Iphone 2g

poruka: 55
|
čitano: 10.206
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone 2g

Pozdrav. Dali mi se isplati uzeti iPhone 2g za 700kn. Koliko je on sporiji od 3g/3gs/4. I dali če sve igre raditi isto kao i na iPhone 3g(mislim da nema lagga)? Hvala unaprijed.

GAMING IN HEART
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Iphone 2g

Za jedno 500kn probaj kupiti i da neke igre ti malo lagaju i na 3g-u

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
Iphone 2g

Teško da ču ga dobiti za 500kn.

GAMING IN HEART
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 2g

Ja ti preporučujen da uštediš još nekih 300-400kn ako možeš i uzmeš 3G sa 8 ili 16GB, čisto zbog nove verzije softvera (4.2.1.) koja dosta ubrzava sustav.

A šta se konkretno tiče pitanja, mislin da ti se to isplati ako voliš apple {#}

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 2g

Ma nisam fan niti jednog proizvođača mobitela. Nego iPhone mi se svidio čisto zbog toga što ima brdo aplikacija,brz net i par dobrih igri koje mogu igrati kada idem negdje.

GAMING IN HEART
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 2g

U tom slučaju nećeš falit ako ga kupiš, većina igara ti neće lagat, nešto duže se učitavaju ali dok igraš je u dosta slučajeva sve ok. Samo ne rade one igre koje imaju HD u nazivu, to je većinom prilagođeno za četvorku. Razlika između 3G i 2G i nije baš toliko velika. Evo tu imaš nešto više o tome, moš vidit da oba rade na istim procesorima.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Iphone 2g
Samo pazi baterija brzo plane...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CROifer kaže...
Samo pazi baterija brzo plane...

Valjda 1 dan može izdržat?

GAMING IN HEART
15 godina

da na 3g baterija je dosta bolja meni traje 2 dana sa normalnim koristenjem dok intezivno 1dan!

15 godina
protjeran
Iphone 2g
Ako mislis igrat igrice ne!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 2g

Mislim nebi ja sad igrao cijeli dan igre. Ako bi išao negdje npr. na more igrao bi max. 2 sata i malo na netu bio. Valjda toliko može izdržati.

GAMING IN HEART
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Iphone 2g
Ako ces ga malo vise koristiti do navecer ode baterija...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 2g

Max. 7-8 sati dnevno bi ga koristio. Mislim nebi igrao sam igre pošto one brzo dosade,ali bio bi na netu i muziku slušao.

GAMING IN HEART
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 2g

Pa nije ni da na 3G puno duže traje baterija, čak i sa isključenin 3G uz nešto igranja interneta mi traje najviše dan, dan i po.  Kad dođen doma jednostavno ga spojin na punjač / komp pa nek se puni

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jabulani kaže...

Ma nisam fan niti jednog proizvođača mobitela. Nego iPhone mi se svidio čisto zbog toga što ima brdo aplikacija,brz net i par dobrih igri koje mogu igrati kada idem negdje.

o tome da 2g ima brzi internet ne bih baš htio govoriti.

15 godina

Najbolja opcija ti je ubost 3g negdje ili jos bolje 3gs

15 godina
protjeran
Iphone 2g
7-8 sati nema šanse da ce ti izdrzati!

0 0 hvala 0
15 godina
CROifer kaže...
7-8 sati nema šanse da ce ti izdrzati!

slazem se ako mislis na 7-8 sati upotrebe non stop!

17 godina
Iphone 2g

Rađe nek uzme 3gs ili wildfirea

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Iphone 2g
Ne moze imati ni 5 sati uporabe a kamoli 8!

0 0 hvala 0
15 godina

Naravno jedino ako samo slusa muziku moze imati vise! posto meni ipod trosi mizerno malo baterije! cak i video netrosi puno ali 3g ju pojede ufff...

15 godina
protjeran
Iphone 2g
Da bas nije pricao o muzici nego o igrama i internetu!Tako da mu nece drzati...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 2g

Mislim da bi baterija mogla izdržati za moje potrebe. Zato sam i rekao da bi ga koristio max. 7-8 sati dnevno(to bi bilo par puta godišnje). Ali kada ga dobijem vidjet ću,ako mi neče biti dovoljno prodam ga i uzmem nešto drugo. I hvala svima na pomoći ;)

GAMING IN HEART
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 1:54 (Jabulani).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Iphone 2g

Pozdrav, trebao bih malu pomoc, dakle dobio sam 2g neki dan od rodjaka jer njemu nije trebao pa ga je meni dao jer zna da volim prckati oko mobova/kompova pa me sada imam par pitanja. Nikako nemogu iskljuciti edge na iphoneu, samo da napomenem da je jailbreakan koliko znam...isao sam na opcije, pa opcenito pa mreze i tamo imam data roaming, vpn i wifi...iskljucio sam taj data roaming i sve sto ima veze sa internetom ali meni i dalje ono E stoji u gornjem lijevom kutu...imam bonbon karticu ako pomaze sta. Verzija je 3.1.3

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 2g
Nemoj kupovat nista ispod 3gs. I ja sam isto to mislio da 3g nista nestekaju igre pa sam ga kupio i opet proda za 10 dana i ustedia za 3gs.na 3g ni talking tom neradi kako treba a bome ni angry birds jos je on full supportan u novom os-u.
Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Iphone 2g

razmisljam i ja uzet 2g. de mi reci onda za kolko para mogu uzet 3gs da je ok ocuvan i da ide na sve mreze.{#}

15 godina
neaktivan
Iphone 2g
Pa mozes nac za 1200 ako imas srece.
Intel(R) Core(TM) i5-2400 CPU @ 3.10GHz (4 CPUs), ~3.1GHz,NVIDIA GeForce GTX 460,4096MB RAM,Windows 7 Ultimate 64-bit SP 1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 2g

ja nebi uzimao 2g ni u ludilu..

pogledaj si ovdje na njuškalu 3gshttp://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=ad_browser&category_id=12577&&sort=cheap

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MR.Boro kaže...
Nemoj kupovat nista ispod 3gs. I ja sam isto to mislio da 3g nista nestekaju igre pa sam ga kupio i opet proda za 10 dana i ustedia za 3gs.na 3g ni talking tom neradi kako treba a bome ni angry birds jos je on full supportan u novom os-u.

Pokazi gdje sam napisao da sam kupio ili da namjeravam....dobio sam mobitel besplatno, na poklon, kako god...treba mi rjesenje problema ne da si kupim 3G ili 3GS

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
17 godina
neaktivan

Oprostite što nenadano upadam, ali htio bih uzeti si iPhone , ne bih 4, ili 4S , treba mi za net , facebook , aplikacije itd .. Pa bi 3GS vjerovatno .. Sad me zanima isplati li se to sad uzimati na pretplatu ili da trazim na njuskalu/bug oglasniku ? 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice