HTC WildFire

poruka: 514
|
čitano: 219.991
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: HTC WildFire
Evo mi cura kaze da joj mob vec uru vrimena nikako da se boota nakon updatea, da joj samo stoji na quietly brilliant. Dal da ga ugasi pa pa upali? Ja sam joj reko da ga ne dira jer da prvi put zna trajati dugo, al uru vrimena je mozda malo predugo. Mob je stock, nerootan.
17 godina
HTC WildFire

Meni je sve bilo gotovo za kojih 15-20 minuta...

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Jel se osjeti kakva promjena u brzini s novim updejtom?I sta je novo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Evo danas čim sam se spojio preko WiFi-a odmah dobio update za onaj softverski dodatak od nekih 17 MB koji nisam ranije instalirao i nakon što sam ga skinuo mob se sam ugasi i upali i onda podesi taj update i onda dobijem konačno update za novu verziju androida 2.2 od 50 MB. Skinem to za nekih 5-10 minuta i onda se mob opet sam resetira i instalira sve. Primjeti se da je nekako sve brže.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC WildFire

Provjeri Angry Birds jer iako je to 2D igrica dosta je štekala! Po tome bi trebali vidjeti ima li pomaka! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 18:04 (t86).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
i meni je update proso bez beda..nekih 15tak min....neznam jel mi se to cini il fakat sve radi nekak glađe....
od novosti zasad na prvi pogled vidim app2sd, wifi hotspot i neke dodatne stvari u opcijama...i nekakva navigacija, gugl maps...
17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Probao sam Angry Birds i radi. Mislim da mi prije nije radila. Iako se primjeti da se igra malo uspori kad pogodite nešto pa se sve počne rušiti (u igri), no ne može se očekivati da će nova verzija androida pojačati procesor mobitela. Uglavnom sve (ostalo) radi brže.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo i mene na 2.2 :D :D :D :D

16 godina
neaktivan
HTC WildFire

Kod mene ne nudi update. Spojio sam se i preko wirelessa i preko vipa, ali nema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E ovako, kad sam prvi puta upalio mob, unjeo sam svoje gmail podatke da mi synca podatke... kako mogu maknuti podatke o svom korisničkom računu sa mobitela ????

17 godina
neaktivan

Upravo sada radim update preko mobitela... Sada je napokon dostupan Froyo... Skida se pa ćemo vidit kako to sve izgleda {#}

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
16 godina
neaktivan

Skinuo sam i instalirao Croatian keyboard, ali je ne mogu pokrenuti.

Edit - uspio sam...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 20:57 (Mironis77).
15 godina

ugasio ga na tom bijelom ekranu i upalio, radi normalno, update prihvacen, mobitel je brzi nemjerljivo nego prije a druge stvari su vec kolege tu naveli da ne trubim. :)

17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Imamo i novi market. Strašno nepregledan, ja bih natrag stari.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.12.2010 22:27 (Pendula).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Novi Market, meni je sasvim ok. Btw zanima me kako da update-am kontakte s Facebooka. Imam sve brojeve moba ljudi koju su ga stavili na face, ali čini mi se da nije dugo to updateaone, jer sam ja promjenio profilne slike i neki moji prijatelji, a na Wildfireu su slike još uvijek one stare.

Vrhunska odlučnost nije u dobivanju svake bitke, nego u poražavanju neprijatelja bez ulaska u boj - Sun Tzu - The Art of War (6th century BC)
15 godina
neaktivan

Odeš u settings, i imaš accounts & Sync, i tamo imas negdje facebook, i klikneš sync....

17 godina
neaktivan
goranbm kaže...

Odeš u settings, i imaš accounts & Sync, i tamo imas negdje facebook, i klikneš sync....

Već sam to bio napravio ali se nije promjenilo. Btw auto sync mi je uklučen za Gmail. Weather, Facebook. Dal moram bit logiran preko moba na fejsu kad želim syncat?

15 godina
Kako si uspio? Meni ne uspijeva
15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Sutra idem po svoj primjerak u Gajevu nadam se da će ga biti.

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da li netko zna mogu li se aplikacije s marketa instalirati na karticu???

14 godina
neaktivan

Pa ako je na 2.2 odeš na settings-aplication-manage aplication-downloaded i onda ti da opciju da premjestiš na sd, neke mi nije dalo a mislim da su mi bile tu prije dizanja na froyo ali ne mogu biti sigurna, provjerila sam na memoriju telefona, uspješno se prebacilo na sd i aplikacije rade uredno.

14 godina
protjeran
HTC WildFire

Zna li itko kakav mu je zvuk je li čist i kakva mu je kamera(ako može stavite i par slika slikanih tim mob.)?????

b-men

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC WildFire

Zvuk je kristalno čist (mob sa najboljim zvukom do sada od svih koje sam koristio) sa obje strane.

A fotić je ok, nije neka kvaliteta, ali može poslužiti. Snimke su bolje od fotki.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Možeš staviti par fotki ili videa ako može.......

b-men
14 godina
protjeran
HTC WildFire

Tko ima bolje mob. HTC ILI NOKIA i da li je zvuk i slika i OS na HTC uređajima bolji nego na NOKIA mob.....

b-men

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo jedna

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 12:22 (doriana gray).
15 godina
neaktivan
b-men kaže...

Tko ima bolje mob. HTC ILI NOKIA i da li je zvuk i slika i OS na HTC uređajima bolji nego na NOKIA mob.....

Tko ima bolji i kome je veci u to ne ulazim..{#} 

slika i zvuk ovise od telefona do telefona, sto se tice OS-a HTC ima android a samim time i vise mogucnosti i aplikacija nego symbian...{#}

17 godina
neaktivan
HTC WildFire

Događa li se kome da se HTC Sense resetira poslije updatea na 2.2. Meni se bar jednom dnevno mob smrzne i zatim trži "Force shut down HTC sense".

Nisam se baš jasno izrazio. Ne smrzne se cijeli mob, nego traži restart sučelja i makne sve widgete sa svih ekrana i zatim ih ponovo učita

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 13:48 (Pendula).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ajde bman procitaj topic od pocetka, ima samo 7 stranica.

@pendula: nisam cuo curu i frenda da im se ledi wildfire nakon update.
17 godina
neaktivan
HTC WildFire

meni se ne ledi, dapace sve brze radi... 

ćufta
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice