Par pitanja imam, ne mogu poslati sms poruke, jedno vrijeme nisam ni primao ali nisam primjetio jer ne koristim sms tako često ali kada mi par dana nije stigao izvještaj iz banke, pokušam poslati poruku i iskoči mi trokutić"poruka nije poslana", koristio sam GOsms pro umjesto sistemskog servisa (koji je radio sasvim pristojno) ali pri pokušaju da vratim stock sms ustanovio sam da ga UOPĆE NEMA među aplikacijama, nije disabled nego ga jednostavno nema! U pokušaju da vratim sistemski servis a ujedno isprobam nešto novo instalirao sam onaj prilagođeni samsungov rom. Poruke su počele stizati ali ih i dalje ne mogu slati. A sad o tom rom-u, lijep, brz, prebrz, ja samo pomislim prelistati početni meni a on prebaci sam od sebe i to u lijevo, bez dodira i slično . Probao resetirati, tvorničke postavke, jok, ništa. Ajd dobro, idem vratiti stock skinut sa needrom stranice jer moj ionako nema message service pa da odmah obavim i to, ali opet jok, ne mogu mu ništa, error 7, odradim i operaciju vezanu uz error 7, onda mi u cwm izbaci da rom ima nekakav state 4, pa grešku u emmc itd. probao i sa flashtoolom prema uputama sa youtube-a uglavnom ne mogu instalirati nijedan drugi rom niti napraviti recovery iz cwm-a osim ovog samsungovog koji mi se ne sviđa. Hajde sad objasnite mi kao što bi objasnili dvogodišnjaku šta da napravim, šta, šta?
Eh da sad sam se sjetio još nečega, sad mi prijavljuje eksternu karticu kao phone storage od 16 gb a ugrađenu sd kao ext od 1,78 gb?? Imate li kakvu ideju?