Apple vs. Nokia

poruka: 399
|
čitano: 81.492
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Apple vs. Nokia
lg-viewty kaže...
logic kaže...
nev75 kaže...

e moj logic ti si toliko uporan da to još nije viđeno..

ima na netu milion recenzija i raznih članaka koje opisuju početak prodaje iphonea i kako su svi proizvođači ostali zatečeni njegovim TS-om..jednostavno im je trebalo duuugo da odgovore..činjenica dečko , činjenica..ovo drugo sve bilo prosječno na njemu..

evo jedan primjer..frend mi kupi iphone 3g tad tek izašao,ma čudo jel..sjedimo nas 4 - 5 u restoranu i on nama to pokazuje..

a ja u to vrijeme imao nokiu e 51 teh.karakteristikama bolju od iphona i ja to njima objašnjavam..oni onak hladno ma jebo ti svoj telefončić ne vidi se ništ na njemu..

iphone nikad nije superiroran tehničkim specifikacijama, nego u DOŽIVLJAJU!

doduše, danas i ne baš toliko kao prije par godina..

a apple naravno ima jedan jedini proizvod i imaju takvu politiku uzimanja love..svaki updejt nešto nadograde..tak se zgrće lova..

za razliku od nokije koja je socijalno osjetljiva pa žive od donacija

Hehehehhe

Ima nas kojima je to alat za obavit sta treba a ne da ga dozivljavamo. Meni je dozivljaj kad vidim sta sve nema i ne moze. To je stvarno dozivljaj ;)

aj gle, nije ni Nokia perfektna, svatko ima svoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja !

Ja nigdje ne procitah da je neko rekao da je nokia perfektna. O ukusima se ne raspravlja al o mogucnostima da. Neki kupuju mob jer je lijep i drugari kazu vau ti imas iphone a neki ga kupuju jer na njemu mogu odraditi nesto a ljepota je u drugom planu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 19:50 (logic).
16 godina
neaktivan
logic kaže...
lg-viewty kaže...
logic kaže...
nev75 kaže...

e moj logic ti si toliko uporan da to još nije viđeno..

ima na netu milion recenzija i raznih članaka koje opisuju početak prodaje iphonea i kako su svi proizvođači ostali zatečeni njegovim TS-om..jednostavno im je trebalo duuugo da odgovore..činjenica dečko , činjenica..ovo drugo sve bilo prosječno na njemu..

evo jedan primjer..frend mi kupi iphone 3g tad tek izašao,ma čudo jel..sjedimo nas 4 - 5 u restoranu i on nama to pokazuje..

a ja u to vrijeme imao nokiu e 51 teh.karakteristikama bolju od iphona i ja to njima objašnjavam..oni onak hladno ma jebo ti svoj telefončić ne vidi se ništ na njemu..

iphone nikad nije superiroran tehničkim specifikacijama, nego u DOŽIVLJAJU!

doduše, danas i ne baš toliko kao prije par godina..

a apple naravno ima jedan jedini proizvod i imaju takvu politiku uzimanja love..svaki updejt nešto nadograde..tak se zgrće lova..

za razliku od nokije koja je socijalno osjetljiva pa žive od donacija

Hehehehhe

Ima nas kojima je to alat za obavit sta treba a ne da ga dozivljavamo. Meni je dozivljaj kad vidim sta sve nema i ne moze. To je stvarno dozivljaj ;)

aj gle, nije ni Nokia perfektna, svatko ima svoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja !

Ja nigdje ne procitah da je neko rekao da je noka perfektna. O ukusima ne al o mogucnostima da. Neki kupuju mob jer je lijep i drugari kau vai ti ims iphone a neki ga kupuju jer na njemu mogu odraditi nesto a ljepota je u drugom planu.

E, aj molim te ponovno napisi zadnju recenicu jer nisam nista razumio, ja sam ga kupio zbog njegovih mogucnosti, ali ima i oku ugodan dizajn, bar meni !

Apple iPhone 3GS 16GB
17 godina
neaktivan

Ispravljeno. Nemam pojma sta se desilo jer je meni pokzaivalo ispravno.

16 godina

A što ti to radiš na 5800 da ne možeš na iPhoneu? Mislim, jarane naravno da u RH dobiješ za 300 kuna iPhone, a 5800 ti naplate 1600 kn u tarifi koju ja koristim - i sad ti biraj :-))))

Pa da je to odnos cijena iPhone - N97 još bi možda bilo nekog tko bi razmislio što uzeti jer su mnogi navikli na fizičku tipkovnicu ili na standardni USB priključak pa ajd....ali ovako izbor je jasan.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
17 godina
neaktivan
genije_čudo_prirode kaže...

A što ti to radiš na 5800 da ne možeš na iPhoneu? Mislim, jarane naravno da u RH dobiješ za 300 kuna iPhone, a 5800 ti naplate 1600 kn u tarifi koju ja koristim - i sad ti biraj :-))))

Pa da je to odnos cijena iPhone - N97 još bi možda bilo nekog tko bi razmislio što uzeti jer su mnogi navikli na fizičku tipkovnicu ili na standardni USB priključak pa ajd....ali ovako izbor je jasan.

naravno ...  potrošio sam stotine tisuća kuna na macove samo ... i nije mi žao jer se taj novac vrati, al teško mi je bilo i 500 kn iskrcati za iPhone ... da mi sony nije prolupao vjerojatno bi ga još koristio.

A.
17 godina
neaktivan

Macovi i iphone i pada su dva razlicita svijeta i niko normalan nece reci za macove da ne valjaju. Imaju i oni svojh mana al svejedno.

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Macovi i iphone i pada su dva razlicita svijeta i niko normalan nece reci za macove da ne valjaju. Imaju i oni svojh mana al svejedno.

ma iPhone je super, al nije da mi je trebao za posao. mail i telefon sam imao i na soniju ... doduše sad kad sam se navikao ljepo i ugodno pregledat ponude u pdf u, wordove i excelle što mi atachaju u mailu, kad sam miran kad dam sinu 5 minuta iPhone da se igra i da u miru popijem kavu ne bih se vratio nazad ni u ludom ludilu ... čak bih dao i do 1500 kn za njega :D

A.
17 godina
neaktivan

Sve stoji. Al ima nas koji se ne pale na glamur, hajp i sminku. A kad to izbacis iz jednacine ostaje ti tehnoloski zastario uredjaj sa lijepim i sarenim ikonicama.

15 godina
neaktivan
Apple vs. Nokia

Ljudi kaj se svađate mislim svatko ima pravo na mišljenje i ako logic-u nevalja iPhone uredu je neznam kaj vam to ima smetat čovječe. To je nama možda malo čudno jer većina nas smatra ostale mobutele inferiornima nasuprot iPhona.

Meni se iPhone isto sviđa ali opet uvijek postoji alternativa a po meni je to Android koji nudi najbolje iz svijeta iPhone OS-a i Nokie. Nokia je zastupljena u svim vrstama mobitela dok je Apple sa iPhonom samo u segmentu svojevrsnih smatphonova, ali ovdje je o tome i riječ. Prave presudbe nema jer svaki mobitel ima mana i vrlina i svaki će nać svojeg kupca. Nek svatko ima što ga volja.

I'm soo SERIAL

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice