Android - pitanja i odgovori

poruka: 54
|
čitano: 14.144
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen

Najbolji i potpuno besplatni player jest MXplayer sa codecima, podrzava gotovo sve video formate te titlove. 

0 0 hvala 0
14 godina

Kupio sam na Playu TB Pro i PowerAmp Unlocker. Mogu li sada na curinom S3 se ulogirati u dućan sa više accountova (svojim i njenim) tek toliko da i njoj instaliram navedene aplikacije, a onda ona opet logira sebe (i po mogućnosti mene obriše)? Hoće li se brisanjem mog accounta onda iz moba obrisati i aplikacija kupljena kroz taj account? Je li to izvedivo i postoji li nekakav rizik od bananja accounta radi toga? Ima li itko iskustava? Hvala

prepičkavanje, staklenkom ajvara, ljudi koji pišu komentare poput LOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

zdravo. imam alcatel ot997,android 4.0.4 ICS. pokusavam vec danima da napravim folder u glavnom meniju i nikako da uspem..svaki put napravim na pocetnom ekranu a to mi ne treba..da li moze neko da mi kaze kako to da uradim ukoliko je uopste moguce posto imam vec instalirano 5 launchera i nista mi ne pomaze..unapred hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Android - pitanja i odgovori
imam jedno pitanje,kako s huaweia u8650 prebaciti poruke na sim ili memorijsku? molim pomoc.hvala
by Težak
14 godina
k510 kaže...
imam jedno pitanje,kako s huaweia u8650 prebaciti poruke na sim ili memorijsku? molim pomoc.hvala

Koja je verzija sustava na njemu? Na svakoj je malo drugcije. Na 4.1.2 odes na imenik- uvoz/izvoz-izvoz na sim karticu ili memorijsku-profit!

14 godina
neaktivan
Na njemu je 2.3.3. , imam važne poruke a htio bi spremit a neznam kako
by Težak
14 godina
k510 kaže...
Na njemu je 2.3.3. , imam važne poruke a htio bi spremit a neznam kako

Aha, ja sam tebe skuzio kontakze prebaciti na SIM, jer je to cest slucaj.

A ako hoces poruke na memorijsku, onda skini titanium backup sa play storea.

14 godina
neaktivan
ne kontakte,njih znam.
ajde budem skinuo pa ti napišem dal sam uspio,hvala :)
by Težak
14 godina
neaktivan
nemogu urediti jer sam preko moba ali nisam uspio, piše mi da treba biti full verzija, jel ima koja druga aplikacija free?
by Težak
14 godina
k510 kaže...
nemogu urediti jer sam preko moba ali nisam uspio, piše mi da treba biti full verzija, jel ima koja druga aplikacija free?

Ako hoces za aplikacije se obrati ovdje http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=303&jumpto=3567057&sort=asc&view=flat

12 godina
protjeran
Što mislite generalno o ovim kineskim markama kojih baš nema na svjetskom tržištu, a imaju vrhunske androide u sebi i relativno su jeftini sa high end specifikacijama? Evo npr ovaj stroj http://lalayer.wordpress.com/2013/03/08/best-smartphone-umi-x2-review-umi-x2-smart-phone-5-19201080-mt6589-a7-quad-core-1-2ghz-13mp-camera-android-4-1-rs-14000-240-260-2/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...
Što mislite generalno o ovim kineskim markama kojih baš nema na svjetskom tržištu, a imaju vrhunske androide u sebi i relativno su jeftini sa high end specifikacijama? Evo npr ovaj stroj http://lalayer.wordpress.com/2013/03/08/best-smartphone-umi-x2-review-umi-x2-smart-phone-5-19201080-mt6589-a7-quad-core-1-2ghz-13mp-camera-android-4-1-rs-14000-240-260-2/

Evo ja uzeo prestigio multiphone pap4500 koji je kinez brandiran od strane prestigia i pioneer-a i ja sam zadovoljan kaj god bacio u njega (tipa modern combat 4 i most wanted) drzi 45 fps lock (refresh rate 44.66 hz i vsync) tako da imam za sada pozitivna iskustva , dodatna sigurnost mi je 24 mjeseca garancija i podrska...

12 godina
neaktivan

Pozdrav.rootovo sam galaxy s3..i sad nemogu da udjem na trg play .tj market.kaze mi da unesem google racun.ja unesem i izbaci gresku kao da nije moguce povezati.kao da je podatkoovna usluga..bla bla.probam napraviti novi i isto sve.hitno mi pomoc treba.znaci android mi nemoze da se uloguje u hoogle racun.hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

idi u postavke,aplikacije,sve i nađi trgovinu play i obriši podatke

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Opet isto ..

14 godina
neaktivan

napravi isto to za google services framework, i za trg. gogole play, i restart (to sam zab napisati)

ako to ne uspije ponovi postupak,ali i prije pobrisi google accounte koje imas pa ih ponovno unesi

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android - Google play

Poz.Kupijo sam LG Android telefon i ima wif i na laptopu i na njemu ali posto mi je internet malo slabi.slabije koristim na telefonu dok je na laptopu uredu..pa me zanima dalie mogu da se skida aplikacije na pc.Ja sam neke aplikacije skino preko telefona i njegovog google play ali je spor net pa treb puno, Ja bi to uradijo preko laptopa ali pojavi mi se ova greska kako da je popravi i da budem logovan  na google playy..Evo slika pa volijo bi da mi pomogne te Hvala unapred svima 

http://upload.slike.com/slike/Wn17Q.jpg

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Android - Google play
Karabeg007 kaže...

Poz.Kupijo sam LG Android telefon i ima wif i na laptopu i na njemu ali posto mi je internet malo slabi.slabije koristim na telefonu dok je na laptopu uredu..pa me zanima dalie mogu da se skida aplikacije na pc.Ja sam neke aplikacije skino preko telefona i njegovog google play ali je spor net pa treb puno, Ja bi to uradijo preko laptopa ali pojavi mi se ova greska kako da je popravi i da budem logovan  na google playy..Evo slika pa volijo bi da mi pomogne te Hvala unapred svima 

http://upload.slike.com/slike/Wn17Q.jpg

Ne mozes instalirati igrice s google playa na PC.

16 godina
Re: Android - Google play
nemozes direktno s google playa, al zato mozes s mnogo drugih stranica kao sto su blapk market itd...iako su tu cesto sve "skrekane" verzije a ne free
dado
16 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

kada bi mogli očekivati OTA update 4.3 preko VIP-a?

Vidim da je pušten još krajem 7. mjeseca.

AMD Athlon X2 7750+ Gigabyte MA78GM-S2H Gigabyte Ati Radeon 4670 512 mb 4 gb OCZ, Platinum XTC LG Flatron W2241S PSU Fortron 400W

0 0 hvala 0
12 godina

A koji mobitel? ovi i o proizvođaču.

0 0 hvala 0
13 godina

Pozz, uskoro planiram napraviti Visu electron povezanu sa kunskim računom pa me samo zanima hoću li njome moći kupovati na gp-u, jer su ondje dolari (takoder sam cuo da se može kupovati sa paypalom na gp-u, pa me zanima je li to istina i kako to ide...) ili mi za to treba devizna Visa electron?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Flore kaže...

Pozz, uskoro planiram napraviti Visu electron povezanu sa kunskim računom pa me samo zanima hoću li njome moći kupovati na gp-u, jer su ondje dolari (takoder sam cuo da se može kupovati sa paypalom na gp-u, pa me zanima je li to istina i kako to ide...) ili mi za to treba devizna Visa electron?

Ja imam paypal prek devizne Vise Electron u PBZ banci. Za kunsku ti ne znam, ali gdje god sam čitao svi su pravili devizne s nekakvom većom međunarodnom valutom tipa dolar ili euro.

13 godina

Ček,znaci ti plaćaš sa paypalom ili sa deviznom Visom sa dolarom na Google playu kad kupuješ?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice