HTC Desire X-problem sa baterijom

poruka: 8
|
čitano: 4.643
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozz  {#}

nedavno sam uzeo ovaj mob i imam problem u tome sto i kod nekog prosjecnog koristenja baterija moze da mi traje mozda nekih 12 sati

nisam bas neki veliki poznavalac,ali nekako smatram da je to bas premalo{#}

ako neko ima da udijeli neki savjet bio bih zahvalan,da li mozda treba promijeniti bateriju ili sl.

sto se tice aplikacija koje eventualno trose bateriju u pozadini,provjerio sam i sve je pogaseno,mada ne vjerujem da bi se opet tako brzo potrosila   {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zna li neko{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HTC Desire X-problem sa baterijom
Kada ne koristiš mobitel isključi 3G,Wi-Fi,Bluetooth,... Te stvari znaju trošiti bateriju.
My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
13 godina
neaktivan

moze li mi neko reci da li je za ovaj mob prevelika potrosnja baterije ako sam ga napunio 100%,a zatim:

surfao po netu desetak minuta

igrao srednje zahtjevnu igricu dvadesetak min

Runtastic je radio neka 2 sata(gps i mobilni internet)

sat vremena slusanja muzike

i gledanje serije od pola sata

baterija je na kraju bila na 60%   {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
isko2011 kaže...

moze li mi neko reci da li je za ovaj mob prevelika potrosnja baterije ako sam ga napunio 100%,a zatim:

surfao po netu desetak minuta

igrao srednje zahtjevnu igricu dvadesetak min

Runtastic je radio neka 2 sata(gps i mobilni internet)

sat vremena slusanja muzike

i gledanje serije od pola sata

baterija je na kraju bila na 60%  {#}

Nije, gps i data promet jedu bateriju, video i osvjetljenje ekrana također.

Poželjno je stisnuti HVALA
15 godina

nije normalno da je baterija sa 100% pala na 60% u roku 4h podosta zahtjevnih radnji?
2h gps

1h muzika

30min gledanje serije

20min skoro pa zahtjevne igrice

10min surfanja?

to je savrseno normalno za takvo koristenje mobitela. koristis ga kao smartphone a ne kao sat il tak nes.

12 godina
neaktivan

i ja imam isti problem s praznjenjem baterije...ne moze izdrzati niti cijeli dan... 

povremeno sam na facebooku,na instagramu,eventualno udjem na mail ili blog,a aplikacije koje koristim su vremenska prognoza i par igrica (intenzivnije)...wi-fi gasim i svaki put kad ulazim na internet ponovo palim.... o cemu se radi,moze li iko pomoci...telefon je star par dana...

0 0 hvala 0
16 godina
Miss D. kaže...

i ja imam isti problem s praznjenjem baterije...ne moze izdrzati niti cijeli dan... 

povremeno sam na facebooku,na instagramu,eventualno udjem na mail ili blog,a aplikacije koje koristim su vremenska prognoza i par igrica (intenzivnije)...wi-fi gasim i svaki put kad ulazim na internet ponovo palim.... o cemu se radi,moze li iko pomoci...telefon je star par dana...

.. naravno to nije dobro, ako usporedimo s mojim nacinom koristenja i punjenja svaki 2 dan (kad mi je na oko 30%) : wifi/data on, ekran auto, gps slabo, poziva 15-20min. dnevno prosjek, par sms, dosta whatsapp, fancy widget prognoza, pure news widget vijesti, ne surfam, nista facebook .. na standby sam izvukao rekordnih 100 sati, sto nisam vise uspio ponoviti .. valjalo bi staviti recimo batterybot pro pa vidjeti sto trosi bateriju, koji evo sada nakon 10 sati od kad je skinut s punjaca pokazuje 80% napunjenosti baterije ..

pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice