HTC WildFire
- poruka: 514
- |
- čitano: 219.991
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Meni je sve bilo gotovo za kojih 15-20 minuta...
Jel se osjeti kakva promjena u brzini s novim updejtom?I sta je novo?
Evo danas čim sam se spojio preko WiFi-a odmah dobio update za onaj softverski dodatak od nekih 17 MB koji nisam ranije instalirao i nakon što sam ga skinuo mob se sam ugasi i upali i onda podesi taj update i onda dobijem konačno update za novu verziju androida 2.2 od 50 MB. Skinem to za nekih 5-10 minuta i onda se mob opet sam resetira i instalira sve. Primjeti se da je nekako sve brže.
Provjeri Angry Birds jer iako je to 2D igrica dosta je štekala! Po tome bi trebali vidjeti ima li pomaka!
od novosti zasad na prvi pogled vidim app2sd, wifi hotspot i neke dodatne stvari u opcijama...i nekakva navigacija, gugl maps...
Probao sam Angry Birds i radi. Mislim da mi prije nije radila. Iako se primjeti da se igra malo uspori kad pogodite nešto pa se sve počne rušiti (u igri), no ne može se očekivati da će nova verzija androida pojačati procesor mobitela. Uglavnom sve (ostalo) radi brže.
Evo i mene na 2.2 :D :D :D :D
Kod mene ne nudi update. Spojio sam se i preko wirelessa i preko vipa, ali nema.
E ovako, kad sam prvi puta upalio mob, unjeo sam svoje gmail podatke da mi synca podatke... kako mogu maknuti podatke o svom korisničkom računu sa mobitela ????
Upravo sada radim update preko mobitela... Sada je napokon dostupan Froyo... Skida se pa ćemo vidit kako to sve izgleda
Skinuo sam i instalirao Croatian keyboard, ali je ne mogu pokrenuti.
Edit - uspio sam...
ugasio ga na tom bijelom ekranu i upalio, radi normalno, update prihvacen, mobitel je brzi nemjerljivo nego prije a druge stvari su vec kolege tu naveli da ne trubim. :)
Imamo i novi market. Strašno nepregledan, ja bih natrag stari.
Novi Market, meni je sasvim ok. Btw zanima me kako da update-am kontakte s Facebooka. Imam sve brojeve moba ljudi koju su ga stavili na face, ali čini mi se da nije dugo to updateaone, jer sam ja promjenio profilne slike i neki moji prijatelji, a na Wildfireu su slike još uvijek one stare.
Odeš u settings, i imaš accounts & Sync, i tamo imas negdje facebook, i klikneš sync....
Odeš u settings, i imaš accounts & Sync, i tamo imas negdje facebook, i klikneš sync....
Već sam to bio napravio ali se nije promjenilo. Btw auto sync mi je uklučen za Gmail. Weather, Facebook. Dal moram bit logiran preko moba na fejsu kad želim syncat?
Sutra idem po svoj primjerak u Gajevu nadam se da će ga biti.
Da li netko zna mogu li se aplikacije s marketa instalirati na karticu???
Pa ako je na 2.2 odeš na settings-aplication-manage aplication-downloaded i onda ti da opciju da premjestiš na sd, neke mi nije dalo a mislim da su mi bile tu prije dizanja na froyo ali ne mogu biti sigurna, provjerila sam na memoriju telefona, uspješno se prebacilo na sd i aplikacije rade uredno.
Zna li itko kakav mu je zvuk je li čist i kakva mu je kamera(ako može stavite i par slika slikanih tim mob.)?????
Zvuk je kristalno čist (mob sa najboljim zvukom do sada od svih koje sam koristio) sa obje strane.
A fotić je ok, nije neka kvaliteta, ali može poslužiti. Snimke su bolje od fotki.
Možeš staviti par fotki ili videa ako može.......
Tko ima bolje mob. HTC ILI NOKIA i da li je zvuk i slika i OS na HTC uređajima bolji nego na NOKIA mob.....
Tko ima bolje mob. HTC ILI NOKIA i da li je zvuk i slika i OS na HTC uređajima bolji nego na NOKIA mob.....
Tko ima bolji i kome je veci u to ne ulazim..
slika i zvuk ovise od telefona do telefona, sto se tice OS-a HTC ima android a samim time i vise mogucnosti i aplikacija nego symbian...
Događa li se kome da se HTC Sense resetira poslije updatea na 2.2. Meni se bar jednom dnevno mob smrzne i zatim trži "Force shut down HTC sense".
Nisam se baš jasno izrazio. Ne smrzne se cijeli mob, nego traži restart sučelja i makne sve widgete sa svih ekrana i zatim ih ponovo učita
@pendula: nisam cuo curu i frenda da im se ledi wildfire nakon update.
meni se ne ledi, dapace sve brze radi...