ja poslujem sa msanom, a njihov servis bi usporedio sa 50% vemilovog... Valjda nesto neznaju napravit pa zavlace koliko mogu, a dogadalo mi se negativnih stvari koliko i pozitivnih
Ja sam imao poslovnih kontakata sa gotovo svim vecim informatickim firmama u ovoj drzavi i najiskrenije niti sa jednima nisam prezadovoljan. Svi imaju svoje mane i prednosti. Slucaj nezadovoljnog kupca imaju sve trgovine i firme, a to nije nista nenormalno, cak bih se usudio reci da je to uobicajeno. I ja sam bio nezadovoljan kupac, i ja sam imao nezadovoljne kupce.... Ono sto treba znati da ne treba generalizirati, jer svaki slucaj je individualan.
Dobru firmu ne cini lijepo uredjen prostor, nego ljudi. To je trenutno van dosega menadzmenta u ovoj drzavi. Jednoga dana kada to postane temelj svake firme vjerujem da ce nezadovoljstva u poslovanju pasti na minimum.
Ja imam dobra iskustva sa Linksom i ADMom... Kad je frka se lijepo jave da ce to potrajat jer su zapeli. Jednom me iz linksa zvao i rekao "oprostite, ja to neznam, ako vam nije probmlem ja cu to negdje saznat pa za jedno 5 dana se cujemo ako sam shvatio kako, ako ne dobivate novi uredaj" bio je na garanciji, i na kraju je serviser platio kavu kad sam dosao po uredaj jer sam ga "naucio" necem, tj dao mu vremena da nauci...
ADM dostava tocna i sljedeci radni dan !!!! s reklamacijama nemam iskustva