Apple vs. Nokia

poruka: 399
|
čitano: 81.660
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Apple vs. Nokia

Ma nemoj se vrijedjati. Kad pricam o iphone ne mislim na tebe konkretno i to sam nekoliko puta rekao. Izvini ako sam te uvrijedio na bilo koji nacin al mi to stvarno nij ebila namjera.  A sto se tice dizajna na kraju se sve svede na to. Kuciste i dizajn i lakoca rada. Meni niti jedan mob do sada nije bio tezak za koristenje pa mi taj argument ne znaci nista. A i ti presutis ono sto ti ne pase. Evo sad nisi komentarisao opet stra to iphone moze a drugi ne mogu. Samo kazes moze lakse  moze ljepse i sl. Svi to mogu. Pokusavam da shvatim sta je to toliko specijalno u tom iphone da su korisnici toliko slijepi. Evo prokomentarisi ovo sto napisah za bluetooth. Dao sam ti more primjena bluetootha. Niej to samo za muziku. Od sto puta koliko sam bluetooth koristio ne znam da li je ijednom to bila muzika. Eventualno neka zanimljiva melodija za zvono ali i dalje koristim defaultnu muziku za zvono. I ja nas razgovor i bilo koji drugi razgovor nisam smatrao za svadju i zao mi je ako si ti to tako dozivio. Ja tebi dajem objektivne argumente lako provjerljive a ti meni dajes subjektivne koje ja ne mogu provjeriti ili ih ja ne dozivljavam na taj nacin. Koristio sam iphone i nista me posebno niej impresioniralo duze od pet minuta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 17:30 (logic).
16 godina
Apple vs. Nokia

Jeste li se možda zapitali čija je podrška bolja u RH? Apple ili Nokia?
Imao sam nedavno slučaj da sam kupio neispravnu nokiu. Unutar 48 sati od kupovine, nokia besplatno zamjenjuje vaš uređaj ako nešto nije u redu s njim. Na žalost, ja sam zakasnio dan u T-mobile, te su mi telefon slali u Mobis u Zg na detekciju kvara. Ispred mene je bio nesretnik koji je isto tako prošao s iPhone-om. Svađao se pola sata s djelatnikom u T-Mobile-u a ovaj mu nije mogao pomoći jer politika Apple-a nije takva kao kod Nokije, te, bez obzira radi li se o prvih 48 sati ili ne, oni telefone šalju u najbliži apple-ov servis   negdje u Mađarskoj...i imaju pravo zadržati ga mjesec dana. Čovjek je bio lud i htio je prekinuti ugovor, što mu naravno nisu htjeli napraviti u T-Mobile-u bez plaćanja penala iz ugovora. Ne znam kako je ta priča završila...ali poanta je da je podrška za Nokije ipak malo bolja u RH nego za apple. Nije da je to bitna stvar, ali ponekad zna biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
logic kaže...

Ma nemoj se vrijedjati. Kad pricam o iphone ne mislim na tebe konkretno i to sam nekoliko puta rekao. Izvini ako sam te uvrijedio na bilo koji nacin al mi to stvarno nij ebila namjera.  A sto se tice dizajna na kraju se sve svede na to. Kuciste i dizajn i lakoca rada. Meni niti jedan mob do sada nije bio tezak za koristenje pa mi taj argument ne znaci nista. A i ti presutis ono sto ti ne pase. Evo sad nisi komentarisao opet stra to iphone moze a drugi ne mogu. Samo kazes moze lakse  moze ljepse i sl. Svi to mogu. Pokusavam da shvatim sta je to toliko specijalno u tom iphone da su korisnici toliko slijepi. Evo prokomentarisi ovo sto napisah za bluetooth. Dao sam ti more primjena bluetootha. Niej to samo za muziku. Od sto puta koliko sam bluetooth koristio ne znam da li je ijednom to bila muzika. Eventualno neka zanimljiva melodija za zvono ali i dalje koristim defaultnu muziku za zvono. I ja nas razgovor i bilo koji drugi razgovor nisam smatrao za svadju i zao mi je ako si ti to tako dozivio. Ja tebi dajem objektivne argumente lako provjerljive a ti meni dajes subjektivne koje ja ne mogu provjeriti ili ih ja ne dozivljavam na taj nacin. Koristio sam iphone i nista me posebno niej impresioniralo duze od pet minuta.

Nema problema, isprika prihvacena;). Nervira me bilo kakvo generaliziranje i predrasudjivanje a kad vidim da se modnog macka spominje u kontekstu s iphoneom (nisi ga ti spomenuo ali ovo s dizajnom me podsjetilo na to) onda mi se dize kosa na glavi. Pa zar ne vozi kerum ferrari, ili paris hilton bentleya? Dal je zato ferrari za cobane a bentley za razmazene bogatasice?

Ponavljao sam ti da procitas jer sam napisao: "Moze sve sta iphone moze - ali kako?"  - necu tu cijepidlacit sa kompasom, ne znam sta je sa voice controlom na symbianu a i ne mozemo ni ja ni ti znat kakvog sve softwarea ima na obe platforme (netko je spomenu bio da iphone koristi u muzickoj produkciji i da postoji odlicnog softwarea na iphoneu za to). Meni se naprimjer svidjaju site-specific aplikacije kojih za iphone imas vise nego za druge platforme (koristim imdb app, engadget app i jos par komada) jer mi je lakse i brze koristit ih nego desktop verziju site-a. Takodjer ovo "ali kako?" ne znaci da je sve losije na symbianu, al je cinjenica da su totalno drukciji os-ovi i da je neminovno da je na jednom od njih nesto dosta bolje implementirano. 

Npr. surfanje mi je ugodnije na iphoneu nego na 5800 zbog ekrana koji je 30% veci, kapacitivni i povoljnijeg omjera stranica za pregled weba - mislim da sam s time dosta objektivan. 

Za bluetooth sam vec rekao da bi bilo bolje da ga ima i da je nekome to vrlo vazno al da meni osobno nije. 

Mislim da moras uzet u obzir i to da me je iphone kostao manje nego bi me izasao 5800, a da je kod tebe u bih situacija bila obrnuta pa je i to razlog naseg razilazenja u stavovima. Da sam ja bio na tvom mjestu a ti na mome mozda bi ovdje raspravljali na isti nacin al u suprotnim ulogama ;)

17 godina
Chilly kaže...

Jeste li se možda zapitali čija je podrška bolja u RH? Apple ili Nokia?
Imao sam nedavno slučaj da sam kupio neispravnu nokiu. Unutar 48 sati od kupovine, nokia besplatno zamjenjuje vaš uređaj ako nešto nije u redu s njim. Na žalost, ja sam zakasnio dan u T-mobile, te su mi telefon slali u Mobis u Zg na detekciju kvara. Ispred mene je bio nesretnik koji je isto tako prošao s iPhone-om. Svađao se pola sata s djelatnikom u T-Mobile-u a ovaj mu nije mogao pomoći jer politika Apple-a nije takva kao kod Nokije, te, bez obzira radi li se o prvih 48 sati ili ne, oni telefone šalju u najbliži apple-ov servis   negdje u Mađarskoj...i imaju pravo zadržati ga mjesec dana. Čovjek je bio lud i htio je prekinuti ugovor, što mu naravno nisu htjeli napraviti u T-Mobile-u bez plaćanja penala iz ugovora. Ne znam kako je ta priča završila...ali poanta je da je podrška za Nokije ipak malo bolja u RH nego za apple. Nije da je to bitna stvar, ali ponekad zna biti.

Vrlo zanimljivo.

Nisam znao da je tako losa Apple-ova podrska...

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Apple vs. Nokia

neznam za nokiju, znam za sony ericson ili većinu uređaja s kojima je bilo problema ista procesdura i maltretiranje u tekoma. Isto i sa iPhoneom. Ne rješava to apple u hrvatskoj nego tekom. A da i rješava apple neznam bi li bilo bolje jer im je podrška u hrvatskoj generalno loša.

A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@ansha

Ne bi pricali suprotne price zato jer sam ja uvjek govorio i zatupao stajaliste da je jedina mjerodavna cijena ona koju proizvodjac trazi za svoj mob. Ako nokia kaze da je 5800 (karikiram) 300 $  to je meni jedina mjerodavna cijena.Koliko on kosta u mtelu ili t-comu je meni u ovoj prici potpuno nebitno. Karikiram, sta ako ja mogu dobiti 5800 ukraden na crno za 20 EUR-a zar bi to bila relevantna cijena? Naravno da ne bi.

15 godina
protjeran
logic kaže...

@ansha

Ne bi pricali suprotne price zato jer sam ja uvjek govorio i zatupao stajaliste da je jedina mjerodavna cijena ona koju proizvodjac trazi za svoj mob. Ako nokia kaze da je 5800 (karikiram) 300 $  to je meni jedina mjerodavna cijena.Koliko on kosta u mtelu ili t-comu je meni u ovoj prici potpuno nebitno. Karikiram, sta ako ja mogu dobiti 5800 ukraden na crno za 20 EUR-a zar bi to bila relevantna cijena? Naravno da ne bi.

Da, al onako bi ti mozda uzeo iphone a ne 5800(mislim da si cak negdje bio napisao da bi priznao da je iphone bolji da kosta isto, ako ne ti onda psiho). Potpuno mi je nejasno kad kazes da ti je jedina mjerodavna cijena ono sta trazi proizvodjac. Pa valjda je mjerodavna ona cijena po kojoj ga mozes nabaviti u svojoj zemlji? 

Malo previse karikiras spominjuci nesto potpuno ilegalno kao alternativu, sta usporedjujes pretplatu sa kradjom?? U cijelom svijetu se mobiteli uzimaju na pretplatu, a velika vecina kupaca smartphonea ih uzima na pretplatu. 

17 godina
neaktivan

Ne u ovakvim razgovorima. Glupo je jer ja i ti ne zivimo u istoj zemlji i nemamo iste uslove nabavke tog moba. Glupa je situacija da je u bih bolja 5800 a u RH iphone. Automatski to nije mjerodavna cinjenica. Meni je mjerodavna jedino cijena onog ko je doticni proizvod napravio. To je jedina univerzalna cijena za neki proizvod. TO sto neko drugi doplati umjesto tebe a ti njemu zauzvrat se obavezes na neki period je totalno relativno i zavisi od osobe do osobe. Tebi je recimo gprs ukljucen u tarifu a meni nije. Samim tim argument koristi mail dobija poptuno razlicite perspektivu na primjer. Stavimo ih u iste uslove recimo u prodavnici na istoj tarifi pa ih poredimo. Znaci otkljucane u maloprodaji mimo telekoma i po istoj cijeni gprs-a. Kako se onda odnose jedan prema drugom?

16 godina
neaktivan
Apple vs. Nokia

meni se cini da ovde neki ljudi nemaju zivota... 

logic, smatram te za pametnog covika tako da im vise nista ne trebas dokazivat jer ne mozes im utuvit u glavu... to je kao da ateistu pokusavas dokazat da postoji bog (znam zato sta su mi 5 hebenih sati dilipiz o tome da bog ovo ono postoje blabla, ali mi nisu mogli dokazat tako ni ti njima neces) pa se ostavi corava posla ako imas i mrvu pameti od onoga sta ja mislin da imas... Namigiva

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pa ja samo kazem da te razlicite okolnosti u kojima se nalazimo utjecu na izbor mobitela. Ja da sam u bih sigurno ne bi ni razmisljao o iphonu. Isto kao sta bi nas vecina imala macbook ili imac da zivimo u americi, al ovako su neisplativi.
16 godina
odjavljen
ansha kaže...
Pa ja samo kazem da te razlicite okolnosti u kojima se nalazimo utjecu na izbor mobitela. Ja da sam u bih sigurno ne bi ni razmisljao o iphonu. Isto kao sta bi nas vecina imala macbook ili imac da zivimo u americi, al ovako su neisplativi.

Svasta...

17 godina
neaktivan

NE znam bash. Evo gledan na bayu i iphne 3gs je preko 700 $ otkljucan a 5800 ispod 300 $ otkljucan.  Evo gledam neke rodavnice u zagrebu Iphon epreko 4000 Kkn a 5800 ispod 2500 A otprilike je tako i u BiH. To je mjerodavno.

I slazem se da uticu na izbor mobitela ali ne uticu na poredjenje mobitela. Jer ja cijelo vrijeme pricam generalno o iphoneu i 5800 a ne o tvom iphone i mojoj 5800. Mislim da duplo vecu cijenu iphone ne opravdava ni u ludilu. Pogoto kad vidis kakav mob dobijes za preko 4000 kn. A i to 4000 kuna je cijena iphone 3g sa 8 gb cini mi se.

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

logic, smatram te za pametnog covika tako da im vise nista ne trebas dokazivat jer ne mozes im utuvit u glavu... to je kao da ateistu pokusavas dokazat da postoji bog (znam zato sta su mi 5 hebenih sati dilipiz o tome da bog ovo ono postoje blabla, ali mi nisu mogli dokazat tako ni ti njima neces) pa se ostavi corava posla ako imas i mrvu pameti od onoga sta ja mislin da imas... Namigiva

Ne ubjedjujem ja nikoga vec razmujenjujem misljenje sa normalnim ljudima koji mogu pricati argumentovano.

16 godina
neaktivan
logic kaže...
Mitsuoka kaže...

Ne ubjedjujem ja nikoga vec razmujenjujem misljenje sa normalnim ljudima koji mogu pricati argumentovano.

problem je jedino sto ti jedini pametno argumentiras 

17 godina
neaktivan
Apple vs. Nokia
a mislim da se svi slažu da 5800 ima bolji omjer uloženo dobiveno al da je iPhone najpovoljniji ili bestbuy u pretplati u HR. U svakom slučaju 3Gs je ipak klasa iznad u odnosu ma 5800 i bilo bi ga logicnije uspoređivati sa N97 ili nekim HTCom novim. (bez obzira sto se i sa 5800 može vise manje sve al nešto je i u izradi a i hw je jači/skuplji na iPhoneu barem.)
A.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel ti to priznajes poraz? ;)

Nemoj me razocrati, imam posla veceras pa sa kim cu da ubijam vrijeme ;)

Salim se naravno ;)

16 godina
odjavljen
artfull kaže...
a mislim da se svi slažu da 5800 ima bolji omjer uloženo dobiveno al da je iPhone najpovoljniji ili bestbuy u pretplati u HR. U svakom slučaju 3Gs je ipak klasa iznad u odnosu ma 5800 i bilo bi ga logicnije uspoređivati sa N97 ili nekim HTCom novim. (bez obzira sto se i sa 5800 može vise manje sve al nešto je i u izradi a i hw je jači/skuplji na iPhoneu barem.)

Otprilike se slažem uz 2 dodatka. iPhone je best buy u pretplati onomu tko može preći preko njegovih nedostataka i ima volje petljati sa JB-om. Drugo, to stoji samo pod uvjetom da korisniku odgovara T-mobile pretplata jer iPhone na pretplatu ne može uzeti u VIP-u ni u Tele2, što je već prilično ograničeno.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
15 godina
protjeran
MrBlc kaže...
artfull kaže...

Otprilike se slažem uz 2 dodatka. iPhone je best buy u pretplati onomu tko može preći preko njegovih nedostataka i ima volje petljati sa JB-om. Drugo, to stoji samo pod uvjetom da korisniku odgovara T-mobile pretplata jer iPhone na pretplatu ne može uzeti u VIP-u ni u Tele2, što je već prilično ograničeno.

Ja bi rekao onome ko moze preci preko nedostataka ili onome ko ce ga jailbreakat, jer ga se jailbreaka da bi se uklonili nedostatci. Osobno mi se t-mobile pretplata cini ok odmjerena s tim da je malo vise okrenuta internetu a manje pogodna onima koji puno pricaju. 

Trebali bi svi na smartphone si instalirat voip programe ala skype i placat samo podatkovni promet ;)

17 godina
neaktivan
nev75 kaže...

Pa vi ste stvarno nevjerovatni..

To što vama ne odgovaraju karakteristike iphonea, ne znači da on nije dobar..

on je drugačiji, a tek kad je izašao svi su se čudili otkud sad ovo??extra dobar TS (ni danas mu nema premca)..ekran svemirski,multitouch,izrada,dizajn..

da,da naravno da ni onda nije imao BT,video snimanje itd. itd.ali jel to smetalo ekipi da ga se nabavlja iz amerike ak treba????

nema on ni sad pun k...toga što bi TREBAO imat?al čekaj ako tim ljudima koji ga kupuju ,imaju to ne treba pa ko sam ja da se pravim pametan??a tako i vi..

meni treba sve..ja sam kupio e72..

brata mog boli ona stvar za to sve, on ima iphone..

eto toliko smo svi različiti,da..

pametnjakovići jedni..

Stvarno, tko smo mi da se pravimo pametni jer taj mobitel je uistinu svemirsko čudo tehnike. Kako drugčije objasniti naručivanja iz amerike, čekanje u redu za kupiti ga (još si morao dati nekakvu kauciju). Pa bio je čak i na Dnevniku gdje su razni inženjeri/stručnjaci davali svjedočanstva o njegovim magičnim sposobnostima. Između ostaloga i po dnevnim novinama je bio veliki broj stručnih članaka o tom magičnom čudu. A mi jadnici se ovdje pravimo pametni...

Konzolitis - destroying games since PS 2
16 godina
odjavljen
Tony kaže...

Stvarno, tko smo mi da se pravimo pametni jer taj mobitel je uistinu svemirsko čudo tehnike. Kako drugčije objasniti naručivanja iz amerike, čekanje u redu za kupiti ga (još si morao dati nekakvu kauciju). Pa bio je čak i na Dnevniku gdje su razni inženjeri/stručnjaci davali svjedočanstva o njegovim magičnim sposobnostima. Između ostaloga i po dnevnim novinama je bio veliki broj stručnih članaka o tom magičnom čudu. A mi jadnici se ovdje pravimo pametni...

Zaboravio si najvazniju stvar oko stajanja u redovima, a to je bila ocijena tvoje 'kreditne' sposobnosti, odnosno hoces li (prema njima) moci placati to sto se od tebe trazi ili neces.

Na stranu to sto su ljudi odbijani zbog nikome/nikad znanih razloga, ali sadomazohista je uvijek bilo i biti ce ih...

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.3.2010 23:31 (Mrgud Veliki).
16 godina
odjavljen
Apple vs. Nokia

Ok, služili smo se oko 99% stvari i kulturno završili raspravu, tako da mislim da je sada idealno vrijeme za lock jer više nema ništa što bi netko mogao napisati, a da već nije rečeno. Može jedino krenuti novi ciklus pretjerivanja iz početka, što mislim da nikomu nije u cilju.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tony kaže...
nev75 kaže...

Pa vi ste stvarno nevjerovatni..

To što vama ne odgovaraju karakteristike iphonea, ne znači da on nije dobar..

on je drugačiji, a tek kad je izašao svi su se čudili otkud sad ovo??extra dobar TS (ni danas mu nema premca)..ekran svemirski,multitouch,izrada,dizajn..

da,da naravno da ni onda nije imao BT,video snimanje itd. itd.ali jel to smetalo ekipi da ga se nabavlja iz amerike ak treba????

nema on ni sad pun k...toga što bi TREBAO imat?al čekaj ako tim ljudima koji ga kupuju ,imaju to ne treba pa ko sam ja da se pravim pametan??a tako i vi..

meni treba sve..ja sam kupio e72..

brata mog boli ona stvar za to sve, on ima iphone..

eto toliko smo svi različiti,da..

pametnjakovići jedni..

Svemirsko cudo tehnike jer su ljudi navalili kupovati?

Hehehehhehe

Kave to veze ima jedno sa drugim?

A sta bi drugo bilo? Pomodarstvo, jak marketing,...

I buba se prodala u ogromnom broju primjeraka pa nije bila svemirsko cudo tehnike.

Hoces reci da su stanovnici balkana tehnoloski osvijesteni pa svi prepoznaju to svemirsko cudo tehnike i zele ga odmah?

Hehehehehhe

Zanimljivo razmisljanje ;)

17 godina
neaktivan
MrBlc kaže...

Ok, služili smo se oko 99% stvari i kulturno završili raspravu, tako da mislim da je sada idealno vrijeme za lock jer više nema ništa što bi netko mogao napisati, a da već nije rečeno. Može jedino krenuti novi ciklus pretjerivanja iz početka, što mislim da nikomu nije u cilju.

Ne vidim zasto tebi smeta ovaj thread i zasto mislis da ti znas sta ce ko reci i kad. Jednostavno nemoj citati i sve 5.

15 godina
neaktivan
Apple vs. Nokia

e moj logic ti si toliko uporan da to još nije viđeno..

ima na netu milion recenzija i raznih članaka koje opisuju početak prodaje iphonea i kako su svi proizvođači ostali zatečeni njegovim TS-om..jednostavno im je trebalo duuugo da odgovore..činjenica dečko , činjenica..ovo drugo sve bilo prosječno na njemu..

evo jedan primjer..frend mi kupi iphone 3g tad tek izašao,ma čudo jel..sjedimo nas 4 - 5 u restoranu i on nama to pokazuje..

a ja u to vrijeme imao nokiu e 51 teh.karakteristikama bolju od iphona i ja to njima objašnjavam..oni onak hladno ma jebo ti svoj telefončić ne vidi se ništ na njemu..

iphone nikad nije superiroran tehničkim specifikacijama, nego u DOŽIVLJAJU!

doduše, danas i ne baš toliko kao prije par godina..

a apple naravno ima jedan jedini proizvod i imaju takvu politiku uzimanja love..svaki updejt nešto nadograde..tak se zgrće lova..

za razliku od nokije koja je socijalno osjetljiva pa žive od donacija

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EZY-E kaže...
Mitsuoka kaže...
nev75 kaže...

Apple nije brand ???

Pa sa jednim jedinim modelom drže pun k....tržišta smartphonea..

Pa oni su brand u koje god područje dođu..Da počnu radit aute brzo bi prerasli u ikonu..

da oni pocnu radit auta mogao bi otvorit samo jedna vrata jer je to tako radi sigurnosti, a ne bi postojao ni poklopac motora, jer ko jos otvara poklopac motora.. -.-'

e s ovim se u potpunosti slazem!

hahaha..jako ste pametni..po toj logici bi značilo da im i kompjuteri ne valjaju jel tako??!!

koji su btw. prvi izbor profesionalaca i pravih entuzijasta..al odakle bi vi to znali,kad ih nikad niste ni vidili..

ma admin.lockaj ovu temu, stvarno više nema smisla o ičemu raspravljat..

16 godina
neaktivan
nev75 kaže...
EZY-E kaže...
Mitsuoka kaže...
nev75 kaže...

Apple nije brand ???

Pa sa jednim jedinim modelom drže pun k....tržišta smartphonea..

Pa oni su brand u koje god područje dođu..Da počnu radit aute brzo bi prerasli u ikonu..

da oni pocnu radit auta mogao bi otvorit samo jedna vrata jer je to tako radi sigurnosti, a ne bi postojao ni poklopac motora, jer ko jos otvara poklopac motora.. -.-'

e s ovim se u potpunosti slazem!

hahaha..jako ste pametni..po toj logici bi značilo da im i kompjuteri ne valjaju jel tako??!!

koji su btw. prvi izbor profesionalaca i pravih entuzijasta..al odakle bi vi to znali,kad ih nikad niste ni vidili..

ma admin.lockaj ovu temu, stvarno više nema smisla o ičemu raspravljat..

hmmm to bi bilo zanimljivo da mi ocuh nema jednog MBpro-a, ali ipak da to je za poslovnu upotrebu, ali vecina nas u kucnim uvjetima ostaje dosta uskracena, a i poslovnjac isto znaju ostat...pogotovo radi dreamweavera koji se rusi... ali ovdje je tema mobiteli a ne kompjuter koji bi cak i ja uzeo za jedno 10 god kd mi do*izde igre

16 godina
neaktivan
Apple vs. Nokia

OMG..sad mi nebi trebali imati iPhone, zato sto ekipa koja ima Nokiu misli da se pre**ravamo ??

Kakvo vam je to razmisljanje ?? Meni se osobno iPhone svidja i ima dosta dobre specifikacije, valjda sam ga zato i kupio.. Znao sam mane i prednosti..

Sad ja nebih trebao imati takav mobitel jer imam 16 god. i ispada da se pre**ravam?

Ne zalim ni malo sto sam kupio iPhone i sto nisam uzeo nesto drugo jer meni je potpuno OK..

Vecina vas sa Nokiama i neznam cim niste ni imali iPhone u rukama te ga koristili, neki od vas i jesu,..Ja nisam imao 5800 ili N9XX pa negovorim da su ruzni, losi i da ima nesto fali, dok probam te Nokie tek onda cu reci svoje misljenje o njima, a do tada Cool

Apple iPhone 3GS 16GB
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 13:48 (lg-viewty).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ja ga koristio i pricam iz prve ruke. vau efekat ne djeluje na svakoga.Na mene recimo. STa znaci vau efekat. Mene je to pogodilo ajmo tako reci kad sam vidio n900 ali iphone? Jock. L

17 godina
neaktivan
nev75 kaže...

ima na netu milion recenzija i raznih članaka koje opisuju početak prodaje iphonea i kako su svi proizvođači ostali zatečeni njegovim TS-om..jednostavno im je trebalo duuugo da odgovore..činjenica dečko , činjenica..ovo drugo sve bilo prosječno na njemu..

evo jedan primjer..frend mi kupi iphone 3g tad tek izašao,ma čudo jel..sjedimo nas 4 - 5 u restoranu i on nama to pokazuje..

a ja u to vrijeme imao nokiu e 51 teh.karakteristikama bolju od iphona i ja to njima objašnjavam..oni onak hladno ma jebo ti svoj telefončić ne vidi se ništ na njemu..

a apple naravno ima jedan jedini proizvod i imaju takvu politiku uzimanja love..svaki updejt nešto nadograde..tak se zgrće lova..

Hehehehhe

Ima nas kojima je to alat za obavit sta treba a ne da ga dozivljavamo. Meni je dozivljaj kad vidim sta sve nema i ne moze. To je stvarno dozivljaj ;)

16 godina
neaktivan
logic kaže...
nev75 kaže...

Hehehehhe

Ima nas kojima je to alat za obavit sta treba a ne da ga dozivljavamo. Meni je dozivljaj kad vidim sta sve nema i ne moze. To je stvarno dozivljaj ;)

aj gle, nije ni Nokia perfektna, svatko ima svoj ukus, a o ukusima se ne raspravlja !

Apple iPhone 3GS 16GB
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice