Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

poruka: 100
|
čitano: 32.776
|
moderatori: vincimus, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE???
syncmaster245b kaže...
Hacker-ri kaže...

ja poslujem sa msanom, a njihov servis bi usporedio sa 50% vemilovog... Valjda nesto neznaju napravit pa zavlace koliko mogu, a dogadalo mi se negativnih stvari koliko i pozitivnih

Ja sam imao poslovnih kontakata sa gotovo svim vecim informatickim firmama u ovoj drzavi i najiskrenije niti sa jednima nisam prezadovoljan. Svi imaju svoje mane i prednosti. Slucaj nezadovoljnog kupca imaju sve trgovine i firme, a to nije nista nenormalno, cak bih se usudio reci da je to uobicajeno. I ja sam bio nezadovoljan kupac, i ja sam imao nezadovoljne kupce.... Ono sto treba znati da ne treba generalizirati, jer svaki slucaj je individualan.

Dobru firmu ne cini lijepo uredjen prostor, nego ljudi. To je trenutno van dosega menadzmenta u ovoj drzavi. Jednoga dana kada to postane temelj svake firme vjerujem da ce nezadovoljstva u poslovanju pasti na minimum.

Ja imam dobra iskustva sa Linksom i ADMom... Kad je frka se lijepo jave da ce to potrajat jer su zapeli. Jednom me iz linksa zvao i rekao "oprostite, ja to neznam, ako vam nije probmlem ja cu to negdje saznat pa za jedno 5 dana se cujemo ako sam shvatio kako, ako ne dobivate novi uredaj" bio je na garanciji, i na kraju je serviser platio kavu kad sam dosao po uredaj jer sam ga "naucio" necem, tj dao mu vremena da nauci...

ADM dostava tocna i sljedeci radni dan !!!! s reklamacijama nemam iskustva

potpis :D
16 godina
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE???

Kad se ide u servis ili kupuje nešto mislim da prvo i osnovno treba bit ljubazan. Nas svojoj koži sam sve to prešao pa znam. Kad sam bio ljut i pozivao na inspekciju dobio sam sve što sam htjeo ali više nikad u tu trgovinu nisam mogao ući i tražiti neku uslugu . Kada sam bio ljubazan i ok ljudi konkretno u linksu i hgspotu su mi uzimali robu na servis bez ikakvih papira , čak i kada sam ja bio kriv za kvar reklamacija je bila napravljena. Tako da se treba strpit i bit ljubazan. Nije meni kriv prodavač što mi je grafa u sensu mjesec i pol. kužite? Treba se naoružat živcima i razumjevanjem a ne ružnim riječima,batinama,oružjem.....

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Kad se ide u servis ili kupuje nešto mislim da prvo i osnovno treba bit ljubazan. Nas svojoj koži sam sve to prešao pa znam. Kad sam bio ljut i pozivao na inspekciju dobio sam sve što sam htjeo ali više nikad u tu trgovinu nisam mogao ući i tražiti neku uslugu . Kada sam bio ljubazan i ok ljudi konkretno u linksu i hgspotu su mi uzimali robu na servis bez ikakvih papira , čak i kada sam ja bio kriv za kvar reklamacija je bila napravljena. Tako da se treba strpit i bit ljubazan. Nije meni kriv prodavač što mi je grafa u sensu mjesec i pol. kužite? Treba se naoružat živcima i razumjevanjem a ne ružnim riječima,batinama,oružjem.....

nemam se covjece ja sta naoruzavat... Ja sam svoje platio, i nemoj me j**** nego mi daj uslugu koju gadno placam, a kao firma jos to placam i drzavi...

Ako ja kazem da mi treba reklamacija, nemoj mi pametovat kako ja mozda nisam ovo ili ono, nego uzmi na servis, valjda ja, koji to svaki dan koristim, znam dali radi ili ne radi !

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 12:23 (Hacker-ri).
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Kill Frenzy kaže...

nemam se covjece ja sta naoruzavat... Ja sam svoje platio, i nemoj me j**** nego mi daj uslugu koju gadno placam, a kao firma jos to placam i drzavi...

Ako ja kazem da mi treba reklamacija, nemoj mi pametovat kako ja mozda nisam ovo ili ono, nego uzmi na servis, valjda ja, koji to svaki dan koristim, znam dali radi ili ne radi !

Čekaj malo... znači, drugim riječima ti kažeš da si ti sebi pripisao pravo da uđeš u dućan, uloviš prvog prodavača i tretiraš ga kao zadnje go***, biće niže vrijednosti?

Kolko ti imaš uopće godina?

...firma... a koja to? možda bi ja mogao poslovati malo sa tvojom firmom

Tko se zadnji smije, najsporije razmišlja
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
mi treba reklamacija, nemoj mi pametovat kako ja mozda nisam ovo ili ono, nego uzmi na servis, valjda ja, koji to svaki dan koristim, znam dali radi ili ne radi !

Čekaj malo... znači, drugim riječima ti kažeš da si ti sebi pripisao pravo da uđeš u dućan, uloviš prvog prodavača i tretiraš ga kao zadnje go***, biće niže vrijednosti?

Kolko ti imaš uopće godina?

...firma... a koja to? možda bi ja mogao poslovati malo sa tvojom firmom

Nikad. Radio sam i kao prodavac i kao serviser, ali sam uvijek bio korektan u poslu. I nisam cijeli dan zabusavao i pricao da to nevalja i prebacivao krivnju...

Ali kad ja osjetim sa se mene za**** i pere mi se mozak samo kako bi se nesto izvuklo od mene, onda normalno da poludim.

Mislim da u danasnje vrijeme nitko nebi bio sretan da plati nesto 3.000 kuna i onda mu to isti dan ne radi, a u servisu ga zavlace po mjesec dana a kupio je to jer mu je trebalo, ne iz hira.

16 godina

sa hg-spotom sam imao samo pozitivno iskustvo(sibenik)

kadse nesto pokvari oni meni odmah ponude zamjenu ili nesto drugo da uzmm

prodavaci strucni i pristojni,nadamse dace prezivjeti ovu krizu

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Nikad. Radio sam i kao prodavac i kao serviser, ali sam uvijek bio korektan u poslu. I nisam cijeli dan zabusavao i pricao da to nevalja i prebacivao krivnju...

Ali kad ja osjetim sa se mene za**** i pere mi se mozak samo kako bi se nesto izvuklo od mene, onda normalno da poludim.

Mislim da u danasnje vrijeme nitko nebi bio sretan da plati nesto 3.000 kuna i onda mu to isti dan ne radi, a u servisu ga zavlace po mjesec dana a kupio je to jer mu je trebalo, ne iz hira.

Gdje ti to robu koju si kupio isti dan i ispalo je da ne radi nisu htjeli zamjeniti? Ako si kupovao preko firme, onda dućan nema veze s tobom jer ne podlijeze ikakvim zakonima da ti to odmah zamjeni niti je duzan to poslati na servis. Ako si kupovao osobno za sebe, trebali su ti to zamijeniti, makar ne moraju, a po pisanju ovdje shvaćam i zašto nisu...

Pozdraf...

Zed's dead baby, Zed's dead...
17 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

hajde nemoj ti meni pričati moja firma posluje sa msanom 5 godina kako ja onda dobijem svoju robu sa servisau roku 2 tjedna max?

štos je što je ve-mil dirao u distribucije msana i to im se odbilo od glavu

Kakva Božja 2 tjedna max???

Poslao sam na m-san servis preko 20 laptopa, monitore i ostale sitnice niti ne brojim. Rijetko kad se išta od toga se vratilo unutar mjesec dana, s time da laptopi nikad nisu bili servisirani ispod 20-ak dana jer nikad nisu, po njihovoj priči, imali rezervnih dijelova, a bilo je slučajeva kad smo morali mijenjati robu na našu štetu jer nam je nisu isporučili unutar 45 dana...

Blago tebi kaj tebi sve unutar 2 tjedna servisiraju....

Pozdraf...

17 godina
neaktivan
Sphynx kaže...
Hacker-ri kaže...

Gdje ti to robu koju si kupio isti dan i ispalo je da ne radi nisu htjeli zamjeniti? Ako si kupovao preko firme, onda dućan nema veze s tobom jer ne podlijeze ikakvim zakonima da ti to odmah zamjeni niti je duzan to poslati na servis. Ako si kupovao osobno za sebe, trebali su ti to zamijeniti, makar ne moraju, a po pisanju ovdje shvaćam i zašto nisu...

Pozdraf...

daj mi molim te objasni ovaj glupi post...

ducan nema veze samnom ako sam kupio na r1? nego di sam ga kupio? na placi

17 godina
neaktivan
Princeze na zrnu graška.
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
16 godina
neaktivan

Moj skromni prilog HG Spot kritikama:

Frend prekjučer kupio kod njih grafičku GeForce 9500 GT i zove mene da mu dođem instalirati, ne zna sam. Krenemo to riješiti, prvo, kutija već otvorena u dućanu, izgovor prodavača je bio 'ne brinite, sve je unutra, to smo otvarali da pokažemo grafičku drugom kupcu'. Drugo, CD-a sa driverima unutra nema, al ajde, rekoh skinut ćemo sa interneta. Na kraju krenem ugraditi karticu, i onda vidim da je na samoj kartici ugravirano 8500 oznaka a ne 9500...

Drugim riječima, pljunuo je 400kn za otvorenu kutiju, bez CD-a, i u kutiji nije kartica koju je tražio. Prestrašno. 

Tako da opako pazite što i kako tamo kupujete, ili možda da jednostavno uštedite trud i muku i odete bilo gdje drugdje.

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto da malo kazem o "novom" hg spotu :D

naime kupio sam mis prije 11mjeseci razer po cijeni 369kn.I eto doslo je vrijeme da ide na servis prvo sam bio na chatu i operater mi je dao mail od voditelja poslovnice u osijeku.Poslao sam mail sa upitom dali radi poslovnica u osijeku i dali radi servis jer sam trebao dati mis na poravak....

odgovor je bio ovaj:

Goran Riđić   za mene

Poštovani,
Miš možete ostaviti u poslovnici Hgspota u Osijeku. Kolege mogu provjeriti ispravnost uređaja na licu mjesta, međutim miš se šalje u ZG na ovlašteni servis te vam se u roku od 15 dana radi zamjena, vraća popravljeni miš ili nešto treće.

lp,

-eto to je njegov odgovor bio na moj upit (znaci radi) e sada ja oso ikad ono neradi :O za popizd*t .Takoder izvjesen je papir da se nazove ako je hitno na broj mob...... ja nazvao desetak puta i nitko se nejavlja.Nist otisao pored u kafic na kavu da ohladim glavu i pitam konobara dali uopce radi Hg spot i odg. je bio :Da eto sada su otisli sa kave :O nist ja ponovo odem i zovem i zovem i nejavljaju se..E SAD KO TU KOGA JEB* Ponovno sam poslao mail voditelju :

Pozdrav,
Posto sam vama nedavno proslijedio mail sa upitom dali radi HGspot u osijeku.Receno je da radi.Medutim danas sam dosao do poslovnice u Osijeku i naravno zatvoreno je radi renoviranja....A na vatima izvjesen papir sa brojevima telefona da se nazove ako je hitan slucaj,naravno probao par puta zvati navedene brojeve i nitko se nije javljao.Odustao i otisao u kafic pored Hg spota te upitao dali radi uopce HGspot i naravno kaze da su zaposlenici HGspota upravo otisli sa kave.Ok otisao nazad do poslovnice te ponovno probao nazvati i OPET se nitko nije javio.E sad mene zanima dali ste vi upuceni u to da vasi zaposlenici NE ZELE  RADITI i javljati se na telefone.I stvarno mi je muka vise navlacenja sa zaposlenicima u vasoj poslovnici u Osijeku.Jer to nije prvi put da se ne zele javljati na telefon..I dali mi mozete potvrditi dali radi HGspot sada u Osijeku i dali mogu proizvod predati radi servisa
lp

eto toliko od njih sada cekam odgovor :D

pozdravvvvv

roby
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

daj mi molim te objasni ovaj glupi post...

ducan nema veze samnom ako sam kupio na r1? nego di sam ga kupio? na placi

A kaj se žestiš, molim te?

Prvo - bezobrazan si, drugo - vrijeđaš, ako ti nije pravo kaj ti netko odgovara nemoj se javljat na forume...

E sad,

koliko ja znam prodaja preko r1 računa se svrstava u veleprodaju, te reseller kao takav nema iste obveze prema takvom kupcu kao prema fizičkoj osobi.

Ne treba ovo shvatiti doslovno, već treba pobliže pogledati kaj kaže zakon.

LP

15 godina
neaktivan
petkovicroby kaže...

