GSM BlackBerry RIM 8110 Pearl II

poruka: 10
|
čitano: 4.842
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Sto mislite o ovom mobitelu?

Ukazala mi se prilika i mogu ga kupiti za 500 kn, ali moram se odluciti ovaj tjedan jel hocu ili necu. U pitanju je pretplata u T-mobileu Flex 300! Znate li za neki drugi mobitel koji bi bilo bolje kupiti u ovoj tarifi? Glazba mi na mobitelu nije vazna tako da me SE Walkmeni bas i ne zanimaju, a i zelim mobitel koji ce biti ili klizni ili kao ovaj (obicni) ili kao iPhone (touch sucelje). Molim vas odgovarajte sto brze mozete!

EDIT: Jos jedno pitanje: placa li se mjesecna naknada za GPS i ima li ovaj mobitel WiFi?

Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 16:36 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda Nokia E66 http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10-00.asp?sifra=NOE66

O tom sam mobitelu sve najbolje čuo.

Za Nokiu pouzdano znam da možeš staviti na njega i Garminovu navigaciju. Još staviš Adria Route kartu i nemožeš bolje.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 16:39 (scorpion667).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: GSM BlackBerry RIM 8110 Pearl II
scorpion667 kaže...

Za Nokiu pouzdano znam da možeš staviti na njega i Garminovu navigaciju. Još staviš Adria Route kartu i nemožeš bolje.

Da, svidja mi se. A jeli onda taj GPS besplatan, odnosno, je li besplatno njegovo koristenje? 
Edit: a sto mislite o GSM BlackBerry RIM 9000 Bold za 2000 kn?
edit2: volio bi da mobitel ima WiFi, a sad vidim da ovaj BlackBerry 8110 Pearl II to nema.
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 16:51 (Assassin).
17 godina
neaktivan
Assassin kaže...
scorpion667 kaže...

Da, svidja mi se. A jeli onda taj GPS besplatan, odnosno, je li besplatno njegovo koristenje? 
 Da, njegovo korištenje je besplatno. Ne koristi internet niti išta slično. Skineš za njega garminovu navigaciju, kupiš adria route kartu (ili "kupiš" - kako ti je draže) i uživaš u najboljoj karti za Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

EDIT : Za ovu navigaciju što dođe s Nokiom neznam da li se plaća. A što se tiče Blackberry Bold - zaobići. Katastrofalan softver i još katastrofalniji browser. Neznam jesu li izdavali novi firmware za njega, al bolje bi im bilo da jesu. Polovan uređaj koji će svoj puni potencijal pokazati tek kad proizvođač izbaci dobru softversku nadogradnju uređaja.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 16:54 (scorpion667).
17 godina

Ako misliš uzimati neki BB i ne koristiti BlackBerry uslugu (push e-mail) nemoj ni uzimati neko BB uređaj. Zašto, zato jer su BB uređaju primarno odnosno prvenstveno napravljeni za e-mail komunikaciju i to u push opliku i ne aktiviranjem iste usluge po meni imaš jako bezvezan uređaj.

Ovo što ti ekipa veli Nokije nije loše, naravno Symbian modeli.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dio ste me vi uvjerili, a dio sam sam shvatio, odustajem od "crnih bobica". Vjerojatno cu uzet e66.

Ima li tko iskustava s ovim mobitelom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
scorpion667 kaže...
Assassin kaže...
 Da, njegovo korištenje je besplatno. Ne koristi internet niti išta slično. Skineš za njega garminovu navigaciju, kupiš adria route kartu (ili "kupiš" - kako ti je draže) i uživaš u najboljoj karti za Hrvatsku, BiH i Sloveniju.

EDIT : Za ovu navigaciju što dođe s Nokiom neznam da li se plaća. A što se tiče Blackberry Bold - zaobići. Katastrofalan softver i još katastrofalniji browser. Neznam jesu li izdavali novi firmware za njega, al bolje bi im bilo da jesu. Polovan uređaj koji će svoj puni potencijal pokazati tek kad proizvođač izbaci dobru softversku nadogradnju uređaja.
 Ti ocito nisi imao bold kod sebe jer bi znao da pricas gluposti... Blackberry Bold je jedan od najboljih smartphone-a koji sam ikad imao (browser nije savrsen ali tu je zato opera mini:)). Samo svoj puni potencijal ostvaruje ako si uzmes i blackberry uslugu koja se placa jos 80 kn mjesecno... 4 moja prijatelja su ga uzela kad su ga kod mene isprobala. Bold ima apsolutno sve sto ti treba...
Intel Core 2 Duo E6750@2.66GHz, Gigabyte P35C-DS3, s775, iP35, DDR2 2X1GB PC6400 (800MHz) OCZ, platinum XTC, BFG GTX 280 OC, CoolerMaster HAF 932 big tower , CHIEFTEC, CFT-650-14C 650 W, LOGITECH, MX Revolution Cordless Laser Mouse, RAZER Lycosa keyboard, Samsung SyncMaster T260
17 godina
neaktivan

Odluka je pala, kupujem E66!

Svidja mi se mobitel i ima sve ono sto meni treba.

Naplacuje li se Garminova navigacija mjesecno, ili jednom kupis (ili "kupis"Namigiva) i onda imas zauvijek bez nekog novog placanja?

Moze li mi netko na pm poslati kako instalirati garmina na e66. Naravno, zelim ga "kupiti" (to**ent)!

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 19:22 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

poslao ti na PP

Kad nabaviš Garmin njegovo korištenje je free

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 19:46 (HCSC).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HCSC kaže...

poslao ti na PP

Kad nabaviš Garmin njegovo korištenje je free

Hvala svima!!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice