Ima odlican TS, nitko to ne osporava.
Samo, mislim da je kapacitivni ekran generalno neprecizniji od rezistivnih, ali zato osjetljiviji.
Iskreno, obje tehnologije su odlicne i tu negdje i sa preciznoscu i sa osjetljivoscu da je tesko vidjeti razliku.
Jedino sto daje malu prednost kapacitivnom je sto podrzava multitouch.
pa ček ček kakve se ovdje gluposti prosipaju - jel ovdje itko ikad držao u ruci 5800 i iPhone? iPhone da ima manju tipkovnicu od 5800 - pa iPhone ima veći ekran i na većem dijelu ekrana je tipkovnica?!¨?! Dok tipkaš, skužiš da si krivo stisnuo, malo pomakneš prst na dobro slovo i ono primi samo ono slovo gdje si otpustio prst, a kod 5800 i svih ostalih sa rezistivnim ekranima ak fulaš fulao si! Rezistivni ekrani se napuštaju. Pa netko tko je ikad imao barem mjesec dana iPhone, G2 ili Omniu HD shvaća o čemu govorim,a što ste navalili s tom 5800 kad je tu X6 (i da, koristi kapacitivni ekran). Tehnologija je to koja je zastarjela i bila je dobra prije 10 godina na ipaqu, ali sada bi zaista bilo vrijeme za nešto bolje.
Uostalom, evo i test za nevjernike
Ma genije tu je sve jasno ko dan. Iz nekog razloga sam primjetio da(na ovom forumu pogotovo)je 5800 nevjerovatno obožavan mobitel.
al dobro, to pripisujem nedostatku novaca u današnje vrijeme da bi se kupio neki bolji mob.
Naravno da je tu X6 puno bolji za usporedbu.em je ljepši em je kvalitetniji em je sve..
jedino symbian ne može više držat korak, stvarno je zastario i prekompliciran.
Zamislite samo da imamo takav OS na kompu??!!katastrofa bi bila..
N900 je sasvim neka druga priča i ne može se uspoređivat sa iphonom..totalno su dragčije koncepcije i ciljaju na različite korisnike.
sve u svemu 5800 je druga liga,X6 ajde tako tako..može i zaigrat u prvoj..
Eh da,ja inače koristim dva mobitela. Obadvije nokie samo iz razloga što me živciraju TS mobiteli.