Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
- poruka: 2.779
- |
- čitano: 833.152
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto da ti odgovori? HDR ukljucis po potrebi i zelji.
Procitaj ovaj clanak: http://lifehacker.com/5991508/what-is-hdr-and-when-should-i-use-it-in-my-photos
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marginz.snap&hl=en mi je za sada najbolja alternativa stock kameri s tim da je bljeskalica primjetno jača.
Slažem se, sa ovom aplikacijom blic bolje radi.
Ovako se nesto meni zblesirao, naime imam same pocetnu stranicu i nista vise- svuda je crn ekran!
E sad, spremam se napraviti Keichiiev postupak od prije dvije stranice pa me zanima da li tijekom postupka u aparatu mora biti kartica operatera i/ili memorijska kartica?
Nope
Iako ako vraćaš putem "stock recoveryija" onda ti treba memorijska na kojoj će ti biti ovo
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1603292741&uk=1914793553
Iako je Keiichi metoda samo preko računala
-ovdje možete preuzest tamnu verziju boot loga
-iz "Cubot GT99 Bootlogo and animation black.zip" ekstraktirajte "update_boot_images.zip" i flešajte u cwm-u.
Ovako se nesto meni zblesirao, naime imam same pocetnu stranicu i nista vise- svuda je crn ekran!
E sad, spremam se napraviti Keichiiev postupak od prije dvije stranice pa me zanima da li tijekom postupka u aparatu mora biti kartica operatera i/ili memorijska kartica?
Ništa ne uspijevam..jel ima netko na području ZG da mi uz naknadu pogleda o čemu se radi?
Može i na PM.
ipak ništa od s4 mini.Cubot mi se ne želi boot-at (sam stoji na cubot kad ga pokusam upalit).Dali netko zna to riješit ?.Ja nemam cwm recovery samo da se zna ali mi je mob rootan
ipak ništa od s4 mini.Cubot mi se ne želi boot-at (sam stoji na cubot kad ga pokusam upalit).Dali netko zna to riješit ?.Ja nemam cwm recovery samo da se zna ali mi je mob rootan
trebaš napraviti što ti je keichi rekao, na 75 stranici teme, jedino tako ćeš ga vratit u funkciju.
vec probo al nez kak stavit mtk drivere
i to ne radi
imam windows 8.1
Budno pratim, ovo i mene zanima..nikako nemogu staviti MTK drivere
vec probo al nez kak stavit mtk drivere
i to ne radi
imam windows 8.1
-skinite od tu i otpakirajte ih
-spjite mobitel na računalo
-onda odete u device manager u control panelu i nađete mobitel, bit će vam označen kao nekim znakom upozorenja da nisu instalirani driveri
-desni klik na to, te izaberite update/install driver
-korz instalaciju odaberite da vam pretreži ovaj folder što ste ga otpakirali, te će sam nać drivere iz foldera i instalirat
ali meni u roku od 15 sekundi mob izvadi van
ali meni u roku od 15 sekundi mob izvadi van
pa je li ga možeš naći u device manageru?
Ovak kad budeš išao instalat mtk drivere, probajte ugasiti mob i izvaditi bateriju, pa onda na komp sa usb-om spojiti tako. Pc će vam pokrenuti instalaciju Mtk 6589 Preloader i onda brzo u Device manager odite na update driver i odaberite da ga rućno instalate iz mape di su vam mtk driveri skinuti i njih odaberite.
Vremenski imate nekih 5 do 8 sekundi za to napraviti inaće nećete moći ništa.
Gledajte Device manager u winsima kad spajate mobitel na Pc ugašenog bez baterije i probajte tako, ako ste uspijeli vratite bateriju i onda pratite postupak sa 75 str. Sp flashtoolom.

Meni na windowsima 7 x64 je instalirao drivere bez problema kada je mobitel bio podešen kao instalacijski uređaj.
Pokušaj na drugom os-u to raditi
a sigurno cu zbog moba mjanjat windowse
dal se to može napravit bez device managera
i meni mob prekine za 10 sekundi signal s kompom
Meni je na staroj matičnoj isto često prekidao/gubio ako je mobitel bio spojen na prednji usb. Naime tamo je manja jakost struje koja dolazi s matične, mobitel se često odspaja (čuje se zvuk na windowsima odspajanja i spajanja) te se uvijek to radi kada je mobitel spojen na zadnji usb priključak na samoj matičnoj.
