Kakva je situacija sa dekodiranjem ovog mobitela ??
dali moze netko tko ima ovaj mobitel, provjerit kada zgasi sve programe, koliko mu je ostalo memorije
ja i susjed smo kupili njegovoj zeni, i kada zgasim sve aplikacije, i widgete, pise da je ostalo oko 60mb memorije
to mi se cini premalo, a mozda je i tako
dali moze netko tko ima ovaj mobitel, provjerit kada zgasi sve programe, koliko mu je ostalo memorije
ja i susjed smo kupili njegovoj zeni, i kada zgasim sve aplikacije, i widgete, pise da je ostalo oko 60mb memorije
ja sam stavio syanogenmod v7 na njega i kad sve ugasim oko 70-90 imam slobodno al kad sam ga kupio bilo je isto tako 50-60 al i to je premalo sobzirom da se prodaje pod "256ram" mobiteloma ima sveukupno 177 Rama
ja sam stavio syanogenmod v7 na njega i kad sve ugasim oko 70-90 imam slobodno al kad sam ga kupio bilo je isto tako 50-60 al i to je premalo sobzirom da se prodaje pod "256ram" mobiteloma ima sveukupno 177 Rama
da, neznam zasto je tako malo, ali isao sam stavit moj tele2 addon, pisalo mi je premalo memorije >.<
da, neznam zasto je tako malo, ali isao sam stavit moj tele2 addon, pisalo mi je premalo memorije >.<
da se ne misli na memoriju za spremanje?
da se ne misli na memoriju za spremanje?
ne nego bas na rame, zato kaj kad iskljucim neke procese, onda mi oce stavit

ja bih rekao da piše premalo memorije zato što nema dovoljno mjesta na ekranu i widget ne može stati... oslobodiš mjesta i sve radi... nije baš da se radi o RAM memoriji...
ja bih rekao da piše premalo memorije zato što nema dovoljno mjesta na ekranu i widget ne može stati... oslobodiš mjesta i sve radi... nije baš da se radi o RAM memoriji...
tako je, ako imas neki widget koji uzima previse prostora na zaslonu , npr neki kalendar 5x5 a imas vec neke ikonice na ekranu, onda ti se pojavi nema memorije jer nemoze preko ikonica niti iceg drugog stavljat nista, otvori prazan zaslon i probaj stavit, osobno mislim da bi svi zahtjevniji korisnici trebali rootat mobitel i stavit stock rom na njega jer je nenormalno brzi =), dakako sve to radite na vlastitu odgovornost
Dali netko moze napisat tutorial kako rootat ovaj mobitel?
Dali netko moze napisat tutorial kako rootat ovaj mobitel?
sve o tome mozes naci ovdje: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=221363
Da li netko zna kako rijesiti problem sa aplikacijama koje navodno nisu dostupne kod nas na marketu? pokusao sam pomocu market enablera ali ne sljaka =///
Neznam koju aplikaciju zelis skinut ali mislim da sve aplikacije mozes skinut negdje zaobilaznim putem sa neta(torrenti i tako to)stoga posto nemozes placat to bi barem moze biti izlika za dobrovoljno piratstvo :D
Dali bi netko mozda mjenjo Huaweia za Alcatel OT-990?
Moze mi neka dobra dusa poslati apn postavke,jer kad odem na apn nema nicega tamo...a trebalo bi biti ..zbog toga ne mogu na net.....molim vas...
mozda da si reko koja mreza bi ti netko i pomogao
Moze mi neka dobra dusa poslati apn postavke,jer kad odem na apn nema nicega tamo...a trebalo bi biti ..zbog toga ne mogu na net.....molim vas...
Pa odes na stranicu od mreze i pogledas sam.
745 kn Tele 2
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/huawei-u8650-black/d267/
Pozdrav!
ovako zanima me moze li se ikako besplatno dekodirati huawei u8650 i kako? dali je itko probao novi software stavit na njega?
Imam pitanje za korisnike ovog mobitela.
Dolaze li vam Skype pozivi i poruke dok je mobitel u standby-u?
u kojoj je sve ponudi ovaj mobitel??? vidim da ga u tele 2 vise nema ili ga nemogu nac?
?
vidim da ga u tele 2 vise nema ili ga nemogu nac?
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/mobiteli/huawei-u8650-black/db267/
Imaš i u free prodaji 745kn:
http://www.lanet.hr/proizvodi/mobilni-telefoni-tele2-huawei-232/u8650-gsm-huawei-tele2-crni-1348
koja je procedutra za kupovanje sa ovog drugog linka... jel se moze otic tamo i kupit ili se mora preko interneta samo
jel se moze otic tamo i kupit
Možeš otići imaš adresu:
ZAGREB
Nova cesta 115 (Trešnjevka)
tel: 01 3096 999
jel se moze otic tamo i kupit
Možeš otići imaš adresu:
ZAGREB
Nova cesta 115 (Trešnjevka)
tel: 01 3096 999
e to, usput mi je.. sutra idem pogledat :)
Može.
Može.
jel sve sd pašu il?