Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 834.418
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

Poštar ti je zaboravio naplatiti. To se zna dogoditi. Kada dođe natrag u središnjicu šef ili netko će primjeiti da nije naplatio uslugu i da ima manje od predviđenog u službenom novčaniku te će ti vjerojatnu sutra opet doći i zamoliti da mu platiš tih 200 kuna.  U protivnom će mu vjerojatno s plaće oduzeti.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 12:28 (Ag008).
12 godina
neaktivan

A ovo za SIM karticu. Tj. očita je ali nema signala? Bon bon

EDIT: Zatražio sam novu karticu od bon bona jer sam imao isti problem na prethodnom androidu, ali sam mislio da je do mobitela. Sada vjerujem da je do kartice. I samo da pitam za rotanje, da li je na mobitelu potrebno što prethodno instalirati? Ili samo na računalu treba bit instaliran PdaNet? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 14:07 (ivano_69).

0 0 hvala 0
16 godina
mbaksa kaže...
Eyekool kaže...
GravityBox je Xposed framework modul za tweak-anje s kojim, između ostalog, možeš isključiti obavijest o tome da nema druge SIM kartice.

Drugi modul koji svakako prepručujem instalirati je Xprivacy

Super, sutra ću se pozabaviti s tim.

Jesi uspio išta uraditi po ovom pitanju?

17 godina
moderator

Instalirao sam GravityBox i posložio si neke stvari pomoću njega - isključio notifikaciju za sim2, u ladici se sad prikazuju one kontrolne ikone kad nema notifikacija i još ponešto.

16 godina
neaktivan

Malo mi glupo da plaćam porez na robu koju sam osobno naručio iz druge države gdje sam i tamo vjerojatno platio PDV na tu robu skupa s poštarinom i onda da mi tu u Hrvatskoj nabiju takvu PDV-činu od 25% A za šta? Da bi si političarska đubrad mogla platiti novu vilu na odmaralištu u Austriji. Al' sve u svemu, mob ima izvrsne specifikacije za tu lovu. Bolje nego kod nas.

FX 8120, XFX 6870 Double D, Asrock 990FX Extreme3, 2x4GB Corsair Vengeance, OCZ ZT 550W Modular, Razer Naga
Moj PC  
2 6 hvala 0
17 godina
moderator
Nightmare kaže...

Malo mi glupo da plaćam porez na robu koju sam osobno naručio iz druge države gdje sam i tamo vjerojatno platio PDV na tu robu skupa s poštarinom

Ti zbilja ne znaš kako funkcionira izvoz?

17 godina
Gravitybox je genijalna stvar. Mob sam si usminkao da izgleda identicno ko i kit kat. Imate i kit kat launcher na xda koji radi na ovom mobu, ekstraktiran iz Nexusa.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
17 godina
moderator
ukay1000 kaže...
Gravitybox je genijalna stvar. Mob sam si usminkao da izgleda identicno ko i kit kat. Imate i kit kat launcher na xda koji radi na ovom mobu, ekstraktiran iz Nexusa.

Link kad već spominješ! {#}

14 godina
neaktivan

Moze li par vas kojima se da uslikati mobitel s maskom (plastic case).

Jer ja kad sam dobio mobitel i masku uz njega, stvarno je lose napravljena, u smislu da ne odgovara, velika je,

pa ako uhvatim mobitel za masku, i okrenem naopako, moze skoro i ispasti, a ako padne na ekran, uopce ga ne stiti, jer maska ne prijanja cvrsto uz mobitel.

Da znam dal da narucujem novu, ili su sve takve? A meni se iz gravitybox-a sviđa ona ikona za bateriju (krug s postotkom unutri).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Meni nece :( kad pokusam instalirt velvet i onaj drugi napise not installed bez nekog errora :(

Gioglaj bte xda kitkat luncher i evo ti link :)
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
neaktivan
brane47 kaže...

Moze li par vas kojima se da uslikati mobitel s maskom (plastic case).

Jer ja kad sam dobio mobitel i masku uz njega, stvarno je lose napravljena, u smislu da ne odgovara, velika je,

pa ako uhvatim mobitel za masku, i okrenem naopako, moze skoro i ispasti, a ako padne na ekran, uopce ga ne stiti, jer maska ne prijanja cvrsto uz mobitel.

Da znam dal da narucujem novu, ili su sve takve? A meni se iz gravitybox-a sviđa ona ikona za bateriju (krug s postotkom unutri).

naruči novu.

eo i ja svoga taman rootao radi tog gravity boxa, pa da vidim šta tu ima :D

edit. odakle ste skunili GB, ne vidim ga na marketu?

edit 2:rješeno!!

Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 17:35 (xDISORDERx).
14 godina
neaktivan
xDISORDERx kaže...

naruči novu.

Znaci treba biti normalna?

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 17:38 (brane47).
17 godina

Moja tačno kolika treba da bude, tako dobro uhvati telefon da će pre otpasti zadnji poklopac nego što će uređaj ispasti iz maske (bez preterivanja, teško je skinuti je nakon što se navuče).

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
brane47 kaže...
xDISORDERx kaže...

naruči novu.

Znaci treba biti normalna?

da, ovo je prvi put da neko ima takvu primjedbu.

moja super stoji

Ako trebate poklon kupon za Ganggood od 10$: http://www.banggood.com/?zf=265258
14 godina
neaktivan

Super, onda cu novu naruciti.

Evo vam linkovi

Xposed framework

GravityBox

A sto se tice ovog Kitkat launchera, mi moramo samo instalirati Googlehome.apk, jer smo na jelly beanu, ovo velvet i onu drugu apk ne treba. Meni je uspjelo

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 17:41 (brane47).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Stigla mi bon bon kartica u roku jednog dana i manje. Za svaku pohvalu. Sada hvata signal i sve je normalno {#}

Silikonska guma odlično pristaje, folija odlično zaljepljena (onaj prvi sloj se odlijepi), stražnja maska isto odlično pristaje (nije škripava), zvao sam već i zasad mikrofon ne šušti kao što je nekima. USB priključak mobitela je odličan, ne mrda kabel ni lijevo ni desno (za što su se isto žalili ljudi).

Eto prvi utisci. Zasad izgleda da se radi o odličnom mobitelu. Jedino MicroSD karticu neće da očitava i javlja da je oštećena, al i stara je ohoh. Vrijeme je da naručim novu.

EDIT: A i ovo šta pričaju da tipke slabo svijetle, s tim nemam problema. Meni je ovo odlično. Evo i memorijsku karticu je očitalo. Ekstra. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.11.2013 14:58 (ivano_69).

2 0 hvala 0
17 godina
Nakon vise od 2 mjeseca stigel mi poklopac s Geeka. :)))
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
ukay1000 kaže...
Nakon vise od 2 mjeseca stigel mi poklopac s Geeka. :)))

Ajmo runda {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
16 godina
je li netko pokušao uraditi resize primarne particije gdje se instaliraju aplikacije?

0 0 hvala 0
15 godina
ivano_69 kaže...

Evo stigao je mobitel kući. Stric ga je preuzeo i donio mi ga. Uglavnom ja poštaru nisam ništa platio, a stigao je papir sa carine 208 kuna. Sad kako se to plaća? Jel on to možda zaboravio naplatit ili se naknadno plaća (to mi je glupo ako je)?

EDIT: I ne želi mi očitat SIM karticu. To sam već negdje viđao, kako to riješit?

Neće ti očitati karticu dok ne platiš PDV...HA,HA

Vjerojatno je poštar zaboravio naplatiti, tko zna možda se vrati i otkiljuča SIM...   {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2013 18:35 (bodija).
16 godina
mmmnnn kaže...
je li netko pokušao uraditi resize primarne particije gdje se instaliraju aplikacije?

Moguće je sa ovom aplikacijom:

Meteos MTK6589 ROM EDIT

Je li netko slučajno probao?

14 godina
neaktivan

Jel bi se dalo nekome tko ima TitaniumBackup backupirati stock Gallery app? pa uploadat negdje i dati mi link?

Pokusavao sam staviti Gallery od KitKat-a, pa sam napravio backup stock-gallery, ali sam zaboravio da mi je namjesteno da za system app-ove samo data backupira..I sad nemam app..

Hvala..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
brane47 kaže...

Jel bi se dalo nekome tko ima TitaniumBackup backupirati stock Gallery app? pa uploadat negdje i dati mi link?

Pokusavao sam staviti Gallery od KitKat-a, pa sam napravio backup stock-gallery, ali sam zaboravio da mi je namjesteno da za system app-ove samo data backupira..I sad nemam app..

Hvala..

Vrijedi li od ostalih uređaja na verziji 4.2?

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si
14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...
brane47 kaže...

Hvala..

Vrijedi li od ostalih uređaja na verziji 4.2?

Vrijedi, ali bih volio nabaviti stock od Cubota, nabavio sam, hvala.

14 godina

Može netko objasniti kako namjestiti sa koliko mp želimo slikati? 

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
makaown kaže...

Može netko objasniti kako namjestiti sa koliko mp želimo slikati? 

U postavkama kamere Preview size mora biti 4:3 i tada kamera može ići do 12mpx. Najbolja opcija po meni ti je 8mpx.

Ako je Preview size na 16:9 što je početno tada kamera snima samo do 6mpx i obreže rubove slike formata 4:3 da bi bila izdužena.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
14 godina
ivano_69 kaže...

Evo stigao je mobitel kući. Stric ga je preuzeo i donio mi ga. Uglavnom ja poštaru nisam ništa platio, a stigao je papir sa carine 208 kuna. Sad kako se to plaća? Jel on to možda zaboravio naplatit ili se naknadno plaća (to mi je glupo ako je)?

EDIT: I ne želi mi očitat SIM karticu. To sam već negdje viđao, kako to riješit?

Ag008 kaže...

Poštar ti je zaboravio naplatiti. To se zna dogoditi. Kada dođe natrag u središnjicu šef ili netko će primjeiti da nije naplatio uslugu i da ima manje od predviđenog u službenom novčaniku te će ti vjerojatnu sutra opet doći i zamoliti da mu platiš tih 200 kuna.  U protivnom će mu vjerojatno s plaće oduzeti.

Nije poštar ne naplatio zabezveze, nego su vjerovatno zamjenili tvoj papir sa nekim drugim isto kak i meni.

Baš je fascinantno bilo kad sam otišao na poštu da vidim di je problem, kad ono ispred mene ženska se svađa kako je njoj došlo da mora platit 200 kuna, a kao nebi trebala ništa i onda još spomenu moje ime, a ja iza ženske {#}

Tak da pripremi pare i odi na poštu plati...

17 godina

Ekipa, je l' i vi kad odete na Manage Apps / All imate izlistane Location Engineer Mode i YGPS? Pitam jer izgleda kao da su ugrađene aplikacije (nemam ih pod Downloaded i nema opcije za deinstalaciju), ali YGPS ima jako čudna prava, "Directly call phone numbers" i "Send SMS messages"!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koliko dana vam je ttrebalo od shipanja pa do pojavljivanja da je paket u Švedskoj ?

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUW: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jednom 10 dana drugi put 18 dana dok ne proradi na ips.posta.hr 

Nakon toga je za 2-3 dana u HR

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice