Gearbest.com

poruka: 1.642
|
čitano: 454.061
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Gearbest.com
SinCr0 kaže...
kbenzema kaže...

Evo da javim, znači onaj paket koji mi od 19.03. stoji u Belgiji upravo mi je stigao.

Također mi je stigao i paket koji je naručen 08.04., a 15.04. bio u Belgiji.

Tak da svi ostali kojima je zapelo 19.03., mogli bi očekivat možda danas paket. I očito je problem u belgijskoj pošti, šalju valjda kak im se sprdne ili nakupi, ko zna. 

Meni također stigao danas paket od 19.03 koji je stajao u Belgiji. :D

++ za paket koji od 19.03 u Belgiji :)

15 godina
neaktivan
Gearbest.com

Sad tek vidim ovu temu, otisao sam na stranicu i pise da se dobije neki kupon od 50$? 

Sto se moze s tim tj. je li se uopce dobije taj kupon ili je to neka navlakusa?

Skuzio, znaci mogu iskoristiti kupon na bilo sto kupim, a da je iznad 50$

i sad probavam kupiti mobitel izbacuje

"Error, this promotional code does not exist.

Coupon code can only be used with one piece price, it can not be used with vip price, special offer, group deal at the same time."

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 22:29 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
Gearbest.com

Pošto pokraj praktično svakog proizvoda imaju neki % popusta vjerovatno taj kupon ne vrijedi za ništa. Prevarantska navlakuša.

Očekuj da će ti sada prenatrpavati mail reklamama.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

Pošto pokraj praktično svakog proizvoda imaju neki % popusta vjerovatno taj kupon ne vrijedi za ništa. Prevarantska navlakuša.

Očekuj da će ti sada prenatrpavati mail reklamama.

Prejadno posto npr. taj mob koji sam htio naruciti pise da je snizen s nekih 300$ na 150$, ali nije, nego mu je cijena takva (oko 150$), a jos bi trebalo biti i jeftinije jer salju iz Kine, a tu u eu se takvi prodaju za te novce (s garancijom u eu).
Navlakusa da, nista drugo.

Nema veze, ionako sam stavio neki glupi mail, koji ni ne koristim 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
10 godina
neaktivan
Danas I meni stigao paket koji je stajao u belgiji jako dugo....ali došao mi krivi :)
Naručio sam docking punjač i stigao sa Type c konektorom, uglavnom nikako ne paše na moj telefon pa ako netko sa foruma treba, prodam mu ga po istoj cijeni.

Još nešto, želim se zahvaliti majdi na obavijesti za nagradnu igru. Prvi put sam nešto dobio. Valjda će mi stići ta MI narukvica ;)

0 0 hvala 0
16 godina
Gearbest.com

Hvala i u moje ime majdi jer bude provjerio kaj se dogada sa mojim paketom direktno sa njima..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
red_bull kaže...

Hvala i u moje ime majdi jer bude provjerio kaj se dogada sa mojim paketom direktno sa njima..

Haha, kakve si im to mailove slal? Zbog tebe su slali ovo okolo?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Gearbest.com

Haha, ovo jos nisam vidio

Poslao sam im jedan mail do sad mozda pred 10 dana.. Odgovor nek se strpim. Reko dobro budem:)

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Gearbest.com

Najdebilnije mi je kad ih pitam kad budu opet imali na skladištu određeni proizvod, a oni mi odgovore "This item is out of stock". Nemoj jebat, bezveze sam poslao upit jer mi bilo dosadno. I onda mi stave par linkova za nove proizvode i best-deals. Pa boli me kurac za njih. Baš su nekad debili

0 0 hvala 0
13 godina
burkezg kaže...
Danas I meni stigao paket koji je stajao u belgiji jako dugo....ali došao mi krivi :)
Naručio sam docking punjač i stigao sa Type c konektorom, uglavnom nikako ne paše na moj telefon pa ako netko sa foruma treba, prodam mu ga po istoj cijeni.

Još nešto, želim se zahvaliti majdi na obavijesti za nagradnu igru. Prvi put sam nešto dobio. Valjda će mi stići ta MI narukvica ;)

Drago mi je da je netko s foruma osvojio, po svemu sudeći mislim da će uskoro opet neka nagradna igra, pa bila u igri opet MiBand ili neka druga stvarcica.. :)

red_bull kaže...

Sto se tebe tice, po svemu sudeci mislim da imas jos najvise srece..

Kako, zasto, zbog čega, ja nemam pojma, ne zna ni ovaj agent s kojim sam u direktnoj komunikaciji.. I on se čudi kako je doslo do takvog nesporazuma.. U guzvi sam vec par dana, ovo je samo brzinski screenshot dijela razgovora sto sam se cuo s njime za tvoj paket.. 

Ovaj dio sto se tice nastale situacije, kako se sto dogodilo sto sam mu pisao, nisam siguran da li sam dobro mu objasnio sve, jer to sam po pisanju shvatio da je tako bilo, pa sad ispravi me ako sam negdje pogrijesio u opisu problema.. 

Ukratko, lako moguce da ce ti stici dva puta isti paket.. 

