Moj savjet ti je sličan već gore spomenutom, zaboravi na TechnoMAX kvar prijavi uvozniku i njegovoj servisnoj službi.
TM zagorčaj život maksimalno, piši njihovoj upravi o onome što se dogodilo (moj ti je savjet staromodnim načinom, pismo vulgaris), obavijesti ih da ćeš zatražiti zaštitu svojih prava i da ćeš obavijestiti novinare te ćeš na svakom forumu koji se tiče informatičke opreme proširiti njihov "dobar" glas. Pismo pošalji na predsjednika uprave, navedi detalje tipa: gdje, kada, što se dogodilo, imena bahatih zaposlenika ako ih znaš, i ostale detalje. Obavezno ostavi i svoje podatke ili još bolje podatke od odvjetnika, daj im rok od tjedan dana da jave što će učiniti. Veliki su igrač u HR pa sam siguran da će reagirati.
Kao konačno napiši e-mail HP-u (ne ovom u Hrvatskoj već centrali) i sigurno ćeš od njih isti ilidrugi dandobiti odgovor. E sada štoće ti odgovoriti to je pitanje ali ja sam uspio sa ploterom istjerati pravdu (ne potpuno ali smo senašli na tri četvrtine puta u moju korist).
Vidim da si se već odlučio zapravu taktiku. Sretno.