Koji mobitel da uzmem? htio sam uzeti iphone 3g ali brat mi kaze da je citao negdje da je slaba baterija na iphone ako neko mozda od vas ima iphone molim vas da mi kaze o bateriji iphona
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedna rijec: iPhone, mrzim ga ali sam popustio i moram reci da je mobitel super... omnija je spora i spora i spora..
jedna rijec: iPhone, mrzim ga ali sam popustio i moram reci da je mobitel super... omnija je spora i spora i spora..
a baterija od iphona kolko traje
daj ljudi pomagajte ne znam koji da uzmem uzeo bi iphone ali baterija se ne moze mijenjati kao ode onda ogu baciti mob
lool! da, kupi to jailbrejkaj ga i skidaj igrice, programe i svakave gluposti!! sretno!!!
EDIT: Nikad ti nece dosaditi...
Evo da ti (ne)pomognem...
Imao sam istu dilemu i nakon mase citanja i drndanja po njima sam dosao do zakljucka, a to je da me niti jedan, niti drugi ne 'zadovoljava' za te novce.
Svaki ima svoje prednosti i svoje mane. Tako da i dalje cekam nesto sto vrijedi tih para. Mozda umrem cekajuci, ali kako se kaze, nada umire posljednja.
Evo da ti (ne)pomognem...
Imao sam istu dilemu i nakon mase citanja i drndanja po njima sam dosao do zakljucka, a to je da me niti jedan, niti drugi ne 'zadovoljava' za te novce.
Svaki ima svoje prednosti i svoje mane. Tako da i dalje cekam nesto sto vrijedi tih para. Mozda umrem cekajuci, ali kako se kaze, nada umire posljednja.
A sta bi te zadovoljilo? Mislim reci onda barem koji su nedostatci koje ocekujes da ce imati neki novi smartphone.
Inace izmedu ova dva iPhone 3G, eventualno ako mozes nabaviti 3GS verziju, na njoj traje duze baterija.
Imao sam omniu i900 i to jako kratko, moj odgovor definitivno iPhone
- Na mom testu Omnia vs iPhone rezultat 0-10 za iPhone 10 uvijerljivih bodova
Imao sam omniu i900 i to jako kratko, moj odgovor definitivno iPhone
- Na mom testu Omnia vs iPhone rezultat 0-10 za iPhone 10 uvijerljivih bodova
Eto, Covijek to je sve rekao!
Iphone u svakom slucaju! ne znam samo kako ga mozes usporedjivati sa fonom koji je prespor i ima windows mobile....ali ako si mislio na omniu HD onda ok,ali opet ti predlazem Iphone3G....
ovisi za sto ti konkretno treba, iPhone je definitivno bolji od Omnie al ak ces uzimat mob za zabavu i slicne stvari ili zato kaj ti je fora touch screen uzmi nesto jeftinije, npr LG Cookie. Nije nes posebno mob ali ima neke bolje mogucnosti, brz je, ide memorijska do 8 GB, kamera je solidna (3 MPx)
Ja ih uzeo iPhone. Što se tiče baterije, dosta je loša. Stvar je ovakva. Baterija se brzo prazni (pogotovo uz korištenje WiFi mreže), no veoma brzo se i napuni.
nokia 5800