Napravi dual boot s win7 pa nećeš morati gubiti nikakve podatke ako ti je jedna particija slobodna.
Inače znam iz iskustva drugih da i neki drugi programi za root (tableta recimo) ne rade dobro na windowsima 8.
@jozagloza123 jesi probao skinuti rom s cubot.net stranica koji se stavlja preko tvog "stock recoveryija"(odnosno updatea)? Već sam ti 8x rekao da možeš i tako a nisi rekao jesi li probao.
Imaš stvarno bizarne probleme, daj nekome tko se bolje razumije u mobitele, nekom prijatelju da ti sve sredi jer nije komplicirano.
več probo pa kaže installation aborted
i dali netko zna dali radi N.O.V.A. 3 na cubotu
da ak popravim da ne slažem bezveze
meni neče jednostavno premalo vremena
i da mogu ga nači u device manageru
driver nije potpisan i zato ga po defaultu ne želi instalirat.
guglaj win 8 install unsigned drivers,
bit će nešto da stisneš F8 kad se bootaju windowsi i tamo negdi ima neka advanced opcija za isključit provjeru (ne da mi se sad tražit točnu proceduru)
Ništa ne uspijevam..jel ima netko na području ZG da mi uz naknadu pogleda o čemu se radi?
Može i na PM.
Može i preporuka nekog servisa!
probaj www.palmotronik.hr. ja sam ih pitao da bi popravili mog cubota, rekli su da može, ali več 2 mjeseca čekam dijelove od usranog BANGGOOD-a.
Ako netko ima problema s GPS-om isprobajte ovaj guide:
1. Install MTK Tools from Play Store
2. Turn off the GPS, included the A-GPS and the EPO in the GPS settings.
3. Turn off the phone
4. Turn on the phone then turn on wifi
5. Turn on GPS
6. In the GPS settings turn on the EPO, enter the EPO settings and download the EPO data then exit from EPO settings.
7. Turn on the A-GPS then open the A-GPS settings and make sure that the preferred network is only home network.
8. Exit to the menu and open MTK Tools (what you have previously installed)
9. Open engineer mode in mtk tools then find YGPS and open it.
10. Here you can see the satelites as red dots, above this little satelite-map choose the information label
11. In this window you will see a some buttons, push the "full" then "cold" the order is important
12. Now go to open-air with the phone and wait until the red dot satelites turn to green dots.
Mene nakon ovoga locira jako brzo. S onim prijašnjim guideom nisam imao sreće, ali s ovim postupcima se vide rezultati.
Eto pa probajte i javite rezultate.
Gdje je razlika? Samo u tome da isključiš mobitel? Ovo izgleda samo kao pretakanje iz šupljeg u prazno.
Ujedno, hoće li ti raditi dan kasnije ili tjedan kasnije, bez da moraš ponovno ići kroz čitav postupak?
Radi li navigacija u vožnji?
Prčkao sam malo po postavkama (samog telefona, ne MTK toolsa) i mislim da znam u čemu je tajna kratkotrajnosti postupka. Idite na Settings .> Location access -> GPS satellites -> EPO settings. Tu imate mogućnost da skinete EPO podatke, a piše vam i kada im ističe "rok upotrebe". Mislim da je stvar u tome, kad se skinu novi EPO podaci (podaci o pozicijama satelita), njihovo pronalaženje je brže (ali sam GPS nije precizniji). Oko 30 dana kasnije, kad im istekne rok, sve se vraća na staro. Možete uključiti opciju Auto download kako ne biste morali stalno to da radite ručno, ali, ponavljam, mislim da ovo ne utiče na tačnost navigacije, već samo na brzinu hvatanja satelita.
Izvinjavam se ako sam "otkrio" nešto što svi već znaju.
Nisam imao prilike isprobat u vožnji.
hvala skinuo s cubot stranice update firmware i sve ponovo radi
Ljudi jel vi ne citate stranice ispred ? :D
od Osijeka do Pecuha me navigacija vozila bez ikakvog gubljenja signala, preciznost je bila 30m...