Imam iphone mogu vam iskreno reci da bolji mobit.nisam do sada koristio a imao sam razne modele raznih proizvodjaca;ono sto je najbolje kod iphonea je da sto god vam zatreba odete na net i skinete app,prakticno moze sve od navigacije,kompasa,gps pozicioniranja,mjerenja brzine u autu,vaservage,igrica,iphoda(muzike) sve sto zamislis;a sad ono najvaznije ne kvari se i ne blokira radi brzo ma super je.Preporuka neces pogrjesit!!
here we go again ;)
Hhahahhaha
Ja nemam ni snage ni volje vise ;)
Psiho nastavi ;)
here we go again ;)
Hhahahhaha
Psiho nastavi ;)
Još si dobro i izdržao sa snagom i voljom biti prisutan na svakoj "iphone" temi, i pri tome još vrlo aktivan.
To je pohvala ili kritika ;)
I jos sam jako aktivan ;)
I mala ispravka, na svakoj apple temi. Manje vise svakoj ;)
Imam iphone mogu vam iskreno reci da bolji mobit.nisam do sada koristio a imao sam razne modele raznih proizvodjaca;ono sto je najbolje kod iphonea je da sto god vam zatreba odete na net i skinete app,prakticno moze sve od navigacije,kompasa,gps pozicioniranja,mjerenja brzine u autu,vaservage,igrica,iphoda(muzike) sve sto zamislis;a sad ono najvaznije ne kvari se i ne blokira radi brzo ma super je.Preporuka neces pogrjesit!!
Ovo moze SVAKI noviji smartphone jos od Nokie n95. (izuzev kompasa)
here we go again ;)
Hhahahhaha
Psiho nastavi ;)
Haha, sta mi ovdje stafetu trcimo po forumu?
ono sto je najbolje kod iphonea je da sto god vam zatreba odete na net i skinete app,prakticno moze sve od navigacije,kompasa,gps pozicioniranja,mjerenja brzine u autu,vaservage,igrica,iphoda(muzike) sve sto zamislis;a sad ono najvaznije ne kvari se i ne blokira radi brzo ma super je.Preporuka neces pogrjesit!!
pa ovo šta si napisao može svako drugi mob (skidanje igara, navigacijskih karata,muzike...) šta se tiće kvarova i blokavanja tu bitnu ulogu ima i sreća. meni npr. se niti jedan mob još nije pokvarija ili umra.
here we go again ;)
Hhahahhaha
Psiho nastavi ;)
Jel ovo vaš osobni rat protiv iPhonea?
Vise licna zajeba....ja ;)
Ma nemamo mi nista protiv iphonea vec se zezamo na racun ovih sto ga kuju u zvijezde i idu spavati sa njim ;)
A oni se pale kao hepo kockice ;)
@psiho
zaboravio si da N97 ima kompas ;)
logic i psiho se trude da isprovociraju sve na forumu sa postovima protiv iphone-a,nebi li se organizivala akcija kupovine iphonea za njih dvojicu
hahah
Ih odade nas a vec smo bili skoro uspjeli ;)
Ih odade nas a vec smo bili skoro uspjeli ;)
pa morao sam,kada ste vec rekli da cete ih prodati i kupiti sebi nesto kvalitetnije :)
bolje da ga kupe meni,ja bih ga cuvao,ako treba spavao bih sa njim XD
Ovo moze SVAKI noviji smartphone jos od Nokie n95. (izuzev kompasa)
here we go again ;)
Hhahahhaha
Psiho nastavi ;)
Nokia N95 ne treba kompas kad ima punokrvni GPS, što ajvanabeafon nema...
Ajkvazifon ima "kompas" koji u stvari nema ništa sa pravim GPS-om, nego koliko sam pratio razvoj
ima nešto olakšanu verziju GPS-a, koja smijer određuje prema GSM/UMTS signalu koji
dobija iz mobilnih odašiljača, i radi super u gradovima i okolici, ali u pustoši baš i ne.
Tu N95 udara još jedan od mnogih šamara ajfonu, jer punokrvni GPS + accelerometar
daju brojne prednosti: pedometar (brojač koraka), Garmin navigacija, Tom Tom i još mnoge druge,
a sve to samo na bazi softwarea koji se kupi, jer hardware je tu.
Imam N95, stara je 3 godine, još uvjek razvaljuje iPhone.
Ajde uslikaj sliku u mraku. Ajde prebaci MP3, sliku ili snimak bluetoothom pomoću ajfona,
ajde promijeni melodiju poziva u neku MP3 skladbu, koju si prije toga
mukotrpno prebacivao preko iTunesa.
Naravno da se to ne može, dok se ne jailbreaka, a to svatko ne zna, a i gubi se jamstvo,
te to "nije out of the box" uređaj, nego smeće.
Ajfon je američki pokušaj da ima "najbolji mobitel", kao što ima i najbolje PC uređaje.
Prije 3-4 godine, Apple je pokušao kupiti Nokiu, koja ju je lagano odj*bala,
što je njima tako teško palo na njihova jadna američka srca, jer kakva su oni
nacija kad nemaju sve najbolje. Pokušavaju biti bolji od kraljice Nokie,
kraljice Europe, ali nemogu i neće.
Sve tri revizije istog moba su smeće. 3.2mpix, sa 2.0mpix optikom, koja
je softwareski povećana na veću rezoluciju, jeah fail.
Pogledajte na youtubeu šale "ajfon vs nokia", gdje lik lika sprda,
jedan je Nokia a drugi ajfon. Epic win.
Nick ti je odgovarajuci ;)
Tu N95 udara još jedan od mnogih šamara ajfonu, jer punokrvni GPS + accelerometar
daju brojne prednosti: pedometar (brojač koraka), Garmin navigacija, Tom Tom i još mnoge druge,
Boldano.
Mozete si misliti na sta sam ja prvo pomislio. xDxD
Ne zelim misliti ;)
i nemoj nam reci ;)
Ma zna on sta je samo ima pokvarene misli ;)
Nokia N95 ne treba kompas kad ima punokrvni GPS, što ajvanabeafon nema...
Ajkvazifon ima "kompas" koji u stvari nema ništa sa pravim GPS-om, nego koliko sam pratio razvoj
ima nešto olakšanu verziju GPS-a, koja smijer određuje prema GSM/UMTS signalu koji
dobija iz mobilnih odašiljača, i radi super u gradovima i okolici, ali u pustoši baš i ne.
Ti ne znaš razliku između kompasa i GPS-a, nemaš pojma o iPhone hardware-u a svejedno pičaš o njemu, drugim riječima - praviš budalu od sebe.
AJd vjeko nemoj tako ostro. Mlad je naucice ;)
Ti ne znaš razliku između kompasa i GPS-a, nemaš pojma o iPhone hardware-u a svejedno pičaš o njemu, drugim riječima - praviš budalu od sebe.
Pokaži mi GPS koji radi bez kompasa. Ako mi nađeš takav, ja ti pošaljem svoju N95.
Naravno, takav uređaj nećeš naći. A ajfon kompas je prodavanje "muda pod bubrege".
Napominjem da ovo nije branjenje iphona a jos manje applea :)
Napominjem da ovo nije branjenje iphona a jos manje applea :)
kako ti nije dosadno zapocinjati opet raspravu=)???
Pokaži mi GPS koji radi bez kompasa. Ako mi nađeš takav, ja ti pošaljem svoju N95.
Naravno, takav uređaj nećeš naći. A ajfon kompas je prodavanje "muda pod bubrege".
Definisi kompas. Znas li ti uopste kako funkcionise GPS? kompas je usputna funkcija GPS-a a ne dio GPS-a.
Bilo mi je malo i žao zbog tog mog posta, sad više nije.
Definisi kompas. Znas li ti uopste kako funkcionise GPS? kompas je usputna funkcija GPS-a a ne dio GPS-a.
Kompas određuje strane svijeta,
GPS dobiva informaciju od satelita.
E sad, svaki GPS ima kompas, ne da sam određuje strane svijeta, nego dobiva od satelita povratnu informaciju.
Dakle matematika štima, GPS ima kompas koji radi. Meni je dosta da vidim na Garminu položaj i orijentaciju tijela
u prostoru, i to je to, znam gdje sam, kud idem, na koju stranu...
Jedina prednost kompasa nad GPS-om je ta, što radi i na moru, gdje nema zemlje tj. podloge,
tu se GPS izgubi, ali kome treba GPS i kompas na moru?
Ja neću ploviti morem, niti oceanom, a i da plovim, nebi se pouzdao u već ionako nepouzdani ajfon,
Kupio bi pravi uređaj sa radio stanicom, jer šta je sigurno, sigurno je.
Hahahahhahahahahahahaha
Kakve veze ima podloga sa kompasom i GPS-om? Malo si bjezao sa casova fizike izgleda ;)
GPS nema kompas u klasicnom smislu. Uzmi ti fino svoju nokiju i stoj u mjesti i vidi kako ti taj komaps radi. I kako mislis GPS se na moru izgubi? Valjda se ti izgubis pa ti GPS nadje put ;)
sad mi bas zao sto zakljucas HOS ;)
I kakve veze ima radio stanica sa GPS i kompasom ;)
Jaoooooooooooooooooooooooooo
Hahahhahaa
Uljepsa mi dan ;)
Vjeko javi se kad ustanes sa poda ;)
Gle, znam kako to fino radi u praksi.
Uzmi GPS autonavigaciju, popni se s njom na most, ili odi negdje na čamac na pecanje, vidjet ćeš da ne radi kako spada.
Izgubi se, jer od nekud se signali iz samog satelita moraju odbijati, tj. zrcaliti.
Nikad nisi koristio GPS navigaciju? Evo primjera. Nalaziš se na sredini mosta, i navigacija ti kaže da skreneš lijevo,
makar si na mostu, i do tog skretanja treba još 100m.
Zbog loše refleksije signala od tekućinu, koja ima drugu gustoću te valove lomi drugačije od krute površine,
GPS se dezorijentira, te daje krivu informaciju.
A da znaš fiziku, znao bi zašto voda, s čime je to povezano itd.
Spavao si u 3. ili 4. godini, ne sjećam se, bilo je davno, a samo poglavlje se jednostavno zvalo "valovi".
Prouči još jednom knige..
E sad, svaki GPS ima kompas, ne da sam određuje strane svijeta, nego dobiva od satelita povratnu informaciju.
Dakle matematika štima, GPS ima kompas koji radi. Meni je dosta da vidim na Garminu položaj i orijentaciju tijela
Jedina prednost kompasa nad GPS-om je ta, što radi i na moru, gdje nema zemlje tj. podloge,
Ja neću ploviti morem, niti oceanom, a i da plovim, nebi se pouzdao u već ionako nepouzdani ajfon,
Pomocu GPS-a mozes odrediti samo polozaj a ne i orijentaciju tijela.
Orijentaciju tijela mozes odrediti sam, kada si u pokretu pa vidis u kojem smijeru se kreces.
Pomocu GPS-a mozes odrediti samo polozaj a ne i orijentaciju tijela.
Orijentaciju tijela mozes odrediti sam, kada si u pokretu pa vidis u kojem smijeru se kreces.
Pa u praksi ti je to dovoljno, zar ne? Osim ako si se rodio kao kamen, pa se ne možeš kretati. :P
Ovaj lik je gaaaaadnooo pobrkao stvari.
LOL