iPhone 3g ili omnia?

poruka: 14
|
čitano: 4.172
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iphone 3g ili omnia ?????

Koji mobitel da uzmem? htio sam uzeti iphone 3g ali brat mi kaze da je citao negdje da je slaba baterija na iphone ako neko mozda od vas ima iphone molim vas da mi kaze o bateriji iphona

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jedna rijec: iPhone, mrzim ga ali sam popustio i moram reci da je mobitel super... omnija je spora i spora i spora..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Iphone 3g ili omnia ?????
Dodge_167 kaže...

jedna rijec: iPhone, mrzim ga ali sam popustio i moram reci da je mobitel super... omnija je spora i spora i spora..

a baterija od iphona kolko traje

16 godina
neaktivan

daj ljudi pomagajte ne znam koji da uzmem uzeo bi iphone ali baterija se ne moze mijenjati kao ode onda ogu baciti mob

0 0 hvala 0
16 godina
hebla te baterija...tko je vidio brinut za bateriju...radit ce ti dobro -.-
16 godina
neaktivan
dado16 kaže...
hebla te baterija...tko je vidio brinut za bateriju...radit ce ti dobro -.-

lool! da, kupi to jailbrejkaj ga i skidaj igrice, programe i svakave gluposti!! sretno!!!

EDIT: Nikad ti nece dosaditi...Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.8.2009 23:01 (Dodge_167).
16 godina
odjavljen

Evo da ti (ne)pomognem...

Imao sam istu dilemu i nakon mase citanja i drndanja po njima sam dosao do zakljucka, a to je da me niti jedan, niti drugi ne 'zadovoljava' za te novce.

Svaki ima svoje prednosti i svoje mane. Tako da i dalje cekam nesto sto vrijedi tih para. Mozda umrem cekajuci, ali kako se kaze, nada umire posljednja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...

Evo da ti (ne)pomognem...

Imao sam istu dilemu i nakon mase citanja i drndanja po njima sam dosao do zakljucka, a to je da me niti jedan, niti drugi ne 'zadovoljava' za te novce.

Svaki ima svoje prednosti i svoje mane. Tako da i dalje cekam nesto sto vrijedi tih para. Mozda umrem cekajuci, ali kako se kaze, nada umire posljednja.

A sta bi te zadovoljilo? Mislim reci onda barem koji su nedostatci koje ocekujes da ce imati neki novi smartphone.

Inace izmedu ova dva iPhone 3G, eventualno ako mozes nabaviti 3GS verziju, na njoj traje duze baterija.

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
iPhone 3g ili omnia?

Imao sam omniu i900 i to jako kratko, moj odgovor definitivno iPhone

• Na mom testu Omnia vs iPhone rezultat 0-10 za iPhone 10 uvijerljivih bodova CoolCoolCoolCoolCoolCoolBelji se

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: iPhone 3g ili omnia?
gele10 kaže...

Imao sam omniu i900 i to jako kratko, moj odgovor definitivno iPhone

• Na mom testu Omnia vs iPhone rezultat 0-10 za iPhone 10 uvijerljivih bodova CoolCoolCoolCoolCoolCoolBelji se

Eto, Covijek to je sve rekao!
16 godina
neaktivan
iPhone 3g ili omnia?

Iphone u svakom slucaju! ne znam samo kako ga mozes usporedjivati sa fonom koji je prespor i  ima windows mobile....ali ako si mislio na omniu HD onda ok,ali opet ti predlazem Iphone3G....

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.9.2009 15:03 (stevan94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 3g ili omnia?

ovisi za sto ti konkretno treba, iPhone je definitivno bolji od Omnie al ak ces uzimat mob za zabavu i slicne stvari ili zato kaj ti je fora touch screen uzmi nesto jeftinije, npr LG Cookie. Nije nes posebno mob ali ima neke bolje mogucnosti, brz je, ide memorijska do 8 GB, kamera je solidna (3 MPx)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
iPhone 3g ili omnia?

Ja ih uzeo iPhone. Što se tiče baterije, dosta je loša. Stvar je ovakva. Baterija se brzo prazni (pogotovo uz korištenje WiFi mreže), no veoma brzo se i napuni.

I praise you, Father, Lord of heaven and earth, because you have hidden these things from the wise and learned, and revealed them to little children.

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPhone 3g ili omnia?

nokia 5800

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice