HTC Wildfire S- molim pomoc

poruka: 16
|
čitano: 4.267
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

e ljudi ako može mala pomoć. evo vam ovaj link od ovog mobitela pa mi recite sto mislite o njemu...najviše me zanima ovo: mobitel je na touch screen, dal možda zna netko kakva je osjetljivost ekrana, odnosno jel moram jako stiskat ekran da bi npr. tipkao po njemu ili slično... naprimjer na iPhone 4 je dovoljno tek samo malo dodirnut ekran da bi on reagirao, tako da me samo zanima jel kvalitetan?

Fala unaprid.

Evo link:

http://www.gsmarena.com/htc_wildfire_s-3777.php

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HTC Wildfire S- molim pomoc
LadiesMan kaže...

e ljudi ako može mala pomoć. evo vam ovaj link od ovog mobitela pa mi recite sto mislite o njemu...najviše me zanima ovo: mobitel je na touch screen, dal možda zna netko kakva je osjetljivost ekrana, odnosno jel moram jako stiskat ekran da bi npr. tipkao po njemu ili slično... naprimjer na iPhone 4 je dovoljno tek samo malo dodirnut ekran da bi on reagirao, tako da me samo zanima jel kvalitetan?

Fala unaprid.

Evo link:

http://www.gsmarena.com/htc_wildfire_s-3777.php

Da, vidim da si mislio na kapacitativni vs ummm "na pritisak"....U biti ne brini sigurno je takav (bolji, kao iPhone 4 kojeg si spomenuo)

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2011 23:27 (Mojpismonosa).
15 godina
neaktivan

Mobitel je solidan, koliko para toliko muzike. {#}

ovisi za sta ti treba, ne moras jako stiskati ekran, ima kapacitivni.

a kod rezistivnog je potrebno malo jace stiskati.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Možeš mi molin te objasnit što znači to kapacitivni, a što rezistivni?

Fala unaprid.

16 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Možeš mi molin te objasnit što znači to kapacitivni, a što rezistivni?

Fala unaprid.

Kapacitativni funkcionira tako da je vanjski dio ekrana (staklo) električki nabijeno, pa kad samo dotaknes (dovoljan je jako mali kontakt), dio naboja prelazi na tebe, pa se to detektira, ocitavanjem pozicije gdje je kontakt ostvaren (ponekad, sve cesce i na jeftinijim mobitelima, ekran moze ocitati i poziciju vise kontakata, tzv multitouch) i tako mobitel "zna" gdje treba, sta, kako :)

Dok ovi na pritisak (strucno ime: rezistivni) imaju 2 plocice, jedna je vanjski dio ekrana koji vidimo, meksi je, drugi je malo dublje, funkcionira tako da ocitava poziciju kad prva plocica fizicki dotakne drugu na odredenoj poziciji, odnosno prvi (vanjski) se dio ekrana mora se svinut (pod pritiskom prsta ili cega vec) da bi on ocitao poziciju, sto je po meni losije od prvog (slozit ce se i 99% ljudi), a i koliko ja znam ti ekrani rijetko imaju multitouch, ali su jeftiniji, no neki ljudi vole da treba malo jace, ili vole koristiti stylus, odnosno olovku kojom mogu tipkati po ekranu (bilo kakav stapic), dok na kapacitativnom se mora imat posebni stylus (da se prenosi naboj, logicno, zar ne)

Postoji i jos nekoliko vrsta, ali ovo su zbilja u 99% touch screen ekrana, a i sto se mobova tice samo gore dva tipa (ovaj drugi se sve vise izbacuje)

Ugl Wildfire S ima ovaj prvi, bolji :)

Justin Bieber - God created me to sing ! Rise Against - No, i don't
13 godina
neaktivan

Sorry ako dosadujen, ali sto ti mislis o tome mobitelu...jel dobar po tvome misljenju?

15 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Sorry ako dosadujen, ali sto ti mislis o tome mobitelu...jel dobar po tvome misljenju?

http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/htc-wildfire-review/131324.aspx

15 godina
neaktivan

imam pitanje...dali je vama koji ga imate mob spor, jer frend je nov uzeo i razočarao se....želi ga rootat i klokat, naime na njemu angry birds šteka više nego meni na x8-ici, je to normalno?

probali i task kiler i sve ...al nema pomaka.

15 godina
neaktivan
$rky kaže...

imam pitanje...dali je vama koji ga imate mob spor, jer frend je nov uzeo i razočarao se....želi ga rootat i klokat, naime na njemu angry birds šteka više nego meni na x8-ici, je to normalno?

probali i task kiler i sve ...al nema pomaka.

itko?

13 godina
neaktivan

neznan prijatelju, ja cu ga dobit za par dana tako da pitam druge za mišljenje...neki kažu da je odličan, neki kažu da je spor, neki kažu da je ružan, neki kažu da je lip. Tako da ja više neznan što da mislin...a što se tiče tvoga frenda nevidim razloga zašto se razočarao ako mu angry birds šteka, pa nije uzeo mobitel da igra igre na njemu...ako mu se igraju igre za to postoje druge konzole i kompjuteri.

16 godina
protjeran
$rky kaže...

itko?

Pa Angry Birds je prilično zahtjevna igra, zbog fizike. Štopati će mu i on neće moći napraviti ništa protiv toga.

Isto tako štopa još mnogo igara. Ako mu je do igranja na high detaljima i dobrom FPS-u neka ide na neki dvojezgreni mobitel.

P.S.

Ja ga imam, pitajte me sve sto vas interesuje, potrudite se biti specificni i ja cu odgovoriti.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.1.2012 8:54 (Mentalist).
13 godina
neaktivan

možeš mi samo reč jel mobitel dovoljno brzo izvodi operacije, odnosno jel spor ili tako nešto?

P.S.

Što ti misliš o njemu?

16 godina
protjeran
LadiesMan kaže...

možeš mi samo reč jel mobitel dovoljno brzo izvodi operacije, odnosno jel spor ili tako nešto?

P.S.

Što ti misliš o njemu?

Sve izvodi dovoljno brzo. Taman dovoljno brzo da i ne razmisljas o tome je li brzo ili sporo.

Jedino sto sam nasao da nije dovoljno brzo je par misija u Angry Birds.

Sto se mene tice, ja o ovom mobitelu mislim sve najbolje. Jedino što može igrati ulogu je veličina, pa ako imaš novaca možda bi mogao ići na Desire, no meni ova odgovara.

Imas u mojim temama nekako sklepan review (u kojem ne lazem).

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
13 godina
neaktivan

meni ti nije toliko važna velićina mobitela, dapače više volin kad nije jako glomazan i velik...

fala na odgovoru{#}

13 godina
neaktivan

imam problem....kupio sam novi htc Wildfire S i sve je bilo ok dok mi nije ponudio update system....kad se update-o  promijenio mi je screen lock i jos neke stvari...zanimam me dali bi mogao vratit na stari system....na v2.3

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Pozz svima ja sam ovdje novi.Imam telefon htc wildfire s i ne svidja mi se android na njemu,volio mi naci android njegov fabricki android ali da je prevedem na bosanski,srbski ili hrvatski

edo
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.1.2014 12:58 (Edo982).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice