da li je netko nadogradio na Lolipop je li to beta ili gotovi software vidim da se jučer pojavila nadogradnja na V2.22.40.54 sad nemam više pojma što staviti
ja namjeravam čekati dok se ne pojavi pod ažuriranje sustava
da li je netko nadogradio na Lolipop je li to beta ili gotovi software vidim da se jučer pojavila nadogradnja na V2.22.40.54 sad nemam više pojma što staviti
Ja sam stavio sa sluzbene stranice software je 3.23.40.52 i radi savrseno
e još jedno pitanje i stavljam novi software da li je isti software za ASUS ZenFone 5(T00F/T00J) jer kad skinem 3.23.40.52 piše u naslovu TOOF a moj je TOOJ
e još jedno pitanje i stavljam novi software da li je isti software za ASUS ZenFone 5(T00F/T00J) jer kad skinem 3.23.40.52 piše u naslovu TOOF a moj je TOOJ
da za T00F i T00J je isti
Jeste li prethodno stavili V2.22.40.54, tj dal baš mora biti prije ili može i na 2.21.40.44 koju sad imam, preko OTA update mi ne ide pa moram ući u recovery i onda preko naredbe sideload.
Jeste li prethodno stavili V2.22.40.54, tj dal baš mora biti prije ili može i na 2.21.40.44 koju sad imam, preko OTA update mi ne ide pa moram ući u recovery i onda preko naredbe sideload.
ja sam morao staviti 2.22.40.53 prvo pa onda Lollipop ali prije 2.22 ja sam jos bio ja JB (1.18)
može pomoć, treba sestri novi mobitel.
zenfone 5 ili samsung galaxy s3 neo?
ne igra igre na mobu.
cijena je otprilike ista na alzashopu
ZNa li itko u cemu je problem?
POkusao sam napraviti update na LL i sve sam dobro napravio, gleda da mi je SKU WW jer mi je takav na mobu, i stao je na ovom screenu tako 20min. Odlucio sam u droidboot pokusati ponovno i nikako ne zeli. Pokusao sam zatim recovery i ista stvar.... Moze netko pomoc? HITNO!
Sad mi se iz cista mira izgasio molim pomoc!
reinstaliraj stock, hard install i strpi se za update :P
može pomoć, treba sestri novi mobitel.
zenfone 5 ili samsung galaxy s3 neo?
ne igra igre na mobu.
cijena je otprilike ista na alzashopu
Asus ima noviji os, i na stocku radi puno bolje
Sad sam opet proba recovery i proradilo nakon tocno 46min, stopa sam vrime
jel moze netko dati link za neki dobar flip cover za naruciti? za zenfone 5
Od zenfone 5 originalni flip coveri su odlicni :D
imas link da si narucim? :D
Upravo sam danas kupio ovaj stroj za 1230 kn i mogu reći da je VRHUNSKI.
problem je samo što nema ovlašteni servis u RH
sknuli smo sa njihove stranice 3.23.40.52 u zip na mobitelu i otpakirali ga na mobitelu isto, i sto sad ? kako se to pokrene ? ili se to radi na neki drugi nacin ?
Ne treba ga otpakirati, kada završi download (ili kad ga prebaciš s kompa) ponudit će ti upgrade. Ako ne bude restartaj mob.
imas ovlasteni servis u ZG-u. System One se zove
ja se slažem da je mob vrhunski, još uvjek sam sretan sto ga imam :) inače da sada kupujem mob nebi njega više kupio jer ima jednu manu a to je preslabi kapacitet baterije. Ako ga ne koristite intezivno kao ja, reicmo čitanje, geldanje videozapisa itd onda može bez problema izdržati cijeli dan, ali ako to radite onda vam preporučujem da kupite mob koji ima barem 4000mah bateriju sada polako dolaze takvi sa velikim kapacitetom, evo kinezi sve više imaju takve , steta sto noviji asusi nemaju toliki kapacitet.
također da kupujem mob kupio bi onaj koji ima usb- type c, kažu da je punjenje brže, možda bi čak kupiio onaj koji podržava OI bezično punjenje onda se nemorate zamarati sa kopčanjem nego ga dosta staviti na neku podlogu.
ja se slažem da je mob vrhunski, još uvjek sam sretan sto ga imam :) inače da sada kupujem mob nebi njega više kupio jer ima jednu manu a to je preslabi kapacitet baterije. Ako ga ne koristite intezivno kao ja, reicmo čitanje, geldanje videozapisa itd onda može bez problema izdržati cijeli dan, ali ako to radite onda vam preporučujem da kupite mob koji ima barem 4000mah bateriju sada polako dolaze takvi sa velikim kapacitetom
Covjece ako hoces jak hardver i 5" ekran nema te baterije koja ce izgurati ako gledas hd video, pokreces igre.
Sta mizes uraditi da smanjis potrosnju je da pogasis pozadinske aplikacihe i zaustavis njihovo ponovno pokretanje, to doda jos 30% baterije, meni sad baterija prezivi citav dan uz intenzivno koristenje uz 24/7 wifi i sutra imam 30%. To je problem svih jacih telefona, a kinez sa 4k sumnjam da je to kako pise......
ne nuzno. stvar je procesora i optimizacije. Sad imam zenfone 6, imao sam redmi note mtk. isto koristenje, ovom baterija traje duplo do troduplo krace
Istina, sveskupa super mob, ali baterija je grozna. 2h sota mi nikako nije dosta
ja nikako da nadem na asusovoj stranici fajl za updejt na lollipop A501CG TOOF-WW-3.23.40-52. tamo postoje samo TW verzije i WW downgrejdovi. samo sam ga uspio naci na ovoj stranici http://www.asuszenfoneblog.com/2015/05/asus-zenfone-5-firmware-v3234052-lollipop-upgrade.html da li je i to sasvim u redu?
Svasta,bio je upgrade na stranici sluzbenoj i ja ga sad trazim i nema ga :S skini onda s neke druge stranice ili pitaj support?
Jedno pitanje, jel koristi neko Instagram? Poslije update-a ne mogu ga ni otvoriti haha ;)
Svasta,bio je upgrade na stranici sluzbenoj i ja ga sad trazim i nema ga :S skini onda s neke druge stranice ili pitaj support?
ma skinuo sam i radi lollipop... samo postoji problem s messangerom jer mi ne javlja poruke. kad udem u njega, onda pise povezivanje, poveze se i onda pokaze poruke...
Jedno pitanje, jel koristi neko Instagram? Poslije update-a ne mogu ga ni otvoriti haha ;)
meni prije lollipopa nije radio, a sad radi :D
Nisam dobio update na lolipop jos uvijek over the air pa cekam :/
I jos jedan problem s tim lollipopom. Nijedan video na youtubeu nema mogucnost da se prebaci na vise kvalitetu od 480p. Znaci nijedan ne mogu na HD postavit. Ima li tko kakvo rijesenje?
Pozdrav!
Zanima me da li se kome desava da mu se zenfone sporo puni? odjednom mi je poceo sporo puniti i nekad mu treba po 6 sati da se napuni.
Probao sam druge punjace i opet isto pa mislim da nije do toga. Android mi je bio na 4.4.3 verziji te nakon tog sam stavio lolipop ali i dalje isti problem sa punjenjem.
Ako iko zna sta bi moglo biti bio bih zahvalan!