IPhone 3GS 32GB 3.1.2(7D11) Blackra1n Problem

poruka: 18
|
čitano: 7.912
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Hello, nisam siguran postoji li tema s koja se bavi ovakvim problemom.....

Naime, posjedujem iPhone 3gs 32gb zaključan na tmobile(ili tcom?) s 3.1.2 fw-om i imam sljedeći problem sa blackrain-om:

Svaki put kad palim iPhone (nakon njegova gašenja- bilo da mu se isprazni baterija ili ga iz potrebe isključim) pojavi mi se onaj

Itunes znak sa USB-om i kad ga spojim na komp pise da ga hoće restorati, a da bih ga pravilo boot-ao, moram

još jednom paliti blackrain

Već sam nekoliko puta probao sve iznova (znači vratiti na obični software, sve izbrisati i ništa ne dirati) i ponovo Jailbreakat,

ali je jedino riješenje dosad bilo prikopčavanje na USB i "ponovo jailbreakat", da bih ponovo dobio sve kako je i   bilo (znači kontakti, muzika, i da je jailbreakan)

Molim vas za pomoć, često idem na duža putovanja (a sa sobom ne nosim komp), pa mi se dogodi da se isprazni, i šta onda?

evo još pojedinosti o kompovima na kojim sam to radio:

1. računala na kojima sam radio: 2 laptopa, 2 desktopa

2. Windows Ultimate 32-bit i 64-bit

3. kad pokrećem blackru - UVIJEK podesim (u properties) "Run as Administrator" i kompatibilnost UVIJEK stavim na windows XP SP 3.

4. USB 2.0

A'k narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

imam istu situaciju ali koliko sam ćuo tj proćitao to je normalno ali neki nemaju problema s time njima sve uredno radi tako da neznam što .... hvala

nema gaaa...
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
RE: IPhone 3GS 32GB 3.1.2(7D11) Blackra1n Problem

Da, to je sasvim normalna stvar (zove se 'tethered boot') kod svih iPhone modela sa novim Bootrom-om (359.3.2 i više tj. modelima proizvednim nakon 45-og tjedna prošle godine).

Riješenje (navodno) već postoji ali će se u opticaju pojaviti tek nakon izlaska nove verzije iPhone OS-a (3.2 ili 4.0 ili što već), jer bi otkrivanje nove metode jailbreak-a dalo dovoljno vremena Apple-u da onemogući taj 'exploit' na novoj (važnijoj) verziji OS-a.

16 godina
neaktivan

Hvala na tako dobrom objašnjenju i nadam se da ćemo dočekati taj novi fw s kojim ne bi trebali imati problema

A'k narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo konačno i to dočekali, za 3gs 3.1.2 (i 3.1.3) rješenje je sljedeće:

1. Napraviti backup svega što imate na iphone-u

2. Restorati na 3.1.2 (ili 3.1.2), nemojte još radit backup natrag na iphone

3. Napreviti backup blob-ova (ništa bitno ne trebate znati o tome, samo to napravite, ništa ne možete uništit) sa fw-umbrelom

4. Sa spiritom od Dev-teama napravite jailbreak

5. Pričekajte dok se ne učita

6. Vratite si backup

7 Uživajte :)

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
17 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Evo konačno i to dočekali, za 3gs 3.1.2 (i 3.1.3) rješenje je sljedeće:

1. Napraviti backup svega što imate na iphone-u

2. Restorati na 3.1.2 (ili 3.1.2), nemojte još radit backup natrag na iphone

3. Napreviti backup blob-ova (ništa bitno ne trebate znati o tome, samo to napravite, ništa ne možete uništit) sa fw-umbrelom

4. Sa spiritom od Dev-teama napravite jailbreak

5. Pričekajte dok se ne učita

6. Vratite si backup

7 Uživajte :)

? wtf.. Pa spirit je izasao jos prije par tjedana :)

Moj posao s Interom je završen, sada želim naslov s Realom!
17 godina
neaktivan

Spirit je izašao prije mjesec-dva.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pod "Konačno" nisam mislio da je izašao sad, već da JEST izašao....Ja sam tek nedavno Jailbreakao sa Spiritom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav, ja imam iPhone 3g 8gb i skinuo sam taj blackra1n RC3 i on sve normalno napravi...i izbaci mi onu poruku i ja kliknem ok i ugasim svoj iphone pa ga opet upalim i onda mi na pc-u piše da čeka reboot, ali ja sam ga veći bio ručno resetiro...u čemo je problem??? možda ga nisam trebo ručno resetirat? jer kada mi je izbacio tu poruku ja kliknuo ok i iphone samo svjetli a nema ništa na zaslonu i ja ga ručno ugasi i upalio i blackra1n mi i dalje piše da čeka na reboot...šta da radim..molim Vas hitno pomoć!!!

*_helper_*
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

može neko objasniti dje se vidi ime mreže kad se hoćeš spojit sam odemo od kompa ono wlan ili wi fi

16 godina
neaktivan

Uskoro bi trebao nabaviti Iphone 3gs pa me zanima par stvari, ka ubacim jailbrake dali on automatski dekodira mobitel ili samo odključa aplikacije?? i dali postoji siguran program za dekodiranje jer mi se neda drkeljit po T mobilu, vidim da se spominju neki programi tipa black rain i sl.... pa ako se kome da da mi to malo objasni.... thanks!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fenix1986 kaže...

Uskoro bi trebao nabaviti Iphone 3gs pa me zanima par stvari, ka ubacim jailbrake dali on automatski dekodira mobitel ili samo odključa aplikacije?? i dali postoji siguran program za dekodiranje jer mi se neda drkeljit po T mobilu, vidim da se spominju neki programi tipa black rain i sl.... pa ako se kome da da mi to malo objasni.... thanks!!

Mislis, trebas ga otkljucati? JB znaci da ga mozes modificrati, stavljati teme, cr*ckane aplikacije.... a unlock znaci otkljucati iPhone na drugu karticu.. Znaci prvo jailbreakati, pa iz cydie ultrasn0w instalirat, i otkljucan ti je.. kad ga dobijes. javi koju verziju softa imas, 3.1.2/3.1.3 pa cemo ti rec s kojim programom da ga JB.

Odsada smo Real i ja jedno!
15 godina
neaktivan

Pozdrav....trebala bih pomoćć. Naime, imam iphone 3Gs kojeg treba otkodirati...zaključan je za našu mrežu...pa bih vas zamolila da mi kažete kak se to radi :)

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
jeannedefoule kaže...

Pozdrav....trebala bih pomoćć. Naime, imam iphone 3Gs kojeg treba otkodirati...zaključan je za našu mrežu...pa bih vas zamolila da mi kažete kak se to radi :)

hvala

Da bi ti mogli pomoći, potrebne su nam neke informacije. Sve to možeš vidjeti pod: Settings -- General -- About.

Tu pogledaj koji imaš: 'version' i 'modem firmware'. 

Ovisno o tome, iskoristit ćeš određen jailbreak a zatim ćeš napraviti i unlock, ali o tom potom. 

14 godina
neaktivan

Ja sam u ovome novi tako da mi je potrebna velika pomoc. imam iphone 3.1.2 (7D11) i treba bi napravit jailbreak, pa bi molio za pomoc i objasnjenje ako nije problem

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: IPhone 3GS 32GB 3.1.2(7D11) Blackra1n Problem

Koji to iPhone tocno (pretpostavljam da kad je u pitanju 3.1.2 da nije 2G i 4ka, sto znaci 3G ili 3GS)

Po meni bi trebao napravit update preko itunesa na novi 4.2.1 FirmWare,

Skinut GreenPois0n (posto mi iz nekog razlog nece radit greenpoison.com, odes na HideMyAss i tamo upises www.greenpoison.com i stisnes download (za Windowse pretpostavljam))

Kad updateas iPhone, spojis ga na komp, i pratis upute iz greenpoisona (tako jednostavno, ako ti se cini da nije uspjelo odes na youtube upisat "greenpoison windows 4.2.1")

Nez brige sam budi uporan meni je iz cetvrte tek uspjelo, a drugi put kad sam to iso radim sam ceko citavih 15 min da se upali uopce, preznoio se ali se ukljucio na kraju

S oniom novom aplikacijom kojom ces dobit (moras bit spojen na WiFi) mislim da se zove "Loader" installas Cydiu, i onda ovisi sta zelis JailBreakom, ako zelis nelegalne aplikacije

o tom nesmijem ovdje, a i nije komplicirano, i/ili ako pak zelis nesto drugo vjerojatno i znas sta dalje, ako ne slobodno pitaj, moram potvrdit da Frash 0.02 (Flas za iPhone browser) jos ne radi na 4.2.1 :S

15 godina
Ako imas iphone 3g jailbreak radis sa redsnow-om
Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...
Ako imas iphone 3g jailbreak radis sa redsnow-om

Imas pravo, hvala na ispravci, no nekako sam racunao da ima 3GS posto je i tema o tome, iako je malo zastarila xD

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice