Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 837.462
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
RealMadrid4Ever kaže...

Je li netko dobio ovaj ili neki drugi telefon u BiH da li se plaća carina i pdv?

netko je vec bio stavio iz foruma.hr da vi iz bih-a placate i jedno i drugo, npr na cubota je na kraju u kn platio nekih 1070 kn

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
14 godina
neaktivan
MSN kaže...
RealMadrid4Ever kaže...

Je li netko dobio ovaj ili neki drugi telefon u BiH da li se plaća carina i pdv?

netko je vec bio stavio iz foruma.hr da vi iz bih-a placate i jedno i drugo, npr na cubota je na kraju u kn platio nekih 1070 kn

Aha ok znači da bi me izišao oko 280 KM ili 1080 Kn s pdv+carina. 

www.noviportal.net
12 godina

danas kupljen po 145,99

zanima me ako je netko kupovao ovih danas koliko vas je ispao u kunama, meni su sa računa skinuli 832.47n kn a vidio sam da neki spominju i 860 i više.

i još pitanje u vezi kupona : kako vi koji ste nam ih podijelili (hvala) to radite? Jel se to negdje na banggood računu vidi, ili je potrebno nekoliko kupovina pa se dobije kredit, ili ...

14 godina
Ma samo se ulogiraš i kad odeš na neki item imaš refer a friend and earn 3$ i tamo uneseš mail i to je to
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
domeklija kaže...

danas kupljen po 145,99

zanima me ako je netko kupovao ovih danas koliko vas je ispao u kunama, meni su sa računa skinuli 832.47n kn a vidio sam da neki spominju i 860 i više.

i još pitanje u vezi kupona : kako vi koji ste nam ih podijelili (hvala) to radite? Jel se to negdje na banggood računu vidi, ili je potrebno nekoliko kupovina pa se dobije kredit, ili ...

Moraš biti jako brz, a skužit ćeš zašto.{#}  {#}{#}, ako skužiš. A pošto nas je tu nekolicina već kupila morali bi sa dogovoriti da svi upiknemo nekoliko dolara na kuponim ak me kužite ili ne, pa tko bude brži taj će pobrati vrhnje.

{#} Ovo ide mene. a i kolegu kojeg sam citirao.

Poželjno je stisnuti HVALA
17 godina

Ipak su prisutni mali problemi s 3g mrežom ako je ona stalno uključena. Zna se dogoditi da svakih sat vremena nestane mreže na par sekundi pa opet dođe. U to vrijeme nije bio upaljen internet ni mobilne mreže ali je općenito 3g. Kada je isključen nikakvih problema nema.

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
13 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Ipak su prisutni mali problemi s 3g mrežom ako je ona stalno uključena. Zna se dogoditi da svakih sat vremena nestane mreže na par sekundi pa opet dođe. U to vrijeme nije bio upaljen internet ni mobilne mreže ali je općenito 3g. Kada je isključen nikakvih problema nema.

To se meni događa i ovako na tele2, a imam Samsung Galaxy GT S5830, nekada me je bacalo i u roaming T-coma.

14 godina

Ako si u Tele2 i prebaci te u roaming t-coma, košta te isto ko da si ostao u Tele2.

poklanjam 10$ kupone za banggood na pp

1 0 hvala 0
17 godina

Kaj se tice 3g-a, mislim da je tu boljka kaj radi samo na 2100mhz. Van nekakvih vecih mjesta nebu radil skoro nikako. Uostalom, i mobiteli koji podravaju sve 3g frekvencije se nekad muce u hrvatskoj :) Kod mene doma, izvan grada Koprivnice, i Galaxy Nexus se muci. Prebacuje stalno izmedju edge-a i 3g-a. Ono kaj je najsmesnije da, dok uhvati 3g, signal je full, pa se prebaci na edge i tako stalno. Nikak da se dogovori. Vise to je problem cudne pokrivenosti s tim frekvencijama.

Ja jos cekam da mob stigne i tako... Dobio sam na banggood tracking number kojeg stranice detektiraju da je za svedsku ali jos nista. Valjda avion cesce staje nego putnicki vlakovi HZ-a - svakih 3 km u svakoj prciji.

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
turista kaže...

Ako si u Tele2 i prebaci te u roaming t-coma, košta te isto ko da si ostao u Tele2.

Istina, to sam znao jer sam i zvao tele2 pa se čude kako i to usred Zagreba u Arena Centru.

ukay1000 kaže...

Kaj se tice 3g-a, mislim da je tu boljka kaj radi samo na 2100mhz. Van nekakvih vecih mjesta nebu radil skoro nikako. Uostalom, i mobiteli koji podravaju sve 3g frekvencije se nekad muce u hrvatskoj :) Kod mene doma, izvan grada Koprivnice, i Galaxy Nexus se muci. Prebacuje stalno izmedju edge-a i 3g-a. Ono kaj je najsmesnije da, dok uhvati 3g, signal je full, pa se prebaci na edge i tako stalno. Nikak da se dogovori. Vise to je problem cudne pokrivenosti s tim frekvencijama.

Ja jos cekam da mob stigne i tako... Dobio sam na banggood tracking number kojeg stranice detektiraju da je za svedsku ali jos nista. Valjda avion cesce staje nego putnicki vlakovi HZ-a - svakih 3 km u svakoj prciji.

Ja sam dobio isto tracking number ali mi još ništa ne pokazuje, a dobro jućer je Shipped.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 10:38 (Fero).
14 godina
Ljudi imate 2 tracking broja,jedan od švedske pošte koji se aktivira tek kada paket dođe u švedsku i od flyt-a koji taj paket dostavlja do švedske.
Ovaj drugi je u order detailsima na dnu
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ljudi imate 2 tracking broja,jedan od švedske pošte koji se aktivira tek kada paket dođe u švedsku i od flyt-a koji taj paket dostavlja do švedske.
Ovaj drugi je u order detailsima na dnu

Ništa ja ne vidim na dnu , vidim samo jedan Order number i jedan Trucking number,  od flyt-a ne.

14 godina
Pa otvori order details i na dnu kod statusa ordera imaš tracking broj na koji samo klikneš
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Pa otvori order details i na dnu kod statusa ordera imaš tracking broj na koji samo klikneš

Ne mogu ništa kliknuti, samo copy na Flty.

Edit: @robimarko istina što si napisao skužio sam i hvala ti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 22:13 (Fero).
14 godina

Što se tiće punjaća, tj. samog priključka na mob, on je samo nešto duži nego što smo navikli pa izgleda da ne sjeda do kraja. Kod mene, čvrsto sjeda i nema nikakvih problema.

14 godina

Jel ima koji kuponi ili popusti za geekbuying kao što ima za banggood?

0 0 hvala 0
15 godina

Meni jučer poslan iz Švedske. Kad ga mogu očekivat u Zagrebu? :)

0 0 hvala 0
13 godina

Kolege korisnici Cubota, jel zna itko nacin da se produlji vrijeme trajanja osvijetljenja kapacitivnih tipki, na stock romu?

Ili je jedina opcija custom rom?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Zašto ti to treba? ne može se, makar ja nsiam našao.

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 20:10 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

Meni jučer poslan iz Švedske. Kad ga mogu očekivat u Zagrebu? :)

ovisi, nekima dode vec za 2-3 dana, a neki su cak morali cekati i do tjedan dana..Ali najvjerojatnije ce vec u Zg biti u pon ili utorak :)

Ukoliko zelite podici ratia/upload na trackerima, javite mi se na pp,VEOMA JEFTINO
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima.

Ja bi kupio tri mobitela sa ove stranice banggood. Da li ja mogu iskoristit 3 kupona u jednom računu (za svaki uređaj po jedan) ili ih moram kupovat zasebno. Imamo samo jedan paypal pa me zanima je li možemo platiti sa istog paypala na tri različita korisnička računa.

P.S. slobodno šaljite kupone

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 21:27 (Mile86).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Kupon se dobiva za registraciju i vrijedi za jednu kupovinu iznad 100$.

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
12 godina
neaktivan

moram li se registrirat sa mailom od paypala ili nema veze?

14 godina

Ja sam jučer kupio tako jedan mobitel. S jednog računa poslao kupon na drugi, platio istom karticom. Jedino mi je automatski izbacilo adresu na koju sam naručio prvi mobitel. Ali i to možeš promijeniti prilikom narudžbe. Tako ću kupiti još dva. Jedino čekam da ovaj predhodni pošalju pa tek onda naručim da mi ih slučajno ne spakiraju zajedno.

17 godina

S bilo kojim mailom. Samo glupo je da se tema pretvara u kupone banga umjesto da se govori o mobitelu.

Na XYZ X1 službenom forumu (kinesko ime za telefon, kod nas je rebrandiran) je netko pitao hoće li u budućnosti Cubot imati podršku za Android 4.3 i odgovoreno je "Naravno". Za one koji ne znaju, ovaj mobitel je jedan od nekoliko najpopularnijih mobitela u Kini gdje košta 799 juana.

16 godina
neaktivan

Ja sam poslao mail hoce li GT99 i Cubot One dobiti nadogradnje pa su mi odgovorili da ne. Da 4.3 i buduće verzije budu na novijim mobitelima koje će proizvesti. 

17 godina

Inače, ova tvrtka ne brani kamere i korištenje mobitela u svom pogonu. Na stranicama proizvođača  vole objavljivati slike vlastite tvornice, radnici im nisu robovi, mogu ići na pauze itd. Zato između ostalog i jesu popularni

http://bbs.xyzshouji.com/thread-15359-1-1.html

Proizvodnja Z1, brata X1 (Gt99) koji košta kao dva GT99 ali ima veći i bolji ekran te nešto jači procesor.

13 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Kupon se dobiva za registraciju i vrijedi za jednu kupovinu iznad 100$.

Ali zato mu mi koji smo kupili možemo dati kupon od 10$ i može kupovati.

16 godina
neaktivan

Evo upravo naručen jedan primjerak Cubota GT99 {#}

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
13 godina

Ajmo vlasnici Cubota, da vidimo koliko vas ima!

23 Kupio sam Cubot GT99
21 Razmisljam o kupnji Cubota
12 Kupio sam nekog drugog kineza
Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice