Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.875
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Huawei Y300
djdino0402 kaže...

Koliko ja imam informaciju, u tmobileu je rasprodan, ne znam kako je sa bonbonom,  valjda zato nabijaju cifre u oglasnicima.

dva sam uzeo neki dan preko bonbon-a i stiglo danas, tako da imaju ih jos preko weba...

13 godina
neaktivan
Huawei Y300

Zanima me dali je dali je netko od vas isprobao stavit http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDcxNDI=

Uspoređujući verziju u mobitelu i ovu na str, ova je novija pa što kažete. Nebi se ništa trebalo dogoditi ako stavim službeni, a vjerojatno je bolje jer t-mobile uvijek nešto zaj. kad idu riktat po svome.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

taj rom mozes staviti ako petljas po IMEIu tj preko programcica ga brises na 0 i nakon instalacije roma ga vracas u pocetno stanje, ali ne preporucavam ti jer je velik rizik da ti uređaj postane cigla za gađanje dice s balkona :D

Evo tema pa prouci

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.8.2013 23:38 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

taj rom mozes staviti ako petljas po IMEIu tj preko programcica ga brises na 0 i nakon instalacije roma ga vracas u pocetno stanje, ali ne preporucavam ti jer je velik rizik da ti uređaj postane cigla za gađanje dice s balkona :D

Evo tema pa prouci

Aha, da probo sam dok nisi dao likn već, na 2/2 napiše stane i žuti trokutić, ne može instalirat. Malo blesavo -.-

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
ukloni viber pa probaj opet
15 godina
Huawei Y300

evo i na bonbonu se rasprodo.. mislim da sam uzeo zadnjeg {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Posjetite li stranice t srota suocit cete se sa cinjenicom da je gamad povecala cijenu hajvana za 200 kn!!!! Jos uvijek nije raspoloziv, ali izgleda da ce biti. Nova cijena je dakle 1098 kn!

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]

0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

I  to bez slušalica i bez  memorijske kartice  4 gb

0 0 hvala 0
13 godina
Atomic-7 kaže...

sluske su trash ionako, memorijska od 4gb je 30kljunoslava najvise (:

svejedno i za tu cifru se isplati

u bih, na pik.ba ljudi prodaju za nekih 100 evra taj telefon

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 12:28 (chaselol).
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
Atomic-7 kaže...

sluske su trash ionako, memorijska od 4gb je 30kljunoslava najvise (:

svejedno i za tu cifru se isplati

u bih, na pik.ba ljudi prodaju za nekih 100 evra taj telefon

Ma tu kod nas neznam jel imas ispod 1000 kn.

Bio je jedan prije kojih mjesec dana za 580 kn i prodo se za pola sata xD

12 godina
neaktivan
moze se nac i jeftinije, samo treba otkljucat mrezu, jer su to sve iz mtel provajdera,
Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: Pandora 2.1
12 godina
neaktivan
ja sam svoj kupio u maju. nov 200km, to je 103 evra otprilike, prodao sam ga, to jes tip je kaparisao za nekih 82 evra.
Current Device:HUAWEI Ascend Y300 Bootloader unlocked and rooted TWRP:LEWA Custom ROM: Pandora 2.1
16 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ima netko informaciju hoće ga Vip dobiti?

"Beware of the sharp edged weapon called human being"

0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

jel bi isla ova memorijska u hajvana?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Huawei Y300

Pozdrav, kupio sam ovaj mobitel ali zaključan na eronet mrežu. Htio bih ga otključati, treba mi za korištenje s tomato karticom. Slao sam mail na službenu stranicu i dobio neki unlock code, ali pojma nemam šta s njim.

Dear Customer, 
Thank you for supporting 

Huawei device. 

The information you submitted  is as follow: 
Mobile Model:HUAWEI Y300-0100 
MEID/IMEI:868438016xxxxxx
S/N:V2XDUC9371xxxxxx

Your unlock code :8315810678xxxxxx,please keeping your unlock code properly. Thank you! 

Huawei Terminal Company limited
Unio sam ovaj kod s tomato karticom, ali trenutno sam u BiH pa ne hvatam njihov signal i kod ne radi, hoće li raditi kad budem u Hrvatskoj?
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 12:27 (Red Nix).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nece ti raditi jer je kod za otkljucavanje bootloadera za rootanje, a ne unlock za mrezu. Odi na 4. Stranicu teme tamo ti je link za modacco koji ce ti u roju od 12 h poslati kod za 35 kn

15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

jel bi isla ova memorijska u hajvana?

Da, TF card u China je Microsd kod nas. Naruci slobodno, radit ce ti bez problema.

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

pozz imam problem na mob sam skino igricu pes12 i nema slike kad udem u igricu dali se to moze kako popravit dali mozda netko zna ????

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
endanger kaže...

pozz imam problem na mob sam skino igricu pes12 i nema slike kad udem u igricu dali se to moze kako popravit dali mozda netko zna ????

Jesi skinu sa google play-a ?

12 godina
neaktivan
Sleme kaže...
endanger kaže...

ne s interneta

12 godina
neaktivan
endanger kaže...
Sleme kaže...
endanger kaže...

ne s interneta

Onda nevalja apk.

14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo trajanje baterije pokazuje 4 dana i 16 sati te jos 16% preostalo.

a wifi je ukljucen cijelo vrijeme, svaki dan barem 2 sata slusam online radio, par poziva svaki dan

doslovno ga punim jednom tjedno, bolesno

TD za glupost

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

moj hajvan otišao na servis. nakon mjesec dana korištenja pogodile ga gadne "bolesti"

- prašina ispod ekrana i kamere

- tipke vct ne reagiraju, umjesto njih ispisuju se slova pokraj njih

- ekran titra na dodir

- sam pali i gasi aplikacije i blokira

- kapacitivne tipke ispod ekrana ne rade ponekad

- mrtvi pikseli....

Cuvam ga ko oko u glavi, al eto... Nemam srece s njim, al je izvrstan telefon, nadam se da ce ga na servisu odraditi kak spada.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

evo da se i ja malo osvrnem na Huaweia...imam ga sad već dva, dva i pol mjeseca...uzeo sam ga na pretplatu u t-mobileu....prije sam imao također Huaweia,  Sonica U8650 kojeg sam mogu reć obožavao sve dok nije imao bliski susret sa zidom i mojim živcima :S...prvi dojam mi je bio: ovo je formula spram sonica...više rama, dvojezgreni procesor, iako stariji al radi svoje...mogao sam instalirati viber, facebook, messenger i sve slične aplikacije bez straha da ću ostati bez memorije kako radne tako i prostora za instalaciju, dok sam kod ovog prvog ipak morao razmišljati što mi više treba...ekran je daleko, daleko bolji, čistih boja, dobrog kontrasta, boje nisu blijede, rezolucija je taman...ipak ekran nije u rangu neke razvikane marke, al više tražiti od mobitela ove cijene je glupost...mobitel je malo deblji u odnosu na druge al nije ništa pretjerano....kučište je gumirano i poprilično lijepo se drži u rukama...tipke ekrana mooooožda mrvicu presporo reagiraju na dodir, al to sam samo ja, nije velik problem...zvučnik je dovoljno glasan i kvaliteta je zadovoljavajuća..ponavljam nije u rangu nekog sonyja iste, slične klase al sumnjam da netko sluša muziku na vanjski zvučnik toliko često da bi mu to predstavljalo problem, a dovoljno je glasan da se čuje u gužvi ili glasnim mjestima, a to naravno ovisi i o ringtoneu...ja sam kupio i maskicu i matt folije (6 folija) preko ebaya za kakvih 40 kuna što je sića ja mislim s obzirom kakve su cijene kod nas...i da vam samo velim ekran se s ovom folijom puno bolje vidi na suncu nego bez tako da je svakako preporuka + ne vide se mrlje od prstiju...kamera je dobra, posluži kad treba i više nego zadovoljavajuće...aplikacije koje dolaze instalirane...e tu savjetujem da instalirate nova launcher...daleko fluidnije radi, pun opcija, ugl znate i sami sigurno...aplikacija za glazbu je začuđujuće meni dobra...jednostavna, pregledna, fluidna, jedina zamjerka je nemogućnost postavljanja widgeta na druge launchere jer je vezana samo za originalni koji dobijete uz Huaweia...baterija meni izdrži dva dana nekakve normalne upotrebe...non stop je na wifiju, često koristim viber i messenger, igrice nešto rijeđe, al izdrži dva dana i uz igranje, pozivi u trajanju od sat vremena mi potroše oko 5-10% baterije al ja imam stalno uklučenu 2g mrežu upravo zbog baterije....palim 3g samo kad trebam...mobitel sam i rootao bez problema, treba vam samo nekakvo pristojno znanje engleskoga da shvatite postupak i malo živaca dok čekate kod od huaweia za otključavanje bootloadera...meni je kod došao za tri radna dana...pokušao flashati popriličan broj romova dok nisam našao najboljeg a to je: http://www.htcmania.com/showthread.php?s=d4ed3f767fcd8f795cb75d0b0497e3c3&t=637317 i to verzija b182 (v2)...bazirani su na stock verzijama, maknute su neke aplikacije i popravljene neke sitnice, ništa pretjerano al sigurno bolje rade nego originalni...b190 je sigurno i bolja, al čekam novi rom baziran na cyanogenmodu, ima još par bugova al onaj najbitniji za mrežu je popravljen danas...bugovi koji su ostali su još samo video i bluetooth i vjerujem da će dečki s modaca popraviti i to vrlo brzo...link ako je tko zainteresiran je tu: CyanogenMod Y300...e sad mane koje meni malčice smetaju...RAM, slažem se, treba ga još malo...čisto zbog prebacivanja iz aplikacije u aplikacije ako se radi u nekoj gladnoj aplikaciji...volio bih da je mobitel, tj. ekran malo osjetljiviji na dodir, al to je do ROM-a kolko sam primjetio...recimo kad usporedim SymAnd rom i CyanogenMod rom osjeti se razlika u ekranu u korist drugog što je bio i slučaj kod sonica...

nego da sumiram....super mobitel za ove novce, nećete požaliti pogotovo ako  prelazite s nečeg starijeg i želite naprednije, a nemate novaca za bacanje...rado bih i ja jednog HTC One ili Sony neki iz nove serije al šta ću...nemam...nemojte očekivati brda i doline, mobitel košta s razlogom tolko...al vrijedi svake kune što nećete moći uvijek reći za druge mobitele...ima sve što vam treba svakodnevno i ako ste voljni potruditi se i dovoljno hrabri za ispobavanje možete iz njega dobiti i veću zvijer :D

i mali prijedlog...mogli bi i za Y300 otvoriti sličan topic tu na BUG-u kao što je bio i za Sonicabudući da raste broj ROMova i povećava se broj korisnika

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 22:54 (PetKos).
Moj PC  
2 1 hvala 2
15 godina
Huawei Y300

Pozdrav , da se ukljucim u ovu temu :) Narucio sam iz T - mobile taj huawei y300 pa evo cekam da mi stigne :) Nego vidio sam neko je spomenuo IOS 7 temu kako se to moze staviti jel treba biti rootan mobitel , i ako je netko narucio iz T-mobile za koliko dode mislim da se isplati uz pretplatu za 55kn sam ga uz bodove dobio za 350kn :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Huawei Y300

Imam par pitanja u vezi ovog mobba: kad god nekog zovem pise greska prilikom dohvacanja broja. Zasto to pise i kako rijesit to? I zasto mi uzima novce kada sam na socijalnom fejsu? Vjerojatno zazo jer mi se u pozadini sinkronizira sve? Kako to rijesit?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Imam par pitanja u vezi ovog mobba: kad god nekog zovem pise greska prilikom dohvacanja broja. Zasto to pise i kako rijesit to? I zasto mi uzima novce kada sam na socijalnom fejsu? Vjerojatno zazo jer mi se u pozadini sinkronizira sve? Kako to rijesit?

1) Vjerovatno jer imaš onu t com aplikaciju koja traži broj u imeniku, makni ju.

2) Uzima ti novce jer osim 0fejsa još koješta radi u pozadini, isključi auto sync, ali ni to nemora biti od pomoći.

Galaxy SIII Mini / Bonbon
15 godina
Zoran kaže...
maxy0 kaže...

1) Vjerovatno jer imaš onu t com aplikaciju koja traži broj u imeniku, makni ju.

2) Uzima ti novce jer osim 0fejsa još koješta radi u pozadini, isključi auto sync, ali ni to nemora biti od pomoći.

obriso sam ju al opet mi se to pojavljuje.. jedino od t-coma sto mi je ostalo od aplikacija je onaj hotspot. to ce mi mozda bit korisno nekad.. nije valjda od tog?

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

ja sam svog havajca prodao, al ću vas obilaziti svejedno,

čekam drugi, verovatno će to biti  g510

pozzzz

0 0 hvala 0
13 godina
briferboy kaže...

ja sam svog havajca prodao, al ću vas obilaziti svejedno,

čekam drugi, verovatno će to biti  g510

pozzzz

G510 je prevelik, ja sam razmisljao isto da ga uzmem ali ne dobijes nista jace od Y300, procesor isti samo overclockan i veci ekran za 0.5 inca. I da, 720p je video. Ali ponavljam, prevelik. To vise lici na tablet nego na telefon.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice