Corby uopće ne uzimaj u obzir. Od svih navedenih mobitela imam najviše iskustva sa Cookie i mogu ti reći da je za klasu bolji od Corby-a, a i u ruci djeluje puno čvršće (Corby ima premalen ekran 2.8", dok Cookie i S5230 imaju 3"). S5230 je možda najbolji od ova 3 mobitela čisto jer ima malo osjetljiviji touchscreen od Cookie-a, iako je to stvar navike. Dok s druge strane, instaliranje raznih aplikacija i igara je puno zgodnije na Cookie-u nego na S5230. Nema potrebe da razbijaš glavu koji od ta dva mobitela odabrati. Praktički su identični, a razlike su u nijansama. Samo Corby izbjegavaj.
nemoj ni jedan.......uzmi si t-mobile pulse...lol
nemoj ni jedan.......uzmi si t-mobile pulse...lol
Ma nek ode u T-Mobile i na flex 150 uzme Nokia 5800 XM uživat če kao i ja dok koristim od frenda mob tj kad maznem mu ga naveče pa prčkam! i ja ču si ga uzet!
kolač ima bolji ekran veču rezoluciju ljepši i brži UI bolju kameru solidan web browser .......
samo da pitam..ako mob dam otkljucat (dekodirat), dali mi mogu oni tam u shopovima , ako mi se pokvari, skuzit ???
samo da pitam..ako mob dam otkljucat (dekodirat), dali mi mogu oni tam u shopovima , ako mi se pokvari, skuzit ???
Da!
Pa, ako ćeš imati mob na pretplatu onda vidiš koji operater je najpovoljniji i držiš se njega - onda neće trebati dekodirati mobitel. Ako misliš mijenjati operatere onda kupi dekodiranog i možeš staviti koju god karticu želiš, a još uvijek ćeš imati garanciju.
ma nisam ja na pretplatu...vidis, dobra ideja ^^
Meni je LG OS koma... Imam LG Renoira, dakle Cookijev jači brat, ali opet je drek..
Idi na Corbyja ili na onog Samsunga S5230..
Samo računaj da Cookie ima minorno veći ekran; Cookie(3.0") > Corby(2.8")
mislim da onda necu " kolachic "
jedino mi problem ak utzmem onaj s5230, ima ga u tele 2 a ja vip..osim ak prebacim broj ili ga dekodiram :P
a corby....nezz...sad se dvoumim izmedu ova dva :D
mislim da onda necu " kolachic "
jedino mi problem ak utzmem onaj s5230, ima ga u tele 2 a ja vip..osim ak prebacim broj ili ga dekodiram :P
a corby....nezz...sad se dvoumim izmedu ova dva :D
Uzmi S5230.. Nemaš se šta dvoumiti, Corby je za klasu ispod..
Ovaj S5230 ima kolegica iz razreda. Čisto je solidan za te novce.
A jesi razmatrala opciju da ga kupiš sa Njuškala? Tamo se mobiteli inače nude za samo 60-70% redovne cijene otključanih...
ma jesam..al ga nisam ni trazila na njuskalu ^^ trazila sam samo cookie..aj bas da vidim
ma ima i jedna iz mog razreda isto
nasla na njuskalu...ovaj rozi je najjeftiniji ^^
http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/samsung-s5230-oglas-516038
i radi na sve mreze ;)
samo da pitam, dali ima wifi s5230 ???
Google je tvoj prijatelj 
Evo sad sam pogledao, čini se da postoje 2 verzije S5230:
- Prva je S5230 Star
- A druga je isto 5230 samo bez Star sufiksa..
Razlika je pogađaš, u WiFi-ju
hvala ;)
Google je tvoj prijatelj 
Evo sad sam pogledao, čini se da postoje 2 verzije S5230:
- Prva je S5230 Star
- A druga je isto 5230 samo bez Star sufiksa..
Razlika je pogađaš, u WiFi-ju
samo da saznam di se kupuje ^^
samo da saznam di se kupuje ^^
inace samsung s5230 wifi je vrlo tesko naci 
a jao meni XD
a jao meni XD
hehhe...daj Boze da ga igdje nadjes,to su vrlo rijetki mobachi:pPpPP
daaaaa.... ^^
a nadam se najboljem...ak NE u ducanu, onda DA na oglasu ;)
aha....
ma meni neki kazu cookie, neki corby...sad..meni su oba dva supp...al opet, razlike su im ovakve
cookie corby
3. MP 2.MP
baterija krace traje baterija dulje traje
losiji ekran bolji ekran
a sad.....ja bi uzela onaj koji ima brzi software...
Otkud ti da Cookie ima losiji ekran od Corbyja??
Corby ima MANJI ekran, a razlucivosti su ISTE.
ma cula sam od dosta njih da je ekran , onako, kao nekvalitetan, niti prima svaki klik..iako je meni onak OK
ak imas cookie, corby ili samsung S5230, slobodno podijeli svoja zapazanja s nama ^^
Imam Cookie, i skroz sam zadovoljan. Ekran je los, ali bar bolji od Corbyja. Sorry sto te onako napadam :)
ma neka neka :DDD
ma ja sam prvo mislila kupiti cookie, pa mi neki rekli corby,....
jucer sam se odlucila uclaniti ovdje, i napravila ovu temu....i sad kazu da je samsung S5230 bolji i od corbya i od cookia....
tak da zelim da svako kaze svoje misljenje i opazanje, pa da se vec jednom odlucim koji cu XD
ak imas cookie, corby ili samsung S5230, slobodno podijeli svoja zapazanja s nama ^^
moja mama ima s5230,mogu reci da je mob za te pare super;) po meni je bolji od ova dva navedena,zapravo kada je kupovala mob mogla je da bira izmedju ova 3,ja sam sva 3 isprobao i uzeo s5230
Ja imam Samsung s5600v, vrlo je sličan Corbyu, a moj tata ima Cookie i mogu ti reći da moj mobitel mnogo bolje reagira na dodir i ekran je (bar meni) općenito puno bolji od Cookie-jevog. Ali mislim da na Corbyu ne možeš koristiti stylus, jer ima drugu vrstu TS ekrana