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 15:22 (majdo).
16 godina
Gearbest.com

Haha, neznam kaj da velim ovi su izgleda pukli svi od reda... Poslan mi je bio paket sa tim prvim tracking brojem 23.3. Nikakav pomak na trackingu ni dan danas. Poslao im mail nakon 20 dana i pitam dali je normalno da se tracking ne mice, dobio odgovor be patient it is on its way. Odgovorio im ok, pricekat cu i dalje nisam poslao ni jedan mail. Da bi mi pred 3 dana stigla obavijest da je moja narudzba poslana. Dobio drugaciju sliku( nisam sto posto siguran mozda je samo naljepnica preljepljena). Jos nisam probao  novi tracking jer znam da nebude ni radio par dana..  Sve si dobro rekao, a ako oni nemaju pojma ja znam jos manje

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Gearbest.com

Zanima me gdje (osim preko my orders na gearbest stranici) mogu provjerit stanje svog paketa preko tracking broja ?

Broj izgleda nešto ovak YT161031102386123612...

Probao sam preko belgijskog tracking pošto je tamo u order navedeno, al mi tamo nikakav status ne daje.

Nwm, našo 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.4.2016 20:45 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gearbest.com

Probaj na 17.track

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja koristim trackchecker_mobile 

dak
16 godina
Gearbest.com

Dobio slušalice za 10 dana na free shipping, znači fenomenalno.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gearbest.com

Meni ne radi ni tracking jos. Za drugi paket od 18. A od prvog proslo skoro mjesec dana

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gearbest.com

Moze li se na gearbestu, kao primjerice na ebayu, vidjeti koji je okvirni datum dolaska? Narucio sam mi Band prije vise od mjesec dana pa me zanima mogu li vidjeti hoce li uskoro doci.

0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Gearbest.com

Ima neko za preporučit punjive baterije za digitalac, a da nisu preskupe?

0 0 hvala 0
13 godina
kbenzema kaže...

Sanyo envelop.. Ostalo nemoj ni gledati..

Definitivno najjače punjive baterije koje sam ikada imao.. Kupljene kod nas u HGspotu, s punjacem na akciji 4 baterije placene mislim 120 kn.. Traju, traju, traju i traju..

Mali bratić ih je čak koristio i za autić, traju tri puta duže nego duracell, ali doslovno..

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
13 godina
majdo kaže...
kbenzema kaže...

Sanyo envelop.. Ostalo nemoj ni gledati..

Definitivno najjače punjive baterije koje sam ikada imao.. Kupljene kod nas u HGspotu, s punjacem na akciji 4 baterije placene mislim 120 kn.. Traju, traju, traju i traju..

Mali bratić ih je čak koristio i za autić, traju tri puta duže nego duracell, ali doslovno..

Od prošle-pretprošle godine postoje i crne. Te su još malo većeg kapaciteta i naravno malo skuplje.

P.S. da te nebi zbunilo, kupio ih je Panasonic i zovu ze Panasonic eneloop. Ak negdje imaju Sanyo Eneloop, to su stare zalihe.

http://www.panasonic.com/global/consumer/battery/eneloop/lineup.html

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
neaktivan
Gearbest.com

https://i.gyazo.com/f36a8426921677c61ebb7c0db0d37792.png

Uplaceno 13-og,poslano 14-og,na kraju ce bit manje od 2tjedna

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 23:31 (Darkensync).

0 0 hvala 0
16 godina
Gearbest.com

Nakon svih sranja sa slusalicama lik mi odgovorio da imaju puno problema sa mojim slusalicama jer su jako popularne a kolicine su ogranicene. Znaci nisu ih ni imali.  

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
red_bull kaže...

Nakon svih sranja sa slusalicama lik mi odgovorio da imaju puno problema sa mojim slusalicama jer su jako popularne a kolicine su ogranicene. Znaci nisu ih ni imali.  

One koje su kao dvaput poslane?

16 godina
Gearbest.com

Tako je. Sad me moli nek cekam jos deset radnih dana pa cemo onda rijesiti...

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Od prošle-pretprošle godine postoje i crne. Te su još malo većeg kapaciteta i naravno malo skuplje.

P.S. da te nebi zbunilo, kupio ih je Panasonic i zovu ze Panasonic eneloop. Ak negdje imaju Sanyo Eneloop, to su stare zalihe.

jel ima gdje kakva dobra ponuda ili akcija sa 4 takve baterije i punjacem? 

jel bolje na gearbestu ili kod nas to uzimati?

vidim da links ima te nove od panasonica... 

13 godina
roby27 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

jel ima gdje kakva dobra ponuda ili akcija sa 4 takve baterije i punjacem? 

jel bolje na gearbestu ili kod nas to uzimati?

vidim da links ima te nove od panasonica... 

Ja sam uzeo na e-bayu iz Japana. Bez punjača.

Malo skuplje, al znam da je original. Certifikat, naljepnica, ovo ono...

12 godina

koje si uzeo ako moze link?

13 godina
roby27 kaže...

koje si uzeo ako moze link?

Item vise nije aktivan.

Od ovog lika:

http://www.ebay.com/sch/play-japan/m.html?_nkw=&_armrs=1&_ipg=&_from=

Sad vidim da ima samo igre za konzole.

Zvalo se:

2 Panasonic Eneloop Pro Rechargeab​le Batteries AA High End Model 2450 mAh Japan

15 godina
neaktivan

Mi se čini da ti je ovdje najveći izbor.

Na eBayu nije puno jeftinije, a pitanje je jesu li originali.

dak
16 godina
Gearbest.com

ekipa, paket koji mi je bija "zapea" u Briselu je stiga. zajeba je poštar, nije naša nikoga doma i nije ostavija nikakvu obavijest. na sriću moju je djelatnica u pošti pronašla moj broj mobitela na aketu i nazvala me dan prije nego su ga tili poslat nazad :D

lol
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice