 6.0.1 i sasvim mi je bio dovoljan, sada bih ažurirao iOS pa me zanima postoji li mogućnost da će se s novim OSom uređaj zaključati na Telstru? Hvala.
P.S
ako hoće, može li se otključati on negdje u Hrvatskoj, jer mi lega više nije u Australiji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ak si ga tvornicki otkljuco ne bi trebalo biti problema sa azuriranjem sotvera, a i mislim da je otkljucan tak jer kolko znam ultrasn0w i ostali tweakovi vec nisu radili ni na iPhone-u 4.
ne znam stvarno kako je otključan, nadam se da je tako, jer u T-mobileu ne otključavaju osim ako nije kupljen kod njih uređaj
Može se preko imei koda otključati,što je najvjerojatnije slučaj kod tebe. Ne znam za neki drugi način osim preko jailbreaka. Ako nemaš jailbreak ili r-sim karticu slobodno updateaj. ultrasn0w je propao sa iosom 5 tj basebandom koji je došao s njim tako da je vrlo mala šansa da ćeš imat ikakvih problema
znam da sam očitavao IMEI i serijski broj, nije jailbreak-an
Onda pucaj update i nemaj brige
jesi sto posto siguran? hahaha
Provjeri na ovom linku. Ako piše SIM lock Unlocked nakon provjere IMEI broja slobodno ažuriraš.
to je to izgleda, probat ću sutra još od prijatelja stavit vipovu karticu pa da se uvjerim još bolje hahaha
iOS 7.1.2. stavljen, tvornički je otključan ipak, radi sve hvala :)
case dismissed!
iphon4 7.1.2 iOS i nemogu nista instalirati trazi 8.1 iOS sta uciniti kako ga azurirati .. molim pomoccc plizzzzzzzzzzzzzzzzz