Poštar ti je zaboravio naplatiti. To se zna dogoditi. Kada dođe natrag u središnjicu šef ili netko će primjeiti da nije naplatio uslugu i da ima manje od predviđenog u službenom novčaniku te će ti vjerojatnu sutra opet doći i zamoliti da mu platiš tih 200 kuna. U protivnom će mu vjerojatno s plaće oduzeti.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A ovo za SIM karticu. Tj. očita je ali nema signala? Bon bon
EDIT: Zatražio sam novu karticu od bon bona jer sam imao isti problem na prethodnom androidu, ali sam mislio da je do mobitela. Sada vjerujem da je do kartice. I samo da pitam za rotanje, da li je na mobitelu potrebno što prethodno instalirati? Ili samo na računalu treba bit instaliran PdaNet? Hvala
Drugi modul koji svakako prepručujem instalirati je Xprivacy.
Super, sutra ću se pozabaviti s tim.
Jesi uspio išta uraditi po ovom pitanju?
Instalirao sam GravityBox i posložio si neke stvari pomoću njega - isključio notifikaciju za sim2, u ladici se sad prikazuju one kontrolne ikone kad nema notifikacija i još ponešto.
Malo mi glupo da plaćam porez na robu koju sam osobno naručio iz druge države gdje sam i tamo vjerojatno platio PDV na tu robu skupa s poštarinom i onda da mi tu u Hrvatskoj nabiju takvu PDV-činu od 25% A za šta? Da bi si političarska đubrad mogla platiti novu vilu na odmaralištu u Austriji. Al' sve u svemu, mob ima izvrsne specifikacije za tu lovu. Bolje nego kod nas.
Malo mi glupo da plaćam porez na robu koju sam osobno naručio iz druge države gdje sam i tamo vjerojatno platio PDV na tu robu skupa s poštarinom
Ti zbilja ne znaš kako funkcionira izvoz?

Link kad već spominješ!
Moze li par vas kojima se da uslikati mobitel s maskom (plastic case).
Jer ja kad sam dobio mobitel i masku uz njega, stvarno je lose napravljena, u smislu da ne odgovara, velika je,
pa ako uhvatim mobitel za masku, i okrenem naopako, moze skoro i ispasti, a ako padne na ekran, uopce ga ne stiti, jer maska ne prijanja cvrsto uz mobitel.
Da znam dal da narucujem novu, ili su sve takve? A meni se iz gravitybox-a sviđa ona ikona za bateriju (krug s postotkom unutri).
Gioglaj bte xda kitkat luncher i evo ti link :)

Moze li par vas kojima se da uslikati mobitel s maskom (plastic case).
Jer ja kad sam dobio mobitel i masku uz njega, stvarno je lose napravljena, u smislu da ne odgovara, velika je,
pa ako uhvatim mobitel za masku, i okrenem naopako, moze skoro i ispasti, a ako padne na ekran, uopce ga ne stiti, jer maska ne prijanja cvrsto uz mobitel.
Da znam dal da narucujem novu, ili su sve takve? A meni se iz gravitybox-a sviđa ona ikona za bateriju (krug s postotkom unutri).
naruči novu.
eo i ja svoga taman rootao radi tog gravity boxa, pa da vidim šta tu ima :D
edit. odakle ste skunili GB, ne vidim ga na marketu?
edit 2:rješeno!!
naruči novu.
Znaci treba biti normalna?
Moja tačno kolika treba da bude, tako dobro uhvati telefon da će pre otpasti zadnji poklopac nego što će uređaj ispasti iz maske (bez preterivanja, teško je skinuti je nakon što se navuče).
naruči novu.
Znaci treba biti normalna?
da, ovo je prvi put da neko ima takvu primjedbu.
moja super stoji
Super, onda cu novu naruciti.
Evo vam linkovi
A sto se tice ovog Kitkat launchera, mi moramo samo instalirati Googlehome.apk, jer smo na jelly beanu, ovo velvet i onu drugu apk ne treba. Meni je uspjelo
Stigla mi bon bon kartica u roku jednog dana i manje. Za svaku pohvalu. Sada hvata signal i sve je normalno
Silikonska guma odlično pristaje, folija odlično zaljepljena (onaj prvi sloj se odlijepi), stražnja maska isto odlično pristaje (nije škripava), zvao sam već i zasad mikrofon ne šušti kao što je nekima. USB priključak mobitela je odličan, ne mrda kabel ni lijevo ni desno (za što su se isto žalili ljudi).
Eto prvi utisci. Zasad izgleda da se radi o odličnom mobitelu. Jedino MicroSD karticu neće da očitava i javlja da je oštećena, al i stara je ohoh. Vrijeme je da naručim novu.
EDIT: A i ovo šta pričaju da tipke slabo svijetle, s tim nemam problema. Meni je ovo odlično. Evo i memorijsku karticu je očitalo. Ekstra.

Ajmo runda
Evo stigao je mobitel kući. Stric ga je preuzeo i donio mi ga. Uglavnom ja poštaru nisam ništa platio, a stigao je papir sa carine 208 kuna. Sad kako se to plaća? Jel on to možda zaboravio naplatit ili se naknadno plaća (to mi je glupo ako je)?
EDIT: I ne želi mi očitat SIM karticu. To sam već negdje viđao, kako to riješit?
Neće ti očitati karticu dok ne platiš PDV...HA,HA
Vjerojatno je poštar zaboravio naplatiti, tko zna možda se vrati i otkiljuča SIM...
Moguće je sa ovom aplikacijom:
Je li netko slučajno probao?
Jel bi se dalo nekome tko ima TitaniumBackup backupirati stock Gallery app? pa uploadat negdje i dati mi link?
Pokusavao sam staviti Gallery od KitKat-a, pa sam napravio backup stock-gallery, ali sam zaboravio da mi je namjesteno da za system app-ove samo data backupira..I sad nemam app..
Hvala..
Jel bi se dalo nekome tko ima TitaniumBackup backupirati stock Gallery app? pa uploadat negdje i dati mi link?
Pokusavao sam staviti Gallery od KitKat-a, pa sam napravio backup stock-gallery, ali sam zaboravio da mi je namjesteno da za system app-ove samo data backupira..I sad nemam app..
Hvala..
Vrijedi li od ostalih uređaja na verziji 4.2?
Hvala..
Vrijedi li od ostalih uređaja na verziji 4.2?
Vrijedi, ali bih volio nabaviti stock od Cubota, nabavio sam, hvala.
Može netko objasniti kako namjestiti sa koliko mp želimo slikati?
I

Može netko objasniti kako namjestiti sa koliko mp želimo slikati?
I
U postavkama kamere Preview size mora biti 4:3 i tada kamera može ići do 12mpx. Najbolja opcija po meni ti je 8mpx.
Ako je Preview size na 16:9 što je početno tada kamera snima samo do 6mpx i obreže rubove slike formata 4:3 da bi bila izdužena.
Evo stigao je mobitel kući. Stric ga je preuzeo i donio mi ga. Uglavnom ja poštaru nisam ništa platio, a stigao je papir sa carine 208 kuna. Sad kako se to plaća? Jel on to možda zaboravio naplatit ili se naknadno plaća (to mi je glupo ako je)?
EDIT: I ne želi mi očitat SIM karticu. To sam već negdje viđao, kako to riješit?
Poštar ti je zaboravio naplatiti. To se zna dogoditi. Kada dođe natrag u središnjicu šef ili netko će primjeiti da nije naplatio uslugu i da ima manje od predviđenog u službenom novčaniku te će ti vjerojatnu sutra opet doći i zamoliti da mu platiš tih 200 kuna. U protivnom će mu vjerojatno s plaće oduzeti.
Nije poštar ne naplatio zabezveze, nego su vjerovatno zamjenili tvoj papir sa nekim drugim isto kak i meni.
Baš je fascinantno bilo kad sam otišao na poštu da vidim di je problem, kad ono ispred mene ženska se svađa kako je njoj došlo da mora platit 200 kuna, a kao nebi trebala ništa i onda još spomenu moje ime, a ja iza ženske
Tak da pripremi pare i odi na poštu plati...
Ekipa, je l' i vi kad odete na Manage Apps / All imate izlistane Location Engineer Mode i YGPS? Pitam jer izgleda kao da su ugrađene aplikacije (nemam ih pod Downloaded i nema opcije za deinstalaciju), ali YGPS ima jako čudna prava, "Directly call phone numbers" i "Send SMS messages"!
Koliko dana vam je ttrebalo od shipanja pa do pojavljivanja da je paket u Švedskoj ?
Jednom 10 dana drugi put 18 dana dok ne proradi na ips.posta.hr
Nakon toga je za 2-3 dana u HR