Eto da malo kazem o "novom" hg spotu :D

naime kupio sam mis prije 11mjeseci razer po cijeni 369kn.I eto doslo je vrijeme da ide na servis prvo sam bio na chatu i operater mi je dao mail od voditelja poslovnice u osijeku.Poslao sam mail sa upitom dali radi poslovnica u osijeku i dali radi servis jer sam trebao dati mis na poravak....

odgovor je bio ovaj:

Goran Riđić   za mene

Poštovani,
Miš možete ostaviti u poslovnici Hgspota u Osijeku. Kolege mogu provjeriti ispravnost uređaja na licu mjesta, međutim miš se šalje u ZG na ovlašteni servis te vam se u roku od 15 dana radi zamjena, vraća popravljeni miš ili nešto treće.

lp,

-eto to je njegov odgovor bio na moj upit (znaci radi) e sada ja oso ikad ono neradi :O za popizd*t .Takoder izvjesen je papir da se nazove ako je hitno na broj mob...... ja nazvao desetak puta i nitko se nejavlja.Nist otisao pored u kafic na kavu da ohladim glavu i pitam konobara dali uopce radi Hg spot i odg. je bio :Da eto sada su otisli sa kave :O nist ja ponovo odem i zovem i zovem i nejavljaju se..E SAD KO TU KOGA JEB* Ponovno sam poslao mail voditelju :

Pozdrav,
Posto sam vama nedavno proslijedio mail sa upitom dali radi HGspot u osijeku.Receno je da radi.Medutim danas sam dosao do poslovnice u Osijeku i naravno zatvoreno je radi renoviranja....A na vatima izvjesen papir sa brojevima telefona da se nazove ako je hitan slucaj,naravno probao par puta zvati navedene brojeve i nitko se nije javljao.Odustao i otisao u kafic pored Hg spota te upitao dali radi uopce HGspot i naravno kaze da su zaposlenici HGspota upravo otisli sa kave.Ok otisao nazad do poslovnice te ponovno probao nazvati i OPET se nitko nije javio.E sad mene zanima dali ste vi upuceni u to da vasi zaposlenici NE ZELE  RADITI i javljati se na telefone.I stvarno mi je muka vise navlacenja sa zaposlenicima u vasoj poslovnici u Osijeku.Jer to nije prvi put da se ne zele javljati na telefon..I dali mi mozete potvrditi dali radi HGspot sada u Osijeku i dali mogu proizvod predati radi servisa
lp

eto toliko od njih sada cekam odgovor :D

pozdravvvvv

Pozdrav, kolega Riđić će Vam se javiti da se ovaj problem što prije riješi.

Mihaela Bajkovac
16 godina
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

jucer navratio u hg u sibeniku,j..ote koje cijene nisam mogao vjerovati-mislim daje hg trenutno najskuplji na ovoj planeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

Evo javili su mi se na mail....

Poštovani,

HGSpot u Osijeku kao trgovina ne radi od 01.12. do 28.12.
Međutim u navedenom razdoblju servis radi ISKLJUČIVO u vrijeme kad se stranka najavi na brojeve telefona koji su navedeni na vratima poslovnice.
Molio bih da nas kontaktirate na 095/77 66 55 4 te dogovorimo vrijeme kad ćete donijeti Vaš proizvod na servis. Na navedeni broj smo dostupni svakim danom od 08h - 20h. Da na navedeni broj nismo dostupni, bilo bih sigurno puno pritužbi stranaka, međutim djelatnici su SVAKI DAN ODRAĐIVALI DOGOVORENO sa strankama te mi nije jasno kako je samo u Vašem slučaju nastao problem.

Prvo:na moj prvi upit DALI RADI TRGOVINA receno je da RADI te nisam dobio nikakav broj da se najavim nego da sa proizvodom dodem u trgovinu predati.

Drugo:ok moram se najavit na telefon (sada znam).Prvo pitanje KAKO da se najavim kada se nitko nejavlja , ili da drugi put odem u kafic kod djelatnika a ne u poslovnicu?

Posto sam imao priliku juce da idem u osijek 3 sata sam zivkao i bio kod trgovine u nadi da ce se netko javiti,jer uskoro necu moci zbog financija ici u OS.Naravno nisam docekao   :S

Takoder u mojem mailu nisam naveo slucaj samo  od jucer nego i dok je radila trgovina nikada ih se nije moglo dobiti na telefon...

roby
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

"novi"...

valjda zaposlenike salju na tecaj kako radit jos gore nego prije, ili im medicinske sestre nasih bolnica drze tecajeve

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RPG vs TENK kaže...

ADM & Links 4EVERSmijeh

LOL! vidjećemo koliko dugo će oni raditi...

16 godina
cassini kaže...
RPG vs TENK kaže...

ADM & Links 4EVERSmijeh

Stvarno ne znam koliko ce dugo raditi jer ipak zive na zemlji, a ne u oblacima, ne pate za ogromnim poslovnim zgradama, ne moraju pisati garancije na stranicama kako ce se javljati na svaki telefonski poziv i na kraju, zamisli luzera, njima je stalo da kupceva misljenja.

Ma imas ti pravo, sa takvim ponasanjem buducnost im je definitivno upitna.

17 godina
neaktivan
syncmaster245b kaže...
cassini kaže...
RPG vs TENK kaže...

ADM & Links 4EVERSmijeh

Stvarno ne znam koliko ce dugo raditi jer ipak zive na zemlji, a ne u oblacima, ne pate za ogromnim poslovnim zgradama, ne moraju pisati garancije na stranicama kako ce se javljati na svaki telefonski poziv i na kraju, zamisli luzera, njima je stalo da kupceva misljenja.

Ma imas ti pravo, sa takvim ponasanjem buducnost im je definitivno upitna.

Ako predvidamo neku daleku buducnost, prije ce mi propast Links (samo zbog vecih cijena) nego ADM, ali slazem se sa syncom

15 godina
neaktivan
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

meni su u gotov komp stavili neku srot integriranu grafičku umjesto ati 3650,kad sam skuzio garancija je istekla

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

Znam jednu urnebesnu priču iz HGspota....neznam ima li veze s propadanjem, ali mislim da vrijedi spomenut:

Jos prije vise od godinu dana rođak išo kupovat 9800gtx (ili bar ja mislim da je ta, ne kužim se u NeVidije), upeco ju u HGspotu, i putem doma, kako je na cesti bila veća gužva, od silnog veselja zbog nove grafulje, ide on raskopat kutiju koja kraj njega na sicu....I ide tako on otvarat kutiju....sve lijepo uredno, uputstva, driveri, kablovi i to, ali nigdje grafulje...i tako nazivciran ide vratit kutiju, sav u strahu da ce tamo mislit da ju je izvadio, pa da hoce jos jednu....

I tako na on dodje trgovcu, samo kratko pocne pricu s "nema grafe nutra" i to, a ovaj baci pogled u prazno, slegne ramenima i kao "ah, sta se moze", i da mu novu kutiju s grafom UNUTRA, mislim da ni racun nije gledao, samo ovako....*facepalm*

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

Ja sam isto prije dvije godine u hg-spotu kupio komp sve super kad ono grafička 260gtx u banani ništa idem ja u servis tamo još hrpa ljudi čeka dođem na red ovi tamo pregledaju komp i kažu da je grafička u pitanju da dođem za tjedan dana bit će gotovo. Prođe tjedan dana zovem jedno pedeset puta da ih dobijem i kažu mi da će uskoro biti gotovo ok zovem jedno peti put nakon uskoro gotovo i kažu mi da su tek naručili novu inače prije toga je bilo samo što nije. Tako je prošlo dobrih 40 dana ako ne i više ne sjećam se točno i napokon sam podigo komp sa strganim vratašcima od usb ustora nije mi se dalo niti vračat da to poprave jer ko zna što bi onda bilo inače tamo nikad više neću kupovat iako servis nema veze sa hg-spotom, ali opet sve hrpa kretena.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?
Mojpismonosa kaže...

Znam jednu urnebesnu priču iz HGspota....neznam ima li veze s propadanjem, ali mislim da vrijedi spomenut:

Jos prije vise od godinu dana rođak išo kupovat 9800gtx (ili bar ja mislim da je ta, ne kužim se u NeVidije), upeco ju u HGspotu, i putem doma, kako je na cesti bila veća gužva, od silnog veselja zbog nove grafulje, ide on raskopat kutiju koja kraj njega na sicu....I ide tako on otvarat kutiju....sve lijepo uredno, uputstva, driveri, kablovi i to, ali nigdje grafulje...i tako nazivciran ide vratit kutiju, sav u strahu da ce tamo mislit da ju je izvadio, pa da hoce jos jednu....

I tako na on dodje trgovcu, samo kratko pocne pricu s "nema grafe nutra" i to, a ovaj baci pogled u prazno, slegne ramenima i kao "ah, sta se moze", i da mu novu kutiju s grafom UNUTRA, mislim da ni racun nije gledao, samo ovako....*facepalm*

LOL da mi tu situaciju bilo vidit. Dam se kladit da ju je netko od radnika iz skladišta imao posuđenu. Uglavnom ja di god kupujem grafe ili bilo šta drugo, pred mojim očima mora rastvorit kutiju da vidim šta je unutra.

I'll be back
17 godina
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

Ne znam, ja sam u HG spotu kupio 2 laptopa, 2 grafe, napajanje i jos par sitnica i stvarno nikad nisam imao problema. Kako sam iz BiH, fino nazovem (najbliza poslovnica mi je bila Imotski) i kazem sta hocu, kazu mi da ce biti sutra tu, i kad podem s posla provozam se  pokupim sto sam narucio i sve OK.

Opet kazem, to je moje iskustvo i stvarno sam zadovoljan.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

Nikad nisam steako loš dojam o vemilu. Kupovao sam cesto od njih i nikad problema. Ali najbolje firme u hrvatskoj su mi ovako redom:

1. MELCOMP (Varaždinska tvrtka, nikad problema, potrošili smo samo kao obitelj puuuno novaca tamo kroz godine, svaki put kad se nešto treba ide se u melcomp, ljudi fer, korektni, dobre cijene, odlična usluga samo je problem zadnjih par mjeseci to da imaju ogromnu gužvu pa im treba nešo sitno dulje da slože neko računalo i to)

2. Links - profesionalni ljudi, nemam primjedbe

3. Diskont24 - Sve što sam kod njih naručio je došlo u roku 1 dan s servisom nikad problema.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.7.2010 9:37 (LordShgi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

ma hgspot je za budale ja neznam da itko tamo jos i kupuje, moj savjet s njima neimat posla jer to su budale prijatelj mi je kupio masinu od kompa i najedanput maticna pocela srati nesto i kazu da je fizicki maticna zeznuta i da oni nece zamijeniti i sada komp od 20000kn je propao naravno onda je frend povukao veze pa je prijavio onim udrugama zastitama i tim sranjima i dobio je novu plocu, da je moj stari isao tamo odma bi on dobio plocu da mu nedaju moj stari kakva je budala uzeo bi im iz izloga

z v o n e x p
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

Vidim dosta vas kritizirate HG Spot, al ja sam prije par godina kupio novu konfiguraciju kod njih i nikad problema, sve radi i dan danas bez ikakvih kvarova dijelova  i sličnog. Ljudi su mi sami složili konfu. Pa šta se stvarno neisplati kupovat u HG Spotu više?? Koliko ja znam prije je bio dobar , a sad neznam...

Waiting for Mafia II ---24.08
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?

Koje je vaše iskustvo u vezi ADM-a?Kako nisam iz HR(Inace zivim u Hercegovini)dostavit ce mi PC kod frend u Imotski pa me zanima meni će sastavljat PC tj menis e neda(stra me da ne shebem nesto :D)hoce li poslat kakvu pokvarenu opremu??I koliko bi dostava trajala ' :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zar i HGSpot=NIKAD VIŠE?
pandza94 kaže...

Koje je vaše iskustvo u vezi ADM-a?Kako nisam iz HR(Inace zivim u Hercegovini)dostavit ce mi PC kod frend u Imotski pa me zanima meni će sastavljat PC tj menis e neda(stra me da ne shebem nesto :D)hoce li poslat kakvu pokvarenu opremu??I koliko bi dostava trajala ' :)

ADM je vjerojatno jedna od najkvalitetnijih, najopremljenijih trgovina informatičke opreme u Hrvatskoj. Tamo rade stručni ljudi koji znaju svoj posao , a ne hrpa kvazi-stručnjaka sa 0 iskustva. Dobit ćeš sve na vrijeme u roku par dana, uredno zapakirano. Oni ti slažu konfu. Ukoliko imaš problema morat ćeš otići do Zagreba lijepo pokažeš jamstveni list, račun i zamijene ti komponentu i problem rješen.

Music is my life :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.7.2010 0:25 (makaweli).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice