Galaxy S2 vs HTC One X vs Iphone 4s vs LG Opt.2X

poruka: 40
|
čitano: 5.255
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Galaxy S2 vs HTC One X vs Iphone 4s vs LG Opt.
doky01akablava kaže...

Zato sto mi je S3 izvan cjenovnog ranga barem 800 kn da je neki ocuvan sa garancijom,a S2 sam stavio jer je u tom cjenovnom rangu i samo ima 2 jezgre manjka.

Ma ne govorim tebi. Razumijem zašto nisi stavio s3, nego ljudima koji klikću galaxy s2 umjesto s3-ice. 

@Kordy Ne pretjerujem, kako ima sve više ovaca koje kao taliban u alaha vjeruju apple tako i samsung ovce nadilaze u sve većem broju. LG 4X također ima SD card slot.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
17 godina

Dobio sam preporuke za LG na par drugih foruma,nitko zamjerke i ono vecina sto je u recenzijama oznacila kao manu nitko nema problema s tim pa bi vjerojatno LG.
Vidim da znate "znanje" i vi se slazete pored svih tih da idem na LG ?

Ako je netko upucen,kako je LG jamstvo ? Jesu pouzdani i da li hoce zeznuti korisnika ako nije kriv,a ode nesto na mobitelu ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo ja imam LG 4X HD i mob je odličan, ali stvarno. Moja preporuka definitivno, a na tvome je da li ćeš ići na HTC ONE X ili na LG 4X HD.

Evo tu ti je tema vezana za LG 4X HD na BUG-u i na GSM Areni pa si čitaj, da sad ne opisujem mob po stoti put.

LP

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja koristim LG 4X već 3 mjeseca i mobitel je perfekcija!Kvaliteta izrade,izgled,performance-savršenstvo!HOX ti ima bolju podršku tako da ako si napredni korisnik idi na njega,ako nisi LG je tvoj izbor!Manje para a u izvedbama identični mobiteli! :-)

1 0 hvala 0
13 godina
protjeran

jel si pogledao xperiu SL? kupio sam novu prije par dana i trenutno sve 5...ekran je veliki i pregledan a opet nije tava za peci palacinke...na njuski se nadje samo S...prakticki isti model...jedino sto neki modeli imaju problem sa zutim mrljama po ekranu koje se pojavljuju pri temeraturi od 40 stupnjeva...ako se ne varam, to su bili pocetni modeli...mozes ih prepoznati po punjacu sa nazivom EP850 koji teoretski puni jako brzo mob, ali je povucen iz proizvodnje ne znam zbog kojeg razloga. Ugl, sada bi trebao imati EP800...i jos jedna stvar...kad otvoris straznji poklopac izmedju ostalog, vidjet ces natpis slican ovome : 12W50...12 je 2012 god. W je week a 50 je tjedan te godine...u mojem slucaju je polovica 12. mj 2012 god...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Matijasever kaže...

jel si pogledao xperiu SL? kupio sam novu prije par dana i trenutno sve 5...ekran je veliki i pregledan a opet nije tava za peci palacinke...na njuski se nadje samo S...prakticki isti model...jedino sto neki modeli imaju problem sa zutim mrljama po ekranu koje se pojavljuju pri temeraturi od 40 stupnjeva...ako se ne varam, to su bili pocetni modeli...mozes ih prepoznati po punjacu sa nazivom EP850 koji teoretski puni jako brzo mob, ali je povucen iz proizvodnje ne znam zbog kojeg razloga. Ugl, sada bi trebao imati EP800...i jos jedna stvar...kad otvoris straznji poklopac izmedju ostalog, vidjet ces natpis slican ovome : 12W50...12 je 2012 god. W je week a 50 je tjedan te godine...u mojem slucaju je polovica 12. mj 2012 god...

hvala na preporuci,ali ne bi zasto sto nema quad core procesor i ima 0.4" manji ekran,4.7" je meni super i taman koliko bi nosio mobitel...
mislim da cu ici na LG-a,briga me za prodaju,prodavati necu jer mob planiram barem 1,5 godinu imati tako da...

softver znam stavljati i sve to ( ispraksao se na gt i5500 pa zato lezi krepan kod kuce hehe ) ,ali cu izbjegavati,samo hocu rootati

ako rootam,hocu li moci neke igre koje se placaju skinuti zna se otkuda i staviti i instalirati te igrati normalno ?
jel ko igrao most wanted ili batman,vidim na youtubeu im lagga i to odvratno,ajd ako nekom nije problem da skine i bas probao batman i nfs ;) 

13 godina
protjeran

ma shvacam da quad-core bolje zvuci, ali prije nekoliko vremena sam gledao usporedbu izmedju HTC One X i One S...One S ima dual i u puno situacija je bolje izvlacio sveukupni rad od quadcore One X...quadcore je jedino znatno bolji u benchmark testovima...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

ma shvacam da quad-core bolje zvuci, ali prije nekoliko vremena sam gledao usporedbu izmedju HTC One X i One S...One S ima dual i u puno situacija je bolje izvlacio sveukupni rad od quadcore One X...quadcore je jedino znatno bolji u benchmark testovima...

Procesor je jednostavno jači, dobar je zalog za budućnost i za neke zahtjevnije aplikacije i igre. Nema smisla ako već može si priuštit da ide na manji, lošiji mobitel.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
13 godina
protjeran

ma dobro, ja sam samo obrazlozio moj stav...ne bi rekao da je xperia sl losiji mobitel od one x...svaki ima svoje dobre i lose strane...ja sam se isto dvoumio izmedju dosta tih top modela i na kraju sam izabrao sony zbog designa...htc, osim ovog zadnjeg one i 8S, ima bas ruzne mobitele...to je naravno samo moje misljeje...

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Cisto me zanima koji mob si na kraju kupio i kakva su iskustva? :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice