Iphone 4 32 GB ili 4S 16 GB

poruka: 5
|
čitano: 1.640
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen

Zanima me sto se vise isplati prema vasem misljenju? Dvoumim se vec danima oko toga.

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone 4 32 GB ili 4S 16 GB
Axlus kaže...

Zanima me sto se vise isplati prema vasem misljenju? Dvoumim se vec danima oko toga.

Nekužim kaj se tu imaš dvoumiti, pa jasno da 4S 16Gb ti je sasvim dovoljno

17 godina
odjavljen
David87 kaže...
Axlus kaže...

Nekužim kaj se tu imaš dvoumiti, pa jasno da 4S 16Gb ti je sasvim dovoljno

Jeli to dovoljno prostora? Recimo znam da RAGE HD za iPhone zauzima jednu gigu, kao i Infinity Blade i jos neke igre.

Također, na kompu imam oko 40 GB glazbe i trebati cu barem 10 GB popuniti + plus slike itd.

A s druge strane iPhone 4 je sporiji od 4S za nekoliko sekundi ili stotinki. Isplati li se kupovati uređaj koji je skuplji za tisuću kuna i više samo zbog nekoliko sekundi brzine?

D=mc2, Deinstein
14 godina

Neznam ja s kolko ti novca raspolažeš, ja sam ti rekao šta je bolje, sad el se tebi isplati dati soma kuna više u to ne ulazim {#}

Ja imam iPhone 4 16GB i igrice su većinom od 400-1GB (6 komada tih većih) imam dosta slika, videa i glazbe oko 250 = 3,4GB slobodni prostor, tak da mislim da je 16Gb sasvim dovoljno za jedan mobitel! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako ti treba prostora, idi na Cetvorku. Taj ce mob jos dosta vremena ostati aktualan. Npr, imam frenda koji ima 3gs i koji sve igre pokrece bez problema.
Tako da bi i Cetvorka jos dugo vremena trebala ostati snazna.
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice